-
Εγώ τη βρίσκω απίστευτα διασκεδαστική και οι διάλογοί της έχουν πρωταγωνιστήσει πάρα πολλές φορές σε πλάκες σε παρέες όπου το θέμα της κουβέντας ευνοεί...
Το νόημα είναι ακριβώς αυτό που περιέγραψες...
Με τις καλτ γραμμές:
kids-Μαρίιιιαααα.... ιέρχετ' η Μαρίαααααα... μι μια λιμ'ζίιιινααα....
granny 1-Πήρ' ιένα Γερμανουό... γιέρου και κουφουό... για τα λιφτάααα τ'...
granny 2-Λες να ζήεσ' μέχρ' να' φτασ' στ'ν Πλατείααα?
granny 1+granny 2-ιαχαχαχαχαΚατά τ΄άλλα, απλά μας τονίζει:
- Το Octavia είναι δείγμα πετυχημένου ανδρός (και γυναικός που τον επέλεξε )
- Μπορεί να είναι μεγάλο και σοβαρό, αλλά είναι ΚΑΙ νεανικό-σπορ, για όλους εμάς τους 'σούπερ-πετυχημένους-μπήχτηδες-α-λα-Κλικ-και-Νιτρο-κουλ-άντρες-στο-μάξιμουμ-της-μοντέρνας-εποχής'.
Σε κάθε περίπτωση, με ένα Octavia RS έχεις στα σίγουρα κερδίσει το σεβασμό στο Κωλοκοτρονίτσι!
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Εγώ τη βρίσκω απίστευτα διασκεδαστική και οι διάλογοί της έχουν πρωταγωνιστήσει πάρα πολλές φορές σε πλάκες σε παρέες όπου το θέμα της κουβέντας ευνοεί...Το νόημα είναι ακριβώς αυτό που περιέγραψες...
Με τις καλτ γραμμές:
kids-Μαρίιιιαααα.... ιέρχετ' η Μαρίαααααα... μι μια λιμ'ζίιιινααα....
granny 1-Πήρ' ιένα Γερμανουό... γιέρου και κουφουό... για τα λιφτάααα τ'...
granny 2-Λες να ζήεσ' μέχρ' να' φτασ' στ'ν Πλατείααα?
granny 1+granny 2-ιαχαχαχαχαΚατά τ΄άλλα, απλά μας τονίζει:
- Το Octavia είναι δείγμα πετυχημένου ανδρός (και γυναικός που τον επέλεξε )
- Μπορεί να είναι μεγάλο και σοβαρό, αλλά είναι ΚΑΙ νεανικό-σπορ, για όλους εμάς τους 'σούπερ-πετυχημένους-μπήχτηδες-α-λα-Κλικ-και-Νιτρο-κουλ-άντρες-στο-μάξιμουμ-της-μοντέρνας-εποχής'.
Σε κάθε περίπτωση, με ένα Octavia RS έχεις στα σίγουρα κερδίσει το σεβασμό στο Κωλοκοτρονίτσι!
Ε τότε κι εγώ.... θα το σκεφτώ σοβαρά!! (Theofrastou speaking)
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Έχω μια βασική διαφορά με τον GTI σχετικά με τη διαφήμιση του Octavia στο χωριό.
Εγώ πιστεύω ότι τα παιδάκια με το που βλέπουν τη βαρκαρόλα από μακρυά ρίχνουν σύρμα στο χωριό ότι καταφτάνει η γκόμενα του χωριού με όχημα-φακλάνα και άρα ακριβό και άρα αυτός που οδηγεί (γκόμενος της γκόμενας) είναι ματσό και άρα γέρος.
Με τα πολλά αρχίζει το καλαμπούρι από τις γριές ότι -ελέω φακλάνας πάντα- ο γαμπρός είναι γέρος και ότι δεν θα τη βγάλει μέχρι την πλατεία κλπ οπότε φτάνει η βαρκαρόλα στην πλατεία και βγαίνει η γκόμενα που λέγαμε αλλά με ένα τζόβενο.
Προωπικά πιστεύω ότι η διαφήμιση είναι ελεεινή με υποκειμενικά κριτήρια αλλά ήθελα να ρωτήσω αν και εσείς έχετε καταλάβει ότι αυτό είναι το νόημα ή κάτι άλλο που δεν κατάλαβα.Τελικά ο γκόμενος είναι νέος. Μόνο εγώ παρατηρώ ότι πρέπει να έχει γυναικομαστία?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έχω μια βασική διαφορά με τον GTI σχετικά με τη διαφήμιση του Octavia στο χωριό.
Εγώ πιστεύω ότι τα παιδάκια με το που βλέπουν τη βαρκαρόλα από μακρυά ρίχνουν σύρμα στο χωριό ότι καταφτάνει η γκόμενα του χωριού με όχημα-φακλάνα και άρα ακριβό και άρα αυτός που οδηγεί (γκόμενος της γκόμενας) είναι ματσό και άρα γέρος.
Με τα πολλά αρχίζει το καλαμπούρι από τις γριές ότι -ελέω φακλάνας πάντα- ο γαμπρός είναι γέρος και ότι δεν θα τη βγάλει μέχρι την πλατεία κλπ οπότε φτάνει η βαρκαρόλα στην πλατεία και βγαίνει η γκόμενα που λέγαμε αλλά με ένα τζόβενο.
Προωπικά πιστεύω ότι η διαφήμιση είναι ελεεινή με υποκειμενικά κριτήρια αλλά ήθελα να ρωτήσω αν και εσείς έχετε καταλάβει ότι αυτό είναι το νόημα ή κάτι άλλο που δεν κατάλαβα.Τελικά ο γκόμενος είναι νέος. Μόνο εγώ παρατηρώ ότι πρέπει να έχει γυναικομαστία?
Ολοι κοιταμε την Μαρια!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τελικά ο γκόμενος είναι νέος. Μόνο εγώ παρατηρώ ότι πρέπει να έχει γυναικομαστία?
Να δείς που τελικά θα είναι πολύ γέρος,που έκανε πολύ πετυχημένη πλαστική στο πρόσωπο
Τσιγκουνεύτικε να κάνει και στο σώμα όμως -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ολοι κοιταμε την Μαρια!
Οχι και ολοι
-
Η διαφίμηση του POLO GTI νομίζω πως είναι πολύ μπροστά... Ο οδηγός του polo είναι ο ιδανικός πελάτης. Μπορεί να γελάμε μαζί του αλλά εύκολα μπαίνουμε στην θέση του. Πως αλλιώς θα ψωνίσουμε τις αναλογίες κιλών ανά ίππο των νέων GTI? Να σάς πω την συνέχεια της διαφίμησης? Ο τύπος πηγαίνει κατ` ευθείαν στη cosmocar για την τοποθέτηση του νέου μπλιμπλικιού με τα αρχικά STM (sinantisa tin manika)
-
φοβερή η διαφήμιση για το TSI.
περίμενα κάτι καλό, η αλήθεια να λέγεται, αλλά όχι τόσο καλό!
μπράβο στους διαφημιστές
-
Ωραία και αυτή της Nissan για τα εκτός δρόμου και Suv.
Αυτή με τις ρομποτικές αράχνες κλπ
Έβλεπα μανιωδώς transformers μικρός
-
κοιταξτε αυτην τη διαφημιση...φοβερη σαν συλληψη
απλα αυτη εδω ειναι το κατι αλλο///εκαναν 3 μηνες για να την ετοιμασουν...απολαυστε συγχρονισμο...φοβερο αποτελεσμα
-
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
Ωραία και αυτή της Nissan για τα εκτός δρόμου και Suv.Αυτή με τις ρομποτικές αράχνες κλπ
Έβλεπα μανιωδώς transformers μικρός
Και μένα μου άρεσε, αν και την είδα δυστυχώς χωρίς ήχο!
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
κοιταξτε αυτην τη διαφημιση...φοβερη σαν συλληψηαπλα αυτη εδω ειναι το κατι αλλο///εκαναν 3 μηνες για να την ετοιμασουν...απολαυστε συγχρονισμο...φοβερο αποτελεσμα
H πρώτη μπορώ να πώ ότι δε μου άρεσε...
Η δεύτερη είναι πολύ καλή
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
απλα αυτη εδω ειναι το κατι αλλο///εκαναν 3 μηνες για να την ετοιμασουν...απολαυστε συγχρονισμο...φοβερο αποτελεσμαΕχει κάτι τροχούς,που κυλάνε στήν...ανηφόρα.
Περισσότερο για ψηφιακό κόλπο μου φαίνεται Σπύρο,παρα για τριών μηνών προετοιμασία
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
απλα αυτη εδω ειναι το κατι αλλο///εκαναν 3 μηνες για να την ετοιμασουν...απολαυστε συγχρονισμο...φοβερο αποτελεσμα
Εχει κάτι τροχούς,που κυλάνε στήν...ανηφόρα.
σπρώχνοντας και την επόμενη να κινηθεί...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
κοιταξτε αυτην τη διαφημιση...φοβερη σαν συλληψη
H πρώτη μπορώ να πώ ότι δε μου άρεσε...
Η δεύτερη είναι πολύ καλή
η δευτερη παίχτηκε στην ελληνική τηλεόραση όταν ήρθε το accord!!! 2 λεπτα ολοκληρα
-
Η διαφήμιση των 4Χ4 SUV και τζιποειδών της Nissan είναι πολύ καλή.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Η διαφήμιση των 4Χ4 SUV και τζιποειδών της Nissan είναι πολύ καλή.Φανταστικη θα την ελεγα! Η καλυτερη που εχω δει εδω και καιρο!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Youtube VideoΕχει κάτι τροχούς,που κυλάνε στήν...ανηφόρα.
σπρώχνοντας και την επόμενη να κινηθεί...
Ο τροχός δεν έχει το κέντρο βάρους του στο κέντρο του. Έχουν βάλει και επιπλέον βάρη στην περιφέρεια (συγκεκριμένα στο πάνω μέρος). Έτσι, με την παραμικρή δύναμη ο τροχός χάνει την ισορροπία του και αρχίζει να περιστρέφεται και ανεβαίνει την ανηφόρα.
-
Δύο θρέντς για τίς διαφημίσεις έχουμε ρε;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δύο θρέντς για τίς διαφημίσεις έχουμε ρε;Ναι
Τα ενώνω πάραυτα!
Διαφημίσεις αυτοκινήτων