-
οεο σειρα μας αποψε..
-
skye
Θα κερδισετε,αλλα κρισιμο παιχνιδι ειναι την επομενη αγωνιστικη στο Ολυμπικο...Αν δεν χασετε τοτε ο ΟΣΦΠ θα περασει στην επομενη φαση..
-
Aν δεν κερδισουμε και σημερα την ανυπαρκτη Ρομα θα ειμαστε για τα πανηγυρια στην κυριολεξια. Να σηκωθουν να φυγουν ολοι.
-
σοβαρευτειτε ρεεεεεε
ανυπαρκτη η ρομα?
οχι τπτ αλλο αν κατσει η στραβη θα μας παρει κ απο κατω
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Βάζελος. 1985 (ή 1984? ), έφαγε κάμποσα. Κάπως έτσι, έγινα Λίβερπουλ
Δεν είχε γεννηθεί ακόμα
Το τηλέφωνο της Pizza Roma το 'χεις; μία ιταλική κλασική με αντζούγιες (ή γαύρο έστω)
-
-
Ιταλιάνοι mafiozi rezili!
(ο Καφές έχει υπογράψει όρο να παίζει στο cl ακόμα κι αν δεν μπορεί να σταυρώσει μια πάσα; )
ΑΝΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!
-
Εγώ πάντως κάνω προπόνηση, σα τηλεθεατής για τον επόμενο γύρο του CL που δε θα συμμετέχουν Ελληνικές ομάδες.
Τσέλσυ - Μπαρτσελόνα πρώτο ημίχρονο βαρετό αλλά το δεύτερο (Σκόραρε ο Ντρογκπά στην αρχή του) είναι πολύ καλό.
Το γκόλ του Ντρογκμπά ήταν γκολάρα. -
Μα να μην περιμένουν καν για το 85;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Μα να μην περιμένουν καν για το 85;εχουν παντα χρονο να μας βαλουν 2ο
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Βάζελος. 1985 (ή 1984? ), έφαγε κάμποσα. Κάπως έτσι, έγινα Λίβερπουλ
Δεν είχε γεννηθεί ακόμα
Το τηλέφωνο της Pizza Roma το 'χεις; μία ιταλική κλασική με αντζούγιες (ή γαύρο έστω)
Έφτασεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!
-
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... c&start=75
περιττό το εκτός έδρας
-
Έλεος ρε πούστη
Οι ιταλοί κατέβηκαν για το Χ, 11 παίκτες πίσω και πήραν νίκη
Αφού δεν πετάξαμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αναμενόμενο ήτανΓια τους διαιτητές, τι να πει κανείς. Χωρίς χοντράδες, αλλά εριστικοί μέχρι όσο δεν πάει
Οι ιταλοί, ΠΟΣΟ χρόνο πέρασαν ξάπλα στο γρασίδι, μέτρησε κανείς??? Ο διαιτητής πάντως, ΣΙΓΟΥΡΑ όχι
-
Ναι ο διαιτητης μας φταιει. Ο Ριβλαντο μονο λογια ειναι. Στο γηπεδο σημερα ηταν χωμα. Ο Καφες δεν κανει ουτε για Γ εθνικη(που εισαι ρε Τουρε μου αχ),ο Ανατολακης ο κωλογερος δεν προλαβαινει τον παικτη της Ρομα ,ο Τζολε ανυπακτρος,ο Κωσταντινου το γνωστο παλτο του βαζελου. Μονο ο Σεζαρ και ο Καστιγιο επαιξαν καλα. Με 2 παικτες δεν κερδιζεις εναν αγωνα
-
Πες του Θείου να μην το έφτιαχνε τόσο ωραίο...
Τώρα σοβαρά επειδή ήμουνα έξω και δεν είδα πολλά πράγματα έπαιξε μπάλα ο γαύρος ή τίποτα εις την τρίτη; -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ναι ο διαιτητης μας φταιει. Ο Ριβλαντο μονο λογια ειναι. Στο γηπεδο σημερα ηταν χωμα. Ο Καφες δεν κανει ουτε για Γ εθνικη(που εισαι ρε Τουρε μου αχ),ο Ανατολακης ο κωλογερος δεν προλαβαινει τον παικτη της Ρομα ,ο Τζολε ανυπακτρος,ο Κωσταντινου το γνωστο παλτο του βαζελου. Μονο ο Σεζαρ και ο Καστιγιο επαιξαν καλα. Με 2 παικτες δεν κερδιζεις εναν αγωναΣυμφωνώ και επαυξάνω!!!!!
-
Κρίμα, μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ στους ανύπαρκτους σήμερα. Η ρεβάνς τουλάχιστον ελπίζω να χει θέαμα.
-
Ο χρήστης dimline έγραψε:
Ναι ο διαιτητης μας φταιει. Ο Ριβλαντο μονο λογια ειναι. Στο γηπεδο σημερα ηταν χωμα. Ο Καφες δεν κανει ουτε για Γ εθνικη(που εισαι ρε Τουρε μου αχ),ο Ανατολακης ο κωλογερος δεν προλαβαινει τον παικτη της Ρομα ,ο Τζολε ανυπακτρος,ο Κωσταντινου το γνωστο παλτο του βαζελου. Μονο ο Σεζαρ και ο Καστιγιο επαιξαν καλα. Με 2 παικτες δεν κερδιζεις εναν αγωνα
Συμφωνώ και επαυξάνω!!!!!
Μέχρι τη Κυριακή που θα κερδίσουν και όλοι και όλα που τώρα κράζετε θα ξαναγίνουν Θεοί, παιχτάρες, υπερομάδα κ.λ.π..
-
Υπάρχουν ακόμα 9 βαθμοί διαθέσιμοι
μην πάρει κανένα βαθμό η 'πως τη λένε' από το πουθενά και θέλει μόνο νίκη ο γαύρος στο μεταξύ τους παιχνίδι
-
Δε μας φταίει ο διαιτητής, είπα εγώ τέτοιο πράγμα? Ότι ήταν εριστικός είπα. Α! και ο Ανατολάκης που βρίζετε, ήταν εξαιρετικός σήμερα. Το ίδιο και ο Σέζαρ. Προσωπικά, τους συγχωρώ το γκολ που φάγαμε. Το παιχνίδι κρίθηκε στο διάστημα 35'-45', όπου παίζαμε ΜΠΑΛΑ, οι ιταλοί είχαν κλάσει μαλλί, και καταφέραμε να πάμε στο ημίχρονο χωρίς γκολ. Καλά να πάθουμε
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#7]