-
Αν δει κανεις τον τιτλο του θεματος θα απορησει λίγο
Νομεκλατουρα,αλβανοι,νοσοκομεια,χωραφια,μ@λάκας -
Δεν ειναι δουλεια σου ρε φιλε αυτη... Αυτος το εστειλε σε εσενα!
Εμας δε μας εβρισε και δε μας ενδιαφερει τι ειπε στο ΠΜ σας...
Ειναι μεταξυ σας! Αν σε πειραξε το λες σε ενα mod και αυτος αποφασιζει τι θα κανει.
Αν ηθελε ο αλλος θα σε εβριζε στο τοπικ, αλλα δεν ηθελε προφανως να το δουμε εμεις!Τι δεν καταλαβαινεις?
Το να δημοσιοποιεις μηνυματα τα οποια ο αλλος ηθελε να δεις ΜΟΝΟ ΕΣΥ ειναι ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΛΕΕΙΝΟ
(εχεις δικιο εδω, δεν το συζηταμε, απλα η κινηση σου ηταν απαραδεκτη...)
Τα περι νομενκλατουρας τα αφηνω ασχολιαστα!
Ουτε εμενα οι Αλβανοι ειναι οι αγαπημενοι μου, αλλα δεν φταιει η καταγωγη τους, αλλα το χαμηλο τους επιπεδο (κατα μεσον ορο) Οι καλλιεργημενοι αλβανοι (ναι υπαρχουν και τετοιοι) ειναι μια χαρα σε πληροφορω... Και δεν εχω διαθεση να τους υπερασπιστω γενικοτερα... ΝΑΙ φταινε κατα ενα μερος για την εγκληματικοτητα αλλα οχι λογω εθνικοτηττας αλλα λογω επιπεδου κοινωνικου και μορφωτικου... -
ratanplan >> Υδραυλικος ειμαι και ξερω για τους τυπους μαστορων που μιλας.. Συνηθως ειτε εχουν ενα μεγαλο εργο οποτε 'γιατι να ασχοληθουν με το πλυντηριακι σου' ειτε ειναι κοιμησηδες. Φυσικα ειναι λαθος που κλεινουν ενα ραντεβου και δεν ερχονται και ουτε καν ειδοποιουν.
Γι αυτο τους γειωνεις και τελος. Μια φορα θα βρεις τον σωστο και θα τον εχεις για παντα και θα τον συστησεις και σε αλλους κιολας.
Cctop>> To PM ειναι για να το δεις ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Μπορει να εχεις δικιο αλλα το χανεις με αυτον τον τροπο. -
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Το να δημοσιοποιεις μηνυματα τα οποια ο αλλος ηθελε να δεις ΜΟΝΟ ΕΣΥ ειναι ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΛΕΕΙΝΟ
(εχεις δικιο εδω, δεν το συζηταμε, απλα η κινηση σου ηταν απαραδεκτη...)
...
Ωραια με ειπαν μαλακα με ειπαν ρατσιστη ας με πεις και εσυ φιλε ΕΛΕΕΙΝΟ... Το οτι με χαρακτηριζεις δημοσια ΕΛΕΕΙΝΟ προφανως για σενα ειναι σωστοτερο να με χαρακτηριζεις δημοσια ετσι, απο το να με χαρακτηριζει ο αλλος ιδιωτικα ως μαλακα, η απο το να δημοσιευω το υβριστικο ΠΜ του τυπου εναντιον μου....
Βεβαια λεμε οτι εχουμε δημοκρατια αλλα δεν εχουμε. Δε δεχεται ο αλλος σημερα ευκολα ενα ελευθερο δημοσιο διαλογο οταν διαφωνει μαζι σου....και αρχιζει τις 'φιλοφρονησεις'... Πολυ δημοκρατικο αυτο και ιδιαιτερα προοδευτικο...
