-
timkoul
δεν αναφερομουν σε σενα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
timkoulδεν αναφερομουν σε σενα.
Ναι το ξερω. Απλα συμπληρωνω...
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Αλλωστε ποιος θα οδηγούσε ένα SLK55 και θα μπορούσε να πάει κυρία;Εγώ! Πώς να με εμπνεύσει να ΜΗΝ το πάω με ταχύτητα νεκρικής πομπής όταν - όπως λέει και το Winding Road - τα μερκεντικά φτιάχνονται από ανθρώπους που ΜΙΣΟΥΝ την αυτοκίνηση για ανθρώπους που ΜΙΣΟΥΝ την αυτοκίνηση;
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
http://www.kavvathas.gr/show.php?cat_id=154&page_id=607&search_flag=trueΚάπου προς τη μέση είναι το περιβόητο κομμάτι. Ενα μικρό απόσπασμα:
'Πιστεύουμε ότι οι 4Τ δεν πρέπει να οδηγούν τους αναγνώστες σε πράξεις που έρχονται σε αντίθεση με το κοινό αίσθημα. Οι περισσότεροι απ’ τους συντάκτες μας είναι οδηγοί αγώνων με περγαμηνές στο παλμαρέ τους. Ακριβώς, όμως, γι’ αυτόν το λόγο κανείς δε συμπεριφέρεται σαν αλήτης στους δρόμους!'
Άμε σύντεκνε... Είναι φορές που καλλιά'ναι να μασάς παρά να ροζονάρεις.
-
περι σκοπου
το θεμα το κανατε θεωρια συνομοσιας
το πραγμα ειναι απλο
δεν μπορει καποιος να λεει ΑΑΑΑΑΑΑ και να κραζει να μειωνει να προσβαλει κλπ αυτους που κανουν και το ΑΑΑΑΑΑΑ αλλα και το ΒΒΒΒΒΒΒΒ όταν ο ιδιος αμεσα η εμμεσα κανει και το ΒΒΒΒΒΒΒΒ
(παραδειγματα περικλυουν: φτωχια και ταξιδια με αεροπλανο και ιδρυση εταιρειας διαστημικου τουρισμου..., ονομαζει πρεζακια κλπ κλπ κλπ οσους ασχολουνται με βελτιωση και τρεχουν στους δρομους ....την στιγμη που ο ιδιος βασει των δικων του χαρακτηρισμων δινει δουλεια σε πρεζακια και μαλιστα τους παρεχει και το ναρκωτικο......δεν μπορει να μιλαει για προσγειωμενους ανθρωπους και απο την αλλη να χρησιμοποιεί την μυτη του για κεραια κινητης τηλεφωνιας.....δεν μπορει να βριζει την βελτιωση και τα τεκτενομενα γενικα και μετα να εκδιδει περιοδικο με ολα τα παραπανω για θεματα του.....klp klp klp klp)
επιτελους καποιος να τον ξυπνησει εχει περασει και τα 70 πλεον ...
εχω εναν γνωστο ο οποιος χαρακτηριστικα μου λεει εξεταση για σκληρυνση κατα πλακας εχει κανει? γιατι εδω και 30 χρονια μασαει την ιδια καραμελα...γραφει τα ιδια και τα ιδια πραγματα και αναμασαει τις φλασιες που τρωει....
ισως καποτε πριν πολλα πολλα χρονια να ηταν σωστος και σημμαντικος με εξυπνες ιδεες....τα χρονια περασαν και μην καταφερνοντας να μπει στο τρενο της εποχης του εμεινε πισω με οτι αυτο συνεπαγεται....τωρα με σπασμωδικες κινησεις προσπαθει να πιαστει απο τα λιγοστα μαλλια του αλλα πλεον δεν τον σωζει ουτε το ονομα του.
