-
Focus I 3θ 1.6 πόσο πάει μεταχειρισμένο ?
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Focus I 3θ 1.6 πόσο πάει μεταχειρισμένο ?Κάτω απο 10 χιλιάρικα ξεκινάνε
-
yaris TS,
και με 2 χρονια ακόμη εγγύηση,
φουλ εξοπλισμο,κάτω απο 10... -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κάτω απο 10 χιλιάρικα ξεκινάνε
Πιστεύω είναι καλό και σαν αυτοκίνητο και σαν 'σχολείο'
-
+1
-
Εμένα μου φαίνονται πολλά τα 1.6 για νέο οδηγό... Σίγουρα και το Rallye δεν θα το ενέκρινα επειδή στο όριο είναι ΠΑΡΑ πολύ νευρικό! Το είχα οδηγήσει παρέα με τον ιδιοκτήτη του και λέγαμε και οι δύο το ίδιο πράγμα: σε ανοιχτές καμπές μπορεί να σε 'δαγκώσει' χωρίς να το περιμένεις στο παραμικρό άφημα του γκαζιού...
Το 206 το έχω οδηγήσει μόνον σε 1.1. Ακόμη κι έτσι το αυτοκινητάκι σε κερδίζει! Παραμένει όμορφο ακόμη και το κράτημά του στο όριο το κάνει ενδιαφέρον παιχνίδι! Θέλει κι αυτό προσοχή όμως, γι' αυτό πάλι δεν θα το πρότεινα...
Το Clio μου αρέσει, αλλά πρέπει να συμβιβαστείς με το αναίσθητο τιμόνι στις τελευταίες εκδόσεις. Θα σου πρότεινα να πάρεις το 1.4 sport. Θα έχει λίγα χιλιόμετρα και θα είναι άνετο και πολιτισμένο για τις καθημερινές σου μετακινήσεις και δεν θα πει οχι στο παιχνίδι. Είναι και αρκετά γρήγορο επίσης. Θα σου γλιτώσει λεφτά και από την ασφάλεια που σαν νέος οδηγός θα πληρώνεις αρκετά...
Γενικά θα σου πρότεινα σαν άνω όριο τους 100 ιππους. Να θυμάσαι πως ό,τι κι αν έχεις διαβάσει για τα αυτοκίνητα, δεν έχουν και πολλή αξία πάνω στο δρόμο... Γι' αυτό και πρέπει να σκεφτείς λίγο συντηρητικά για να αποφύγεις κάποιο ατύχημα αρχικά. Σχολείο μπορεί να γίνει κάθε αυτοκίνητο! Σε πρώτη φάση πρέπει να σε απασχολεί πως θα μάθεις να οδηγείς πρώτα και μετά τα υπόλοιπα (χειρόφρενα, παντιλίκια, στροφιλίκια κλπ κλπ ξέρεις εσύ! )
Καλές αγορές ! -
Ετσι υποθέτω και εγώ.
Κιντάκο,έχεις περιορισμούς στο μέγεθος;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κιντάκο,έχεις περιορισμούς στο μέγεθος;
Ποιο ακριβώς;
Φυσικά να μην πάρει
Εναλλακτικά:
Καινούριο καροτσάκι supermarket
μτχ Golf IV-δεν είναι αυτοκίνητο άλλωστε-
το Yaris του Krus -βάρκα-
Opel -οποιοδήποτε-
μτχ ιταλικό/γαλλικό -το πάρει δεν το πάρει στα συνεργεία θα 'ναι, άρα πάλι χωρίς αυτοκίνητο-
-
Μου αρέσει που ξεχωρίζεις τό IV απο το V
-
206 kidako
-
Πολύ, πολύ καλή η ιδέα για το Φόκους...
-
... καρτακι για να μαθεις και οτιδηποτε για να κυκλοφορεις..
