-
Με χρήση 60% εκτός και 40% εντός πόλης και όσο είμαι στη πόλη το πηγαίνω πολυυύ χαλαρά...μόνο εκτός το ανοίγω.Τόσο μου δείχνει το trip computer απο 7.5-8.5.
Εσένα δλδ πόσο σου δείχνει? -
8,7... Με το ζόρι το κατέβασα τόσο, με αρκετά χαλαρή οδήγηση, μετά από το κολλημένο 8,9 που είχε για αρκετό καιρό (όμως με αρκετή οδήγηση στην πόλη και συνεχή χρήση κλιματισμού).
Edit: βέβαια γενικώς πάει - το πάμε - αρκετά σβέλτα )...
-
Να μην πάρει ποτέ του αυτοκίνητο το κωλοπαίδι. (Φροντίστε να το δω με 0 ψήφους) .....
εχει ηδη παρει 44 ψηφους δηλαδη 38% οσον ψηφισαν. Αν εξαιρεσουμε τους χιουμοριστικους λογους που καποιοι επικαλεστηκαν για να ψηφισουν αυτο, στην απαντηση αυτη φαινεται η μα...κια του ελληνα. Χαλιομαστε και μονο στην ιδεα καποιος να εχει καινουριο αυτοκινητο σε νεαρη ηλικια ισως επειδη δεν ειχαμε εμεις. Εγω ανηκω στους τυχερους που ειχαν(χαρη στην εταιρεια ΕΠΕ που δουλευα τοτε: Εκμεταλλευση Πατρικου Εισοδηματος...) Ελεος ομως ρε παιδια δεν τα παιρνει απο την τσεπη σας ουτε σας ζητησε δανεικά. Μου θυμιζεται εκεινο το ανεκδοτο που αναφερονταν στα χωρια και στην νοοτροπια τους συμφωνα με το οποιο κατεβηκε ο θεος στην γη και ρωτησε τον επαρχιωτη τι θα ηθελε να του πραγματοποιησει και εκεινος απαντησε...'να πεθανει ο γαιδαρος του γειτονα...' Οτι και να γραψετε εναντιον μου για αυτο ξερετε μεσα σας οτι εχω δικιο...καλημερα σε ολους
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
Εγώ ψήφισα β, γιατί?
Γιατί η σωστή επιλογή είναι το Δ...
Τσοχλάνια το βρήκατε μικρό και το πειράζεται.
Μα και εγώ στην ίδια ηλικία είμαι....
Kανε και εσυ 4000 Post το χρονο και μια ψηφοφορια να παρεις τα ρεστα σου.
Και σε ένα χρόνο θα σκάσει μύτη πάλι ψηφοφορία από το kid, καπως έτσι:
Το πλήρωμα του χρόνου ξαναέφτασε, το kid ξαναπαίρνει αμάξι!!!
Εξακολουθώ να είμαι κουλάτζα, αλλά πρέπει να τηρήσω την υπόσχεσή μου... Τι να πάρω?
α. Golf Gti (ξέρω, δεν είναι αυτοκίνητο, αλλά σε λευκό είναι... )
β. RX8 (και αυτό σε λευκό βεβαίως)
γ. RS4 (άσχετο, αλλά είπα να το ταιριάξω με το RX8, ένα γράμμα αλλάζει και το 8 δια 2 - σε άσπρο βγαίνει?)
δ. MX5, έτσι γιατί μου αρέσουν τα αυτοκίνητα που έχουν δυο γράμματα και έναν αριθμό στο λογότυπό τους (και αυτό σε άσπρο)
ε. Ένα γαλατάδικο
στ. Τίποτα απ' όλα αυτά. Το 900άρι cinque που πήρα τον προηγούμενο χρόνο και πολύ μου είναι...
ζ. Να πουλήσω το cinque και να γυρίσω στο αγαπημένο μου καροτσάκι σούπερ-μάρκετΚαι μη διανοηθεί κανείς να ψηφίσει το ζ, έτσι?
-
Και γιατί να εξαιρέσουμε τους χιουμοριστικούς λόγους? Αυτοί είναι που ώθησαν σχεδόν όλους - αν όχι όλους (φαντάζομαι) - να ψηφίσουν τη συγκεκριμένη επιλογή.