τελιωσατε Κ.Κ.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
....... - τα μερκεντικά φτιάχνονται από ανθρώπους που ΜΙΣΟΥΝ την αυτοκίνηση για ανθρώπους που ΜΙΣΟΥΝ την αυτοκίνηση;Δεν θα μπορουσες να το θεσεις καλυτερα !!!!!!! Μαζι σου... !
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Εκανα καμμια κατεγγελια ????
Ο kacey το ειπε μονος του, εγω απλα το μνημονευσα (και οχι σωστα τελικα)....
Δεν ξερω, προφανως δεν διαβασες καλα τι εγραφα παραπανω και δεν επιασες το σκεπτικο μου. Νοοτροπια ηθελα να κουβεντιασουμε, κι οχι συγκεκριμενο περιστατικο....dude....
Για τον Kacey μιλαω....
Και σχολιαζω, οτι στη θεση του, αντι να την κανω εδω, θα την εκανα επωνυμα στην τροχαια, οπου αντι να λενε ενα καρο δικαιολογιες, θα κοβαν κωλους. -
Α οκ ...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Εμ, δεν γαμεις που δεν γαμεις, το εριξες στο ψαρεμα...
Αγαπητέ κύριε καλημέρα σας!
Απ' ότι βλέπω ψάχνετε για δουλειά και αναρωτιέμαι γιατί;
Απ' ότι καταλαβαίνω πρέπει να έχετε ένα πλούσιο βιογραφικό, το οποίο εμπλουτίζεται με σπάνιες βρισιές, απίστευτο χιούμορ, όρεξη για συζήτηση και ήθος! Καλή επιτυχία!
Άραγε ο τρόπος που συζητάτε είναι βασικό μάθημα του μάστερ που έχετε;
Α, και κάτι ακόμα. Άνεργος με σεντάν 150 αλόγων και με αρκετή βενζίνη για κοντρίτσες; Μπαμπάκας μπαμπάκας εεε;
Υ.Γ.: Ζω ακόμα, δεν έπεσα στον γκρεμό όπως εύχεστε στο ποστ σας...
Κ.Κασ.
φαινεται λοιπον πως πολυ καλα κανουνε και τα πατικωνουνε ολα τα δημοσιογραφικα που βγαινουν στο δρομο και κουνιουνται.
και αν οι κοντρες 'με τα λεφτα του μπαμπα' ειναι ενα θεμα, οι κοντρες με 'δανεικα αυτοκινητα' ειναι χειροτερο!
και δεν πα'να ναι mercedes amg, mazda mps, renault megane rs, οτιδηποτε εχει αυτοκολητακια στις πορτες και κανει μαγκιες στο δρομο, τρωει ξυλο μεχρι να του κοπει η ορεξη.
...μηπως για αυτο ολη αυτη η κακια προς τους αλητες-οδηγους των δρομων?
μα.... που ειναι το αγωνιστικο πνευμα που πηγαζει απο τις αγωνιστικες περγαμηνες μερικων?Με αυτά που έγραψα στο KC κατάλαβες αυτό; Τι να πω ρε παιδιά!
Δικαιολογείς κάτι το οποίο είναι λάθος με κάτι άλλο που επίσης μπορεί να μην είναι σωστό; Έλεος...
-
Ο χρήστης anavasakias έγραψε:
Εμ, δεν γαμεις που δεν γαμεις, το εριξες στο ψαρεμα...
Αγαπητέ κύριε καλημέρα σας!
Απ' ότι βλέπω ψάχνετε για δουλειά και αναρωτιέμαι γιατί;
Απ' ότι καταλαβαίνω πρέπει να έχετε ένα πλούσιο βιογραφικό, το οποίο εμπλουτίζεται με σπάνιες βρισιές, απίστευτο χιούμορ, όρεξη για συζήτηση και ήθος! Καλή επιτυχία!
