-
Ναι πολύ καλό αρκεί να μπορείς όντως να αποδείξεις τους ισχυρισμούς σου. Σε αντίθετη περίπτωση θα σου τραβήξει κι αυτός μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση (λέω εγώ τώρα..) και άντε να βγάλεις άκρη μετά.
-
Μην σου τραβήξει καμια με κανα ροπαλο ειναι το θέμα
-
πάρε και ένα φίλο μαζί σου
-
Πάντως στο δικό μου parking πάνω στην απόδειξη γράφει:
'Τα χρήματα αφορούν στέγαστρα και όχι φύλακτρα'
οπότε ο μάγκας είναι καλυμένος
-
α) Ο μαγκας μπορει να γραφει οτι θελει, ο νομος λεει οτι ΕΧΕΙ ευθυνη ακομα και αν πινακιδα λεει οτι δεν εχει και παρ'ολα αυτα συμφωνησεις να αφησεις εκει το αμαξι σου.
β) μυνηση κατα αγνωστον εχει νοημα γιατι ετσι θα μπορεισεις, μεσω του δικηγορου σου, να ζητησεις επισημα τις κασσετες και ισως να βρεις ποιος το εκανε.
γ) ο τυπος εχει ευθυνη, ρωτα την νομικη καλυψη, το ΙΝ.ΚΑ κλπ κλπ.
-
Επίσης έχει σημασία αν τα αυτοκίνητα τα παρκάρουν οι ιδιοκτήτες τους ή οι υπάλληλοι του πάρκινγκ?
Πάντως αν από ότι κατάλαβα, είναι λίγο πολύ στάνταρ τα οχήματα που παρκάρουν με το μήνα, κάνε και έναν έλεγχο να δεις αν κάποιο από αυτά είναι χτυπημένο και ταιριάζει το χτύπημά του με τη ζημιά του αυτοκινήτου σου...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Επίσης έχει σημασία αν τα αυτοκίνητα τα παρκάρουν οι ιδιοκτήτες τους ή οι υπάλληλοι του πάρκινγκ?Πάντως αν από ότι κατάλαβα, είναι λίγο πολύ στάνταρ τα οχήματα που παρκάρουν με το μήνα, κάνε και έναν έλεγχο να δεις αν κάποιο από αυτά είναι χτυπημένο και ταιριάζει το χτύπημά του με τη ζημιά του αυτοκινήτου σου...
Εχει σημασία αν τα αυτοκίνητα τα παρκάρουν οι ιδιοκτήτες τους ή οι υπάλληλοι του πάρκινγκ- κάποιο νομικό τερτίπι, καθώς φαίνεται. Και πάλι όμως, είναι δύσκολο να αποδείξεις οτι δεν το παρέδωσες στον παρκαδόρο ήδη τρακαρισμένο! Απλά το κυνηγάς σαν να κυνηγάς πουλιά στον αέρα, αν αδιαφορείς για το κόστος της δικαστικής διαδικασίας.
Δεν πιστεύω πως ήταν μόνιμος πελάτης. Οι μόνιμοι ενδιαφέρονται αρκετά για τα αμάξια τους ώστε να μην τα γδάρουν τόσο, αφού πληρώνουν μια περιουσία για την φύλαξή τους! Πιστεύω πως ήταν κάποιος τυχαίος και ανώνυμος, πιθανόν και ανασφάλιστος, μάλλον με κάποιο ήδη καταχτυπημένο και καταγρατζουνισμένο αγροτικό/φορτηγάκι ή κάτι παρόμοιο, που λόγω ελλειψης θέσεων στο δρόμο αναγκάστηκε να το βάλει εκεί μέσα... -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Αν είχες μικτή ασφάλιση, δεν θα σε απασχολούσε τίποτα, γιατί απλά τίποτα απ' αυτά δεν θα μετρούσε. Και φυσικά δεν θα έλεγες ότι έγινε σε κλειστό χώρο, γιατί θα έμπλεκε η κατάσταση, θα έλεγες ότι έγινε έτσι στο δρόμο (βέβαια αυτό θα άφηνε ατιμώρητο τον τύπο του πάρκιγκ). Έτσι κι αλλιώς, για το bonus malus τώρα, είτε κάνεις τη ζημιά μόνος σου (μου έφυγε και έφαγα το πλάι μου σε ένα τοίχο) ή την κάνει άλλος και δεν βρεθεί, για τη μικτή είναι το ίδιο πράγμα. 2 φορές το χρόνο μπορείς χωρίς να έχεις επιβάρυνση.Το σκέφτηκα βρε Νάσο και βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο που δεν έκανα μικτή, ενώ το σκεφτόμουν
Ομως, να σε ρωτήσω το εξής- Επειδή, όπως γνωρίζουμε, οι ασφάλειες ψάχνουν όλα τα παραθυράκια προκειμένου να μην πληρώσουν- Δεν θα έστελναν εναν πραγματογνώμονα, ο οποίος εύκολα θα έβρισκε οτι κάποιος το έκανε αυτό σε μένα και **όχι εγώ **από μόνη μου? Αυτό νομίζω φαίνεται άνετα, ίσως κι από έναν ερασιτέχνη!
