-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
kacey εσυ μου την λες εμενα επειδη εκλεισα τον αλλο που με την ταχυτητα που ειχε εβαζε σε κινδυνο τη ζωη του,αλλα σταματησα να κανω τετοιες ανοησιες.ΕΣΥ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΠΗΓΕς ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙς ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙς ΑΣΧΗΜΑ,ΛΕΓΟΝΤΑς ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ Ο ΑΛΛΟς ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.
ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ;
εγω απο το λαθος μου εμαθα.ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ.
αν ο αλλος κανει τη βλακεια εισαι τοσο εγωιστης που δεν θα κανεις πισω αλλα θα συνεχισεις με κινδυνο ατυχηματος.
ειναι ακριβως οπως με εκραζες.η κινηση μπορει να ειναι νομιμη,Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΟΜΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ.
και συνεχιζεις να το κανεις.
εσυ νομιζεις εισαι ο εξυπνος και οι αλλοι ειναι βλακες.κουνια που σε κουναγε.Ποιο μπασιμο ρε μαστορα? Προχωραω κανονικα στον δρομο μου, η διπλα λωριδα (απο την οποια ερχεται ο βλακας) **τελειωνει **σε καποιο σημειο, και ο μαγκας παταει γκαζι για να περασει απο εκει που η λωριδα του πια εχει τελειωσει και δεν χωραει να περασει. Η δεξια λωριδα απο την οποια ερχεται σιγα σιγα τελειωνει και ενσωματονεται στην αριστερη, οποτε απο 2 γινονται μια. Φυσικα και αναγκαζεται να φρεναρει αφου αμα δεν το κανει ή θα σκασει σε εμενα ή στην μπαριερα.Εγω ΓΙΑΤΙ επρεπε να φρεναρω?
μερικες φορες νομιζω οτι επιτηδες λες μπουρδες επειδη προσπαθεις να μας σπασεις τα νευρα, δεν μπορω να πιστεψω οτι εισαι τοοοοοοσο χαζος ωστε να μην καταλαβαινεις το παραπανω σεναριο.
-
Kacey, αν και διαφωνώ σε αρκετά μαζί σου, απορώ τι κάθεσαι και εξηγείς σε μερικούς 50 φορές τα ίδια πράγματα ενώ δεν καταλαβαίνουν τι λες (άλλο αν έχεις δίκιο ή όχι).
Εσύ λες 'συνέχισα στη λωρίδα μου χωρίς να φρενάρω' και ο άλλος σου απαντάει 'εσκεμμένα πήγες να κλείσεις'. Χαρά στο κουράγιο σουΠάντως,η όλη συζήτηση έχει καταντήσει εδώ και ώρα κουραστική. PLZ να σταματήσει μία από τις δύο μεριές να πετάει το μπαλάκι στην άλλη.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Kacey, αν και διαφωνώ σε αρκετά μαζί σου, απορώ τι κάθεσαι και εξηγείς σε μερικούς 50 φορές τα ίδια πράγματα ενώ δεν καταλαβαίνουν τι λες (άλλο αν έχεις δίκιο ή όχι).
Εσύ λες 'συνέχισα στη λωρίδα μου χωρίς να φρενάρω' και ο άλλος σου απαντάει 'εσκεμμένα πήγες να κλείσεις'. Χαρά στο κουράγιο σουΠάντως,η όλη συζήτηση έχει καταντήσει εδώ και ώρα κουραστική. PLZ να σταματήσει μία από τις δύο μεριές να πετάει το μπαλάκι στην άλλη.
+1. Παιδιά έχουμε καταλάβει τι εννοείτε, μην ανησυχείτε, το εξαντλήσατε.
-
Εγω παλι που ΑΝ θελω ανοιγω παρεα με τα 1000αρια γιατι ΠΑΝΤΑ τους ΠΡΟΣΕΧΩ? μαλλον γιατι εμαθα να οδηγω ΠΡΩΤΑ μοτο και μετα αυτοκινητο.
Με το σκεπτιμο του να κλεισουμε το μηχανακι ειναι μαγκια ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ κανει και κλεινει και μας Ο ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΟΜΕΝΟ!!!
ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ Μ@ΛΑΚΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ Η ΑΝΑΠΗΡΟ.- -
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
Εγω παλι που ΑΝ θελω ανοιγω παρεα με τα 1000αρια γιατι ΠΑΝΤΑ τους ΠΡΟΣΕΧΩ? μαλλον γιατι εμαθα να οδηγω ΠΡΩΤΑ μοτο και μετα αυτοκινητο.
Με το σκεπτιμο του να κλεισουμε το μηχανακι ειναι μαγκια ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ κανει και κλεινει και μας Ο ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΟΜΕΝΟ!!!
ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ Μ@ΛΑΚΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ** Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΜΑΣ** ΑΞΙΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ Η ΑΝΑΠΗΡΟ.-Σωστός. Το έχω γράψει κάποιες φορές ότι αυτός είναι που μας κάνει τόσο λάθος (κι όχι μόνο στο δρόμο). Ας τον αφήσουμε σπίτι τουλάχιστον όταν οδηγούμε.
