-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ποιο εχει τον καλυτερο μηχανισμο?
Eξαρτάται για πιο Seamaster μιλάς. Το κλασικό (James Bond) ή το καινούριο (Planet Ocean 2005)?? Με χρονογράφο ή χωρίς? Τα Oris είναι πολύ καλά ρολόγια, αλλά δεν συγκρίνονται με Omega κατά τη γνώμη μου.
+1000
-
Ο χρήστης argiris_k έγραψε:
Eξαρτάται για πιο Seamaster μιλάς. Το κλασικό (James Bond) ή το καινούριο (Planet Ocean 2005)?? Με χρονογράφο ή χωρίς? Τα Oris είναι πολύ καλά ρολόγια, αλλά δεν συγκρίνονται με Omega κατά τη γνώμη μου.
Μιλαω για το κλασσικο seamaster james bond.Αν το budget ηταν μεγαλυτερο θα επερνα το planet oean χωρις δευτερη σκεψη.Αναμεσα σε seamaster και speedmaster(κλασικο η date) πιο να διαλεξω?
Η ψήφος μου εμένα πάει στο seamaster.Μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο ρολόϊ.Δυστυχώς δεν με φτάνει το μπάτζετ μου .Αλήθεια πόσο και από πού θα το πάρεις ό,τι πάρεις;Από νετ ή από Ελλάδα;
-
Μιλαω για το κλασσικο seamaster james bond.Αν το budget ηταν μεγαλυτερο θα επερνα το planet oean χωρις δευτερη σκεψη.Αναμεσα σε seamaster και speedmaster(κλασικο η date) πιο να διαλεξω?
Eγώ προσωπικά, θα έπαιρνα το κλασικό Speedmaster σε αυτόματο (γιατί το πρώτο, αυτό που φτιάχτηκε για να πάει στο φεγγάρι, ήταν κουρδιστό). Στα συν του, η ιστορία του, το design του (για μένα πάντα) και το ότι έχει χρονογράφο.
Το Speedmaster, από τεχνική σκοπιά υπερτερεί, ο μηχανισμός του είναι COSC certified, είναι αδιάβροχο στα 200μ. (Speedmaster ---> 30μ.) και έχει αχάρακτο κρύσταλλο από ζαφείρι, ενώ το Speedmaster έχει πλαστικό hesalite, πολύ γερό, αλλά ζαφείρι δεν είναι. Δεν έχει ωστόσο χρονογράφο και ΔΕΝ έχει τον καταπληκτικό Co-Axial escapement μηχανισμό που φοράνε τα Planet Ocean. Επίσης, δεν το βρίσκω τόσο όμορφο όσο το Speedmaster.
Προταση: Railmaster δεν βρίσκεις σε αυτά τα χρήματα?
Pics:
Omega Speedmaster Classic και το πανέμορφο 'From moon to mars' Edition
Omega Seamaster 'James Bond'
Omega Seamaster 'Planet Ocean'
και το Railmaster που σου προτείνω. 150μ. αδιαβροχο, COSC certified, Co-Axial escapement. Φανταστικό είναι, απλό, λιτό και πανέμορφο
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Περί αντοχής των Seiko Diver's: http://www.chronoguy.com/horology/seiko/index.htmlΤι λες τώρα.
-
Μόνο εγώ μπερδεύτηκα με το post του Σπύρου?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μόνο εγώ μπερδεύτηκα με το post του Σπύρου?Όχι
-
[.Αλήθεια πόσο και από πού θα το πάρεις ό,τι πάρεις;Από νετ ή από Ελλάδα;[/quote]
Θα το παρω απο την Ελλαδα γιατι ειναι δωρο.Το budget ειναι γυρω στα 1700 ευρω το πολυ.Τιμες δεν εχω ψαξει ακομη.
Σπυρο σ'ευχαριστω για την αναλυτικη παρουσιαση,τωρα ξεκαθαρησαν καπως τα πραγματα και η ζυγαρια γερνει προς το speedmaster αλλα γιατι εχει πλαστικο τζαμι ρε γμτ.Αυτο με χαλαει λιγο.Εχω ενα ΤΑG HEUER Link με κρυσταλο εδω και εξι χρονια και δεν εχει ουτε ενα σημαδακι.
Το railmaster μοιαζει αρκετα κλασικο για το γουστο μου. -
τώρα το είδα κ είπα να το βάλω καθώς μπορεί να ενδιαφέρει μερικούς...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
τώρα το είδα κ είπα να το βάλω καθώς μπορεί να ενδιαφέρει μερικούς...niiiiiiiiiiice...........