ουτως ή αλλως αν ειναι να παρεις οτιδηποτε 'της προκοπης' μετα απο ενα χρονο, η εμπειρια που θα εχεις αποκτησει απο το 'προσωρινο' δεν θα ειναι ιδιαιτερα χρησιμη... -
Για μένα clio II και 206 είναι ισοδύναμα. Δεν θα βρεις εύκολα όμως clio II 1.6, αφού προφανώς αναφέρεσαι σε μοντέλο 2002 και μετά (ή μήπως 2001), δηλαδή μετά το facelift. Για το προ του f/l, μπορώ να σου πω πως πάει πολύ καλά, και στο ταξίδι υπερτερεί- κάτι που πρέπει να ισχύει και για το phase 2, που διαθέτει και το πιο ποιοτικό όλων εσωτερικό.
Το 206 από την άλλη, μου αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά, νομίζω πως είναι κάπως πιο απότομο στο όριο, αλλά σίγουρα πιο παιχνιδιάρικο! Επίσης θα το διάλεγα- και αν δεν κάνω λάθος πλεονεκτεί σε επιδόσεις σε σχέση με το clio II phase 2.
Όποιο σου αρέσει πάρε λοιπόν- έχω εμπειρίες και από τα 2 και είναι πολύ καλά, ενώ τα μοτέρ τους είναι ό,τι πρέπει για τα αμαξώματα τους. Ισορροπημένα αυτοκίνητα, και ότι πρέπει για κάποιον στην ηλικία σου.
Όταν με το καλό παπουδέψεις, άρχισε να ψάχνεις βάσει των καταλόγων του Auto Τρίτη στα μεταχειρισμένα...
Μου είναι αδύνατον να ψηφίσω πάντως. Στην θέση σου, θα έπαιρνα όποιο έβρισκα πρώτο στην καλύτερη δυνατή κατάσταση...
-
Θα συμφωνήσω με τα παιδιά για focus Ι...έχω οδηγήσει το Ι αρκετά και έχω αγοράσει το ΙΙ (21 χρονων είμαι αν λέει κάτι αυτό γενικα)...Το τιμόνι του Ι δε θα το ξεχάσω ποτέ.....
-
To Focus πόσο καλύτερο σχολείο είναι απ' το 206;
Αξίζει τα 10 λιγότερα άλογα + το μεγαλύτερο βάρος;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
To Focus πόσο καλύτερο σχολείο είναι απ' το 206;Αξίζει τα 10 λιγότερα άλογα + το μεγαλύτερο βάρος;
Ο Μάρκος που έχει 206,μου φάνηκε ότι ξετρελάθηκε με τό φόκους που οδήγησε
'πολύ ανώτερο σε κράτημα' και 'με +20χαω στίς στροφές απο το 206' ήταν τα λόγια του
Αν έρθει,θα τα επιβεβαιώσει -
Συμφωνώ με τον τζιγιεροσαρμά!
Φοβερό το focus και καλύτερο αυτοκίνητο συνολικά, αλλά γιατί να μην πάρει ο kid ένα αυτοκίνητο που θα έχει καλύτερες επιδόσεις; Το 'καλύτερο κράτημα' δεν είναι απαραίτητα καλύτερο σχολείο. Τουναντίον μάλιστα! Όταν δεν έχει κράτημα το αυτοκίνητο, μαθαίνεις να το οδηγάς...
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
206 kidakoΝα και κάπου που θα συμφωνήσουμε.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
206 kidako
Να και κάπου που θα συμφωνήσουμε.
Άκυρο άκυρο...... Clio να πάρεις
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
206 kidako
Να και κάπου που θα συμφωνήσουμε.
Άκυρο άκυρο...... Clio να πάρεις
Το περίμενα βρε παλιάνθρωπε ότι θα το κάνεις αυτό.
Δημήτρη, ότι πει ο φίλος μου να πάρεις.
Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε, το Kid παίρνει τουτού!