Επίσης, νομίζω οτι τα έξοδα της μικτής είναι σχεδόν το διπλάσιο ενός πακέτου με τα βασικά συν κλοπή, πυρκαγιά κλπ. Αρα, αν ζυγίσεις την γκαντεμιά σου από τη μία, και πόσο συχνά πέφτεις θύμα ατζαμήδων, και το ετήσιο κονδύλι από την άλλη, σε συνδυασμό με τις πιθανότητες να αποζημιωθείς, τι από τα δυο θα συνέφερε περισσότερο?
Τι να πω...μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. -
Τα διπλάσια δεν είναι, ανάλογα και με τι απαλαγή έχεις παίζει το ποσό, έχω την εντύπωση πως σε καλύπτει πάντως και άλλος να σε βαρέσει κα ιαν φύγει
-
η μικτη καλυπτει και βανδαλισμους αν δεν κανω λαθος.
-
Ο χρήστης diva έγραψε:
Ομως, να σε ρωτήσω το εξής- Επειδή, όπως γνωρίζουμε, οι ασφάλειες ψάχνουν όλα τα παραθυράκια προκειμένου να μην πληρώσουν- Δεν θα έστελναν εναν πραγματογνώμονα, ο οποίος εύκολα θα έβρισκε οτι κάποιος το έκανε αυτό σε μένα και **όχι εγώ **από μόνη μου?
[...]
Επίσης, νομίζω οτι τα έξοδα της μικτής είναι σχεδόν το διπλάσιο ενός πακέτου με τα βασικά συν κλοπή, πυρκαγιά κλπ.Η μικτή σε καλύπτει και από ζημιές που σου κάνουν άλλοι και δεν τους βρίσκεις. Το αφήνεις ένα βράδυ στη Συγγρού, το βρίσκεις το επόμενο πρωί πατημένο από μία νταλίκα, σου το φτιάχνουν. Απλώς, μετράει σαν να το έχεις ρίξει στις μπαριέρες μόνη σου, άρα το bonus malus σου ανεβαίνει, εκτός αν έχεις προστασία, η οποία το κρατάει σταθερό μέχρι 2 φορές το χρόνο.
Η δική μου κοστίζει με τις ίδιες καλύψεις και 500 ευρώ συμμετοχή δική μου, 120 ευρώ παραπάνω απ' την κανονική. 340
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Βέβαια, εσένα σου έτυχε ήδη! Τι να πω; Κουράγιο! Πήρες κόστος επισκευής απ' την εταιρία; Πόσα σου είπαν;Δυο χιλιάρικα...ακριβώς.
Και είχα μόλις ανανεώσει το συμβολαιο μου με την ασφαλιστική.
Ισως του χρόνου πρέπει να ρωτήσω για μικτή... -
Ο χρήστης diva έγραψε:
Βέβαια, εσένα σου έτυχε ήδη! Τι να πω; Κουράγιο! Πήρες κόστος επισκευής απ' την εταιρία; Πόσα σου είπαν;
Δυο χιλιάρικα...ακριβώς.
Και είχα μόλις ανανεώσει το συμβολαιο μου με την ασφαλιστική.
Ισως του χρόνου πρέπει να ρωτήσω για μικτή...Ωχ ωχ ωχ... Και να το έχεις τρακάρει εσύ ρε παιδί μου, να πεις χαλάλι, το ευχαριστήθηκα τουλάχιστον!
Πώς θα χειριστείς το θέμα με τον αλήτη ιδιοκτήτη του πάρκιγκ;
Parking- Πού σταματάει το θράσος τους?