Λοιπόν σήμερα το πρωί πήγα και τα έβαλα στα 340 €.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι πριν πάω στο λαστιχά μου, περνούσα απο τη Βουλιαγμένης, και είδα ένα πανό σε ένα λαστιχάδικο -δεν αναφέρω όνομα- στα 4 λάστιχα το 1 δώρο, λέω ας κατέβω να ρωτήσω, να δω σε τι τιμή τα δίνει. Κατέβηκα, εξυπηρετούσε ένα τύπο με 106 αφού του έλεγε κάτι εξωφρενικές τιμές 340 € για Α539 185/55/14, τελικά είδε ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα, και του λέει θα σου δώσω το καλίτερο λάστιχο -δεν άκουσα πιο- και του είπε ότι έχει 151 € το κομάτι!!!! δλδ 604 € τα 4....άντε 453 αν του έκανε δώρο το 1...μα είναι δυνατός για μαλάκες ψάχνουν?
Έρχεται ένας άλλος υπάλληλος να με εξυπηρετήση κα ιτου κάνω ναι θέλω λάστιχα για αυτό....πρέπει να είναι 195/60/15 δείχνοντας άσχετος!
Ναι μου λέει με πάει στα λαστιχα και μου κάνει Dunlop 300τόσα Goodyear 300τόσα χωρίς να μου πει μοντέλο της μάρκας!
Ναι του λέω τα Continental κάτι contact 2 ή 3 δεν ξέρω τα έχεις? Ναι μου λέει, πάει στον τιμοκατάλογο, αν και δεν είναι στην προσφορά μου λέει 400 €, μου τα έγραψε και σε χαρτάκι Κontinental μάλιστα!
Ευχαριστώ και έφυγα!