-
καλό φένεται...
δεν ξέρω...αλλά έχω μια τάση προς sonyericsson λόγο της εμπειρίας της στον τομέα του bt
βασικά με ενδιαφέρει πολύ να είναι ευκολοφόρετο,ελαφρύ,καλή μπαταρία κ όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα ήχου!! -
το πρώτο.
-
-
Νοkia 6280 εδώ και 4 μήνες ...πράγματι πολύ καλό!!
-
--
-
-- ^2
-
Φωρτιζει μεσω υποδωχης mini-USB ακομα και απο Η/Υ
Εχω 1 τετοιο και το συνιστω!Εχει πεσει απο τον 2 οροφο και δεν επαθε τιποτα!
Εχει φυγει απο μηχανακι και δεν επαθε τιποτα!
Εχει μεινει ΟΝ σε αεροπλανο κατα την διαρκεια της πτισης και δεν παθαμε τιποτα....΄Οντως πολύ καλό...το έχασα, αλλά πήρα ένα ακόμα τώρα!
-
To καταλάβαμε δόκτορα....
Δεν ήταν ανάγκη να το πεις 3 φορές... -
Σοζζζζ ρε....
-
Παρε αυτο v@sili http://www.e-germanos.gr/e-germanos/ope ... tribute=11 ειναι δοκιμασμενο και τελειο
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εχει πεσει απο τον 2 οροφο και δεν επαθε τιποτα!
Εχει φυγει απο μηχανακι και δεν επαθε τιποτα!Δοκίμασε να το βάλεις σε πρέσσα αυτοκινήτων ή πέτα το σε μια υψικάμινο.
Αν επιβιώσει και απο αυτά ......nuke it!!! -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Εχει φυγει απο μηχανακι και δεν επαθε τιποτα!Δοκίμασε να το βάλεις σε πρέσσα αυτοκινήτων ή πέτα το σε μια υψικάμινο.
Αν επιβιώσει και απο αυτά ......nuke it!!!λες;;;;
-
Ο χρήστης ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΦΑΓΑΔΑΚΗΣ έγραψε:
Παρε αυτο v@sili http://www.e-germanos.gr/e-germanos/ope ... tribute=11 ειναι δοκιμασμενο και τελειοsamsung bt??
πηγα στο πλαίσιο κ δοκίμασα το pv705 και το gv435
και τα 2 κάθονται ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ στο αυτί κ δεν φεύγουν με αποτομες κινήσειςμάλλον για το πρώτο θα πάω καθώς έχει 45
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Αν επιβιώσει και απο αυτά ......nuke it!!! -
Ερωτησις:
Θελω να κανω φορματ σστην καρτα μνημης του Κ750. Οταν δινω την εντολη μου ζηταει κωδικο Στο μανιουαλ δεν αναφερει κατι σχετικο Ξερεις κανεις τι παιζει? -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ερωτησις:
Θελω να κανω φορματ σστην καρτα μνημης του Κ750. Οταν δινω την εντολη μου ζηταει κωδικο Στο μανιουαλ δεν αναφερει κατι σχετικο Ξερεις κανεις τι παιζει?Κωδικό συσκευής μάλλον ζητά. Δοκίμασε τέσσερα μηδενικά '0000'.
-
Κωδικο συσκευης???
Thanx θα το δοκιμασω!
-
Αντικειμενικά το πιο σκυλί κινητό που έχω χρησιμοποιήσει ειναι ενα Panasonic GD92, το παντοφλέ σκούρο μπλέ κινητό που είχε τότε το τρελό 'feature' να μπορείς να επιλέξεις το φωτισμό της οθόνης ανάμεσα σε 3 χρώματα...
Έχει πέσει απο 10 μέτρα, έχει πατηθεί, έχει φάει 2-3 φορές νερό... Η λίστα συνεχίζεται.
Μια φορά θυμάμαι ημουν σε σπίτι μιας φίλης που είχε τοτε το μοντέλο αυτό... Ηταν στο μπαλκόνι και μου πετάει το κινητό φωνάζοντας τη τελευταία στιγμή 'Πιάστο!'... Εγώ στο κόσμο μου και το κινητό περνάει δίπλα μου και στουκάρει στο τοίχο... Παιδιά ξεκόλησε ο σοβάς και έμεινε αποτύπωμα σαν τα κόμικ, το κινητό ούτε γρατζουνιά!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Αντικειμενικά το πιο σκυλί κινητό που έχω χρησιμοποιήσει ειναι ενα Panasonic GD92, το παντοφλέ σκούρο μπλέ κινητό που είχε τότε το τρελό 'feature' να μπορείς να επιλέξεις το φωτισμό της οθόνης ανάμεσα σε 3 χρώματα...Έχει πέσει απο 10 μέτρα, έχει πατηθεί, έχει φάει 2-3 φορές νερό... Η λίστα συνεχίζεται.
Μια φορά θυμάμαι ημουν σε σπίτι μιας φίλης που είχε τοτε το μοντέλο αυτό... Ηταν στο μπαλκόνι και μου πετάει το κινητό φωνάζοντας τη τελευταία στιγμή 'Πιάστο!'... Εγώ στο κόσμο μου και το κινητό περνάει δίπλα μου και στουκάρει στο τοίχο... Παιδιά ξεκόλησε ο σοβάς και έμεινε αποτύπωμα σαν τα κόμικ, το κινητό ούτε γρατζουνιά!
panasonic GD 93
-
παιδιά, μέχρι 350 ευρώ κινητό τί προτείνετε? (συσκευή)
(πρίν 3 βδομάδες αγόρασα το Κ750-πολύ καλό, αλλά θα πάρω κι άλλο)
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]