sorry αλλα θα το πω. Ή καποιοι ΕΙΝΑΙ οσο ηλιθιοι δειχνουν εδω μεσα, ή επιτηδες κανουν πως δεν καταλαβαινουν τα απλα ελληνικα που γραφουμε. Παμε αλλη μια φορα, βαζωντας στην κουβεντα μας το παρακατω:
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
καταρχας δεν απαντησε κανεις τι θα εκανε ο εξυπνακιας ο μηχανοβιος στην περιπτωση του kacey αν επεφτε στην περιπτωση Γιαγιας/παππου/κουλάδι καθε ειδους!!
Δηλαδη οδηγει με βαση τις πιθανοτητες το ατομο, και την πεφτετε στον kacey?
Οδηγος πηγαινει κανονικα στον δρομο του στην αριστερη λωριδα. Πριν λιγα δευτερολεπτα εχει προσπερασει μηχανακι το οποιο επι 500 μετρα περιπου (απο Πειραιως μεχρι την αρχη της γεφυρας του Καραισκακη) τον πηγαινε τρενακι.
Στο τελειωμα της γεφυρας, εκει που η δεξια λωριδα απο την οποια το μηχανακι ερχεται ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ, ο οδηγος μας πηγαινει κανονικα στον δρομο του στην αριστερη. Το μηχανακι (που μας πηγαινε τρενακι) αποφασιζει εκεινη την στιγμη να πατησει γκαζι για να περασει απο εκει ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΔΡΟΜΟ.
Επειδη ετυχε να πεσει σε εμενα που ανα πασα στιγμη γνωριζω τι υπαρχει γυρω μου (επειδη κοιταω τους καθρεφτες μου ΣΥΝΕΧΕΙΑ, αυχενικο θα παθω...), επρεπε εγω να βρω τροπο να κανω χωρο στον ΜΑΛΑΚΑ? Μηπως να εσκυβα να με πηδηξει κιολας? Υπενθυμιζω οτι δεν εκανε κανενα λαθος, ειδε οτι δεν χωραει και παρ'ολα αυτα πηγε να περασει με το σκεπτικο 'θα μου κανει χωρο για να μην σκασω στην μπαριερα και γινω κοτομπουκιες'. Το ιδιο σκεπτικο δηλαδη που εμφανιζουν οι 2 μηχανακηδες του φορουμ, οτι επρεπε εγω να φροντισω να μην παθει κατι ο ΜΑΛΑΚΑΣ...
Παμε τωρα στον μεσο οδηγο που αναφερει ο karabouzouklis. Πες οτι στο αμαξι ηταν ο μεσος οδηγος ο οποιος φυσικα το μηχανακι θα το εβλεπε ξαφνικα σχεδον διπλα του να προσπαθει να περασει απο ενα κενο που δεν υπαρχει. Αμα εκανε μια αποτομη τιμονια επειδη τρομαξε απο το μηχανακι και το εσκαγε το αμαξι στις μπαριερες?
ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ?