-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καλύτερα να το αλλάξεις. Eχει αρκετά χλμ. Αποψη μου.Νομίζω με μία προσεκτική έρευνα μπορείς να βρεις ένα 1800 οκταβάλβιδο.
Οτι και να είναι θα έχει σίγουρα λιγότερα χλμ από το δικό σου θα έχει +13 άλογα
και σαφώς περισσότερη ροπή χαμηλά.Go for it.
auto akribws psaxnw alla den 8elw na kanw anigma k panw apo 1500euro.exw dwsei idi panw apo 2000 persi isws na exw ftasei me eksoda sunergeiou embolima k tis 3000euro.k ola auta gia ena autokinito pou me tin mixani pou exei panw aksizei peri ta 2-2.5xiliarika.otan pantws milame gia toso mikri mixani apo apopsi dinamis pisteuw oti k taa 13 aloga 8a fanoun me ti mia.ase pou etsi opws exei katantisei to trexon moter de nomizw oti pianei oute 80hp.
-
ΣΤη χρυσή ευκαιρία έχω δει μοτέρ 2.000 8V κομπλέ από 306 Xsi με 1000 ευρώ.
Για ψάξε -
Αυτο το μοτερ δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το Xanthia...Για να το βαλει θα πρεπει να κανει 'εγχειρηση ανοιχτης καρδιας'...
-
Pou lete prin apo 2 meres i mixani gia tin opoia sas elega paredwse pneuma.twra loipon to na allaxtei einai adieksodo.to amaksi kata t'alla einai sto sunergeio k perimenei o mixanikos mou apantisi.mou eipe oti 8elei 1300euro gia na mou allaksei tin mixani k na mou balei pali 1600 metaxeiriismeni fisika.otan tou eipa gia 1800 8v mou eipe oti i timi 8a anebei logw tou oti prepei na allaxtei ektos tou moter pleksouda k egkefalos.perimenw sxolia k protaseis.
-
Δλδ πώς παρέδωσε το πνεύμα;
-
€1300 είναι πολλά! Κάτω απο 1000 οπωσδήποτε!
Δεν ξέρω σίγουρα για τα Citroen αλλά δεν νομίζω οτι αλλάζεις πλεξούδα!
Μόνο αυτήν που πάει απο τον εγκέφαλο στην μηχανή.Πάρε κι άλλη τιμή από άλλο συνεργείο ή κάντου παζάρια!
Εννοείται οτι η μείωση της τιμής δεν αλλάζει την ποιότητα της δουλειάς!Ακου παραπάνω γιατι θα αλλάξει πλεξούδα!!!!
1300€ είναι η εργασία για τροπέτο!!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δλδ πώς παρέδωσε το πνεύμα;apla paredwse.....
eixe ligo kairo pou den pigaine kala to autokinito.
to problima pou eixa entopisei itan oti den eixe dinami pigaine dld san psofimi[asxeto alla pote den pigaine grigora]k eepisis den kratouse to relanti.se fanari gia na min sbisei anagkazomouna na stamataw me patimeno sumplekti k 3000strofes.etsi prox8es to bradi pou eipa na paw gia mia douleia mou sbise se ena fanari giati den eixa dwsei poli gkazi k eipa na min tin ksanabalw mprosta para mono gia na to parkarw ekei konta k na perimenw tin odiki.sto sunergeio mou eipe oti exei parei nero k i mixani k oti einai genika xalia.8elei allagma oposdipote pleon.gia deutero rektifie den to skeftomai kan. -
άλλαξε μάστορα...και βάλε 1800. Κρίμα είναι να ξαναβάλεις 1600...
-
Μοτεράκι ρελαντί μου μυρίζει εμένα. Το έλεγξες; Γιατί άλλο να έχεις την δυνατότητα να το ψάξεις, και άλλο να είσαι αναγκασμένος. Κατάλαβες τι εννοώ; Ρώτησες στο συνεργείο που σου είπα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μοτεράκι ρελαντί μου μυρίζει εμένα. Το έλεγξες; Γιατί άλλο να έχεις την δυνατότητα να το ψάξεις, και άλλο να είσαι αναγκασμένος. Κατάλαβες τι εννοώ; Ρώτησες στο συνεργείο που σου είπα;den ton pira alla 8a parw tin deutera to prwi.pantws den sumfwneis oti einai polla 1300euro gia 1600?k aneksartita me to problima pou mporei na exei twra exw apofasisei na tin allaksw tin mixani.