-
2 φρέσκα ζώα σε βόλτα της μισής ώρας, συν το ατύχημα που περιέγραψα στο θέμα για θεσσαλονικείς.
Στην αρχή της ανθέων, στην διακλάδωση που δεξιά πας ποσειδώνιο και αριστερά αεροδρόμιο, βόδι γυναίκα με crv κόβει 2 λωρίδες αριστερά για να πάρει την στροφή. Ευτυχώς την είχα κόψει από πριν και ήμουν λιγάκι έτοιμος, αλλά 2 λωρίδες δεν περίμενα να αλλάξει. Στο τσακ (λιγότερο από μισό μέτρο γλίτωσα την στούκα. Φυσικά και δεν κατάλαβε τπτ και συνέχισε ατάραχη.
Νούμερο δύο, τρέντυ τυπάκος με φόκους, έχοντας διπλοπαρκάρει στην όλγας στο 157 ανοίγει φαρδιά πλατιά την πόρτα του για να κατέβει ενώ εγώ είμαι 4-5 μέτρα πίσω. Αριστερά ερχόταν σκουπιδιάρικο, οπότε φρέεενααααα και στην καλύτερη του τρώω πόρτα. Ευτυχώς τα φρένα μου με έσωσαν από τα χειρότερα, όχι όμως και τον ηλίθιο τρέντουλα που άρχισε να γελάει και να λέει δεν προσέχεις. Τα άκουσε.
Μα τι πίνουν;
-
Σπερματάδα
-
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
Με το σκεπτιμο **του να κλεισουμε το μηχανακι ειναι μαγκια ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ κανει και κλεινει και μας Ο ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΟΜΕΝΟ!!!**ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ Μ@ΛΑΚΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ Η ΑΝΑΠΗΡΟ.-H διαφορά σε αυτό που λές έίναι ότι οι φορτηγατζήδες μας κλείνουν, και δεν πάμε να χωθούμαι απο κάπου που δεν χωράμε και τους κορνάρουμε για να κόψουν.....όχι δλδ αν τολμάει ας το κάνει κανείς......εκτός αν έχει βγει απο το ΨΝΑ ή έχει τάσεις αυτοκτονίας!!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Με το σκεπτιμο **του να κλεισουμε το μηχανακι ειναι μαγκια ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ κανει και κλεινει και μας Ο ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΟΜΕΝΟ!!!**ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ Μ@ΛΑΚΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ Η ΑΝΑΠΗΡΟ.-H διαφορά σε αυτό που λές έίναι ότι οι φορτηγατζήδες μας κλείνουν, και δεν πάμε να χωθούμαι απο κάπου που δεν χωράμε και τους κορνάρουμε για να κόψουν.....όχι δλδ αν τολμάει ας το κάνει κανείς......εκτός αν έχει βγει απο το ΨΝΑ ή έχει τάσεις αυτοκτονίας!!
Να στο κάνει αυτό, μόλις τον ξαναπροσπεράσεις μπαίνεις μπροστά του και τον κόβεις σταδικά. Μετά ανοίγεις το παράθυρο τον χαιρετάς και επιταχύνεις. Μέχρι να ξαναπιάσει τη ταχύτητα που είχε θα περάσει παααααρα πολύ ώρα.
-
Εχω τύχει σε περίπτωση που ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ο %#@!$#@^% ο φορτηγατζής με έκλεισε ενώ πήγα να κάνω κανονικοτατη προσπέραση στην αριστερή λωρίδα! Και όταν λέω ότι με έκλεισε, εννοώ ότι μπήκε ολάκερος μέσα στην αριστερή λωρίδα. Ακόμα αναρωτιέμαι πώς κατάφερα και το έσωσα...
Ισως η αποτυχημένη αυτή έκτρωση ανθρωπου να με πέρασε για άλλο αμάξι γιατί εγώ ούτε σινιάλο με τη μεγάλη σκάλα κάνω ποτέ ούτε καροτσάκι πάω τους προπορευόμενους (συχνότερα τους περνάω, δυστυχώς, από δεξιά, παρά ανάβω φώτα και πατάω κόρνες)...
-
Γυρνοντας σπιτι μετα την δουλεια στις 03:00 τα ξημερωματα στριβοντας στο στενο μου βλεπω ενα κοκκινο Citroen AX να εχει σταματησει στην μεση του δρομου.Τι ειναι αυτο λεω.Προσπαθω να δω αν ειναι κανεις μεσα,κανεις.Λεω ας κορναρω μια φορα,μπορει να συγκινηθει κανεις και να βγει.Και τσουπ ερχεται ενας 50αρης που το προσωπο του ηταν λες και ειχε πιει 10 κιλα κρασι και ερχεται απο την πλευρα του συνοδηγου.
Αυτος:Τι εγινε??
Εγω:Καλα πλακα μας κανεις?Εδω βρηκες να το αφησεις?