Άραγε ο τρόπος που συζητάτε είναι βασικό μάθημα του μάστερ που έχετε;
Α, και κάτι ακόμα. Άνεργος με σεντάν 150 αλόγων και με αρκετή βενζίνη για κοντρίτσες; Μπαμπάκας μπαμπάκας εεε;
Υ.Γ.: Ζω ακόμα, δεν έπεσα στον γκρεμό όπως εύχεστε στο ποστ σας...
Κ.Κασ.
Το 'ψαχνω για δουλεια' δεν συμαινει 'ξυνω τα @@ μου τρογωντας τα λεφτα του μπαμπα'
Αν θες ανοιξε ενα συμασιολογικο του Πατακη να ξεστραβωθεις.BTW.
Εγω οταν πηρα το Ε200Κ δεν δουλευα πουθενα στην Ελλαδα.
Πρεζα δεν εσπρωχνα.
Γυναικες δεν εκμεταλευωμουν.
Νυχτερινα κεντρα δεν ειχα υπο την προστασεια μου.
Θες να πεις κατι για τον μπαμπα μου;Αυτη τη στιγμη ψαχνω για δουλεια.
Γιατι η θεση στην οποια εργαζωμαι τωρα δεν με ικανοποιει και
δεν καλυπτει τις γνωσεις που εχω. -
Α οκ ...Εισαι και γληγορος
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Θες να πεις κατι για τον μπαμπα μου;Δεν τον γνωρίζω τον κύριο όπως και εσάς αγαπητέ μου. Να του μεταφέρετε την καλημέρα μου πάντως!
Βάλτε λίγο χιούμορ στην ζωή σας βρεεεε και μην βρίζετε, δεν σας τιμάει καθόλου! Χάνετε το δίκιο σας, άν έχετε, και όλοι σας πέρνουν στο ψιλό.
ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΩΣΤΕ! -
Α οκ ...Εισαι και γληγορος
-
kacey, ειναι πλεον σαφες σε ολους τι εννοεις. Και επι της ουσιας συμφωνω μαζι σου (οπως ηδη εγραψα πολλες σελιδες πριν) σε 2 πραγματα:
- Τετοιες ταρζανιες με τα αυτοκολητα του περιοδικου (ή σηματα οποιασδηποτε εταιριας) ειναι απαραδεκτες.
- Υπαρχει θεμα για το περιοδικο, του οποιου ο ιδρυτης και εκδοτης ευαγγελιζεται αυτα που boldαρισες.
Το πιο σημαντικο ομως ειναι, και δεν φαινεται να σε ενδιαφερει καθολου, οτι τετοια συμπεριφορα στο δρομο ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΓΕΝΙΚΩΣ, ασχετως αν την παραδεχεται κανεις ή οχι, το οποιο ειναι για μενα εντελως δευτερεον.
Δηλωσες ο ιδιος οτι το θεμα σου δεν ειναι να 'τιμωρηθει', αλλα να καταδειξεις την υποκρισια. ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ. Αν θελεις να δοθει συνεχεια-απαντηση-ομολογια των 4Τ στειλε μια επιστολη-mail στο ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ. Εδω ειναι το FORUM. Εδω, αν δεν θελουν να απαντησουν, μπορουν να το κανουν. Εκει θα πρεπει να δωσουν μια απαντηση.
Το θεμα το εθεσες πολυ καλα και εσυ και ο Νασος, εχετε δικιο για μενα στα περισσοτερα σημεια (*), END OF STORY, αλλιως το κουραζετε πολυ.
Η ανακυκλωση των ιδιων επιχειρηματων, η εμμονη στο να δοθει απαντηση, τα υπονοουμενα (με το χαριτωμενο ) και η αποδοση σκοπιμοτητας σε οσους θετουν αλλες παραμετρους, τo flame baiting, η αποφυγη συζητησης απο το net και η επιμονη σε face2face συζητηση κτλ (τα παραπανω οχι αποκλειστικα απο kacey, νασο), ευλογα δημιουργουν την εντυπωση στον καλοπροαιρετο τριτο οτι σκοπος δεν ειναι απλα να τεθει το συγκεκριμενο θεμα, αλλα να συντηρηθει μια συζητηση, στην οποια θα 'την πειτε' στον Καββαθα και στους 4Τ, τωρα που δοθηκε μια αφορμη.
