-
Έλα ρε kouk βάλε το μυαλό σου να λειτουργήσει ναουμ.
-
το σχεδιο εγινε και υλοποιηθηκε απο τα λομπυ που ανεβοκατεβαζουν μαϊμουδες σαν τον bush στην εξουσια.
νομιζα οτι ολοι θα το εχουν καταλαβει μεχρι τωρα...
Υ/γ
ΙΚΕ προσεχε λιγο γιατι μου φαινεται κοροϊδευεις αυτο που εισαι... -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
το σχεδιο εγινε και υλοποιηθηκε απο τα λομπυ που ανεβοκατεβαζουν μαϊμουδες σαν τον bush στην εξουσια.νομιζα οτι ολοι θα το εχουν καταλαβει μεχρι τωρα...
Δεν δίνεις καμία πιθανότητα να το έχουν απλώς εκμεταλευθεί?
-
οχι φιλε μου. το αποκλειω.
δηλωμενα ηταν αυτα που εγιναν. -
Καταλαβαίνεις όμως οτι απόλυτη αλήθεια δεν υπάρχει?
Πως εισαι τόσο βέβαιος λοιπόν?... -
ΟΚ πετραν, έστω πως ισχύει αυτό που λες, θα ήθελα να μου τεκμηριώσεις το πως έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι απο τους ιδιους τους αμερικάνους.
Να σου θυμίσω πως αν είμαι κληρονόμος του μπάρμπα μου αυτό δεν αρκεί να με καταδικάσει σε περίπτωση που αυτός δολοφονηθεί, θα χρειαστούν και στοιχεία.
-
@κουκ
καταρχην δεν μπορω να καταλαβω πως 'αποποινικοποιεις' τοσο ευκολα την
περιπτωση της 'εκμεταλλευσης'.αυτου του ειδους η εκμεταλλευση ειναι δικτατορια. παγκοσμια δικτατορια.
και δεν υπαρχει κανενα μα κανενα ελαφρυντικο.εν συνεχεια, μπορεις αμα θες να κατσεις να μετρας μεχρι να πεθανεις ποσα σημεια αποτελουν μια ευθεια, χωρις να το καταφερεις ποτε.
ομως αρκουν μολις δυο σημεια ωστε να ορισεις την ευθεια σου. -
Εγω ρωτάω (4η φορά!) κάτι συγκεκριμένο, ξέρεις να απαντήσεις ή απλώς κατεβάζεις αμάσητή ότι σαχλαμάρα εξυπηρετεί τα πιστεύω σου?
-
Ρε συ!!!
Είπα εγω οτι την αποποινικοποιώ?...Τόσο καιρό έλειψες και ξέχασες τις αντίστοιχες συζητήσεις?Δεν δέχομαι όμως την θεωρία του σχεδιασμού αυτής καθ' ευατής της πράξης απο την κυβέρνηση των ΗΠΑ.
-
ΙΚΕ αν ησουνα σε θεση να καταλαβεις, θα σου ελεγα.
στην κορυφη αυτης της σελιδας, σου εδωσα απλα μια συμβουλη. αμα θες ακουσε την. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ΙΚΕ αν ησουνα σε θεση να καταλαβεις, θα σου ελεγα.
στην κορυφη αυτης της σελιδας, σου εδωσα απλα μια συμβουλη. αμα θες ακουσε την.Μην υποτιμάς τον άλλο όταν δεν συμφωνεί μαζί σου ρεεεε!!!!!!!!!!!
-
Και γιατί δεν ειμαι σε θέση να καταλάβω? ή δε θα μου πεις ούτε αυτό?
-
τι θες να κανω ρε συ ΚΟΥΚ?
να γραψω ενα κατεβατο 15 σελιδες που δεν θα το διαβασει/κατανοησει κανεις?εδω μιλαμε πια για πραγματα αυτονοητα.
οποιος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν καταλαβαινει, δεν φαινεται να εχει την δυνατοτητα να καταλαβει.οποιος ΚΑΝΕΙ οτι δεν καταλαβαινει, τι πρεπει να του κανουμε? να του πουμε και μπραβο?
-
Κάτσε ρε!
Μιλάμε για θεωρίες. Οσο δεν καταλαβαίνουμε εμεις, αλλο τόσο δεν καταλαβαίνεις κι εσυ!
Συζήτηση κάνουμε. Γιατι πρεπει ντε και καλά να δεχθούν ολοι αυτό που υποστηρίζεις εσυ?
Εχεις αποδείξεις? Ενδείξεις είναι όλα και συνεπαγόμενα συμπεράσματα.
Το αποτέλεσμα δεν το αμφισβητεί κανείς. Σωματική ερευνα για να μπεις σε αεροπλάνο και άλλα πολλά.
-
η σωματικη ερευνα σε πειραξε ρε κουκ?
δηλ. αυτο ειναι το απολυτως ΛΙΓΟΤΕΡΟ απο ολα τα κακα που μας εχουνε βρει..
και φυσικα απο αυτα που ερχονται...τεσπα, wrong forum για τετοιες συζητησεις. αλλωστε αυτο το ξερω απο την αλλη φορα.
απλα ειδα το θεμα και τα και παρασυρθηκα.
γιατι αλλο η αδιαφορια και αλλο ο χλευασμος!!!οποιος θελει να το ψαξει, ας το ψαξει.
