-
αλλοιμονο,το καταλαβαινω οτι εχεις χιουμοριστικη δια8εση,ισως υπαρξουν καποιοι που δεν το καταλαβαινουν και ο γραπτος λογος δε βοη8αει...οσο για τις γυναικες,στην περιπτωση μου αυτην την περιοδο ισχυει το 'δε γαμ... που δε γαμ...,δεν παω καμια βολτα με το αμαξί?'
-
απλα να ξερεις οτι το αμαξι δεν φερνει τις γυναικες ο οδηγος τις φερνει...οποτε μην τρελαινεσαι ολα θα πανε καλα
-
πλεον ενα καλο αυτοκινητο φερνει αντρες σε μια γυναικα.
Υπαρχει κανενα αναλογο topic γυναικας-αυτοκινητου?
-
αν δεν υπαρχει να ανοιχτει..και να ανοιχτει ενα και για ψαρεμα..αν8ρωπος ειμαι,μπορει να σκεφτω αυριο 'δε γαμ.. ποθ δε γαμ...,δεν παω για ψαρεμα?και απο ψαρεμα δεν εχω ιδεα!!!καλημερα!!!!!και ενα διπλο στην ουκρανια...οφ τοπικ,παλι..
-
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
πλεον ενα καλο αυτοκινητο φερνει αντρες σε μια γυναικα.Υπαρχει κανενα αναλογο topic γυναικας-αυτοκινητου?
Αν το χει γυναίκα της πηγαίνει άντρες;
Αν εννοείς ότι πηγαίνουν γυναίκες σε άντρες λόγω αυτοκινήτου,φυσικά και υπάρχει το ανάλογο θέμα
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
δεν έχει κάνει αλλά είπαν ότι λογικά θα πάρει 5*
H Honda είπε κάτι τέτοιο?
Προφανώς φίλε.... τι εγώ ... ή καποιος άλλος... Που να ξέρουν...
ΟΚ! Απλώς μου φαίνεται παράξενο μια εταιρία να προτρέχει και να κάνει δηλώσεις σχετικά με την παρεχόμενη ασφάλεια των οχημάτων της (τόσο σίγουρη είναι πια?). Τι γίνεται σε περίπτωση που η Euro NCAP διαψεύσει τις δηλώσεις της φίρμας με χαμηλότερο αριθμό αστεριών? Δεν αποτελεί αυτό πλήγμα στην εικόνα της εταιρίας?
-
Ας περιμένουμε να δούμε το crash test και μην προτρέχουμε σε προβλεψεις αν και θεωρώ ότι θα πάρει 5 αστέρια.
Να ρωτήσω κάτι σε αυτούς που έχουν ήδη το honda?
Πόσο στοιχίζει η ασφάλεια το εξάμηνο και αν έχουν μεικτή πόσο και αυτή?
-
Εγώ για απλή ασφάλεια πληρώνω περίπου 150
-
αντε ρε παιδια στο Euro Ncap δε θα το πανε τo civic.Σε λιγο θα βγει το facelift
-
[quote='nickval']Εγώ για απλή ασφάλεια πληρώνω περίπου 150
-
Οσοι έχουν αποκτήσει ήδη το honda ας μας γράψουν σχόλια (θετικά και αρνητικά).
Το ξέρω ότι υπάρχουν και σε προηγούμενα posts αλλά ας πάρουμε κάποια φρέσκα σχόλια.
-
φιλε μου λογω της πολυ μεγαλης αναμονης (μεχρι και 6 μηνες απο την παραγγελεια... ) δεν θα βρεις και πολλους ιδιοκτητες honda 2006 εδω μεσα. Το ερωτημα σου το εχω κανει πολλες φορες και δεν υπήρξε αναλογη ανταποκριση. Η συμβουλη που σου δινω ειναι να το δεις απο κοντα ο ιδιος διοτι προκειται για πραγματικα αξιολογο αυτοκινητο στα χρηματα του και σιγουρα ξεχωριστο απο οποιοδηποτε αλλο στην κατηγορια του.. Οδηγησε το και μονο ετσι θα καταλαβεις αν αξιζει την αναμονη ή οχι...
-
Η Honda προσλαμβάνει κόσμο στο εργοστάσιο στο Swindon για να καλύψει την απίστευτη ζήτηση για το νέο civic.
Στο ίδιο εργοστάσιο θα παράγεται και το νέο CRV.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Η Honda προσλαμβάνει κόσμο στο εργοστάσιο στο Swindon για να καλύψει την απίστευτη ζήτηση για το νέο civic.Στο ίδιο εργοστάσιο θα παράγεται και το νέο CRV.