Αυτο και κουραστικο ειναι και δεν σας τιμα.(*) Δεν λαμβανεις υποψη, γιατι δε βολευει το σκεπτικο σου, οτι, οπως εθεσαν πολλοι συνομιλητες, ο ΚΚ δεν ειναι δυνατον να ελεγχει ολους τους υπαλληλους των ΤΕ επι 24ωρης βασης. Οπως επισης αγνοουμε αν και κατα ποσο τεθηκε θεμα εντος των 4Τ για το περιστατικο.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Α οκ ...
Εισαι και γληγορος
Προσπαθω...
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
kacey, ειναι πλεον σαφες σε ολους τι εννοεις. Και επι της ουσιας συμφωνω μαζι σου (οπως ηδη εγραψα πολλες σελιδες πριν) σε 2 πραγματα:- Τετοιες ταρζανιες με τα αυτοκολητα του περιοδικου (ή σηματα οποιασδηποτε εταιριας) ειναι απαραδεκτες.
- Υπαρχει θεμα για το περιοδικο, του οποιου ο ιδρυτης και εκδοτης ευαγγελιζεται αυτα που boldαρισες.
Το πιο σημαντικο ομως ειναι, και δεν φαινεται να σε ενδιαφερει καθολου, οτι τετοια συμπεριφορα στο δρομο ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΓΕΝΙΚΩΣ, ασχετως αν την παραδεχεται κανεις ή οχι, το οποιο ειναι για μενα εντελως δευτερεον.
Δηλωσες ο ιδιος οτι το θεμα σου δεν ειναι να 'τιμωρηθει', αλλα να καταδειξεις την υποκρισια. ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ. Αν θελεις να δοθει συνεχεια-απαντηση-ομολογια των 4Τ στειλε μια επιστολη-mail στο ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ. Εδω ειναι το FORUM. Εδω, αν δεν θελουν να απαντησουν, μπορουν να το κανουν. Εκει θα πρεπει να δωσουν μια απαντηση.
Το θεμα το εθεσες πολυ καλα και εσυ και ο Νασος, εχετε δικιο για μενα στα περισσοτερα σημεια (*), END OF STORY, αλλιως το κουραζετε πολυ.
Η ανακυκλωση των ιδιων επιχειρηματων, η εμμονη στο να δοθει απαντηση, τα υπονοουμενα (με το χαριτωμενο ) και η αποδοση σκοπιμοτητας σε οσους θετουν αλλες παραμετρους, τo flame baiting, η αποφυγη συζητησης απο το net και η επιμονη σε face2face συζητηση κτλ (τα παραπανω οχι αποκλειστικα απο kacey, νασο), ευλογα δημιουργουν στον καλοπροαιρετο τριτο οτι σκοπος δεν ειναι απλα να τεθει το συγκεκριμενο θεμα, αλλα να συντηρηθει μια συζητηση, στην οποια θα 'την πειτε' στον Καββαθα και στους 4Τ, τωρα που δοθηκε μια αφορμη.
Αυτο και κουραστικο ειναι και δεν σας τιμα.(*) Δεν λαμβανεις υποψη, γιατι δε βολευει το σκεπτικο σου, οτι, οπως εθεσαν πολλοι συνομιλητες, ο ΚΚ δεν ειναι δυνατον να ελεγχει ολους τους υπαλληλους των ΤΕ επι 24ωρης βασης. Οπως επισης αγνοουμε αν και κατα ποσο τεθηκε θεμα εντος των 4Τ για το περιστατικο.
+1 !!!!