Ας μην είμαστε και μηδενιστές. Οι περισσότεροι νέοι της σύγχρονης γενιάς πήραν έτσι το πρώτο τους αυτοκίνητο, και προσωπικά, θεωρώ ότι είναι καλύτερα έτσι παρά 1-2 γενιές πίσω που για να πάρουν αμάξι έπρεπε να βρέξουν κώλο, κατά τη λαϊκή ρήση. Ναι μεν τα νέα παιδιά (γενίκευση άνευ ορίων) έχουν φτάσει σε σημείο να μην αναγνωρίζουν την αξία του καθενός, ακριβώς επειδή μπορούν να τα έχουν όλα - ή σχεδόν όλα - αλλά από την άλλη χαίρονται και πράγματα που οι γονείς ή παππούδες τους ούτε στην εφημερίδα δεν τα έβλεπαν.
Edit:
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Οτι και να γραψετε εναντιον μου για αυτο ξερετε μεσα σας οτι εχω δικιο...καλημερα σε ολουςΔεν έχεις δίκιο, δεν έχεις δίκιο, δεν έχεις δίκιο. Καλημέρα.
-
Να μην πάρει ποτέ του αυτοκίνητο το κωλοπαίδι. (Φροντίστε να το δω με 0 ψήφους) .....εχει ηδη παρει 44 ψηφους δηλαδη 38% οσον ψηφισαν. Αν εξαιρεσουμε τους χιουμοριστικους λογους που καποιοι επικαλεστηκαν για να ψηφισουν αυτο, στην απαντηση αυτη φαινεται η μα...κια του ελληνα.** Χαλιομαστε και μονο στην ιδεα καποιος να εχει καινουριο αυτοκινητο σε νεαρη ηλικια ισως επειδη δεν ειχαμε εμεις. **Εγω ανηκω στους τυχερους που ειχαν(χαρη στην εταιρεια ΕΠΕ που δουλευα τοτε: Εκμεταλλευση Πατρικου Εισοδηματος...) Ελεος ομως ρε παιδια δεν τα παιρνει απο την τσεπη σας ουτε σας ζητησε δανεικά. Μου θυμιζεται εκεινο το ανεκδοτο που αναφερονταν στα χωρια και στην νοοτροπια τους συμφωνα με το οποιο κατεβηκε ο θεος στην γη και ρωτησε τον επαρχιωτη τι θα ηθελε να του πραγματοποιησει και εκεινος απαντησε...'να πεθανει ο γαιδαρος του γειτονα...' Οτι και να γραψετε εναντιον μου για αυτο ξερετε μεσα σας οτι εχω δικιο...καλημερα σε ολους
Δεν πιστευω να το πιστεύεις αυτό που λες, έτσι?
-
Εντάξει, εδώ που τα λέμε, ίσως η περίπτωση του the kid να είναι λίγο (με)ιδιάζουσα... Δεν έχω ακούσει πολλές φορές να σου παίρνουν αμάξι στα 13...
-
Να μην πάρει ποτέ του αυτοκίνητο το κωλοπαίδι. (Φροντίστε να το δω με 0 ψήφους) .....εχει ηδη παρει 44 ψηφους δηλαδη 38% οσον ψηφισαν. Αν εξαιρεσουμε τους χιουμοριστικους λογους που καποιοι επικαλεστηκαν για να ψηφισουν αυτο, στην απαντηση αυτη φαινεται η μα...κια του ελληνα. Χαλιομαστε και μονο στην ιδεα καποιος να εχει καινουριο αυτοκινητο σε νεαρη ηλικια ισως επειδη δεν ειχαμε εμεις. Εγω ανηκω στους τυχερους που ειχαν(χαρη στην εταιρεια ΕΠΕ που δουλευα τοτε: Εκμεταλλευση Πατρικου Εισοδηματος...) Ελεος ομως ρε παιδια δεν τα παιρνει απο την τσεπη σας ουτε σας ζητησε δανεικά. Μου θυμιζεται εκεινο το ανεκδοτο που αναφερονταν στα χωρια και στην νοοτροπια τους συμφωνα με το οποιο κατεβηκε ο θεος στην γη και ρωτησε τον επαρχιωτη τι θα ηθελε να του πραγματοποιησει και εκεινος απαντησε...'να πεθανει ο γαιδαρος του γειτονα...' Οτι και να γραψετε εναντιον μου για αυτο ξερετε μεσα σας οτι εχω δικιο...καλημερα σε ολους
ΕΛΕΟΣ με αυτή τη 'νοοτροπία του Έλληνα'!!!!!!!!!!!!
