-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Άσημες πράξεις του κώλου δηλαδή (κωλ-ass-ημες)
Sorry, δε σου τη λέω, απλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
δεν πάθεις τίποτα, ασ'το να πάει στο καλό (ή στο διάολο τελοσπάντων).
Φίλος μου είχε ελαχίστης έντασης διάλογο με ταξιτζή για παρόμοιο θέμα και κατέληξε να τρέχει γύρω γύρω από το αυτοκίνητο, καθώς ο επαγγελματίας οδηγός τον κυνηγούσε με τεράστιο μαχαίρι-Ράμπο...'Επαγγελματίας οδηγος' προφανως κανα τελειωμενος με νοικιασμενο θα ητανε.
Έχει συμβεί το ίδιο και σε δικό μου φιλαράκι στην Πειραιώς...
Ο ίδιος ταρίφας πρέπει να είναι' δύο παρανοικοί ταρίφες με κυνηγετικό μαχαίρι στην ίδια πόλη μου φαίνεται απίστευτο
Καλά ποιός νομίζει οτι είναι Τράβις Μπίκλ;
Are you talking to me και τέτοια
Πινακιδα..... κρατησε κανενας;;;;
Καταγγελια εκανε κανενας;;;;;
Οπλοκατωχη και οπλοχρησεια -καθος η απειλη με οπλο ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΗ οπλου- ειναι ποινικα κωλασημες πραξεις......Άσημες πράξεις του κώλου δηλαδή (κωλ-ass-ημες)
Sorry, δε σου τη λέω, απλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
δεν πάθεις τίποτα, ασ'το να πάει στο καλό (ή στο διάολο τελοσπάντων).
Φίλος μου είχε ελαχίστης έντασης διάλογο με ταξιτζή για παρόμοιο θέμα και κατέληξε να τρέχει γύρω γύρω από το αυτοκίνητο, καθώς ο επαγγελματίας οδηγός τον κυνηγούσε με τεράστιο μαχαίρι-Ράμπο...'Επαγγελματίας οδηγος' προφανως κανα τελειωμενος με νοικιασμενο θα ητανε.
Έχει συμβεί το ίδιο και σε δικό μου φιλαράκι στην Πειραιώς...
Ο ίδιος ταρίφας πρέπει να είναι' δύο παρανοικοί ταρίφες με κυνηγετικό μαχαίρι στην ίδια πόλη μου φαίνεται απίστευτο
Καλά ποιός νομίζει οτι είναι Τράβις Μπίκλ;
Are you talking to me και τέτοια
Πινακιδα..... κρατησε κανενας;;;;
Καταγγελια εκανε κανενας;;;;;
Οπλοκατωχη και οπλοχρησεια -καθος η απειλη με οπλο ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΗ οπλου- ειναι ποινικα κολάσιμες πραξεις......Ο φίλος μου ήταν με μηχανή και έφυγε πρώτος στο φανάρι χωρίς πολλά πολλά (ίσως φοβήθηκε και λιγάκι). Πινακίδα δεν συγκράτησε δυστυχώς, πάνε και κανα-δυο χρόνια.
Τον πετύχαμε πρόσφατα κάπου μαζί, αλλά δεν ήταν 100% σίγουρος οτι ήταν ο ίδιος (τον τσίγκλισα λιγάκι με μπινελίκια αλλά δεν συγκινήθηκε, μπορεί να έχει βάλει λίγο μυαλό )
Edit: Λίγη ορθογραφία ρε Βάγκνερ
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Φίλε Wagner το καροτσάκι αλλά και ο πεζός πάνω στην διάβαση πεζών είναι/πρέπει να είναι πάντα σεβαστός από τους οδηγούς. Όταν κάποιος είναι στην διάβαση ή ετοιμάζεται να τη διασχίσει πρέπει να σταματήσεις. Νομίζω ότι αυτό ισχύει ανεξάρτητα εάν κάποιο φανάρι σου δίνει προτεραιότητα. Η απάντηση αυτή δίνεται στο ερώτημα τι κάνουμε με τα καροτσάκια στις διαβάσεις πεζών.Νομιζω οτι σε λιγο θα αρχισουμε παλι να συζηταμε τα αυτονοητα και να εκτοξευουμε χαρακτηρισμους.Να κανω λοιπον την αρχη
Οταν οδηγουμε κραταμε φονικο οπλο.
