-
το έψαξα....αλλά δεν βρήκα κάτι...
-
Ίσως λέω μεγάλη βλακεία, αλλά υπάρχει κάποιο extension για τον ff, ώστε να κάνει μόνο του refresh σε μια σελίδα ανά συγκεκριμένο χρονικό διάστημα;
-
Χαίρετε!
Για να ανοίξει link στο ίδιο tab κάνεις δεξί κλικ και open.
Βέβαια δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος μπορεί να θέλει να το κάνει...
Υπάρχει η δυνατότητα να ανοιχτεί σε νέο tab και να παρακολουθείς το άνοιγμά του ή σε νέο tab και να παρακαολυθείς το τρέχον.
Η opera είναι δρόμος χωρίς γυρισμό έστω και αν υπάρχουν ασυμβατότητες με τον M$IE. -
ευχαριστώ!
θέλω να ανοίγει στο ίδιο tab γιατί δεν το θέλω άλλο το υπάρχον. Γιατί να ανοίγω συνέχεια καινούρια και να χάνω την μπάλα.
-
Στον Opera μπορούμε να έχουμε τα bookmarks κάπου σε μια μπάρα όπως στον FF?
-
Εγώ χρησιμοποιούσα την opera από την έκδοση 6 (μπορεί και πιο πριν). Εδώ και 1-2 χρόνια δεν την χρησιμοποιώ. Από τότε που άρχισε να δίνει αναφορά κάθε φορά που ξεκινά ο browser στην ιστοσελίδα της opera (άφησε το netstat ανοικτό και θα δεις τις συνδέσεις ότι αρχική σελίδα και αν έχεις).
-
προσπαθω να ανοιξω τον υπολογιστη γιατι βαρεθηκα ναναι κλειστος...πρεπει να πατησω κανα διακοπτη?
-
Χτύπησες; Είσαι καλά;
-
kouk
Κάνεις δεξι κλικ σε όποια μπαρα θέλεις. Ζητάς να εμφανίζεται το personal bar. Αφαιρείς ότι δεν θέλεις και προσθέτεις τα δικά σου απο τα bookmarks με τραβαρίξε (ελληνιστί drag n drop).leonp
Την χρησιμοποιώ απο αρχαιοτάτων χρόνων. Όντως το έκανε παλιότερα όταν χρησιμοποιούσες την έκδοση με τις διαφημίσεις. Στις τελευταίες εκδόσεις δεν το έχω ξαναδεί. Έτσι και αλλοιώς μέσα απο το netstat βλέπεις ότι σχεδόν κάθε σελιδα που ανοίγεις μπορεί να δίνει αναφορά. Αυτό όμως απαιτεί άλλα μέτρα... -
επεσε το κοστος του dsl ρε παιδια???
μολις μου ηρθε ο λογαριασμος του αυγουστου.......10 ευρω
-
10 ευρώ το δίμηνο;
Αν βγάλω την κάρτα γραφικών με τον υπολογιστή σε λειτουργία, μπορεί να καεί;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
10 ευρώ το δίμηνο;Αν βγάλω την κάρτα γραφικών με τον υπολογιστή σε λειτουργία, μπορεί να καεί;
Γενικώς αν αγγίξεις 'απρόσεχτα' motherboard μπορεί να καεί...Εγώ το κάνω συνέχεια να 'πειράζω' motherboard με το PC σε λειτουργία χωρίς ατυχήματα μέχρι σήμερα...Ο κίνδυνος όμως υπάρχει, στατικός, να σου πέσει τίποτα etc
-
Κάνοντας γενικό format σε PC, κοιτάζαμε το MB χρησιμοποιώντας ενα κινητό για φακό!
Το κινητό χτύπησε και ο υπολογιστής έσβησε!!!...
Μην παίζεις με τα Πισιά! Είναι πράματα του διαόλου!!!
-
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Γενικώς αν αγγίξεις 'απρόσεχτα' motherboard μπορεί να καεί...Εγώ το κάνω συνέχεια να 'πειράζω' motherboard με το PC σε λειτουργία χωρίς ατυχήματα μέχρι σήμερα...Ο κίνδυνος όμως υπάρχει, στατικός, να σου πέσει τίποτα etcΝα πιάνεις πρώτα το σασί του υπολογιστή ώστε τυχόν στατικός ηλεκτρισμός που έχει το χέρι σου να γειωθεί πριν ακουμπήσεις ευαίσθητα ηλεκτρονικά.
-
ναι, τα ξέρω αυτά, απλά επειδή πρέπει να βγάλω την κάρτα γραφικών για αλλάξω ανεμιστηράκι αλλά το pc πρέπει να μείνει ανοιχτό...
-
θα σβησει ,δε γινεται να το αφησεις ανοιχτο
και τι νοημα εχει να αλλαξεις ανεμιστηρακι αφου για να ξαναπαρει μπρος η καρτα γραφικων βαζοντας την να λειτουργησει θα σβησει 100% το πισι.
η καρτα δε προκειται να καει αμα δε βαλεις να παιξεις παιχνιδι
-
Οκ, κατάλαβα! Θενξ!
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
θα σβησει ,δε γινεται να το αφησεις ανοιχτοκαι θα κλείσεις το ρεύμα. Στο stand-by έχει ρεύμα στο ΜΒ (σε μερικά ανάβει και led).
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κάνοντας γενικό format σε PC, κοιτάζαμε το MB χρησιμοποιώντας ενα κινητό για φακό!Το κινητό χτύπησε και ο υπολογιστής έσβησε!!!...
Μην παίζεις με τα Πισιά! Είναι πράματα του διαόλου!!!
τα PC ή τα κινητά;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#7]