Δεν πειραζει... Προφανως δεν θα σε πειραζε να σου στειλω ενα ΠΜ και να σε χαρακτηρισω ετσι οπως με χαρακτηρισε ο αλλος... Ειναι το ευκολοτερο αλλα δε θα το κανω. Δεν το εκανα ουτε στον αλλο....
Και οσο για το θεμα τελος απο εμενα τουλαχιστον. Οτι ηταν να πω το ειπα.
Καλη συνεχεια σε οσους το επιθυμουν
-
Εγώ από την πλευρά μου, το μόνο που μπορώ να πω, ακριβώς επειδή αναφερθήκατε σε δημόσια νοσοκομεία, όπου ανήκω στο σύστημα είσπραξης νοσηλείων είναι ότι σε γενικές γραμμές όντως τα δημόσια νοσοκομεία δέχονται ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό ασθενών αλλοδαπής καταγωγής, κυρίως Αλβανών και Ρώσων( ο χαρακτηρισμός προέρχεται από τα ονόματα τους, μπορεί η εθνικότητα τους να είναι όντως ελληνική).
Κατά την είσοδο τους στο νοσοκομείο και εάν απαιτηθεί η περίθαλψη τους ,όπου ενδεικτικά αναφέρω οι τιμές για μια μέρα νοσηλεία(απλό κρεβάτι με ορό), ξεκινούν από 65-75 ευρώ, δεν μιλάμε για υλικά ή εγχείριση, ο αρμόδιος υπάλληλος ζητάει από τον ασθενή ή τον συνοδό να καταθέσει τουλάχιστον το 1/2 του ποσού της νοσηλείας που ενδεχομένως θα απαιτηθεί, πάντα κατ΄εκτίμηση. Σε διαφορετική περίπτωση εάν δεν καταθέσεις αυτά τα λεφτά στο ταμείο του νοσοκομείου ΔΕΝ πρόκειται να εισαχθείς ό,τι κι΄αν είσαι( Αυτόχθων ή Αλλοδαπός). Όλα τα παραπάνω ενοείτε εάν είσαι ανασφάλιστος ή δεν έχεις βιβλιάριο ή ακόμα κι αν έχεις βιβλιάριο και δεν το προσκώμισες. Στη τελευταία περίπτωση, λαμβάνεις την προκαταβολή που έδωσες πίσω, όταν προσκωμίσεςι βιβλιάριο.
Το μόνο πρόβλημα είναι όταν δώσεις περίπου τα μισά για την περίθαλψη και κατόπιν την κάνεις...χαλαρά, αφού γίνειςς καλά και ψάξτε με....Το μόνο που κάνουμε τότε είναι να βεβαιώνουμε τις οφειλές στην εφορία η οποία αναλαμβάνει αυτή το ρόλο να βρει τους οφειλέτες.Συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα, απλά για να μην λέγονται ανακρίβειες και παραπλανούνται οι συμφορουμίτες.
-
Αυτα φιλε ειναι στα χαρτια. Στην πραξη αλλα συμβαινουν. Τυγχανει να ειμαι μελος του διοικητικου συμβουλειου (νομικος συμβουλος) σε μεγαλο δημοσιο νοσοκομειο και συμβαινουν αυτα ακριβως που περιγραφω παραπανω. Μπορει φιλε εσυ να βρισκεσαι στο συστημα εισπραξης νοσηλειων αλλα προφανως δεν φτανουν ολοι στην υπηρεσια σου για να σε πληρωσουν. Οι περισσοτεροι αλλοδαποι για να μην πω ολοι εξαφανιζονται μια νυχτα με φεγγαρι η χωρις....
Και σορρυ για την επεμβαση παλι. Δε θα ξανασυμβει.