Ολα τα υπολοιπα αφορουν νομικες λεπτομερειες. -
Μερικοί οδηγούν κραδαίνοντας και άλλα φονικά όπλα μέσα απο το παράθυρο (ο εν λόγω ταρίφ-μαν)
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οταν οδηγουμε κραταμε φονικο οπλο.
Ολα τα υπολοιπα αφορουν νομικες λεπτομερειες.Επιτέλους μετά από τόσες σελίδες ΕΝΑΣ που είπε την σωστότερη κουβέντα
2 πράγματα αρκεί να σκεφτόμαστε στο δρόμο:
- Οτι κρατάμε φονικό όπλο
- Οτι τον χρησιμοποιούνε και άλλοι (το δρόμο)
Μέχρι πριν λίγο καιρό σκεφτόμουν ακριβώς όπως ο Kacey. Δεν λέω οτι
δεν σκέφτομαι και αντιδρώ ακόμα και τώρα με τον ίδιο τρόπο απλά προσπαθώ
τουλάχιστον πολλές φορές να συγκρατούμαι.Kacey χωρίς παρεξήγηση, να σε ρωτήσω κάτϊ:
Τα παίρνεις τόσο άσχημα στο κρανίο μόνο από αυτούς που σε περνάνε
για μ!@#!@α στο δρόμο?Αν ναι λυπάμαι φίλε μου αλλά καθώς μεγαλώνεις θα καταλάβεις ότι αυτοί
που σε θεωρούν μ@#$@#$α είναι απείρως περισσότεροι και οτι επηρεάζουν
την ζωή σου σε πολύ σημαντικότερα θέματα από την οδήγηση. Όταν το
καταλάβεις τι θα κάνεις ?!?(Δεν μπορείς πχ να δείρεις έναν πολιτικό έτσι δεν είναι? δεν μπορείς να
δείρεις ένα δημόσιο υπάλληλο έτσι δεν είναι? η μήπως έχεις την εντύπωση
ότι θα μπορείς να δείρεις το Χ αφεντικό σου......)Άσε μην την ψάχνεις .... τον μ#@!!@α στον δρόμο τον αντιμετωπίζεις για
λίγο και μπορείς να τον αποφύγεις. Τους υπόλοιπους θα τους λούζεσαι για
πάντα και δεν θα μπορείς καν να μιλήσεις .... -
Ποσο δικιο εχεις... Και δυστυχως η αληθεια ποναει...
-
Αλλο θεμα που πρεπει να συζητησουμε πολιτισμενα ειναι τα καροτσακια που πεταγοντε απο τις πεζο διαβασεις.....
Εστω οτι αποφυγαμε να περασουμε πανω απο το καροτσακι και κατα συνεπεια το παιδακι που βρησκεται μεσα σε αυτο.....
Τι κανουμε μετα;;;;α-συμβαινουν αυτα....
β-σταματαμε και του λεμε 'γ@μω την μανα σου, την γυναικα σου και τα συναφη....'
γ-σταματαμε και καλουμε την προνεια να τους παρουν το παιδι λογο εκθεσης ανηλικου σε κινδυνο/θανασιμο τραυματισμο;;;;;Να το διευκρινησω......
Δεν μιλαω για διαβαση με φαναρι.....Μιλαω για διαβασεις οι οποιες δεν φαινοντε, επιδει:
δεν υπαρχει συμανση
υπαρχουν φυτα που την κρυβουν
υπαρχου τριπλο-παρκαρισμενα που την κρυβουν....Εκει που προχορας..... βλεπεις ενα καροτσακι να ξεπροβαλει....
κ αφου εχεις κανει οτι μπορεις για να μη περασεις απο πανω του.... βλεπεις την καριολα/καριολι που το σπροχνει να βγαζει το κεφαλι του για να τσεκαρει αν προκαλεσε πολυνεκρο..... -
Αλλο θεμα που πρεπει να συζητησουμε πολιτισμενα ειναι τα καροτσακια που πεταγοντε απο τις πεζο διαβασεις.....
Εστω οτι αποφυγαμε να περασουμε πανω απο το καροτσακι και κατα συνεπεια το παιδακι που βρησκεται μεσα σε αυτο.....
γ-σταματαμε και καλουμε την προνεια να τους παρουν το παιδι λογο εκθεσης ανηλικου σε κινδυνο/θανασιμο τραυματισμο;;;;;Να το διευκρινησω......
Δεν μιλαω για διαβαση με φαναρι.....Μιλαω για διαβασεις οι οποιες δεν φαινοντε, επιδει:
δεν υπαρχει συμανση
υπαρχου τριπλο-παρκαρισμενα που την κρυβουν....Εκει που προχορας..... βλεπεις ενα καροτσακι να ξεπροβαλει....
