-
Το χειροτερο ειναι προσπαθωντας να αποφυγεις το ατυχημα την τελευταια στιγμη, να φας καποιον αλλον μηχανακια που περναει σωστα, απο εκει που υπαρχει δρομος και δεν εχει υπολογισει την αποτομη δικη σου κινηση...
-
Η το λιγοτερο, να εισαι ο μεσος οδηγος που αναφεραμε πιο πανω, και απο την μλκια του μηχανακια να το χασεις εσυ και να παθεις εσυ ζημια. Για αυτο και μονο, να παει να τσακιστει εκεινος, δεν θα πληρωνω ουτε θα φροντιζω εγω για την μλκια του αλλου.
τελος...
ΥΓ Ολο και καποιος βεβαια θα βρεθει να πει οτι 'τον εκλεισα επιτηδες'...
-
Το προβλημα ειναι οτι οσο δειχνεις ανοχη σε αυτη την κατασταση, διογκωνεται!!
Ειναι σαν το βοθρο που δε τον αδειαζεις ποτε! Καποια στιγμη τα σκατα ερθουνε μεσα στο σπιτι σου!Τα σκατα λοιπον (κακοι μηχανοβιοι) εχουν γινει πολλα και σιγα σιγα αρχισαν να μπαινουν μεσα στο σπιτι μας (καταπατουν τα δικαιωματα μας πλεον) σε λιγο θα μας πνιξουν!
Διαφωνω σε πολλα με τον kacey αλλα εδω ειστε αδικοι μαζι του! Δεν θα μπορουσα πιστευω ευκολα να το κανω, αλλα δε μπορω να του πω ΤΙΠΟΤΑ
εκτος ισως απο το να τον ρωτησω το παρακατω!
Ρε συ kacey, μηπως τον εκλεισες λιγο επιτηδες???
-
Ρε kacey δεν αφήνουμε το πλέξιμο να πάμε καμοιά βόλτα;;; Βρέχει έξω...
-
Γιατι ρε γμτ δεν μπορείτε να συζητήσετε ΓΙΑ τις απόψεις σας αλλά πρέπει πάντα να συζητάτε ΜΕ τις απόψεις σας?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γιατι ρε γμτ δεν μπορείτε να συζητήσετε ΓΙΑ τις απόψεις σας αλλά πρέπει πάντα να συζητάτε ΜΕ τις απόψεις σας?Αυτό λες? Η που με το που συναντας πλεον ΖΩΟ στο δρόμο, εκνευριζεσαι του λες 'θα σε φτιάξω εγω, θα τα πω ολα στο 4ΤF' και πανω στα νευρα σου σου ρχεται 'Αν το γράψω θα βγει ο kacey να πει ότι στη θεση μου θα τον παταγε, εκλεινε, αναβε φωτα, εβριζε, τουλουμιαζε στο ξυλο Και μετα θα απαντησουν οι λοιποι και θα μπω την επομενη μερα να διαβασω και θα ψαχνω 10 σελιδες πίσω να βρω το ποστ μου και αντι για απάντηση, θα τους βρω να πλακωνονται και να γραφουν τα ιδια που εχουν γραψει 7000 φορες '
Το σκεφτεσαι καλυτερα λοιπόν και λες δε γ@μιεται και γυρνωντας στο ζωο λες 'νασαι καλα φιλε αλλα να προσεχεις! Φιλακια!! '
Και την κάνεις...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Γιατι ρε γμτ δεν μπορείτε να συζητήσετε ΓΙΑ τις απόψεις σας αλλά πρέπει πάντα να συζητάτε ΜΕ τις απόψεις σας?
Αυτό λες? Η που με το που συναντας πλεον ΖΩΟ στο δρόμο, εκνευριζεσαι του λες 'θα σε φτιάξω εγω, θα τα πω ολα στο 4ΤF' και πανω στα νευρα σου σου ρχεται 'Αν το γράψω θα βγει ο kacey να πει ότι στη θεση μου θα τον παταγε, εκλεινε, αναβε φωτα, εβριζε, τουλουμιαζε στο ξυλο Και μετα θα απαντησουν οι λοιποι και θα μπω την επομενη μερα να διαβασω και θα ψαχνω 10 σελιδες πίσω να βρω το ποστ μου και αντι για απάντηση, θα τους βρω να πλακωνονται και να γραφουν τα ιδια που εχουν γραψει 7000 φορες '
Το σκεφτεσαι καλυτερα λοιπόν και λες δε γ@μιεται και γυρνωντας στο ζωο λες 'νασαι καλα φιλε αλλα να προσεχεις! Φιλακια!! '
Και την κάνεις...
Ηλέκτρα
-
Δε νομίζω ότι είμαι 'ζώο', αλλά απλά μ@λ@κ@ς που έμεινα από βενζίνη! Έφτασα στο Τατόι την Παρασκευή με λαμπάκι αναμένο, 'έλα μωρέ φτάνει τη Δευτέρα να γυρίσω σπίτι'. Τελικά δεν πήρε τη Δευτέρα και αγγάρεψα μια σειρούλα μου να πάμε για μπιτόνι.