-
Ο χρήστης anavasakias έγραψε:
Θες να πεις κατι για τον μπαμπα μου;
Δεν τον γνωρίζω τον κύριο όπως και εσάς αγαπητέ μου. Να του μεταφέρετε την καλημέρα μου πάντως!
Βάλτε λίγο χιούμορ στην ζωή σας βρεεεε και μην βρίζετε, δεν σας τιμάει καθόλου! Χάνετε το δίκιο σας, άν έχετε, και όλοι σας πέρνουν στο ψιλό.
ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΩΣΤΕ!Το χιουμορ και η ελλειψη επιχειρηματολογιας, δεν αποτελουν επιχειρηματολογια.
Κ εαν παιρνετε 'στο ψιλο' το οτι
Συντακτης των 4Τ εκανε ταρζανιες -Τις οποιες ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ κατακρινουν οι 4Τ ενω αυτους που τις κανουν τους χαρακτηριζουν ως 'υποκοσμο'-
Με αυτοκινητο των 4Τ
Που εφερε αυτοκωλλητα των 4Τ
Και στο επωμενο τευχος των 4Τ θα υπαρχει αρθρο ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Και ολο σχεδον το φορουμ, για καποιο ηλιθιο λογο κανει τα στραβα
ματια και επιτιθετε σ αυτον που αντι να παει στους μπατσους και να κανει καταγγελεια, το εγραψε εδω.....
Ε...
Τοτε πρεπει να πουμε στους Μοντερς να μετανωμασουν το http://www.4troxoi.gr/forum.php
σε
http://www.4troxoi.gr/anekdota.php
Η να δουμε τι σχεση εχου οι 4Τ με τον υποκοσμο. -
kantoniou
o KK σαφως και δεν μπορει να ελεγχει τους εργαζομενους του, ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ **να μην υπογραφει **κειμενα που λενε 'οι συντακτες μας ειναι τετοιοι και τρεχουν σε πιστα και δεν κανουν αλητιες στον δρομο', η να γραφει μπουρδολογηματα για το πως ολοι οι αλλοι ειναι αλητες εγκληματιες...επισης, εγω μονο το αρχικο περιστατικο ηθελα να γραψω, ΜΙΑ φορα, αλλα οι μισοι μου την πεσανε και οι αλλοι μισοι αρχισαν να μιλανε περι ανεμων και υδατων. ΓΙΑ ΑΥΤΟ γραφω αλλες 15 σελιδες μετα, οχι για τιποτα αλλο. Και εγω βαριεμαι να λεω τα ιδια και τα ιδια αλλα καποιοι καταλαθος, καποιοι αλλοι επιτηδες προσπαθουν να οδηγησουν την συζητηση σε ασχετα πραγματα. Τελος, στο τελευταιο ποστ προσεθεσα και το περιβοητο κειμενο 'ολοι οι κοντρακηδες ειστε μαλακες εγκληματιες και εμεις ειμαστε σωστοι και ξερουμε καλυτερα' για αυτους που το ζητησαν γιατι δεν το ειχαν υπ΄οψιν.
αναβ(λακα)σακια
το 'ψαχνω για ΤΑΔΕ δουλεια', δεν σημαινει οτι αυτη την στιγμη καθομαι. Τοσο εξυπνος εισαι, τετοια λες. Απο κει και περα, οταν μοναδικος σκοπος σου ειναι να κοροιδεψεις και να ειρωνευτεις, μονο μπινελικια σου αξιζουν. Και πολυ κουρασα τα δαχτυλα μου με την παρτη σου.
-
Η συζητηση φιλε kantoniou, δεν μπορει να γινει εδω γιατι θα την δουν πολλοι. Ενω αν επιμενουμε σε f2f, ξερουμε οτι πολλοι λιγοι θα κανουν τον κοπο να κατεβουν, και ξερουμε πως οτι ειπωθει, δεν θα βγει και τοσο παραεξω.