-
Μισό λεπτό....εάν συμβαίνει το παραπάνω που λες, αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν ΔΕΝ κοπεί η ανάλογη ΑΠΥ, άρα ο υπάλληλος σε εκείνη τη θέση να παρανομήσει, χωρίς να έχει λόγο να το κάνει( ....για να του χρωστάει χάρη ο αλλοδαπός ). Κι αυτό γιατί στο τέλος της ημέρας κάνουμε συμφωνία ΑΠΥ με εισπράξεις, οπότε δεν γίνεται να μην υπάρχει συμφωνία...
-
cctop εμενα εδω μεσα ελεεινο και δολοφονο με ανεβαζουν,εγκληματια και μαλακα με κατεβαζουν μερικα μαγκακια.
σε δημοσιο φορουμ εισαι οποτε να περιμενεις να γραφει και το καθε γιδι.
δεν καταλαβες ακομα οτι η προσωπικη αποψη ειναι εντελως ασημαντη;
δεν εχεις να κανεις μονο με σοβαρα ατομα που θελουν το διαλογο,αλλα και με ψευτοτσαμπουκαδες.
οποτε μη δινεις και πολυ σημασια στο τι γραφει ο καθενας,γιατι τοσα ξερει τοσα λεει. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
δεν καταλαβες ακομα οτι η προσωπικη αποψη ειναι εντελως ασημαντη;Η προσωπική μου άποψη είναι ότι έχεις δίκιο.
...αλλά μπορεί και άδικο.
-
Στειλε μου οτι ΠΜ θελεις ρε συ cctop...
1.Νομιζεις οτι θα ασχοληθω?
2.Νομιζεις οτι θα το δημοσιοποιησω? Εγω εμαθα τι σημαινει ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ μηνυμα
3.Εγω εμαθα τι σημαινει ελεεινη πραξη, και οτι δεν ειναι χαρακτηρισμος για ατομο...Να χαιρομαστε τους νομικαριους μας
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Αυτα φιλε ειναι στα χαρτια. Στην πραξη αλλα συμβαινουν. Τυγχανει να ειμαι μελος του διοικητικου συμβουλειου (νομικος συμβουλος) σε μεγαλο δημοσιο νοσοκομειο και συμβαινουν αυτα ακριβως που περιγραφω παραπανω. Μπορει φιλε εσυ να βρισκεσαι στο συστημα εισπραξης νοσηλειων αλλα προφανως δεν φτανουν ολοι στην υπηρεσια σου για να σε πληρωσουν. Οι περισσοτεροι αλλοδαποι για να μην πω ολοι εξαφανιζονται μια νυχτα με φεγγαρι η χωρις....Και σορρυ για την επεμβαση παλι. Δε θα ξανασυμβει.
Και φταινε οι αλλοδαποι για τα οικονομικα χαλια των νοσοκομειων βεβαια και οχι η κακοδιαχειριση και οι φωτογραφικοι διαγωνισμοι .Αλλοι παλι λενε οτι με την ασφαλιση των αλλοδαπων σε Ικα και Ογα ανασαναν τα ταμεια αυτα,ποσο λαθος κανουν.
-
Συγγνωμη ρε παιδια αλλα το θεμα αν δεν κανω λαθος ειναι η πετρελαιοκινηση η οποια απαγορευεται για τους Ελληνες και επιτρεπεται για τους αλλοδαπους. Το ζητημα ειναι εαν ειναι σωστο να επιτρεπεται κατι για καποιους ενω το ιδιο ακριβως πραγμα να απαγορευεται για αλλους. Σε καθε περιπτωση αυτο ειναι μια γελοια κατασταση που υποδηλωνει και το ποσο γελοιοι ειναι αυτοι που νομοθετουν σε αυτο το κρατος....
