-
ETΣΙ ΑΠΛΑ,ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΔΟ-ΦΟΡΟΥΜΙΑΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.
ΕΓΩ FERRARI
-
ETΣΙ ΑΠΛΑ,ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΔΟ-ΦΟΡΟΥΜΙΑΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.
ΕΓΩ FERRARI
-
ΕΓΩ FERRARI
-
FERRARI ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!
-
Den xreiazontai logia i ypografi mou ta leei ola....
-
εχω μια συμπαθεια στην Maclaren [αυτην ψηφισα] και τον μικρο φιλανδο οχι τον σκωτσεζο γιατι μου την σπαει!!!!!!!!!
ειχα επισης [περισυ] και μια συμπαθεια στο Μοντογια αλλα δεν μου δινει κατι πλεον για να την συντηρησω!!
παντως για μενα τουλαχιστον που παρακολουθω απο το 1987 τα GP μου λειπουν οι μεγαλες μονομαχιες Senna- Prost και μετα την αποχωρηση του Hakkinen δεν εχω και πολυ μεγαλο ενδιαφερον για καποια συγκεκριμενη ομαδα.
αντιθετα χαιρομαι αρκετα οταν βλεπω νεους και πολλα υποσχομενους οδηγους να στεκονται τοσο καλα διπλα στους ''μεγαλους'' και ενιοτε να τους περνουν κιολας οπως ο Alonso!!!!!
-
FERRARI
-
Λείπει το Καμμία!
Δεν υποστηρίζω καμμία ομάδα. Με οδηγούς ήμουν ανέκαθεν και έτσι θα παραμείνω. Lauda, Senna και τώρα Μιχαλάκης.
-
Ferrari και από παλιά Renault ....
-
Minardi γιατί θέλει κότσια και μεγάλη αγάπη για το σπορ να είσαι μόνιμα τελευταίος και να μην τα παρατάς. Και επιπλέον γιατί έχει βρει δύο ταλέντα μέσα στα τελευταία δύο χρόνια: τον Alonso και το Webber.
-
ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ F1 (ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΛΑΟΥΝΤΑ, ΠΙΚΕ, ΠΡΟΣΤ (ΑΡΓΗΧΟΣ!!!)....) ΠΑΝΤΑ FERRARI. ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑ ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '90.
-
Όπως λέει και το όνομά μου, τη Φερράρι.
Δεσμεύομαι όμως, αν και όταν πέσει πάλι σε λήθαργο να αρχίσω να υποστηρίζω οδηγούς άλλων ομάδων. Ποτέ άλλη ομάδα.
-
Εγώ υποστηρίζω οδηγό γιατί κατά την άποψή μου οι οδηγοί κάνουν τη διαφορά και αυτό το βλέπουμε επειδή σε κάθε ομάδα υπάρχουν 2 οδηγοί. Λοιπόν επειδή ο Michael Schumacher τρέχει με Ferrari και η ομάδα τον έχει βοηθήσει πολύ να φτάσει εκεί που είναι, ψήφισα Ferrari. Αλλά μυο αρέσουν πολύ οι Renault & Toyota...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Λείπει το Καμμία!Δεν υποστηρίζω καμμία ομάδα. Με οδηγούς ήμουν ανέκαθεν και έτσι θα παραμείνω. Lauda, Senna και τώρα Μιχαλάκης.
ΣΩΣΤΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ!
ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΦΩΡΕΙΕΣ ΟΜΩΣ? -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Λείπει το Καμμία!...και το Β+, που είμαι. Ομάδα F1 δεν υποστηρίζω, μόνο το θέαμα.
-
ήμουν με τη Μακλαρεν απο τις θεικες εποχες που πιανε ο θεος το τιμονι και διδασκε στους απλους ανθρώπους. τοτε που οι οδηγοι της ιδιας ομαδας σκοτώνονταν μεταξύ τους για το ποιος θα ναι πρωταθλητής!