Το να κάνουμε πλάκα στο kid, αποκλείεται, έτσι; Τον ζήλεύουμε και μη σου πω ότι παρακαλάμε να πάρει αυτοκίνητο και να του μείνει στο χέρι το μοτέρ την πρώτη βδομάδα....
-
Δηλ και εγώ που έβαλα την υποτιθέμενη ψηφοφορία, λίγο μετά από το post περί ζήλιας, χωρίς όμως να το έχω δει, ζηλεύω, έτσι?
Κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς...
-
Να μην πάρει ποτέ του αυτοκίνητο το κωλοπαίδι. (Φροντίστε να το δω με 0 ψήφους) .....εχει ηδη παρει 44 ψηφους δηλαδη 38% οσον ψηφισαν. Αν εξαιρεσουμε τους χιουμοριστικους λογους που καποιοι επικαλεστηκαν για να ψηφισουν αυτο, στην απαντηση αυτη φαινεται η μα...κια του ελληνα. Χαλιομαστε και μονο στην ιδεα καποιος να εχει καινουριο αυτοκινητο σε νεαρη ηλικια ισως επειδη δεν ειχαμε εμεις. Εγω ανηκω στους τυχερους που ειχαν(χαρη στην εταιρεια ΕΠΕ που δουλευα τοτε: Εκμεταλλευση Πατρικου Εισοδηματος...) Ελεος ομως ρε παιδια δεν τα παιρνει απο την τσεπη σας ουτε σας ζητησε δανεικά. Μου θυμιζεται εκεινο το ανεκδοτο που αναφερονταν στα χωρια και στην νοοτροπια τους συμφωνα με το οποιο κατεβηκε ο θεος στην γη και ρωτησε τον επαρχιωτη τι θα ηθελε να του πραγματοποιησει και εκεινος απαντησε...'να πεθανει ο γαιδαρος του γειτονα...' Οτι και να γραψετε εναντιον μου για αυτο ξερετε μεσα σας οτι εχω δικιο...καλημερα σε ολους
Σπύρο καταρχάς καλημέρα..
Νομίζω ότι τα αδικείς τα παιδιά που ψηφίσανε το δ, δεν νομίζω ότι το έκαναν από κακία ή από ζήλεια, απλά επειδή εδώ είμαστε μια μεγάλη παρέα - τουλάχιστον εγώ έτσι νιώθω - και άσχετα με το αν 'πλακωνόμαστε' πολλές φορές, παραμένουμε φίλοι που πειράζουν ο ένας τον άλλο.
Είμαι σίγουρος πως αν ο Babbis - με τον οποίο έχουμε ρίξει ομηρικούς καυγάδες για τα διπλά ψαλίδια της AR και τα McFerson της BMW - ψήφισε στην ψηφοφορία, τότε ψήφισε και αυτός το δ..
Εξάλλου αν ήταν τα πράγματα έτσι όπως τα λες, τότε ούτε θα ενδιαφέρονταν τα παιδιά να απαντήσουν ούτε θα ασχολούνταν γενικώς με το όλο θέμα, θα έριχναν μια ψήφο το πολύ πολύ και αυτό θα ήταν όλο.
Μην ξεχνάς ότι εγώ έβαλα το δ στην ψηφοφορία δηλαδή επί της ουσίας εγώ ζήτησα να γίνει αυτός ο χαβαλές. (Βέβαια, αν δεν την έβαζα εγώ την επιλογή, όλο και κάποιος [εγκάθετος moderator] θα έπαιρνε πρωτοβουλία )
Εντελώς φιλικά,
το Kid -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μιχάλη, χίλια δίκια έχεις σε αυτά που λες και για την 147 και για το golf αλλά ρε γαμώτο δεν μου κάθεται καλά ούτε η 147 ούτε το Golf..
