-
Περιορισμός made in USA. Γράφει πουθενά ποιας χώρας Επίτροπος τον προώθησε;
-
παιδια... δεν καταλαβατε..
δεν το κανουν για το καλο μας//το κανουν γιατι αν εισαι καπνιστης και δεν καπνιζεις στο χωρο εργασιας, θα 'υπολειτουργεις' επειδη θα σκεφτεσαι το τσιγαρο..
μαλακιες -
Μου το έστειλαν σε λίστα με αστείες φιλοσοφίες:
'ΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ ΜΕΣΑ Σ'ΕΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΑ.'
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
πως και δεν αναφέρθηκε ακόμα η απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου;
http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.p ... m=N12&aa=1
Η Ελλάδα καταδικάζει την απόφαση. Απορώ ποια ρατσιστικά ζώα θα την δεχτούν και θα την χειροκροτήσουν
Να απαγορεύεται το κάπνισμα στον χώρο εργασίας, να το δεχθώ. Αλλά να μην προσλαμβάνονται καπνιστές, ε, πάει πολύ
+10000000000000000000000000 (καπνιστές ή μή, όλοι συμφωνούμε)
-
France to ban smoking in public
France is to ban smoking in all public places from next February, the prime minister has announced.
Cafes, nightclubs and restaurants are to be given until January 2008 to come into line, said Dominique de Villepin.
Those found in breach of the ban would be given fines - 75 Euros (£50) for individuals and 150 for the premises where the offence occurred.
Smoking kills more than 13 people a day in France, said Mr de Villepin - calling it an 'unacceptable reality'.
Several countries have already taken similar measures.
Opinion polls in France - often considered a nation of smokers - suggest 70% of the people support the ban, says the BBC's Valerie Jones in Paris.
The European Union's most enthusiastic smokers are in Greece, Cyprus and Portugal, according to findings published in May this year
-
Φυσικά, το επόμενο μέτρο θα μπορούσε να είναι η δημόσια διαπόμπευση όποιου πιάνεται να καπνίζει!
Ξαναρωτάω.
Αν είναι ειλικρινής η προσπάθεια 'για το καλό μας' γιατι δεν κλείνουν ή κάνουν ασύμφορη οικονομικά την λειτουργία των καπνοβιομηχανιών? -
Vive le Sport
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Φυσικά, το επόμενο μέτρο θα μπορούσε να είναι η δημόσια διαπόμπευση όποιου πιάνεται να καπνίζει!Ξαναρωτάω.
Αν είναι ειλικρινής η προσπάθεια 'για το καλό μας' γιατι δεν κλείνουν ή κάνουν ασύμφορη οικονομικά την λειτουργία των καπνοβιομηχανιών?Γιατί θα θιχτούν οι καπνοπαραγωγοί και οι εξαγωγές. Το τι τσιγάρο και καπνό στέλνουμε στο εξωτερικό, ειδικά σε Αφρική κι Ασία, δε λέγεται.
Πάντως το ότι είμαστε μαζί με Κύπρο και Πορτογαλία οι πρώτοι στην κατανάλωση τσιγάρων δεν μου άρεσε.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ξαναρωτάω.
Αν είναι ειλικρινής η προσπάθεια 'για το καλό μας' γιατι δεν κλείνουν ή κάνουν ασύμφορη οικονομικά την λειτουργία των καπνοβιομηχανιών?Μόλις ακρίβηναν λίγο τα τσιγάρα εμφανίστηκαν εργατοπατέρες να κακίζουν τους υπεύθυνους για την αύξηση.
Εγώ δε νομίζω ότι η τιμή του πακέτου θα περιορίσει σημαντικά το κάπνισμα. Μόνο η απαγόρευση του καπνίσματος παντού θα το μειώσει. Φυσικά να δοθούν άδειες σε καπνιστήρια που θα σερβίρουν μόνο φυσικούς χυμούς φρούτων - τίποτα άλλο, τσιγάρο και χυμό.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ξαναρωτάω.
Αν είναι ειλικρινής η προσπάθεια 'για το καλό μας' γιατι δεν κλείνουν ή κάνουν ασύμφορη οικονομικά την λειτουργία των καπνοβιομηχανιών?Μόλις ακρίβηναν λίγο τα τσιγάρα εμφανίστηκαν εργατοπατέρες να κακίζουν τους υπεύθυνους για την αύξηση.