Δεν έγινε τίποτα, 20 λεπτά σπατάλησα από τη ζωή μου, απλώς ένοιωσα πολύ μ@λ@κ@ς
-
Καλά...από ηθικολογίες και καθωσπρεπεισμούς είμαστε όλοι πρώτοι...
Όμως σε ένα poll με θέμα ''Θα σκοτωνατε οποιον πιανατε να κλεβει το αυτοκινητο σας?'' έχουμε πάρει τις εξής απαντήσεις...
Ναι, με την πρωτη ευκαιρια θα τον εστελνα απο εκει που'ρθε, τετοιοι τυποι δεν αξιζει να ζουν-----10 ψήφοι...
Οχι, αλλα θα τον εστελνα στο νοσοκομειο για ΠΑΡΑ πολλες μερες, οι γλαστρες εχουν ικανο βαρος και τα κεφαλια ειναι μαλακα----36 ψήφοι...
Οχι, και θα καλουσα καποιον/ την αστυνομια, να τρομαξει και να φυγει μακρια και να χαθει----9 ψήφοι
Eιμαι λακαμας και θα του εδινα και τα κλειδια ωστε να μην ταλαιπωρειται----5 ψήφοι...
Υ.Γ: Αν ο kacey έλεγε ότι έστειλε στον νοσοκομείο έναν επειδή τον έπιασε να προσπαθεί να ανοίψει το αυτοκίνητό του, θα τον κατηγορούσατε για τραμπουκισμό, αλητεία, ναζισμό και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο...
Ωραία πράγματα...
-
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ.
Αλοίμονο εάν όλοι συμφωνούσαμε με όλους. Τότε θα είμαστε όλοι γαλάζιοι με λευκό σκουφάκι και ο koyk θα ήταν ο μπαρμαστούμφ.
Ακούστε σημειώστε και αν δε σας αρέσει απορίψτε, την αντίθετη άποψη. Αλλά πάντα ήρεμα.
-
Το θέμα είναι το εξής:
Μετά από 1-2-10-50 χρόνια δε θα θυμάται κανείς από μας που ένιωσε μαλάκας επειδή άφησε εκείνο το πρωκτοπαίδι να κάνει το δικό του. Who gives a shit δλδ.
Στην περίπτωση ατυχήματος όμως (δεν παίζει ρόλο άμα φταίω ή όχι) θα σκέφτομαι για τα επόμενα 1-2-10-50 χρόνια 'και τι έγινε άμα γινόμουν εγώ λίγο μαλάκας; τουλαχιστον το πρωκτοπαίδι δε θα ήταν τώρα σε αναπηρικό' (φτου φτου φτου).
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΑΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΔΑ ΣΤΙΓΜΟΥΛΑ καλοΠΑΙΔΙΑ. Και βάσει του νόμου του Μέρφυ, μια φορά αρκεί...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ.Αλοίμονο εάν όλοι συμφωνούσαμε με όλους. Τότε θα είμαστε όλοι γαλάζιοι με λευκό σκουφάκι και ο koyk θα ήταν ο μπαρμαστούμφ.
Ακούστε σημειώστε και αν δε σας αρέσει απορίψτε, την αντίθετη άποψη. Αλλά πάντα ήρεμα.
Με ΜΩΒ σκουφάκι
-
Διαβαζω εδω και καιρο αυτο το περιστατικο αλλα δεν ειχα απαντησει. Κωστα (kacey) συμφωνω εν μερει μαζι σου...και εξηγουμαι:
Αναμφιβολα ο συγκεκριμενος τυπος-μηχανοβιος ηταν, ειναι και θα ειναι μ@λακας. Αλλα εσυ (που μαλλον δεν εισαι) εφοσον εβλεπες πως υπηρχε κινδυνος για την σωματικη ακεραιοτητα του, δεν θα ηταν καλυτερα να αφησεις τυχον προσωπικους εγωισμους και να κανεις στην ακρη? Εν πασει περιπτωση δεν πιστευω πως επειδη ησουνα καλλυμενος απο νομικης αποψεως απαλλασεσαι απο καθε ευθυνη, αντιθετα θα ελεγα πως με την αντιδραση σου αυτη απεδειξες ποσο ιδιοι ειστε.
-
πολλα ζητας.να αφησουμε προσωπικους εγωισμους στο δρομο;
χιλιες φορες να καρφωθουμε και οι δυο,αλλα την προτεραιοτητα μου δεν μου την τρωει κανενας.εχουμε και μια τιμη.
κανεις τη βλακεια και δεν σκεφτεσαι τις συνεπειες;προβλημα σου.δεν παει να στουκαρεις,στα τετοια μου.μονο ο θεος συγχωρει.αφου θελεις να αυτοκτονησεις και εισαι τοσο βλακας,θα σε βοηθησω.ας στουκαρω και εγω δεν βαριεσαι.γιαυτο υπαρχουν οι ασφαλειες. -
ρε αιντε κλεισε καναν ανθρωπο με νταλικα μπας και του μαθεις ποια ειναι τα ορια ταχυτητας, που μου μιλας ειρωνικα για εγωισμους στον δρομο.