απλα να ξερει οτι οι ερευνες του θα ειναι γεματες απο αντιπερισπασμους.
καπως ετσι δηλαδη: http://www.nemarov.com/media/1/20050112-Thetest-uk.swfΥ/γ
τροφη για σκεψη:
Ο Larry Silverstein, αυτος που το WTC για 99χρονια μολις 6 βδομαδες πριν γινει οτι εγινε (και επιπλεον το ασφαλισε για τρομοκρατικη επιθεση για $3.5δις),
παραδεχεται οτι το κτηριο 7 το εριξε με εκρηκτικα:
http://video.google.com/videoplay?docid=-7750532340306101329&q=trade+center+7&pl=trueοχι οτι περιμενω θαυματα, απλα θα ηθελα μερικοι ανεμοκεφαλοι να προσεχουν λιγο τι κοροϊδευουν!!
για το καλο των πολλων!over and out!
-
Μια θεία μου τράκαρε το μόλις 4 εβδομάδων VW Polo της. Έπεσε πάνω της ένα φορτηγό, η ασφαλιστική έβγαλε το αμάξι για αντικατάσταση και την αποζημίωσαν με όλο το κόστος.
Petran κάνε σε παρακαλώ edit το ποστ σου γιατι θα το δεί κανένας ασφαλιστής και θα καταλάβει πως όταν κάποιος παίρνει αποζημείωση για φθορά στην ασφαλισμένη περιουσία του αυτό πρόκειται για τεκμήριο απάτης και θα χάσει η θειά μου τα λεφτά της.
ΥΓ. Στην πραγματικότητα το φορτηγό που κατ΄σετρεψε το Polo ήταν μισθωμένο απο την CIA και το οδηγούσε ο Jack Bauer.
ΥΓ2. Αυτό ήταν το σοβαρό επιχείρημα που θα μας άνοιγε τα μάτια? Το ότι ο ιδιοκτήτης πήρε αποζημείωση επειδή κατέρευσαν οι δύο -ασφαλισμένοι- ουρανοξύστες του? Μήπως δεν έπρεπε δηλαδή να πάρει αποζημείωση? Petran ασφαλιστής είσαι?
-
-
IKE δεν την 'παλεύεις' με τίποτα.
-
Υποθέσεις πολλές μπορούν να γίνουν, αλλά το γεγονός ότι ακόμη υπάρχουν άτομα, εκτός ΗΠΑ φυσικά, που πιστεύουν τους ισχυρισμούς και τις δηλώσεις(γενικώς και αορίστως, όχι μόνο για το συγκεκριμένο θέμα) της κατάπτυστης και πανηλίθιας κυβέρνησής τους, που ισοπέδωσε χώρες με το έτσι θέλω(χωρίς φυσικά να κηρύξει πόλεμο, λόγω αποφυγής εγκλημάτων πολέμου και συγκρίσεων με τους Ναζί), με κάνει να προβληματίζομαι για την βλακεία που υπάρχει γύρω μου.
Θα υποστήριζα να βομβαρδιστεί το σπίτι των εν λόγω υποστηρικτών λόγω διαμονής 'τρομοκρατών'(άλλωστε, κάποιοι τα κάνουν συστηματικά αυτά --- 'τόσα χρόνια χασάπης, έχω σφάξει'... από το 'τόσα χρόνια φούρναρης...') ονομαζόμενων έτσι από τρομοκρατικές-εκλεγμένες κυβερνήσεις, αν πάνε να πούνε τίποτα να τους απαντήσουν 'παράπλευρες απώλειες, φιλαράκι', να τους πετάξουν-ξεχάσουν καμιά εικοσαριά χρόνια στο Γκουαντάναμο, να τους ξεφτιλίζουν οι φύλακες όπως γουστάρουν, και άλλα...
Φυσικά, στον απλό κόσμο(λέγε με πρόβατο) θα δείχνουν ακόμα ψεύτικα βίντεο τσομπάνηδων και οπλαρχηγών πρακτόρων CIA που ξαφνικά τρελάθηκαν και τα έβαλαν με όλα τα δισεκατομμύρια ετούτης της Γης. Όλα τα πρόβατα θα αναρωτιούνται πώς γίνεται μια χούφτα άτομα να αναστατώνουν και να κάνουν ότι θέλουν τον μισό πλανήτη.Πρόεδροι που τους μιλάει ο Θεός-στο μυαλό τους-(αλλά δεν είναι εγκλεισμένοι σε ψυχιατρεία ακόμα) θα ισχυρίζονται ακόμα(ενώπιον των προβάτων) ότι η Ανθρωπότης κινδυνεύει από φανατικούς φονταμενταλιστές θεοκράτες-Προέδρους άλλων κρατών, και ότι δεν πρέπει να αποκτηθούν πυρηνικά όπλα από εκείνους(διότι ως γνωστόν και κλινικά αποδεδειγμένο), μόνο ΕΝΑΣ τρελός μπορεί να κατέχει τα Απόλυτα Όπλα.
Εις τον Θεόν εμπιστεύομαι την τύχη των αιγοπροβάτων-Αιγοπροβατίας. Ο Θεός ας ευλογήσει τους αμνούς, εις τον αιώνα των αιώνων, αμήν.
-
Ο χρήστης rallye έγραψε:
IKE δεν την 'παλεύεις' με τίποτα.Θες να μου το αναλύσεις αυτό?
5 χρόνια ύστερα απο την 11/9