Εγω εχω μια ερωτηση παρολαυτα...
Βλεπω στο site του top fuel το εξης:
'Ναι λοιπόν κοντράκιδες είμαστε. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε, προσπαθήσαμε να πάμε στις πίστες, αλλά κάποιους δεν τους συνέφερε μάλλον. Κάποιοι κερδίζουν, φαίνεται, από τις κλήσεις που κόβονται στα λιμανάκια – βούτα – μαύρη κλπ. Κάποια συμφέροντα παίζονται πίσω από τις πλάτες μας. '
Μπορω να μαθω ποιος απαγορεψε στα μελη τους συγκεκριμενου crew (ετσι το λενε εκει), την εισοδο σε καποια απο τις πιστες που εχουμε? Πηγατε στα Μεγαρα και σας ειπε ο Πανουριας να μην μπειτε ? Εκτος αν ηταν κλεισμενη η πιστα για καποια αλλη εκδηλωση, αλλα αυτο ισχυει για ολους μας.
Σιγουρα καποιοι κερδιζουν απο τις κλησεις, δεν διαφωνω. Αλλα αυτοι δεν νομιζω να ειναι το safetrack και η διαχειρηση των Μεγαρων, ουτε οι Τεχνικες Εκδοσεις.
Μπορω λοιπον να μαθω (εγω κι αλλοι εδω στο forum) για αυτες τις προσπαθειες και την καταληξη τους ?
Το θεμα με την SLK στον Κηφισσο και το κυνηγητο με τον KC, νομιζω εξαντληθηκε, αλλα το topic λεγεται 'ΚΟΝΤΡΑΚΗΔΕΣ'. Μπορουμε να συνεχισουμε σ' αυτο το θεμα... ? -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
kacey, ειναι πλεον σαφες σε ολους τι εννοεις. Και επι της ουσιας συμφωνω μαζι σου (οπως ηδη εγραψα πολλες σελιδες πριν) σε 2 πραγματα:- Τετοιες ταρζανιες με τα αυτοκολητα του περιοδικου (ή σηματα οποιασδηποτε εταιριας) ειναι απαραδεκτες.
Η ανακυκλωση των ιδιων επιχειρηματων, η εμμονη στο να δοθει απαντηση, τα υπονοουμενα (με το χαριτωμενο ) και η αποδοση σκοπιμοτητας σε οσους θετουν αλλες παραμετρους, τo flame baiting, η αποφυγη συζητησης απο το net και η επιμονη σε face2face συζητηση κτλ (τα παραπανω οχι αποκλειστικα απο kacey, νασο), ευλογα δημιουργουν στον καλοπροαιρετο τριτο οτι σκοπος δεν ειναι απλα να τεθει το συγκεκριμενο θεμα, αλλα να συντηρηθει μια συζητηση, στην οποια θα 'την πειτε' στον Καββαθα και στους 4Τ, τωρα που δοθηκε μια αφορμη.
Αυτο και κουραστικο ειναι και δεν σας τιμα.(*) Δεν λαμβανεις υποψη, γιατι δε βολευει το σκεπτικο σου, οτι, οπως εθεσαν πολλοι συνομιλητες,** ο ΚΚ δεν ειναι δυνατον να ελεγχει ολους τους υπαλληλους των ΤΕ επι 24ωρης βασης. **Οπως επισης αγνοουμε αν και κατα ποσο τεθηκε θεμα εντος των 4Τ για το περιστατικο.
Ειναι υποχρεωμενος να τους ελεγχει
στις 8 ωρες που εργαζοντε γι αυτων
οταν κινουντε με αυτοκινητα που φερουν τα διακριτικα των 4Τ
Σε αντιθετη περιπτωση, ειναι υπολογος των συνεπειων των πραξεων του πρωσωπικου του.
ΟΙ ΚΟΝΤΡΑΚΗΔΕΣ