-
2000 αλλά και πάλι χλωμό να δουλέψει
-
Γκούγκλισε και για unofficial drivers που μπορεί να έχει κάτσει να γράψει κανας χριστιανός
(πχ: ο Raziel64 για 3Dfx) -
για μια κάρτα ραδιοφώνου είναι ρε γμτ, radioaktiv κάτι. Το θέμα είναι οτι πριν δούλευε, και τώρα δεν δουλεύει...
Yπάρχει η δυνατότητα μέσα από την διαχείριση συσεκυών και τα αναγνωριστικά που αναφέρονται στο pci να καταλάβουμε σε ποιά συσκευή αναφέτεται κάτι; π.χ. Δίαυλος PCI '0', συσκευή '31', λειτουργία '5'
Edit: το πρόβλημα λύθηκε.
Άλλο ερώτημα: τα sp2 δεν έχουν υποστήριξη bluetooth; Στον πίνακα ελέγχου δεν βλέπω κάτι...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Παιδιά, εν όψει φορμάτ, θπελω να μου πείτε πως μπορώ να σώσω τα αγαπημενα λινκ του firefox και τα mail του Thunderbird οπως και τον καταλογο των μαιλ... -
Για τα bookmarks:
C:\Documents and Settings**citastak(το όνομα του user σου)**\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\lskxpwuf.default\bookmarkbackups
και πέρνεις το πιο πρόσφατο.
Για τα άλλα, δεν ξέρω, σόρρυ...
-
Ακομα για το ff, bookmarks->manage bookmargs -> file -> export
-
Τι γίνεται με τα σωσμένα passwords, Κλπ;
Δηλαδή υπάρχει κάποιος τρόπος να σώσεις όλες τις ρυθμίσεις του FF (extensions, bookmarks, passwords, κλπ) ώστε να τ απεράσεις αλλού;
-
Μοzbackup....!
κάνει backup τα ΠΑΝΤΑ!
googl-άρε το...!
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
εννοεις το ενα ειναι agp και αλλο pcie ? δεν υπαρχει μετροπεας αποσο ξερω.αρα δε γινεται
ok, thanks...
-

Πώς σας φαίνεται?
-
Το ποστάρω εδώ μιας και ουσιαστικά έχει σχέση με τη τεχνολογία...
Μπαίνω σήμερα στο ebanking site της NovaBank για το κλασσικό τσέκ που κάνω σχετικά με χρεώσεις τις πιστωτικής, υπόλοιπο λογαριασμού κ.λ.π.
Πάω στις χρεώσεις τις κάρτας μου και τι βλέπω:
Εκτός απο 2 χρεώσεις που αναγνώριζα (μια δόση 40 ευρώ του Πλαισίου και 1 αγορά ενός καλωδίου απο άλλο site) υπήρχαν διάσπαρτες 8-9 χρεώσεις των 50, 150 και 85 ευρώ απο ενα site ονόματι 'pkrser.com'!
Με λίγο ψάξιμο στο γούγλη ανακάλυψα πως πρόκειται για εταιρία που ασχολείται με online gambling, έχει ενα site που ουσιαστικά δε λέει τίποτε, και απ' ότι φαίνεται το τελευταίο καιρό έχουν παρουσιαστεί διάφορα κρούσματα τέτοιων περίεργων χρεώσεων σε αρκετό κόσμο...
Η πλάκα ειναι οτι ο τύπος που είχε τα στοιχεία της κάρτας μου, πόνταρε και κέρδισε αρκετές φορές! Η κάρτα είχε χρεωθεί συνολικά 500 ευρώ και τα 350 είχαν επιστραφεί!
Δηλαδή έχω έξτρα χρέωση 150 ευρώ...
Εννοείται οτι τηλεφώνησα στη Nova, αρνήθηκα τις συνναλαγές αυτές και ακύρωσα την κάρτα μου...
Τώρα το ερώτημα ειναι: πως στην ευχή έγινε αυτό; Αγοράζω μόνο απο 2-3 μεγάλα καταστήματα και μέσω PayPal (όλα έχουν 128bit encryption), online ποκερ ΔΕ παίζω...
Λέτε να έχω τίποτα spyware/trojan/hijacker που παρακολουθεί το internet activity μου?
-
Μπορεί κανένα keylogger, κανένα data miner, να είχες μπει σε κανένα ψεύτικο σάιτ. Κάνε κανένα σκαν στον υπολογιστή σου... εγώ έκανα φορμάτ πριν 2 μέρες γιατί γέμισα trojans αφού είχα κάνει disable το firewall μου για ένα 5λεπτο...
-
τετοια να μας λες silencer...
-
Κι εγώ κάνα data miner/keylogger υποπτεύομαι...
Πάντως όποιος έκανε την μπινιά μάλλον είχε τα στοιχεία μου καιρό, μιας και έχω να αγοράσω κάτι online αρκετό καιρό...
-
Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τα e mail από τον thunderbird στο outlook?
-
Εγκατέστησα ubuntu linux στο φορητό (μαζί με win xp pro SP2 ).
Πλάκα έχει, αλλά δεν υπάρχει ήχος. Άντε βρες τώρα οδηγούς.
Πώς γίνεται εγκατάσταση προγραμμάτων, πχ του firefox; -
Για εγκατάσταση προγραμμάτων χρησιμοποίησε το package manager, απλά επέλεξε το firefox απο το feed και θα εγκατασταθεί αυτόματα...
Αλλιώς κατεβάζεις το tarball (.tar αρχείο) και το εγκαθιστάς χειροκίνητα (follow the instructions)...
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τα e mail από τον thunderbird στο outlook?Ωχ! Δεν εχει επιλογή Import το Outlook που να 'βλέπει' αρχείο που έχεις κάνει export από το ΤΒ?
-
Οχι δεν έχει επιλογη import από TB.
-
Φυσικά και έχει import...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#7]