-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Γιατί τα γαμ*******να μονάντερα αρούρια με φτερά (ΑΚΑ περιστέρια), όπου βρουν άσπρο πλυμένο αυτοκίνητο το καταχέζουν με μίσος και μανία??? Ε?να σου πουν με'γεια θελανε ρε συ kruz
(το μονο που μενει τωρα ειναι να στο κατουρισει κανενας μπαρμπας απο κανενα μπαλκονι)
-
... σαν δικηγορος του διαβολου, εχω να πω τουτο!
Γιατι πηγες και παρκαρες στην τουαλετα τους? -
Γιατί τα γαμ*******να μονάντερα αρούρια με φτερά (ΑΚΑ περιστέρια), όπου βρουν άσπρο πλυμένο αυτοκίνητο το καταχέζουν με μίσος και μανία??? Ε?Πρόσεχε την οροφή .... μην κοιτάζεις επάνω στα φανάρια
-
Mπα, έχουμε και ηλιοροφή?
-
Ποιός είσαι ρε;
Ο Σιμπιταχστερν είσαι;
-
Γιατί τα γαμ*******να μονάντερα αρούρια με φτερά (ΑΚΑ περιστέρια), όπου βρουν άσπρο πλυμένο αυτοκίνητο το καταχέζουν με μίσος και μανία??? Ε?Nα φτιάξουν οι δήμοι φωλιές για γεράκια μέσα στις πόλεις για να μειωθούν τα περιστέρια (μάλλον δεκαοκτούρες) που χέζουν αβέρτα.
-
Γιατί τα γαμ*******να μονάντερα αρούρια με φτερά (ΑΚΑ περιστέρια), όπου βρουν άσπρο πλυμένο αυτοκίνητο το καταχέζουν με μίσος και μανία??? Ε?Kάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Σε διαβεβαιώνω ότι καταχέζουν με την ίδια μανία και τα γκρι-σκούρα και παμβρώμικα αυτοκίνητα, τόσο στα παράθυρα όσο και στα μεταλλικά μέρη (πόρτες, φτερά, μα πάνω απ' όλα στα καπω, που βολεύουν περισσότερο λόγω οριζόντιας επιφάνειας.
@νδρέας
-
Είσαστε όλοι
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
καλό!!!!!!!!!!!!
δεν το είχα προσέξει στα περισσότερα emoticons
-
:ysterical:
Η κοιλιά μουυυυ!!!!....Περίμενε να τα διαβάσει ο Μαέστρος!!!
Κι ο Μαέστρος χεσμένο το έχει το άμαξι του Mercedestern
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
-
Γιατί τα γαμ*******να μονάντερα αρούρια με φτερά (ΑΚΑ περιστέρια), όπου βρουν άσπρο πλυμένο αυτοκίνητο το καταχέζουν με μίσος και μανία??? Ε?θέλουν και premium καθήκι
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Είσαστε όλοιΜη βαράς γιατρέ, το έφτιαξα
Γιατί τα γαμ*******να μονάντερα αρούρια με φτερά (ΑΚΑ περιστέρια), όπου βρουν άσπρο πλυμένο αυτοκίνητο το καταχέζουν με μίσος και μανία??? Ε?
να σου πουν με'γεια θελανε ρε συ kruz
(το μονο που μενει τωρα ειναι να στο κατουρισει κανενας μπαρμπας απο κανενα μπαλκονι)
Μπα... τον γέρο που με είχε κατουρήσει, τον κανόνισα. Check
Τη γριά με τα ρεβίθια στο ολοκαίνουριο Feroza, την κανόνισα (άλλωστε δεν μπορεί πλέον να σηκώσει γεμάτη κατσαρόλα ) Check
Toν τύπο που αφήνει το ημιφορτηγό όπου να 'ναι πιάνοντας και κάνα-δυο θέσεις για άνεση, τον έχω καταστολίσει με αυτοκόλλητα, όπου να 'ναι θα στολιστεί και με μπινελίκια, θα καταλάβει δεν μπορεί. Check
Τον τύπο που μου κατσαβίδιαζε το Γιάρις δεν έχω βρει ακόμα, αλλά αν τον βρω θα μας δείξουν οι ειδήσεις. Κακό δεν θα του κάνω, αλλά θα το θυμάται για πάντα
Mπα, έχουμε και ηλιοροφή?
Ναι, πανάθεμά μας...
Nα φτιάξουν οι δήμοι φωλιές για γεράκια μέσα στις πόλεις για να μειωθούν τα περιστέρια (μάλλον δεκαοκτούρες) που χέζουν αβέρτα.
Να σταματήσουν να τα ταΐζουν οι αργόσχολοι στις πλατείες και στις εκκλησίες λέω εγώ. Όταν φτιάχτηκε το φτερωτό αρούρι... εεε... το περιστέρι εννοώ, κανείς δεν του είπε 'πήγαινε στον άνθρωπο, αυτός θα σε ταΐζει'
Kάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Σε διαβεβαιώνω ότι καταχέζουν με την ίδια μανία και τα γκρι-σκούρα και παμβρώμικα αυτοκίνητα, τόσο στα παράθυρα όσο και στα μεταλλικά μέρη (πόρτες, φτερά, μα πάνω απ' όλα στα καπω, που βολεύουν περισσότερο λόγω οριζόντιας επιφάνειας.
@νδρέας
Το Γιάρις όταν ήταν παμβρώμικο (πάντοτε δηλαδή ), ΔΕΝ το έχεζαν!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Πρόσεχε την οροφή .... μην κοιτάζεις επάνω στα φανάριαΒασίλη μου θύμισες αυτό
-
Πρόσφατα με έχεσε ένα στο κέντρο της Αθήνας. Ευτυχώς με πέτυχε στο ζακετάκι που φορούσα και το έβγαλα διακριτικά
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Πρόσεχε την οροφή .... μην κοιτάζεις επάνω στα φανάρια
Βασίλη μου θύμισες αυτό
Τώρα που το σκέφτομαι... και στην ανάκλιση μια χαρά είναι η οροφή
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Πρόσφατα με έχεσε ένα στο κέντρο της Αθήνας. Ευτυχώς με πέτυχε στο ζακετάκι που φορούσα και το έβγαλα διακριτικάΔεν έπαιξες τζόκερ προφανώς, γιατί είχε ΤΖΑΚ-ΠΟΤ!
-
:ysterical: Μέχρι τώρα είχες άσπρο (καλά πλυμένο δεν ήταν ποτέ) αλλά δεν σε πείραζε Μπλάστερ!
Τιιι άλλαξε?!
Τα βρώμικα δεν τα χέζουν ρε. Μιλάμε για μάστιγα! Όχι μόνο χέζουν, αλλά διαλέγουν και καθαρή τουαλέτα ναούμ
εσυ αν ηθελες να κανεις την αναγκη σου ΣΕ ΚΑΘΑΡΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ....
Γ..Ω τα περιστερια