-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Θα βάλω αυτοκολητάκι 1.2 απο πίσω για να μην τραβάει την προσοχή.Τον διαχύτη τον πουλάς?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Θα βάλω αυτοκολητάκι 1.2 απο πίσω για να μην τραβάει την προσοχή.
Τον διαχύτη τον πουλάς?
το μοτερ?
-
Εγώ θέλω προφυλακτήρες και φώτα....
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εγώ θέλω προφυλακτήρες και φώτα....Αν εννοείς ότι έχεις απλό CLIO III και θέλεις να το κάνεις να μοιάζει με RS μάλλον ξέχνα το.
Στα φώτα δεν θα έχειςς πρόβλημα αλλά σε προφυλακτήρες και φτερά θα έχεις.
Ενώ στα MEGANE όλα μπαίνουν κουτί από το RS χωρίς πρόβλημα, στο CLIO III όλα είναι ανάλογα με τις αρχικές ζάντες του αυτοκινήτου.
Άλλα για 15 ίντσες άλλα για 16 και φυσικά άλλα για 17 του RS.
Τώρα, πολλοί θα προσπαθήσουν κόψε ράψε να τα βάλουν αλλα το αποτέλεσμα μάλλον δεν θα τους δικαιώσει. -
εγω που θα ηθελα το μοτερ, τι να κανω?
-
Ρε ακόμα δεν ξέρω αν θα το πάρω και πέσατε να με φάτε!
Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι οτι έχει μικρές ζάντες. Αν το πάρω θα του βάλω σίγουρα 18άρα ή 19άρα ζάντα.
-
Πλάκα κάνεις ε?
-
Όχι. Όταν βλέπεις πολλά χιλιοτετρακοσάρια να έρχονται απο το εργοστάσιο με 17άρες, τότε οι 19ρες στο Clio είναι νορμάλ. Και το Golf GTI έχει 18άρες αν δεν κάνω λάθος. Άσε που σε 19 υπάρχουν άλλες επιλογές σε λάστιχα, πχ S03-PP κτλ.
-
ετοιμαστε τις φωτογραφικες και παμε στο περι αυτοκινησης.......
ΕΡΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ........
-
και σε 17άρες μια χαρά λάστιχα βγαίνουν.
Το gti 17άρες έχει απλά βγαίνουν ως extra 18άρες στο ίδιο σχήμα. 95% των gti κυκλοφορούν με 17άρες.
Γνώμη μου είναι πως οι 17άρες σε τέτοιου μεγέθους αυτοκίνητα είναι μια χαρά. το clio με 19άρες θα είναι σαν παπουτσομένος γάτος.
Και θα αγοράζεις 1/4 κάθε φορά που θα θέλεις λάστιχα -
Και επειδή κάποιοι θεωρούν ότι είναι σωστό να βάζουν 17άρες σε 1,4 παέι να πει πως τα 2λίτρα πρέπει να φοράνε 18άρες ή 19άρες?
Τα 3λίτρα τι θα βάλουν?
Η διάσταση της ζάντας δν καθορίζεται απ'το τι βάζει ο ανταγωνισμός,αλλά απ το τι είναι καλό για το κάθε αυτοκίνητο.Περί ορέξεως βέβαια..αλλά όχι οτί είναι και απαραίτητες οι 19άρες
-
-
Αν τα 1400 αρια εχουν που λες 17 αρες, αναλογικα για το 2 λιτρο πρεπει να πας σε 2000/1400=1,428 συνεπως 1,42817= 24 αρα. Αλλιως φιλε μου θα εισαι πολύ λαθος. και μαλιστα αν το υπερκυβισεις 10% ήτοι 2200 κυβικα εκατοστα, τοτε πρεπει σιγουρα να πεταξεις τις παλιες και να βάλεις 241,1= 26αρες.
Βεβαια μπορει να μην χωρανε στον θολο σου. Τοτε λοιπον θα πας σε μια βιοτεχνια λαστιχων (θα σου πω που) και θα χυσουν ζεστο λαστιχο γυρω απο την ζαντα. Μετα θα την πας στον τορνο και θα την κάνεις γυρω στα 5mm να προεξεχει απο την ζαντα.
Μονο τοτε νομιζω οτι θα εισαι σωστος!
-
dog και σοβαρα να το λες μολις πας να αλλαξεις λαστιχα θα σου φυγουν τα μαλλια απο τις τιμες...
βαγγε θα βαλω τα κλαματα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
dog και σοβαρα να το λες μολις πας να αλλαξεις λαστιχα θα σου φυγουν τα μαλλια απο τις τιμες...βαγγε θα βαλω τα κλαματα...
o dog ξέρει καλά από τιμές ελαστικών
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
dog και σοβαρα να το λες μολις πας να αλλαξεις λαστιχα θα σου φυγουν τα μαλλια απο τις τιμες...
α οκ τοτε!!!
απλα προειδοποιω..
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
άλλωστε λαστιχάδικο έχει...
-
ε ας βαλει και 25αρες τοτες..
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Εγώ θέλω προφυλακτήρες και φώτα....
Αν εννοείς ότι έχεις απλό CLIO III και θέλεις να το κάνεις να μοιάζει με RS μάλλον ξέχνα το.
Στα φώτα δεν θα έχειςς πρόβλημα αλλά σε προφυλακτήρες και φτερά θα έχεις.
Ενώ στα MEGANE όλα μπαίνουν κουτί από το RS χωρίς πρόβλημα, στο CLIO III όλα είναι ανάλογα με τις αρχικές ζάντες του αυτοκινήτου.
Άλλα για 15 ίντσες άλλα για 16 και φυσικά άλλα για 17 του RS.
Τώρα, πολλοί θα προσπαθήσουν κόψε ράψε να τα βάλουν αλλα το αποτέλεσμα μάλλον δεν θα τους δικαιώσει.Όχι δεν εννοώ κάτι τέτοιο. Απλά κάνουμε πλάκα στον Dog80.
Πάντως ενδιαφέρον αυτό που λες. -
Είδα κάτι τιμές για 19άρια λάστιχα και το μετάνιωσα Μιλάμε για 1200+ ευρώ τιμή χονδρικής!
Θα του βάλω καλύτερα 12άρες ζάντες να καθαρίζω με 100 ευρώ. Και με τόσο μικρή διάμετρο τροχού θα κάνει 0-100 σε 5 δευτερόλεπτα!
Renault Clio RS 197