Στο ιστορικο κεντρο του Λονδινου η και αλλων πολεων της ΕΕ επιτρεπονται μονο Bus και ταξι. Εκει λοιπον απαγορευεται να εισερχεται ο Λονδρεζος με το ιχ του οπως επισης απαγορευεται να εισερχεται και ο αλλοδαπος με το ιχ του. Εκει δεν γινονται διακρισεις οπως εδω που ενω απαγορευονται τα ντιζελ για τους Ελληνες επιτρεπονται για ολους τους αλλους!!!!! Γελοιοτητες και εχει απολυτο δικιο ο cctop να διερωταται και να ανοιγει αυτο το thread. Αυτα μονο στην Ελλαδα συμβαινουν και προφανως δεν τολμανε να απαγορευσουν και τις mercedes των αλβανων στην Αθηνα μη τυχον και χαρακτηριστουν ρατσιστες.
Και ας πουμε οτι ειναι σωστο να επιτρεπονται τα ιχ των αλλοδαπων ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ, οι αλβανοι ομως στην Ελλαδα βρισκονται για τουρισμο η μενουν μονιμα? Ειναι το ιδιο πραγμα? Και μηπως ειναι 1000 η 5000? Εδω μιλαμε για εκκατομυρια Αλβανων που μενουν μονιμα στην Ελλαδα.
Απορρω δηλαδη με καποιους που παντα επιτιθενται οταν ακουνε καποιον να λεει κατι για τους Αλβανους. Σιγα μωρε μη σκισετε κανα καλσον. Τοση αναγκη τους εχετε?
-
Ολοι οι Αλβανοι μενουν στην Αθηνα,ολοι οι Αλβανοι εχουν ντιζελ που το κυκλοφορουν στην Αθηνα,ολοι οι Αλβανοι ειναι ανασφαλιστοι.
Και γιατι να επιτρεπετε το ντιζελ του τουριστα;Μαλλον εχουμε χασει την μπαλα. -
Γιατι ο τουριστας ερχεται στην Ελλαδα κανει ενα μπανιο και φευγει. Οι Αλβανοι μενουν μονιμα εδω. Eιναι το ιδιο πραγμα? Τελος απο οσα γραφτηκαν μονο αυτο εχεις να παρατηρησεις? Οτι θελεις διαβαζεις? Εξαλλου εισαι στην Τριπολη και οχι στην Αθηνα για να γνωριζεις καλυτερα.
Εαν αντι για αλβανους ειχαμε Ισπανους παλι τα ιδια θα γραφαμε. Εγω σαν ελληνας με ενδιαφερει να εχω τα ιδια δικαιωματα με τους αλλοδαπους. Πως θα το κανουμε δηλαδη?
-
Ο χρήστης imaginos έγραψε:
Γιατι ο τουριστας ερχεται στην Ελλαδα κανει ενα μπανιο και φευγει. Οι Αλβανοι μενουν μονιμα εδω. Capito?Si!!Εσυ ομως φερνεις σαν παραδειγμα το Λονδινο που απαγορευεται σε ολους να μπουν με το ΙΧ τους.
Αντι να λεμε ποσο χαζη ειναι η απαγορευση αυτη καθομαστε και ψειριζουμε την μαιμου!Εγω εδω που μενω μπορω να αγορασω ντιζελ,οταν ομως θελω να παρω το καραβι απο τον Πειραια τι θα κανω;Θα το μεταφερω με ελικοπτερο στο καραβι;Δεν πληρωνω τελη για να χρησιμοποιω ολους τους ελληνικους δρομους;
-
Τελος απο οσα γραφτηκαν μονο αυτο εχεις να παρατηρησεις? Οτι θελεις διαβαζεις? Εξαλλου εισαι στην Τριπολη και οχι στην Αθηνα για να γνωριζεις καλυτερα.Ξερεις και εδω στην Τριπολη εχουμε αλλοδαπους ,ρευμα ,τρεχουμενο νερο,τηλεφωνο,αυτοκινητο.Α!!εχουμε και κινητο.
Τα διαβαζω ολα και αντιδρω σε αυτα που με ενοχλουν.Σε αυτο το θεμα με ενοχλησε ο μηδενισμος .Για ολα τα στραβα μας φταινε οι αλλοδαποι.
