-
-
ου ρεεεεε ψωναρααα
πλακα κανω βρε -
Θα πέσει ξύλο...
Σοβαρά πάντως, και εγώ αυτό έχω εδώ και έναν χρόνο, και είναι κορυφή πιστεύω στην τιμή του...
-
Μπορει καποιος να μου στειλει το φακελο ή να μου δωσει ενα λινκ να το κατεβασω για το addons/widcomm.dll του mobile phone tools για V3? Το εχω κατεβασει αλλα μου σταματαει το install ζητωντας αυτο το αρχειο και δεν εχω το cd...
Οποιος θελει μου το στελνει και στο email μου: klikarxos1@hotmail.com. Ty
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα πέσει ξύλο...Σοβαρά πάντως, και εγώ αυτό έχω εδώ και έναν χρόνο, και είναι κορυφή πιστεύω στην τιμή του...
desing εχει και μου αρεσει γενικα πο πο φιλε 1000 ευχαριστω
-
Για να μπορει να χρησιμοποιηθει ενα κινητο σε Ελλαδα και ΗΠΑ, ποιες 'μπαντες' πρεπει να εχει;
-
Μια εκ των 900 - 1800 για την Ευρώπη και την 1900 για τις ΗΠΑ
Παίρνεις ένα triband (που νομίζω οτι τα περισσότερα σήμερα είναι τέτοια) και καθάρισες -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Για να μπορει να χρησιμοποιηθει ενα κινητο σε Ελλαδα και ΗΠΑ, ποιες 'μπαντες' πρεπει να εχει;Για GSM δίκτυα 900 και 1800 είναι οι μπάντες που χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα και 850 και 1900 στις ΗΠΑ. Θεωρητικά χρειάζεσαι quad-band κινητό (και με τις τέσσερις μπάντες 850-900-1800-1900, υπάρχουν ορισμένα μοντέλα) για να μπορείς να έχεις σήμα σε 'οσο το δυνατόν περοσσότερες περιοχές των ΗΠΑ. Αλλά εαν πρόκειται να κινηθείς κυρίως σε πόλεις τότε και ένα triband κινητό (900, 1800 και 1900) είναι αρκετό.
Υπόψιν όμως ότι στις ΗΠΑ υπάρχουν και άλλου τύπου δίκτυα (CDMA kai iDen) τα οποία δεν είναι συμβατά με συσκευές GSM.
-
thanx
-
-
Λοιπον.....
Εχω
HP iPAQ HW6515 με μνυμες: SD-4GB miniSD-1GB
Αν και μου σπασε τα νευρα οταν το πηρα, τωρα δεν ζω χωρις αυτο....
Τα κανει ολα!
Εχει πληρες πληκτρολογιο, ιντερνετ, μιδια πλεϊερ, ΜΣΝ μεσεντζερ, συγχρωνιζετε με το Αουτλουκ και ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσαν να βγαλουν στην αγορα....!!!!
Αν δεν ημουν λακαμας και το επαιρνα 1 μηνα μετα θα το παιρνα με το Ντεστινεϊτορ ΡΝ.... αλλα βιαστικα....Ειχα κ ενα Μοτο Ρεϊζορ Βε-3-Αϊ, αλλα το καλοκαιρι που μας περασε, μου το κλεψαν μεσα απο το σακακι μου -το χα στην πλαϊνη τσεπη-....
Ενω την ιδια βραδια το Νοκια8800 την γλειτωσε! -ενω ηταν στην αλλη πλαϊνη τσεπη-εχω και κανα διο 8850... τα οποια ακομα δουλευουν.... πραγμα περιεργο για νοκια.... κ ενα συρταρι χαλασμενα νοκια και μοτορολα.....
-
Μετά από 1 εβδομάδα με το Κ750i, διαπίστωσα τα εξής:
-πολύ καλή μπαταρία (μακράν καλύτερη του Ν70)
-εύκολο μενού
-καλό ηχείο και μικρόφωνο(σε αυτό έπασχε το Ν70)
-πολύ καλή ιστοσελίδα sony ericsson, οδηγίες με άμεσα αποτελέσματα, πολύ εύκολη η πλοήγηση στο Internet και τα downloads. -
Όταν μιλάει το kid δεν το ακούς...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όταν μιλάει το kid δεν το ακούς...να 'σουν μόνο εσύ...
-
technik,
Eίπαμε, στα λεφτά του είναι άπαιχτο. Εγώ το έχω ένα χρόνο τώρα, το πήρα την Παρασκευή από σέρβις που μου καθάρισαν το joystick.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όταν μιλάει το kid δεν το ακούς...από μικρό και από τρελό...
-
Δεν είναι μικρός!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
να 'σουν μόνο εσύ...
δεν είναι πάντα καλό!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
να 'σουν μόνο εσύ...
δεν είναι πάντα καλό!