Αυτό που λές είναι σωστό και έχει 2 παραμέτρους
- είναι η ζήτηση
- είναι το τρίθυρο civic που ανοίγει μία νέα βάρδια εξ ολοκλήρου για να παράγεται κι αυτό
-
η ζητηση ειναι πραγματικα μεγαλη...(στην ολλανδια η αναμονη φτανει πλεον τους 8(!!!!!) μηνες ενώ και στην βρετανια 3 μηνες μινιμουμ...). Βεβαια ετσι αρχιζουν και οι σκεψεις οτι ισως η παροιμειωδη αξιοπιστια χαθει στην προσπαθεια να κατασκευασουν οσο το δυνατον περισσοτερα οχηματα... Αυτο λογικα δεν θα συμβει ομως το ερωτημα ειναι ποσοι πλεον ειναι διατεθειμενοι να περιμενουν τοσο πολύ; Ειναι σιγουρο οτι αν η αναμονη ηταν λογικη το αυτοκινητο θα ειχε πολυ καλες πωλησεις στην χωρα μας.Αληθεια ξερει κανεις ποσα εχουν πουληθει ως τωρα;
-
Στην ανάκληση που είχε δημοσιευτεί μιλούσε για 211 οχήματα εάν θυμάμαι καλά.
-
προκειται για ελαχιστες πωλησεις...την ιδια περιοδο ανταγωνιστες σαν το golf tsi με μικρη αναλογικα αναμονη θα εχουν κανει 10πλασιες τουλαχιστον πωλησεις και μετα θα αναρωτιουνται στην χοντα γιατι δεν πουλαει...το μονο ευχαριστο που εχουμε(;) ειναι οτι οσο αργει η παραδοση τοσο αυξανονται οι πιθανοτητες να λυθουν επιμερους προβληματα νεοτητας που εμφανιζονται σε καθε νεο μοντελο. (διαβασα σχετικα σε αγγλικο φορουμ οτι θα εχει καποιες βελτιωσεις στο 2007 σε τομεις που εχουν κριθει οτι χρηζουν βελτιωση...λ.χ ηχομονωση ή ποιοτητα καποιων υλικων στο ταμπλο)εν αναμονη λοιπον...
-
spyros.s έγραψε >φιλε μου λογω της πολυ μεγαλης αναμονης (μεχρι και 6 μηνες απο την παραγγελεια... ) δεν θα βρεις και πολλους ιδιοκτητες honda 2006 εδω μεσα. Το ερωτημα σου το εχω κανει πολλες φορες και δεν υπήρξε αναλογη ανταποκριση. Η συμβουλη που σου δινω ειναι να το δεις απο κοντα ο ιδιος διοτι προκειται για πραγματικα αξιολογο αυτοκινητο στα χρηματα του και σιγουρα ξεχωριστο απο οποιοδηποτε αλλο στην κατηγορια του.. Οδηγησε το και μονο ετσι θα καταλαβεις αν αξιζει την αναμονη ή οχι...
Σε αυτά που λες έχεις δίκιο αλλά στην Πάτρα που ζω δεν έχω δυνατότητα να το οδηγήσω. Πήγα και το είδα στην αντιπροσωπεία και αυτό που είχε να φανταστείς ήταν πουλημένο, οπότε μέχρι να έρθει νέο θα το βλέπουμε μόνο απο φωτογραφίες.
Καταλαβαίνεις?Δυσκόλο να κάνεις test drive.
Θα ηθελα να ρωτήσω τι χρώμα το προτιμάτε? Εμένα μαύρο μου άρεσε αλλά
όπως επίσης και ένα χρώμα σαν ασημί αλλά όχι ακριβώς ασημί.
Ακούω γνώμες........ -
Ο χρήστης koumi έγραψε:
spyros.s έγραψε >φιλε μου λογω της πολυ μεγαλης αναμονης (μεχρι και 6 μηνες απο την παραγγελεια... ) δεν θα βρεις και πολλους ιδιοκτητες honda 2006 εδω μεσα. Το ερωτημα σου το εχω κανει πολλες φορες και δεν υπήρξε αναλογη ανταποκριση. Η συμβουλη που σου δινω ειναι να το δεις απο κοντα ο ιδιος διοτι προκειται για πραγματικα αξιολογο αυτοκινητο στα χρηματα του και σιγουρα ξεχωριστο απο οποιοδηποτε αλλο στην κατηγορια του.. Οδηγησε το και μονο ετσι θα καταλαβεις αν αξιζει την αναμονη ή οχι...Σε αυτά που λες έχεις δίκιο αλλά στην Πάτρα που ζω δεν έχω δυνατότητα να το οδηγήσω. Πήγα και το είδα στην αντιπροσωπεία και αυτό που είχε να φανταστείς ήταν πουλημένο, οπότε μέχρι να έρθει νέο θα το βλέπουμε μόνο απο φωτογραφίες.
Καταλαβαίνεις?Δυσκόλο να κάνεις test drive.
Θα ηθελα να ρωτήσω τι χρώμα το προτιμάτε? Εμένα μαύρο μου άρεσε αλλά
όπως επίσης και ένα χρώμα σαν ασημί αλλά όχι ακριβώς ασημί.
Ακούω γνώμες........καραγκιοζης!
-
Το ασημί, που δεν είναι ακριβώς ασημί, νομίζω λέγεται Alabaster Silver, δείχνει πολύ άσχημο. Δες το Cosmic Grey, αν και άκουσα οτι σταμάτησε να παράγεται. Από κει και πέρα, μαύρο και κόκκινι για εμένα.
Ηonda Civic 2005