κ αφου εχεις κανει οτι μπορεις για να μη περασεις απο πανω του.... βλεπεις την καριολα/καριολι που το σπροχνει να βγαζει το κεφαλι του για να τσεκαρει αν προκαλεσε πολυνεκρο.....Να διευκρινησω κι εγω.
Δεν χρειαζεται να υπαρχει διαβαση!
Αρκει καποια με καροτσακι να θελει να περασει,και το κακο παραμονευει.
Δεν υπαρχει κατι που μπορεις να κανεις,περα απο το να προσεχεις και να κανεις ευγενικη παρατήρηση στην εν λογω (αμα της βρισεις την μανα και τον πατερα δεν προκειται να καταλαβει κατι παραπανω απο το οτι εμπλεξε με αγριανθρωπο). -
Συμφωνώ με τον tiger. Ειδικά εάν υπάρχει διάβαση , δεν φταίει ο πεζός εάν δεν φαίνεται αυτή , δεν μπορείς να πεις κουβέντα εκτός ίσως από το αυτονόητο : Πρώτα έλεγξε και μετά βγάλε το καροτσάκι.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
δεν υπαρχει συμανση
κ αφου εχεις κανει οτι μπορεις για να μη περασεις απο πανω του.... βλεπεις την καριολα/καριολι που το σπροχνει να βγαζει το κεφαλι του για να τσεκαρει αν προκαλεσε πολυνεκρο.....Να διευκρινησω κι εγω.
Δεν χρειαζεται να υπαρχει διαβαση!
Αρκει καποια με καροτσακι να θελει να περασει,και το κακο παραμονευει.
Δεν υπαρχει κατι που μπορεις να κανεις,περα απο το να προσεχεις και να κανεις ευγενικη παρατήρηση στην εν λογω (αμα της βρισεις την μανα και τον πατερα δεν προκειται να καταλαβει κατι παραπανω απο το οτι εμπλεξε με αγριανθρωπο).Ναι....
Αλλα αν μου βγαλει το καροτσακι στο 5 μετρα και κινουμε με 30χαω
Εχουμε και λεμε.....
Αποσταση 5 μετρα....
Χρονος αντιδρασης -ειδα το καροτσακι και πατησα φρενο- περιπου 1 δευτερολεπτο....30χαω αρα.... 8.3 μετρα ανα δευτερολεπτο.....
Αρα.... πρωτα θα περασω πανω απο το καροτσακι και μετα θα καταλαβω τι ηταν και θα φρεναρω.........Και μετα 'ο απανθρωπος κοντρακιας που σκωτοσε το παιδακι' .....
-
Συμφωνώ με τον tiger. Ειδικά εάν υπάρχει διάβαση , δεν φταίει ο πεζός εάν δεν φαίνεται αυτή , δεν μπορείς να πεις κουβέντα εκτός ίσως από το αυτονόητο : Πρώτα έλεγξε και μετά βγάλε το καροτσάκι.ΜΑ!!!!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΩ!!!!!!!!!!!ΠΡΩΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ..... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΚΑΡΙΩΛΑ/Ο ΚΑΡΙΩΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΤΣΟΥΛΑΕΙ!!!!!
ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Καποιο ΖΩΟ χθες,εβαλε την πορτα του αμαξιου της κοπελας μου μεσα,ενω εχει κανει κ γρατζουνιες στο αμαξωμα...
Παρκαρισμενο κανονικα,οι γρατζουνιες κ το βαθουλωμα στην πορτα(η οποια πλεον ανοιγει δυσκολα κ μονο απο μεσα!!) εγιναν απο την μερια του πεζοδρομιου....
Κατω απο την δουλεια της εκαναν μεταφορες κ μαλλον τους επεσε καποιο κιβωτιο...
Αφηστε ρε μπασταρδοι ενα σημειωμα που να σας παρει ο διαολος....
Να ζητήσει αποζημείωση από τους ανθρώπους για τους οποίους έγινε η μεταφορά. Η αδερφή μου που της έσπασε δύο τζάμια κάποιος αποθηκάριος από SM κοντά στο σπίτι της με το καροτσάκι για τις μεταφορές των προϊόντων αποζημειώθηκε.
Επειδη νευριασα με την αλητεια,ειπαμε να το κυνηγησουμε,ακομα κ δικαστικα αν χρειαστει...