Εγώ δε νομίζω ότι η τιμή του πακέτου θα περιορίσει σημαντικά το κάπνισμα. Μόνο η απαγόρευση του καπνίσματος παντού θα το μειώσει. Φυσικά να δοθούν άδειες σε καπνιστήρια που θα σερβίρουν μόνο φυσικούς χυμούς φρούτων - τίποτα άλλο, τσιγάρο και χυμό.
Δηλαδή Λεωνίδα, αν θέλω καφέ και τσίγαρο θα μου το απαγορέψουν?
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ξαναρωτάω.
Δηλαδή Λεωνίδα, αν θέλω καφέ και τσίγαρο θα μου το απαγορέψουν?
-
Εδω στα ξενα, μου κανει τρομερη εντυπωση πως απαγορευεται δια ροπαλου το καπνισμα στα καφε/εστιατορια.. Αν θελεις να καπνισεις βγαίνεις εξω. Περιττό να σας πω ποσο λιγα ατομα βλεπω να καπνιζουν.
Βγαινεις το βραδυ εξω, γυριζεις σπιτι και δε μυριζουν τα ρουχα τσιγαριλα.
Ακομα και ενας φιλος Ιταλος, φανατικος καπνιστης, το εχει περιορισει αναγκαστικα παρα πολυ. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ξαναρωτάω.
Για την ποτοαπαγόρευση στις ΗΠΑ έχει διαβάσει κανείς τίποτα? Νόμιμοι (ευρωπαίοι) και παράνομοι (αμερικανοί) παραγωγοί αλκοόλ θησαύριζαν.
Αν νομίζουν οι μη-καπνιστές ότι όλα αυτά τα μέτρα είναι 'για το κοινό καλό', πλανώνται πλάνην οικτράν.
Ερώτηση: είμαι μαγαζάτορας. Έχω εστιατόριο, καφέ ή κάτι τέτοιο. Θέλω να το κρατήσω αποκλειστικά για καπνίζοντες. Θα απαγορεύεται αυτό?
-
Νομ'ιζω μονάχα αν το μαγαζί είναι κλειστό προς το κοινό.
Δλδ με προσκλήσεις κι έτσι.
-
Ναι, βάσει της λογικής του νόμου προφανώς θα απαγορεύεται γιατί θα είναι δημόσιος χώρος. Θα επιτρέπεται (βάσει της ίδιας 'λογικής') σε μη ανοιχτούς για οποιονδήποτε χώρο - σε κλειστά κλαμπ ας πούμε.
-
Τη γελοιότητα που γίνεται στην Ιρλανδία τη γνωρίζετε φυσικά.
Μέσα στις pub απαγορεύται το κάπνισμα κι έξω από αυτές (Δηλαδή σε δημόσιο χώρο) το ποτό.
Άντε να δω πως θα κάνει τσιγάρο ένας που θέλει να πιεί μια μπύρα.(Δεν είναι καπνιστής αλλά ώρες ώρες η υπερβολική ορισμένων καταντάει αηδία)
-
Χμ...
αν υπάρχει σαφής προειδοποίηση στην είσοδο, ότι το μαγαζί είναι αυστηρά χώρος καπνιζόντων, πάλι θα απαγορεύεται?
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τη γελοιότητα που γίνεται στην Ιρλανδία τη γνωρίζετε φυσικά.
Μέσα στις pub απαγορεύται το κάπνισμα κι έξω από αυτές (Δηλαδή σε δημόσιο χώρο) το ποτό.
Άντε να δω πως θα κάνει τσιγάρο ένας που θέλει να πιεί μια μπύρα.(Δεν είναι καπνιστής αλλά ώρες ώρες η υπερβολική ορισμένων καταντάει αηδία)
θα ναι στην είσοδο, το αριστερό χέρι μέσα θα κρατάει την μπύρα, το δεξί χέρι έξω θα κρατάει τσιγάρο
-
Τη μπυρίτσα και το ουΐσκυ της Ιρλανδίας που έχουν κάψει εκατομμύρια συκώτια κι έχουν γίνει αιτία για αμέτρητα φονικά και οικογενειακές τραγωδίες ούτε κουβέντα να τα περιορίσουν βέβαια.
-
Krusenstern
μαζί με τον Σερμεντέ σου έδωσαν και κανένα μαγαζί και αγχώνεσαι έτσι;;
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