-
Αυτό που λέω εγώ είναι ότι άλλο να πρέπει να την αλλάξεις επειδή δεν έχεις αμάξι, και άλλο επειδή θέλει αλλαγή. Στο μεν πρώτο πρέπει να σκάσεις τα λεφτά άμεσα, ενώ στο δεύτερο έχεις την δυνατότητα να το ψάξεις και να βρεις περισσότερο οικονομικά συμφέρουσα επιλογή. 1300 ευρώ για την 8βαλβιδη 1600 ναι, είναι αρκετά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτό που λέω εγώ είναι ότι άλλο να πρέπει να την αλλάξεις επειδή δεν έχεις αμάξι, και άλλο επειδή θέλει αλλαγή. Στο μεν πρώτο πρέπει να σκάσεις τα λεφτά άμεσα, ενώ στο δεύτερο έχεις την δυνατότητα να το ψάξεις και να βρεις περισσότερο οικονομικά συμφέρουσα επιλογή. 1300 ευρώ για την 8βαλβιδη 1600 ναι, είναι αρκετά.i ali8eia einai oti twra den exw amaksi.alla gia tis epomenes bdomades den to xreiazomai kiolas.gi'auto k to psaxnw.an eixa piesi xronou 8a edina ta 1300 gia na kanw tin douleia mou san 8ima.apla 8elw na kanw kati kalitero k oikonomikotero.k episis 8elw na brw ena sunergeio na to exei ena swsto palikari pou na katexei tin texni k na min prospa8ei na bgalei kerdos 600 i 700 euro apo mia allagi mixanis.giati den lew oti prepei na mou allaksei moter tsampa ,alla allo na parei 300euro paradeigma k allo na 8elei na parei 600.
-
Δοκίμασε σε άλλα, δοκίμασε σε αυτόν που σου είπα, και δες τι θα κάνεις.
-
Το 1800 με τις 8 βαλβίδες δεν θελει πλεξουδα. Ειναι ακριβως ιδια με τη δικια σου.. Το ξερω σιγουρα, ειμουν στο τσακ να αλλάξω μοτερ και να βαλω απο 1600, 1800. Θα μου κοστζε τον Αυγουστο 1000ευρω μαζι με καινουργιο ιμαντα εκκεντροφορων, λαδακια και μπουζι..
ΑΛΛΑΞΕ ΜΑΣΤΟΡΑ/ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ.
Μονο αν πας σε 1800 16V, θα πρεπει να αλλαξεις πλεξουδα εγκεφαλο και πιθανος και συμπλεκτη (?) και εκει το κοστος εκτοξευεται....
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Το 1800 με τις 8 βαλβίδες δεν θελει πλεξουδα. Ειναι ακριβως ιδια με τη δικια σου.. Το ξερω σιγουρα, ειμουν στο τσακ να αλλάξω μοτερ και να βαλω απο 1600, 1800. Θα μου κοστζε τον Αυγουστο 1000ευρω μαζι με καινουργιο ιμαντα εκκεντροφορων, λαδακια και μπουζι..ΑΛΛΑΞΕ ΜΑΣΤΟΡΑ/ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ.
Μονο αν πας σε 1800 16V, θα πρεπει να αλλαξεις πλεξουδα εγκεφαλο και πιθανος και συμπλεκτη (?) και εκει το κοστος εκτοξευεται....
koita ton sumplekti 8elw na ton allaksw etsi k alliws giati den exei pleon tin wraaia aais8isi pou eixe kainourios.giro sta 200 paei alla den einaai o sumplektis pou me problimatizei.an mporousa na balw me 1300 1.8 16v k sumplekti 8a imouna upereeuxaristimenos.poso pisteueis mporei na mou bgei?milame gia 1.8 me 117hp etsi?
-
καλύτερα του 1.8 με τα 112 άλογα. Του 117-118 δεν νομίζω να μπήκε ποτέ στην xantia, και ίσως ο εγκέφαλός του να είναι multiplex και να μην παίξει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
καλύτερα του 1.8 με τα 112 άλογα. Του 117-118 δεν νομίζω να μπήκε ποτέ στην xantia, και ίσως ο εγκέφαλός του να είναι multiplex και να μην παίξει.sorry la8os mou.apla nomiza oti i proti 18ara tou c5 itan auti pou forouse i xantia ii.oxi oti mou kanei k kamia diafora pantws.an paw apo 90 sta 112 8a nomizw oti eimai se allo autokinito.
-
Ναι, μαζί με την παραπάνω ροπή φυσικά.
Το C5 ξεκίνησε με τον 18αρη με τα 117 άλογα, όπως και το 406 f/l. Το 407 είχε στην αρχή αυτόν, αλλά τώρα έχει 125 άλογα, ενώ για το C5 δεν ξέρω.
Αν μπορείς, γράφε με ελληνικά πλιζ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι, μαζί με την παραπάνω ροπή φυσικά.Το C5 ξεκίνησε με τον 18αρη με τα 117 άλογα, όπως και το 406 f/l. Το 407 είχε στην αρχή αυτόν, αλλά τώρα έχει 125 άλογα, ενώ για το C5 δεν ξέρω.
Αν μπορείς, γράφε με ελληνικά πλιζ...
pleon k to c5 me 125 bgainei.nomizw exei ena 3mino toulaxiston.
-
Και δεν βρίσκεις τον 2λιτρο Τ; Εκεί να δεις ροπές... αλλά μετά πάει μακριά η κατάσταση...
Εγώ αυτόν ψάχνω για το 406.
Αλλαγη μηχανης σε Χαntia