-
Εαν αντι για αλβανους ειχαμε Ισπανους παλι τα ιδια θα γραφαμε. Εγω σαν ελληνας με ενδιαφερει να εχω τα ιδια δικαιωματα με τους αλλοδαπους. Πως θα το κανουμε δηλαδη?Συμφωνώ με την αντίδραση για τους Αλβανούς που οδηγούν diesel αυτοκίνητα στην Αθήνα! Ομως, το ίδιο ισχύει και για τους 'επαρχιώτες', οι οποίοι δηλώνουν κάτοικοι Πάτρας ή Λαμίας ή Κολοπετινίτσας και μένουν τον περισσότερο χρόνο στην Αθήνα οδηγώντας πετρελαιοκίνητο! Κι ακόμα περισσότερο, τον κάθε 'επαγγελματία' που παίρνει ένα πετρελαιοκίνητο φορτηγάκι, βανάκι ή αγροτικούλι της δεκαετίας του 20, το δηλώνει 'επαγγελματικό', ρυπαίνει την ατμόσφαιρα, περνάει ή δεν περνάει ΚΤΕΟ δεν ξέρω πώς, δεν ελέγχεται ποτέ για καυσαέρια και το κυκλοφορεί ανενόχλητος γλιτώνοντας έξοδα βενζίνης και σκορπίζοντας καρκίνο!
-
Γιατι ο τουριστας ερχεται στην Ελλαδα κανει ενα μπανιο και φευγει. Οι Αλβανοι μενουν μονιμα εδω. Eιναι το ιδιο πραγμα? Τελος απο οσα γραφτηκαν μονο αυτο εχεις να παρατηρησεις? Οτι θελεις διαβαζεις? Εξαλλου εισαι στην Τριπολη και οχι στην Αθηνα για να γνωριζεις καλυτερα.Εαν αντι για αλβανους ειχαμε Ισπανους παλι τα ιδια θα γραφαμε. Εγω σαν ελληνας με ενδιαφερει να εχω τα ιδια δικαιωματα με τους αλλοδαπους. Πως θα το κανουμε δηλαδη?
Εγώ στην θεσσαλονίκη, στο κέντρο, όταν ακούσω ντίζειλ θα είναι είτε έλληνας είτε γερμανός τις περισσότερες φορές. Φυσικά και υπάρχουν και αλβανοί, όπως και γάλλοι και τσέχοι και άγγλοι και και και. Ακόμα να καταλάβω τον συσχετισμό του θέματος με την ιθαγένεια των ατόμων αυτών.
Το μόνο πρόβλημα μας πρέπει να είναι το κράτος που μας αντιμετωπίζει σαν ηλίθιους. Σε σχεδόν όλες του τις εκφάνσεις.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατι ο τουριστας ερχεται στην Ελλαδα κανει ενα μπανιο και φευγει. Οι Αλβανοι μενουν μονιμα εδω. Eιναι το ιδιο πραγμα? Τελος απο οσα γραφτηκαν μονο αυτο εχεις να παρατηρησεις? Οτι θελεις διαβαζεις? Εξαλλου εισαι στην Τριπολη και οχι στην Αθηνα για να γνωριζεις καλυτερα.
Εαν αντι για αλβανους ειχαμε Ισπανους παλι τα ιδια θα γραφαμε. Εγω σαν ελληνας με ενδιαφερει να εχω τα ιδια δικαιωματα με τους αλλοδαπους. Πως θα το κανουμε δηλαδη?
Εγώ στην θεσσαλονίκη, στο κέντρο, όταν ακούσω ντίζειλ θα είναι είτε έλληνας είτε γερμανός τις περισσότερες φορές. Φυσικά και υπάρχουν και αλβανοί, όπως και γάλλοι και τσέχοι και άγγλοι και και και. Ακόμα να καταλάβω τον συσχετισμό του θέματος με την ιθαγένεια των ατόμων αυτών.
