-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
...Και εδω που λετε καλοι μου φιλοι τελειωσε η σεμνη αυτη τελετη.
Θα σας διαβαζω παντα και θα σας σκεφτομαι πισω απο το τιμονι του ....
Peugeot 407 1.8 που σε λιγες μερες παραλαμβανωΕυχαριστω ολους σας για την καλη παρεα που καναμε εδω μεσα και θα ειμαι παντα στην διαθεση σας.
Καλα να περνατε και καλα χιλιομετρα με το 307 σας.Βρε, βρε!
Μιχάλη καλορίζικο και καλοτάξιδο!
Περιμένουμε εντυπώσεις αλλά και λεπτομέρειες οικονομικού ενδιαφέροντος: Ανταλλαγή, πώληση 307 σε ιδιώτη κ.λ.π.
-
Τακη αυτα μονο στο τηλεφωνο γιατι εχω δεσμευτει.
Για να πω την αληθεια ημουν ετοιμος να παρω το 207Τ αλλα σκεφτηκα οτι:
α)ειναι αδοκιμαστο(μετα το 307 ΔΕΝ ξανααγοραζω πρωτοκυκλοφορημενο μοντελο)
β)ειναι πολυ γρηγορο (αρα με εμενα οδηγο επικυνδινο)
γ)για τουλαχιστον 10 χρονια που το θελω εγω ,πολυ δυσκολο να με ικανοποιησει (μην ξεχνας οτι σχεδον πενηνταριζω) αλλα και να αντεξει στα χερια μου
δ)αρκετα τα λεφτα για τοσο μικρο αυτοκινητοη λογικη επομενως για μια ακομη φορα επικρατησε και κατεληξα στο....ταξι!!!
Αα....και θα σας ριχνω και 15 χλμ τελικη
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Αα....και θα σας ριχνω και 15 χλμ τελικη
σε ν³ χρόνο...
μέχρι να τα μαζέψει το 'βαπόρι' οι άλλοι θα έχουν φτάσει Κρήτη.
καλοτάξιδο
ΥΓ. 50άρισες...σαν τον πατέρα μου...πήρε την 159 2.2 JTS και την πάει πιο σιγά και από συνταξιούχο. Ας είναι καλά το βλαστάρι του...
-
Σαββα αν σου πω οτι ολοι μου ειπανε οτι στα πολλα το 407 ειναι πιο γρηγορο απο το 307 τι θα μου πεις????
Και γω δεν το πιστευω αλλα θα δειξει.
Υποψη οτι ΔΕΝ του εκανε ουτε τεστ ουτε τιποτα....γουρουνι στο σακι!!!!!
ουτε καν το χρωμα δεν εχω δει ...γκρι iceland ειναι ....ξερει κανεις αν ειναι καλο ρε παιδια...η γυναικα μου εθεσε βετο και ο παλιοχαρακτηρας ο Hilux συμφωνησε οτι αυτο επρεπε να παρω -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Μπαταρια στο 307 φιλοι μου, μονο σε εξουσιοδοτημενο ,για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο.Μαλιστα αν δεν κανω λαθος ,χρειαζεται και η καρτα για να ξαναδουλεψει σωστα.Και εδω που λετε καλοι μου φιλοι τελειωσε η σεμνη αυτη τελετη.
Θα σας διαβαζω παντα και θα σας σκεφτομαι πισω απο το τιμονι του ....
Peugeot 407 1.8 που σε λιγες μερες παραλαμβανωΕυχαριστω ολους σας για την καλη παρεα που καναμε εδω μεσα και θα ειμαι παντα στην διαθεση σας.
Καλα να περνατε και καλα χιλιομετρα με το 307 σας.Με γειά η μαούνα Μιχάλη!!!
-
Mε γεια το καράβι!
Α ρε, ο μπαμπάς μου θέλει να δώσει το 406 και να πάρει το 407, αλλά η μάνα μου τον γειώνει... κρίμα...
Και το χρώμα που λες είναι πολύ όμορφο, don't worry...
-
Μιχάλη, καλοτάξιδο, είχες δεν είχες, πάλι στο λάκκο με τα λιοντάρια έπεσες
Πολύ καλή επιλογή, ΚΑΙ χρωματικά
Μη μας πεις οικονομικές λεπτομέρειες, είσαι όμως ικανοποιημένος από την τιμή που πέτυχες για το 307 (για να ξέρουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι );
-
Λεπτομέρειες δεν μπορείς να μας πεις; Εξοπλισμό. έξτρα, κτλ...
-
Τασο τα λεμε απο το τηλεφωνο
Οικονομικα εδω στην Αθηνα μαλλον δεν συμφερει να το πουλησεις.Το St Executive ειναι , οποτε δειτε το στη σελιδα της Πεζω να μην σας κουραζω και προσθεστε στο δικο μου και cruise control.
Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες.
Αυριο μεθαυριο ξεκιναω και μαθηματα στην σχολη εμποροπλοιαρχων για να παρω το διπλωμα καπετανιου για το παπορι
-
Ρε ζηλιάρη, ίδιο χρώμα με το δικό μου το παίρνεις?
Καλοτάξιδο!
-
Ρε Νικολη καλε φιλε ,αμα ειναι να στεναχωριεσαι περναω απο το σπιτι σου και του τραβαμε κανα δυο ριγες να ειναι και μοναδικο
-
Ε μην τραβιέσαι μέχρι εδώ κάτω, κάντες στο δικό σου.
-
Εγω το θελω με ροζ βουλες.Εχει περισεψει κανα βερνικι απο τα ηχεια που σιαχνεις να το περασουμε??
-
Καλοτάξιδο και από μένα!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Εγω το θελω με ροζ βουλες.Εχει περισεψει κανα βερνικι απο τα ηχεια που σιαχνεις να το περασουμε??Ακόμα άβαφα είναι!
-
Πηρε ενας φιλος μου το 307 1.4. Μπορει καποιος χοντρικα να μου πει πιθανα προβληματα που μπορει να εχει, διαφορα αρνητικα του αυτοκινητου και τα μειονεκτηματα του σε σχεση με το c4 μου... Επισης ποτε βγηκε αυτο το μοντελο(προ-facelift) και τι αλλαγες εγιναν στο facelift(εκτος των εμφανισιακων); Ευχαριστω...
-
Προβλήματα: ζουάν μάλλον θα του βγάλει, μοχλοδιακόπτη θεωρώ απίθανο. Άλλα προβλήματα δν νομίζω. Σε εξαιρετικές περιπτώσης, άντε να θέλει λίγο γράσσο στα μπροστινά μπαράκια στης αντιστρεπτικής. Αρνητικά του αυτοκινήτου; Χμμμ... θα έλεγα ο κινητήρας, από άποψη απόδοσης για το σκάφος. Όπως θα έχεις δει και εσύ, καμιά φορά ο ημιάκαμπτος δεν είναι πολύ ήσυχος, αλλά από το test-drive θα έλεγα πως είναι λίγο πιο διασκεδαστικός από την δικιά σου, όπως και το τιμόνι.
Το μοντέλο το 2001 νομίζω ότι βγήκε, μπορεί να λέω και πατάτα όμως.
Στο φ/λ, υπήρχε πλέον διαφορετικό σύστημα multiplex, σαν του C4, με άλλο ηχοσύστημα, διζωνικό κλιματισμό, άλλον πίνακα οργάνων. Μηχανικά τα ίδια βασικά. Τουλάχιστον το 1,6 που δοκίμασα, ήταν ελαφρά πιο αργό από το προ-φ/λ, μάλλον εξαιτίας των προδιαγραφών ρυπων.
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Τασο τα λεμε απο το τηλεφωνο
Οικονομικα εδω στην Αθηνα μαλλον δεν συμφερει να το πουλησεις.Το St Executive ειναι , οποτε δειτε το στη σελιδα της Πεζω να μην σας κουραζω και προσθεστε στο δικο μου και cruise control.
Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες.
Αυριο μεθαυριο ξεκιναω και μαθηματα στην σχολη εμποροπλοιαρχων για να παρω το διπλωμα καπετανιου για το παπορι
Καλορίζικο και καλοτάξιδο...
Σου εύχομαι να το ευχαριστηθείς όπως κάνω και εγώ άλλωστε... -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ôáóï ôá ëåìå áðï ôï ôçëåöùíï
Ïéêïíïìéêá åäù óôçí Áèçíá ìáëëïí äåí óõìöåñåé íá ôï ðïõëçóåéò.Ôï St Executive åéíáé , ïðïôå äåéôå ôï óôç óåëéäá ôçò Ðåæù íá ìçí óáò êïõñáæù êáé ðñïóèåóôå óôï äéêï ìïõ êáé cruise control.
Óáò åõ÷áñéóôù ïëïõò ãéá ôéò åõ÷åò.
Áõñéï ìåèáõñéï îåêéíáù êáé ìáèçìáôá óôçí ó÷ïëç åìðïñïðëïéáñ÷ùí ãéá íá ðáñù ôï äéðëùìá êáðåôáíéïõ ãéá ôï ðáðïñé
KáëïôÜîéäïò êáé áðï ìÝíá
ÌÞðùò ðáñÜããåéëåò êáé áðï ôï êáéíïõñãéï ....íáõðçãåßï ,ðïõ âãÜæåé ôïí 1800 ìå ôá 125 Üëïãá ?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
...ζουάν μάλλον δεν θα του βγάλει...Είναι διαφορετική η πολλαπλή εξαγωγής στο 1.4, και το ζουάν.
PEUGEOT FORUM