παρέμεινα και την εποχή του Χάκινεν που μου αρεσε πολυ ωσπου η Μακλαρεν αποφασισε να τα κανει σαλατα και κοντεψα να σιχαθώ τη Φορμουλα-1. τοτε λεω δε θα με τρελανετε εσεις, εγω θα σας τρελάνω! και αποφάσισα να υποστηρίξω τη νέα Ρενώ απο πέρσι και δε με απογοητεύει...φυσικα οι συμπάθειες οι παλιες δε κρύβονται... -
ΚΑΜΙΑ Αυτή η κατάσταση με την υποστήριξη των ομάδων στην F1 (δεν είδα να συμβαίνει κάτι τέτοιο στο WRC) είναι ...'κάπως'. Κάτι από γήπεδο (ή παιδική χαρά...) μου θυμίζει. Ολοι έχουμε τις συμπάθειές και τις αντιπάθειές μας, αλλά άλλο 'συμπάθεια' και άλλο 'είμαι Ferrari/McLaren/Williams' κτλ. και, σε ορισμένες περιπτώσεις, 'δεν βλέπω τίποτα πέρα από αυτό'
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΚΑΜΙΑ Αυτή η κατάσταση με την υποστήριξη των ομάδων στην F1 (δεν είδα να συμβαίνει κάτι τέτοιο στο WRC) είναι ...'κάπως'. Κάτι από γήπεδο (ή παιδική χαρά...) μου θυμίζει. Ολοι έχουμε τις συμπάθειές και τις αντιπάθειές μας, αλλά άλλο 'συμπάθεια' και άλλο 'είμαι Ferrari/McLaren/Williams' κτλ. και, σε ορισμένες περιπτώσεις, 'δεν βλέπω τίποτα πέρα από αυτό'ΝΑΙ ΒΡΕ nass,ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ 'ΣΥΜΠΑΘΟΥΜΕ' ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ FERRARI,ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ,ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΠΑΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! -
nass το συστημα ομως περιεχει και ομαδες οποτε ειναι φυσικο επακολουθο να υποστηριζεις καποια παραπανω απο καποια αλλη.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
nass το συστημα ομως περιεχει και ομαδες οποτε ειναι φυσικο επακολουθο να υποστηριζεις καποια παραπανω απο καποια αλλη.Χμμμ... Και στο WRC έχει ομάδες (που μάλιστα τρέχουν με απλά καθημερινά -και άρα πιο 'κοντινά' και 'άμεσα'- αυτοκίνητα, του στυλ Peugeot 206, Ford Focus κτλ., τα οποία μάλιστα μία φορά το χρόνο τα βλέπουμε από πολύ κοντά, και όχι εξωτικά θηρία που συνήθως τα βλέπουμε στη τηλεόραση) αλλά δεν έχω δει στο αντίστοιχο Forum τις αντιπαραθέσεις και διαμάχες που βλέπω στο φόρουμ της Formula 1, οι Ferrari-κοί εναντίον των McLaren-ικών εναντίον των Williams-ικών και BMW-ικών κτλ. κτλ. Ομοίως (αλλά όχι τόσο έντονα) οι αντιπαραθέσεις για χάρη των οδηγών (ας πούμε πως αυτό, επειδή είναι ανθρώπινο, το καταλαβαίνω καλύτερα).
Είμαι το στυλ του ανθρώπου που δεν καταλαβαίνει γιατί να πρέπει ένας Ολυμπιακός και ένας Παναθηναϊκός να τσακωθούν για το ποιός κλωτσάει καλύτερα το τόπι, και δεν κρύβω πως οι αντιπαραθέσεις στο φόρουμ της Formula 1 πολλές φορές μου θυμίζουν ατμόσφαιρα και επίπεδο γηπέδου
Προσωπικά προτιμώ να βλέπω το θέαμα και να μην το θεωρώ δεμένο με υποστήριξη προς οποιονδήποτε. Δηλαδή, αν 'συμπαθώ' τον α΄ οδηγό ή την β΄ ομάδα, να χαίρομαι εξίσου όταν δω έναν ωραίο αγώνα, ακόμα και αν οι συμπάθειές μου καταποντιστούν ή να στεναχωριέμαι αν ο αγώνας ήταν 'σούπα', ακόμα και αν οι συμπάθειές μου διαπρέψουν. Και δυστυχώς (ΙΜΗΟ) δεν βλέπω παρόμοια αντιμετώπιση πολλές φορές εδώ μέσα, αλλά συμπεριφορά που αγγίζει τα όρια του φανατισμού.
ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