-
[.Αλήθεια πόσο και από πού θα το πάρεις ό,τι πάρεις;Από νετ ή από Ελλάδα;Θα το παρω απο την Ελλαδα γιατι ειναι δωρο.Το budget ειναι γυρω στα 1700 ευρω το πολυ.Τιμες δεν εχω ψαξει ακομη.
Σπυρο σ'ευχαριστω για την αναλυτικη παρουσιαση,τωρα ξεκαθαρησαν καπως τα πραγματα και η ζυγαρια γερνει προς το speedmaster αλλα γιατι εχει πλαστικο τζαμι ρε γμτ.Αυτο με χαλαει λιγο.Εχω ενα ΤΑG HEUER Link με κρυσταλο εδω και εξι χρονια και δεν εχει ουτε ενα σημαδακι.
Το railmaster μοιαζει αρκετα κλασικο για το γουστο μου.[/quote]1700 ευρώ για speedmaster και από Ελλάδα;
Σαν να μου φαίνεται ότι δε φτάνουν
Τι λες φίλε krus; -
Ο χρήστης b_x έγραψε:
[.Αλήθεια πόσο και από πού θα το πάρεις ό,τι πάρεις;Από νετ ή από Ελλάδα;
1700 ευρώ για speedmaster και από Ελλάδα;
Τι λες φίλε krus;Δεν ξερω.Αν εχει μεγαλη διαφορα θα παω στο seamaster η στα ORIS.
Αλλες προτασεις δεκτες. -
Ο χρήστης b_x έγραψε:
[.Αλήθεια πόσο και από πού θα το πάρεις ό,τι πάρεις;Από νετ ή από Ελλάδα;
Θα το παρω απο την Ελλαδα γιατι ειναι δωρο.Το budget ειναι γυρω στα 1700 ευρω το πολυ.Τιμες δεν εχω ψαξει ακομη.
Το railmaster μοιαζει αρκετα κλασικο για το γουστο μου.1700 ευρώ για speedmaster και από Ελλάδα;
Τι λες φίλε krus;Δεν φτάνουν. Φτάνουν όμως απο εδώ: http://www.blitzwatches.co.uk/
και κάνουν και συσκευασία δώρου.
-
Φίλε Krus μια γνώμη.
Μου είχαν χαρίσει πριν από χρόνια ένα ρολόι Ever Swiss και το είχα σε μακρά αποθήκευση, βασικά ούτε που το είχα δει καλά καλά επειδή ήταν ψιλοδιαφημιστικό και δεν μου γέμιζε και το μάτι.
Προχθές που το βρήκα τυχαία όμως και κοιτώντας λίγο καλύτερα διαπιστώνω ότι είναι 18Κ Gold , δερμάτινο καλό λουράκι και μάρκα αυτή που ανέφερα.
Τί λέει;;;Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Φίλε Krus μια γνώμη.Μου είχαν χαρίσει πριν από χρόνια ένα ρολόι Ever Swiss και το είχα σε μακρά αποθήκευση, βασικά ούτε που το είχα δει καλά καλά επειδή ήταν ψιλοδιαφημιστικό και δεν μου γέμιζε και το μάτι.
Προχθές που το βρήκα τυχαία όμως και κοιτώντας λίγο καλύτερα διαπιστώνω ότι είναι 18Κ Gold , δερμάτινο καλό λουράκι και μάρκα αυτή που ανέφερα.
Τί λέει;;;Ευχαριστώ.
φωτογραφια;;;;;
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Φίλε Krus μια γνώμη.Μου είχαν χαρίσει πριν από χρόνια ένα ρολόι Ever Swiss και το είχα σε μακρά αποθήκευση, βασικά ούτε που το είχα δει καλά καλά επειδή ήταν ψιλοδιαφημιστικό και δεν μου γέμιζε και το μάτι.
Τί λέει;;;Ευχαριστώ.
Δεν έχω ιδέα. Με ένα search στο google, μόνο μια δημοπρασία στο eBay βρήκα, όπου πωλείται ένα γυναικείο τέτοιο.
-
Rolex Daytona για ΠΟΛΥ κακόγουστους (scroll down με δική σας ευθύνη )
-
Γιατί κακόγουστο; Μια χαρά θα ταιριάζει με τις λεοπαρδαλέ επενδύσεις στο αυτοκίνητο!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Γιατί κακόγουστο; Μια χαρά θα ταιριάζει με τις λεοπαρδαλέ επενδύσεις στο αυτοκίνητο!ναι, ειδικα αν εισαι εγχρωμος εμπορος ναρκωτικων στην Ολλανδια.
-
Ή μαύρη ραπερ στο L.A !!
-
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.