Το μόνο πρόβλημα μας πρέπει να είναι το κράτος που μας αντιμετωπίζει σαν ηλίθιους. Σε σχεδόν όλες του τις εκφάνσεις.
Δεν ξερω φιλε τι γινεται στη Θεσσαλονίκη αλλα στην Αθηνα εαν ακουσεις diesel η ταξί ειναι η αλβανος. Εαν παλι δεν καταλαβαινεις το συσχετισμο του θεματος τοτε προφανως εχεις προβλημα αντίληψης. Ειπαμε λοιπον πως στην Ελλαδα δεν υπαρχουν πανω από 2 εκκατομυρια Γαλλοι η Τσεχοι η Αγγλοι κλπ. Υπαρχουν Αλβανοι. Και αυτοι δεν ειναι τουριστες αλλα μονιμοι κατοικοι στην Ελλαδα. Εαν εμεναν στην Ελλαδα 3 εκκ. Γαλλοι ΜΟΝΙΜΑ και κυκλοφορουσαν με ντιζελ στην Αθηνα πολλοι απο αυτους τοτε τα ιδια θα ισχυαν και γιαυτους. Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την ιθαγενεια των ατομων αυτων αλλα υπαρχει προβλημα μονο στο οτι αυτοι που τους επιτρεπεται να κυκλοφορουν ελευθερα ενω ειναι μονιμοι κατοικοι ουσιαστικα και ειναι πολλα εκκατομυρια ειναι σε εθνικοτητα Αλβανοι. Αφου λοιπον αυτοι κυκλοφορουν αναμεσα μας και εναντι αυτων εμεις εχουμε λιγοτερα δικαιωματα οπως φαινεται, σε αυτους λοιπον και εμεις αναφερομαστε.
Τοσο δυσκολο ειναι να το αντιληφθεις αυτο η να το κανουμε repeter? Ωρα ειναι να με αποκαλεσεις και μενα ρατσιστη επειδη ζηταω ιση μεταχειρηση με τους Αλβανους......Οπως πολυ σωστα ειπε και ο CCTOP στην αρχη η ισχυει κατι για ολους η δεν μπορει να ισχυει για κανεναν. Δεν ειναι δυνατον οι Ελληνικες Mercedes να μολυνουν περισσοτερο απο τις mercedeς των Αλβανων μεταναστων που μενουν μονιμα και χωρις να ειναι πολιτες της ΕU και συνεπως δεν υποκεινται και στους κανονες του Maastricht περι ελευθερης διακινησης στις χωρες μελη της ΕΕ) η των Γαλλων Αγγλων Ιταλων τουριστων που στο κατω κατω αυτοι υποκεινται στους κανονες περι ελευθερης διακινησης σαν πολιτες της ΕΕ. Για οσους δεν το γνωριζουν η Αλβανια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ της Ε.Ε. Capito τωρα?
Και επαναλαμβανω οτι οι Αλβανοι δεν φταινε φυσικα σε τιποτα. Βρισκουν και τα κανουν. Οι 300 Σαρδαναπαλοι που μας κυβερνανε φταινε αλλα πολυ περισσοτερο φταιμε εμεις που τους ψηφιζουμε!
-
imaginos, αν θέλεις να κάνουμε κουβέντα, να προσέχεις τους χαρακτηρισμούς.
Όσον αφορά αυτά που λες, η δική μου θέση είναι η εξής: όλη αυτή η βλακεία ξεκινά από το γεγονός ότι το ελληνικό κράτος δεν επιτρέπει την κίνηση με ντιζελ στις 2 πόλεις. Συνεπώς οι αλβανοί φταίνε που το ελληνικο κρατος είναι αδικο και άνισο στους πολίτες του;
Εσυ τι θέλεις; Εγώ προσωπικά να αρθεί αυτό το πανηλίθιο μέτρο του ελληνικού κράτος.
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ?!?!???