Αν ήταν για καινούριο δεν το συζητούσα, 147 με τα χίλια αλλά μτχ κάτι με κρατάει μακριά..
Golf δεν θέλω με τίποτα 1.6, το θεωρώ χαζό τώρα που υπάρχουν και τα TSI στην αγορά.
Κρίμα τα καλύτερα αμάξια είναι...
Ίσα ίσα που είναι καλύτερη περίπτωση οι μτχ 147 από τις καινούριες.Για τα Golf μπορεί να είναι χαζό αλλά σου ξαναλέω έχουν πέσει πολύ οι τιμές για τα μτχ 1600 FSI.
:inlove:
Μα πόσο όμορφο χρώμα είναι το άσπρο?+1*10^99
Nαι είναι όμορφο αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΩΜΑ!
:rtfm:
Το άσπρο είναι και παρα είναι χρώμα. Για την ακρίβεια είναι περισσότερο χρώμα από όλα, αφού στην ουσία τα 'περιέχει' και όλα...
Το μαύρο δεν είναι χρώμα.Tέσπα, για το θέμα μας εγώ επιμένω στην μτχ. προ f/l 147.
-
Δημήτρη, για να μην κουραστείς, σου έχω έτοιμη την ψηφοφορία για του χρόνου!
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Το άσπρο είναι και παρα είναι χρώμα. Για την ακρίβεια είναι περισσότερο χρώμα από όλα, αφού στην ουσία τα 'περιέχει' και όλα...
Το μαύρο δεν είναι χρώμα.[off topic]
Αυτό ισχύει στα χρώματα που βλέπουμε, όπως και στις οθόνες. Στην τυπογραφία ισχύει το ακριβώς αντίθετο... [/off topic] -
'Αν εξαιρεσουμε τους χιουμοριστικους λογους που καποιοι επικαλεστηκαν για να ψηφισουν αυτο....'
Με αυτο καλυπτω οσους εχουν πεσει ηδη να με φανε...Φυσικα οι περισσοτεροι εδω ψηφισαν με τετοια διαθεση(αν ειδες και η δικη μου γνωμη οταν ψηφισα τετοια ηταν...) ομως αυτο δεν αναιρει τα οσα ειπα για την νοοτροπια πολλων και κυριως μεγαλυτερων ατομων που σκεφτονται ετσι...Φυσικα δεν το γενικευω για τους νεοτερους αυτοι μποροι να εχουν πολλα αλλα ελαττωματα αλλα αυτα ευτυχως δειχνουν να τα εχουν ξεπερασει...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Το πλήρωμα του χρόνου ξαναέφτασε, το kid ξαναπαίρνει αμάξι!!!
Εξακολουθώ να είμαι κουλάτζα, αλλά πρέπει να τηρήσω την υπόσχεσή μου... Τι να πάρω?
α. Golf Gti (ξέρω, δεν είναι αυτοκίνητο, αλλά σε λευκό είναι... )
β. RX8 (και αυτό σε λευκό βεβαίως)
γ. RS4 (άσχετο, αλλά είπα να το ταιριάξω με το RX8, ένα γράμμα αλλάζει και το 8 δια 2 - σε άσπρο βγαίνει?)
δ. MX5, έτσι γιατί μου αρέσουν τα αυτοκίνητα που έχουν δυο γράμματα και έναν αριθμό στο λογότυπό τους (και αυτό σε άσπρο)
ε. Ένα γαλατάδικο
στ. Τίποτα απ' όλα αυτά. Το 900άρι cinque που πήρα τον προηγούμενο χρόνο και πολύ μου είναι...
ζ. Να πουλήσω το cinque και να γυρίσω στο αγαπημένο μου καροτσάκι σούπερ-μάρκετΚαι μη διανοηθεί κανείς να ψηφίσει το ζ, έτσι?
Σιγά μην είναι το kid 'κουλάτζα'. Κάτι Αλόνθο και κάτι Ραικόνεν τους έχω. Απλά δεν πάω στην F1 για να μην τα κομπλάρω τα παιδιά.