-
Ζωο ο κ@ριολης ο ταριφας που απο την αριστερη λωριδα εκοψε τερμα δεξια στην δεξια λωριδα για να παρει πελατη!
Ολα αυτα λιγο πριν απο την βυθιση της Κηφισιας λιγο πριν απο τους Αμπελοκηπους!!!!!Μια κοπελα με SMART και εγω με την μηχανη πλακωθηκαμε στα φρενα, και ευτυχως η ασφαλτος κατω επιανε!
Η κοπελα αρχισε τα φωτα, αφου σταματησαμε εντελως μιας και ειχε κλισει μιαμιση λωριδα επειδη σταματησε διαγωνια) και εκεινος την εβρισε και απο πανω....μεχρι που ηρθα στο παραθυρο του και τον αρχισα στα $#%&$% οποτε και γυρισε κεφαλι και εκανε πως μιλαγε με τον πελατη!Εγω φταιω που εφυγα βριζοντας και δεν σταματησα να του βαλω καπου τον λεβιε του φλας μιας και δεν ξερει τι ειναι....
-
Φυσικά και έπρεπε, να τον ξεχέσεις κι'άλλο, αν δλδ δεν είχε καλή άσφαλτο και σταμάταγες πάνω του...η μηχανή δλδ κα ιεσύ έκανες καμια πτήση αντε ρε με τα ζώα!
-
κεισυ θα σου το πω για μια φορα ακομα επειδη η μνημη σου ειναι πολυ επιλεκτικη.ΔΕΝ ΟΔΗΓΩ ΝΤΑΛΙΚΑ ΠΛΕΟΝ.ασχολουμε με αυτο που σπουδασα.
εκανα και εγω τις ανοησιες μου στο δρομο παλια αλλα καταλαβα οτι στο δρομο πρεπει να ειμαστε,ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ,ηρεμοι,επειδη υπαρχουν ενα σωρο ανεγκεφαλοι.
ειναι ασχημο να εισαι τοσο πεισματαρης.
αν ο αλλος θελει να χτυπησει,θα προσπαθησω να κανω ενα βημα πισω ωστε να το αποφυγω.και για εμενα και για τον αλλον.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΕς ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ.εκει αλλαζει το θεμα.εκει δεν θα κανω πισω. -
Σε φανάρι στου Παπάγου όπου το 50% των οδηγών κάνουν πως δεν υπάρχει (βλέπε Αργυροκάστρου), οι έξυπνοι προσπερνάνε από αριστερή λωρίδα για να περάσουν με κόκκινο δεξιά. Όταν ανάβει το φανάρι και πάνε να μου τη βγουν έτσι, εγώ ανοίγομαι όσο πάει και τους στέλνω στο απέναντι ρεύμα. Μια φορά μάλιστα ερχόταν λεωφορείο απέναντι (!). Ο έξυπνος κύριος με έβρισε κιόλας.
Μια άλλη φορά έξυπνος κύριος με τζιπ μεγάλου κυβισμού για να μην περιμένει το αργό τζίμνι μου απλά με προσπέρασε σταματώντας πάνω στη διάβαση να περιμένει το πράσινο. Εγώ χώθηκα για να μην τον αφήσω φυσικά να περάσει πρώτος (μου τη σπάει να με θεωρούν μαλάκα)...
Ανάβοντας το φανάρι γκαζώνει και αρχίζει να πετάει κώλους ως το αντίθετο ρεύμα. Είχε στο πίσω κάθισμα (χωρίς παιδικό κάθισμα) παιδάκι μικρότερο των 8 ετών...
-
μα δεν ντρεπεσαι που ενοχλησε τον μπακλαβα με το σουβλακι του και εθεσες σε κινδυνο το παιδακι που ειχε στο πισω κα8ισμα? πως 8α ενιω8ες αν εξαιτιας σου επειδη δεν τον αφησες να σε γαρυφαλωσει τρακαρε με επερχομενο boieng 999 και απο την συγκρουση ντελαπαριζε το σουβλακι (κοτοπουλό?) και χτυπαγε το ανηλικο κα8ως και οι επιβατες του boieng???
δεν ντρεπεσαι να εχεις τετοιες εκδικητικες τασεις ...επρεπε να στησεις γλουτους και να του πεις παρακαλω περαστε να ικανοποιησετε την αγαμια σας...
λοιπον δεν ειμαι ειρωνας με το αλεχχ αλλα με ολους εκεινους που εστειλαν στην πυρα τον κασερι και τον οποιο κασερι αντιδρα παρομοια, σε συμπεριφορες στο δρομο που ουτε γυναικακια δεν εχουν.
otan 8a ma8ete να μην κρινετε με 2 μετρα και 2 στα8μα τοτε 8α σας παρω στα σοβαρα...
ως τοτε μπορειτε να επιστρεψετε στο στρου8οκαμιλισμο σας
ως τοτε μπορειτε να διυλιζετε τοιν κονωπα και να καταπινετε την καμηλο
ως τοτε μπορειτε να πα να κοιμη8ειτε
Ζώα ζώα ζώα [#2]