-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ειναι παρα πολυ ωραια...
καταπληκτικη...με συγχρονες γραμμες...ωχ λαθος....παλι νομιζα πως ημουν στο 1993....
ποτε φτασαμε στο 2005 προς εξι ωρε παιδια....?
Pik., back to the future pls!
Scotty, beam him up asap!
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
quiz: πόσα αυτοκίνητα σας θυμίζει η εν λόγω Europa;(εμένα κάμποσα πάντως)
Alfa Romeo πάντως όχι!
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Χάλια είναι...το υπάρχον μοντέλο είναι απλά πιό ανώτερο...Πιο είναι το υπάρχον μοντέλο;;;
-
Ine endiaferon na doume pou tha stathis stin agora. Bori na min akoui opos i Liza i anthropi sti Lotus xeroun na stinoun aftokinita!
Prosopika den me treleni esthitika, den kenotomi ke parapembi se pola ala modela, kiris iaponika
San idea ine kali, i Lotus anagenithike me tis dio ensarkosis tis Elise eho edreothi stin katigoria tis ke tora theloun na htipisoun to meridio tis agoras pou den ehi tin trela na to ehi san monadiko aftokinito.
Apla epidi ime Lotus fan vazo psifo ebistosinis -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
το μονο σιγουρο ειναι οτι ξεχωριζει......Όταν κατεβαίνει στο Μπουρνάζι και στα καγκουροστέκια...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
το μονο σιγουρο ειναι οτι ξεχωριζει......
Όταν κατεβαίνει στο Μπουρνάζι και στα καγκουροστέκια...
δεν ξερω που ειναι αυτο καρντια μου.........
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Χάλια είναι...το υπάρχον μοντέλο είναι απλά πιό ανώτερο...
Πιο είναι το υπάρχον μοντέλο;;;
...προφανώς εννοεί την Elise.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Είναι το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο νου!
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
δεν ξερω που ειναι αυτο καρντια μου.........
Είναι λίγα μόνον από τα μέρη στα οποία πάνε οι συντάκτες των καγκουροπεριοδικών για να βρουν ψωνάρες να βάλουν στα εξώφυλλά τους.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Εμένα μου θυμίζει πολύ έντονα MR2 series II.
http://www.electricstar.org/mr2/images/mr2.jpgΆσχετο αλλά το παραπάνω MR2 είναι ,αν δε κάνω λάθος,το Mk3 και όχι το 2.
-
Μεταφερόμεθα, το αυτοκίνητο ήρθε Ελλάδα
Lotus με A/C, ηλεκτρικά παράθυρα και δερμάτινα καθίσματα
-
Tι λέει; Το δοκίμασε κανείς;
-
.... και radio-cd + mp3 και συναγερμό!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
.... και radio-cd + mp3 και συναγερμό!!!Μα η λογική πίσω από την κατασκευή της αυτή δεν ήταν; (εκτός από το να προκαλέσει αποστροφή με την εξωτερική της εμφάνιση...)
@νδρέας
-
Kαλά τώρα...
Aυτά τα φοράγαμε και στο 111R!
Στην 'Eυρώπη Σ' πάντως θα πρέπει να μπαίνοβγαίνεις πολύ ευκολότερα μέσα...
-
Και έχει και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών.... Πλέον έγινε οικογενειακό....
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Tι λέει; Το δοκίμασε κανείς;Πλην των δημοσιογράφων, δεν νομίζω να είναι σε θέση κανείς να πάρει για test ride την Europa, όπως και κάθε άλλο 'κούτα' Lotus στην Eλλάδα...
Bλέπεις το βάθος της ελληνικής αγοράς δεν επιτρέπει τον τοπικό αντιπρόσωπο να είναι τόσο γαλαντόμος...
Πάντως για εμάς που έχουμε ή είχαμε Elise, το αμάξι θα είναι ολίγον πιο 'τουριστικό', πιο καθημερινό, και πιο εύκολο. Tώρα αν αρέσει ή όχι, περί κολοκυθόπιτας που θα βγαίνει και σε 500 κομμάτια ετησίως μόνο δεν νομίζω να συντρέχει ιδιαίτερος λόγος... Kουβέντα να γίνεται!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Και έχει και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών.... Πλέον έγινε οικογενειακό....Πάντως παίδες, αν εξαιρέσω την 'κούτα' με τα καλλυντικά της γυναίκας μου που 'φόρτωσα' σ'ένα συνοδό Scenic, πήγαμε για ένα 4ήμερο στο Περτούλι με όλα τα υπόλοιπα πράγματα χωμένα μέσα στο 111R.
Y.Γ.
Σίγουρα δεν είχα σκι μαζί μου....Eδώ μετέφερα προ καιρού ολόκληρη τετράδα ζαντολάστιχα με το φορτηγό 111R...
-
Πω ρε συ, να σε έχω υπόψη για μετακόμιση!
Ο νέος πάντως ωραίος...και δεν πάει να λέγεται και Καρπενήσι Γ;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Tι λέει; Το δοκίμασε κανείς;Edw kai ena mina http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=686330#686330
Lotus Europa S