Μαλλον σταθηκαμε τυχεροι λοιπον...Το αμαξι ηταν παρκαρισμενο σε θεση που καλυπτεται απο καμερα κτιριου κ ξεκινησαμε διαδικασια για να παρουμε την κασετα(η οποια φυλασσεται για ~45 ημερες
Αυριο θα υποβαλουμε μια μηνυση κατα αγνωστων στην τροχαια κ θα ζητησουμε την αδεια να παρουμε την κασετα....
Μιλησαμε με τον διευθυντη του κτιριου κ ειπε οτι θα μας τη δωσει,αρκει να παμε πρωτα στην τροχαια....Λεω μαλλον σταθηκαμε τυχεροι,διοτι δεν ξερω αν θα φαινεται 100% το φορτηγο που εκανε τη ζημια...Θα ενημερωσω οπως κ να εχει....
Παντως οπως ειδα τις καμερες παρακολουθησης σημερα,φαινεται το σημειο κ λογικα θα φαινεται και το φορτηγο που την εκανε..... -
Θα είναι καλό φίλε Bagus.
-
Γιατί πρώτα βγάζουν το καροτσάκι;
Γιατί πολύ απλά όπωε δεν ξέρουν να κυκλοφορούν με τα αυτοκίνητα (οδηγούν), έτσι δεν ξέρουν και να κυκλοφορούν με τα καροτσάκια.Όπως και όταν κρατούν τα παιδιά τους από το χέρι,βάζουν το παιδί από την πλευρά του δρόμου και αυτοί περπατούν από την πλευρά του πεζοδρομίου...Καταλήγω και λέω....Δεν υπάρχει κυκλοφοριακή παιδεία...Ούτα σαν πεζοί, ούτε σαν οδηγοί δεν ξέρουμε να κυκλοφορούμε..
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Καποιο ΖΩΟ χθες,εβαλε την πορτα του αμαξιου της κοπελας μου μεσα,ενω εχει κανει κ γρατζουνιες στο αμαξωμα...
Παρκαρισμενο κανονικα,οι γρατζουνιες κ το βαθουλωμα στην πορτα(η οποια πλεον ανοιγει δυσκολα κ μονο απο μεσα!!) εγιναν απο την μερια του πεζοδρομιου....
Να ζητήσει αποζημείωση από τους ανθρώπους για τους οποίους έγινε η μεταφορά. Η αδερφή μου που της έσπασε δύο τζάμια κάποιος αποθηκάριος από SM κοντά στο σπίτι της με το καροτσάκι για τις μεταφορές των προϊόντων αποζημειώθηκε.
Επειδη νευριασα με την αλητεια,ειπαμε να το κυνηγησουμε,ακομα κ δικαστικα αν χρειαστει...
Μαλλον σταθηκαμε τυχεροι λοιπον...Το αμαξι ηταν παρκαρισμενο σε θεση που καλυπτεται απο καμερα κτιριου κ ξεκινησαμε διαδικασια για να παρουμε την κασετα(η οποια φυλασσεται για ~45 ημερες
Αυριο θα υποβαλουμε μια μηνυση κατα αγνωστων στην τροχαια κ θα ζητησουμε την αδεια να παρουμε την κασετα....
Μιλησαμε με τον διευθυντη του κτιριου κ ειπε οτι θα μας τη δωσει,αρκει να παμε πρωτα στην τροχαια....Λεω μαλλον σταθηκαμε τυχεροι,διοτι δεν ξερω αν θα φαινεται 100% το φορτηγο που εκανε τη ζημια...Θα ενημερωσω οπως κ να εχει....
Παντως οπως ειδα τις καμερες παρακολουθησης σημερα,φαινεται το σημειο κ λογικα θα φαινεται και το φορτηγο που την εκανε.....Άντε μπράβο Βαγγέλα... Σκίσε μερικά πωπουδάκια, έτσι για να μάθουν...
Ο λα-ός α-παι-τεί, η κασέτα εδώ να μπει...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Παντως οπως ειδα τις καμερες παρακολουθησης σημερα,φαινεται το σημειο κ λογικα θα φαινεται και το φορτηγο που την εκανε.....Άντε μπράβο Βαγγέλα... Σκίσε μερικά πωπουδάκια, έτσι για να μάθουν...
Ο λα-ός α-παι-τεί, η κασέτα εδώ να μπει...
Έεεετσι!