Η σωστή ψηφοφορία είναι η εξής:
α) RX8 Cosmo. (σε άσπρο, δεν τίθεται. Αν και ιαπωνικό - άρα δεν στρίβει - πρέπει να το βάλω στην ψηφοφορία γιατί είναι μουν@ρα και ως γνωστόν, τα γκάζια δεν με νοιάζουν, είμαι γρήγορος από μόνος μου.)
β) Elise S. (αυτή θα την πάρω σε λευκό, το άσπρο δεν είναι ωραίο. Η πλύση εγκεφάλου έκανε καλή δουλειά I guess.)
γ) S3. (μάλλον σε πορτοκαλί, να με βρούνε και εύκολα όταν θα έχω αγοράσει χωραφάκι)
δ) Φτερούγα (Το ξέρω ότι δεν είναι γρήγορο ρε παιδιά, αλλά το εσωτερικό του αλλά και το εξωτερικό του με τρελένουν. Αυτή η πολυτέλεια και η καλογουστιά δύσκολα συναντάται στις μέρες μας)
ε) 147 2.0 Selespeed (σε λευκό, δεν το συζητάμε. Μήπως ήρθε η ώρα να νιώσω την αθάνατη ιταλική ψυχή?)
στ) Golf (οποιοδήποτε, φτάνει να βγάλω τα κόμπλεξ μου και να ανέβω κοινωνικά αφού πλέον δεν θα έχω αυτοκίνητο, αλλα GOLF)
ζ) Να πας στο διάολο κωλοπαίδι που όλο αυτοκίνητα θα αλλάζεις. Το καροτσάκι πολύ σου πήγαινε.
η) Να μείνεις με το ίδιο, έτσι κι αλλιώς άχρηστα σου είναι τα αυτοκίνητα, δεν πρόκειται ποτέ να βρεις γυναίκα.Φροντιστε τα ζ,η να τα δω με 0 ψήφους.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εντάξει, εδώ που τα λέμε, ίσως η περίπτωση του the kid να είναι λίγο (με)ιδιάζουσα... Δεν έχω ακούσει πολλές φορές να σου παίρνουν αμάξι στα 13...Τι κάνουν τα ηχεία σου? Δουλεύουνε? Κια τα 3535,45 ? Είσαι σίγουρος?
Τον ζήλεύουμε και μη σου πω ότι παρακαλάμε να πάρει αυτοκίνητο και να του μείνει στο χέρι το μοτέρ την πρώτη βδομάδα....
Μην αγχώνεσαι, δεν υπάρχει λόγος να παρακαλάς, αν πάρω τελικά το grande θα μου μείνει το μοτέρ την πρώτη βδομάδα, είναι FIAT.
-
spyros.s
Σπυρο, θελω να πιστευω πως ολοι οσοι ψηφισαν το δ το εκαναν για χιουμοριστικους λογους (εκτος απο εμενα φυσικα ) -
Spyro an eitan gia kannenan allo isos na epepre 2-3 sobares psifous to D.
Stin sygekrimeni peripotosi ENOEITE oti PREPEI na psifiseis D mono kai mono gia tin plaka -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
[off topic]
Αυτό ισχύει στα χρώματα που βλέπουμε, όπως και στις οθόνες. Στην τυπογραφία ισχύει το ακριβώς αντίθετο... [/off topic][off topic]
Οk, αλλά πραγματικά αχρείαστη η παρατήρησή σου.
Το άσπρο είναι χρώμα γιατί οταν πέσει πάνω του ηλιακή ακτινοβολία, αντανακλά όλο το φάσμα της ορατής ηλιακής ακτινοβολίας, συνεπώς και όλα τα χρώματα.
Το μαύρο αντιθετα απορροφά όλο το φάσμα της ορατής ηλιακής ακτινοβολίας και δεν αντανακλά τίποτα για αυτο και δεν είναι χρώμα.
Το τι πατέντες κάνει ο άνθρωπος για να φτιάξει μπογιές είναι άλλο ζήτημα.
[/off topic] -
Από την άλλη μάλλον ξέρουμε γιατί το kid έχει ψύχωση με το άσπρο...
Είναι της ηλικίας...
Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε, το Kid παίρνει τουτού!