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
kacey, εγώ επιμένω ότι όσοι έχουν τέτοια συμπεριφορά θα συνεχίσουν να την έχουν. Αν εσύ ταπεινώσεις κάποιον από τους αλήτες που κυκλοφορούν στο δρόμο όταν αυτός σου δώσει μια αφορμή, τότε αυτός θα κόψει τις μαγκιές σε όποιον του φαίνεται τσαμπουκαλεμένος αλλά θα συνεχίσει να κάνει μαγκιές όπου του φαίνεται ότι περνάει. Πχ. σε καμιά κοπελίτσα ή σε κανένα ψαρωμένο 18άχρονο με Ν.Αν πίστευα ότι ένας vigilante μπορεί να κάνει διαφορά, θα ήμουν κι εγώ ένας. Αλλά δεν το πιστεύω, οπότε κοιτάω την ψυχική μου ηρεμία. Ούτε 'θα στήσω γλουτούς' που έγραφε κάποιος άλλος (απαράδεκτο!) σε σχετικό topic, ούτε όμως θα τσακώνομαι με τον κάθε βλαμμένο για ασήμαντη αφορμή. Το δοκίμασα για μια περίοδο, και η ικανοποίηση που σου δίνει το να επιβάλλεις το σωστό είναι ελάχιστη σε σχέση με την ψυχική ταλαιπωρία. Όταν τους αγνοώ φτάνω σπίτι μου σχετικά ήρεμος, όταν τους δίνω σημασία και προσπαθώ να βάλω τα πράματα στη θέση τους φτάνω ράκος.
Για μένα, από τη στιγμή που είσαι νόμιμος μπαίνει μόνο ηθικό θέμα. Δηλαδή τον μηχανάκια που έλεγες εγώ μάλλον θα τον άφηνα, αλλά εσύ δεν ήσουν υποχρεωμένος, υπό τις δεδομένες συνθήκες. Τέσπα, επειδή τα 'πρέπει/δεν πρέπει' (ηθικά) είναι πολύ μεγαλύτερες συζητήσεις από τα 'επιτρέπεται/δεν επιτρέπεται' (νομικά), εγώ θα μείνω εδώ προς το παρόν.
Προσεξε, αμα ετρωγε καμμια φαπα, τοτε ναι θα προσεχε τους φαινομενικα τσαμπουκαλεμενους (αν και δεν φαινομαι καθολου για τετοιος πιστευω, απλα αμα εχω δικιο, ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ και φορτωνω ασχημα) και θα εβγαζε ολο του το αχτι σε πιτσιρικια κλπ. Αμα ομως ετρωγε τα μουτρα του, θα το ξαναεκανε?
Eίχα καιρό να μπω στα 'Ζώα' και είπα να κάνω λίγο πίσω να δω την πρώτη δημοσίευση του kacey σχετικά με το συμβάν... Και έκανα 18 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ για να το βρω!!!
Ρε παιδιά, τι λέτε τώρα? Είναι δυνατόν να την πέφτετε σε έναν άνθρωπο, ο οποίος το μόνο μεμπτό που έκανε ήταν να διατηρήσει την πορεία του, ως όφειλε στο κάτω-κάτω... Είναι δυνατόν εσείς συνφορουμίστες δικυκλιστές να δικαιολογείτε το τσογλάνι και να ψάχνετε να βρείτε ψεγάδια στο ότι ο οδηγός του 'κουτιού' δεν έδωσε και κώλο? Συνέλθετε ρε, γιατί με αυτά τα μυαλά, θα βρεθείτε στη θέση του τσογλανιού μια μέρα και εκεί δεν θα υπάρξει kacey, αλλά κανένας γκαβούλιακας παππούς, ο οποίος επιπλέον δεν θα ακούει κιόλας, οπότε άνετα θα μπερδέψει το δικό σας γκουπ με αυτό του τροχού όταν πέφτει σε λακούβα...
και εγώ οδηγώ μηχανάκι, και εγώ έχει τύχει να εκβιάσω κάποιες καταστάσεις, αλλά αυτόχειρας δεν είμαι και ούτε θέλω να πάρω στον λαιμό μου τον άλλο, ο οποίος θα στιγματιστεί για μια ζωή με τη ρετσινιά του δολοφόνου... αλλά μια στιγμή... αν κάποια στιγμή σκοτώσεις κατά λάθος ένα ζώο στο δρόμο, δε θεωρείσαι δολοφόνος, έτσι δεν είναι?
ΤΩΡΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ...χεχεχεχε
και η πλακα ειναι οτι το περιστατικο το ειχα ξανααναφερει στα ζωα νο1 και δεν ειχε γινει τετοιος χαμος, αλλα εδω σε αυτο με το που το εγραψα βγηκαν δυο μηχανακηδες και μου ειπαν οτι φταιω. Και μετα αλλοι 2-3 καλοθελητες τους υποστηριξαν...Για το θεμα με το καροτσακι. Οταν βγαζεις πρωτα το παιδι σου προτασσοντας το καροτσακι στον δρομο, ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ, εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΖΩΟΝ. Γιατι οσο αδικο και αν εχει ο οδηγος, εσυ θα κανεις χαλκομανια το μωρο...Αντε μετα να βρεις ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο.
Και επισης μιλαμε για καροτσακια που εμφανιζονται απο το πουθενα, αναμεσα απο παρκαρισμενα αυτοκινητα, και μετα εμφανιζεται η μαμα απο πισω. Ελατε ρε παιδια, τα αυτονοητα θα συζηταμε?
-
Απίστευτο.....μόνο που θυμάμαι πάλι τι έγινε μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!!!
Ξεκινάω κατα τις 12 να πάω μέγαρα, φορτώνω 4 ζαντόλάστιχα στο πορτ-μπαγκάζ (πως χωρέσανε είναι άλλο θέμα ) γρύλλο σταυρούς κλπ κλπ, και ξεκινάω, πάω στο Σκλαβενίτη (δίπλα στη Ford στη Βούλα) να βγάλω λεφτά απο το ΑΤΜ....βγάζω τα λεφτάκια μου, ακούω τη μουσικούλα μου, και κατηφορίζω το δρόμο του Σκλαβενίτη (Πρίγκηπος Πέτρου....λέγεται νομίζω 2 λορίδες ανα κατεύθυνση με διάζομα στη μέση...και ΔΕΝΤΡΑ!) δεν βάζω και ζώνη (4 σημείων...θα σταματούσα για βενζίνη σε 200 μέτρα) εκει που κατηφορίζω με καμια 50ρα 60ρα χλμ απο κάθετο στενό (ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΠ) πετάγετε ένας αφήνω γκάζι (είχαμε απόσταση) με βλέπει ο ανθρωπος και φυσικά δεν πετάγετε άλλο.....ξαναπατάω γκάζι, και βγαίνει δεύτερος απο δεξιά του για να κάνει δεξιά και αυτός.....ο οποίος όμως βγήκε ανενόχλητος με ταχύτητα 10χλμ/ω.............δύνατό πάτημα στα φρένα (σκατά ο δρόμος κάτω, τα semi slick πάνω που πάνε να ζεσταθούν) η δοξασμένη 106άρα με κερνάει ένα πολύ ωραίο χαστουκάκι (ΧΑΣΤΟΥΚΑΡΑ).......πάνω απο 50 μοίρες σε σχέση με το δρόμο.........και βλέπω διάζωμα (με δέντρα)από το παράθυρο του συνοδηγού εκεί που πάω να κόψω το τιμόνι για να φέρει τετ α κε αναμεσα απο τα 2 ρεύματα, βλέπω πως για καλή μου τύχη δεν ανεβαίνει κανείς απο το αντιθετο.........αφήνο φρένο, τιμόνι και λίγο γκάζι μπαίνω αντίθετο (για 5-6 μέτρα)ισιώνο και φρενάρω.....!
Το ζώο έχει σταματήσει και είμαστε δίπλα δίπλα με το διάζωμα ανάμεσα μας βέβαια.........εγώ έχω περίπου 160 σφυγμούς και σίγουρα θέλω καινούργια πάνα! Που πάς ρε Μ@λ@κ@? του φωνάζω? ΕΝΤΟ μου λέει! και μου δείχνει με τα χέρια το δρόμο.....!
Κάνω όπισθεν μετρώντας τα δευτερόλεπτα να τον πιάσω στα χέρια μου....πάω να μπώ στο ρεύμα μου, έρχεται μια Κυρία με ένα CAYENNE, X5 κάτι τέτοιο φυσικά δεν με αφήνει απο πίσω άλλος ένας μπαίνω τρίτος, φυσικά το ζώο έφυγε...........τι να πείς ρε πο*στη μου...φταίει ο φονιάς μετά!
-
..κι εκεί που περπατούσα πάνω στη Β. Γεωργίου γυρνώντας σπίτι, το 3άρι πέρασε μέσα από τη μοναδική λακούβα με λασπόνερα που είχε απομείνει με απόλυτη ευστοχία.. έσταζα!
Ζώα ζώα ζώα [#2]