Αυτος:Ε να ρε φιλε.2 λεπτα το αφησα να μιλησω.
Εγω:Καλα βγαλτο τωρα.
Αυτος:Μιλα καλυτερα.Καλα 10 αυτοκινητα περασανε εσυ δεν χωρας??
(τωρα πως περασανε 10 αυτοκινητα μεσα σε 2 λεπτα αυτο ειναι αλλο θεμα που ξεχασα να τον ρωτησω)
Εγω:Καταρχην δεν σε εβρισα και δευτερον δεν χωραω.
Αυτος:Δεν χωρας?
Εγω:(ξανακοιταω τον δρομο επιδεικτικα για να του την σπασω)Δεν χωραω.
Αυτος:Μιλα καλυτερα και αμα δεν χωρας να βγαλεις αλλο διπλωμα.
Εγω:Και αυτο γινεται.
βαζει μπρος ο και εφυγε σπινιαρωντας.Τι ζωα συναντας το βραδυ τελικα. -
Να ήταν μόνο το βράδι που κυκλοφορούν τέτοιοι τύποι καλά θα ήταν.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Να ήταν μόνο το βράδι που κυκλοφορούν τέτοιοι τύποι καλά θα ήταν.Το βραδυ ομως ειναι πιο επικυνδυνα τα πραγματα.Μην σου τυχει κανενας χαπακωμενος/ψυχοπαθης.Αν ο χθεσινος αρχιζε να χτυπαει την πορτα?
Αν ειχα παρεα στα @@ μου. -
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
Να ήταν μόνο το βράδι που κυκλοφορούν τέτοιοι τύποι καλά θα ήταν.
Το βραδυ ομως ειναι πιο επικυνδυνα τα πραγματα.Μην σου τυχει κανενας χαπακωμενος/ψυχοπαθης.Αν ο χθεσινος αρχιζε να χτυπαει την πορτα?
Αν ειχα παρεα στα @@ μου.Όποιος νύχτα περπατεί λάσπες και ..... πατεί.
-
Γυρνοντας σπιτι μετα την δουλεια στις 03:00 τα ξημερωματα στριβοντας στο στενο μου βλεπω ενα κοκκινο Citroen AX να εχει σταματησει στην μεση του δρομου.Τι ειναι αυτο λεω.Προσπαθω να δω αν ειναι κανεις μεσα,κανεις.Λεω ας κορναρω μια φορα,μπορει να συγκινηθει κανεις και να βγει.Και τσουπ ερχεται ενας 50αρης που το προσωπο του ηταν λες και ειχε πιει 10 κιλα κρασι και ερχεται απο την πλευρα του συνοδηγου.
(τωρα πως περασανε 10 αυτοκινητα μεσα σε 2 λεπτα αυτο ειναι αλλο θεμα που ξεχασα να τον ρωτησω)
βαζει μπρος ο και εφυγε σπινιαρωντας.Τι ζωα συναντας το βραδυ τελικα.Του λες 'Με συγχωρείτε που σας ενόχλησα, θα κάνω το γύρο...'. Κάνεις πραγματικά το γύρο του τετραγώνου, μπαίνεις με όπισθεν στο δρόμο, τον κοπανάς με φόρα στον μπροστινό προφυλακτήρα και καλείς το 100 να πιστοποιήσει τη σύγκρουση και να κάνει αλκοτέστ στον τυπά γιατί 'κύριε αστυφύλαξ, ο κύριος από δω με χτύπησε από πίσω στα καλά καθούμενα, βγήκε τρεκλίζοντας από το αυτοκίνητο και άρχισε να με βρίζει και να απειλεί. Να, μυρίστε και την αναπνοή του...'
Αυτό βέβαια απαιτεί να έχεις αμάξι που δεν σε πειράζει να το στερηθείς μερικές μέρες αφού το στραπατσάρεις ή (καλύτερα) να θέλει φτιάξιμο από πίσω...
Αυτά βέβαια μόνο και μόνο για το 'μίλα καλύτερα' και το υφάκι και όχι για την ενόχληση, δεν με πειράζει να περιμένω και δυο λεπτά, ειδικά αν είναι ευγενικός ο άλλος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
2 φρέσκα ζώα σε βόλτα της μισής ώρας, συν το ατύχημα που περιέγραψα στο θέμα για θεσσαλονικείς.Στην αρχή της ανθέων, στην διακλάδωση που δεξιά πας ποσειδώνιο και αριστερά αεροδρόμιο, βόδι γυναίκα με crv κόβει 2 λωρίδες αριστερά για να πάρει την στροφή. Ευτυχώς την είχα κόψει από πριν και ήμουν λιγάκι έτοιμος, αλλά 2 λωρίδες δεν περίμενα να αλλάξει. Στο τσακ (λιγότερο από μισό μέτρο γλίτωσα την στούκα. Φυσικά και δεν κατάλαβε τπτ και συνέχισε ατάραχη.
Νούμερο δύο, τρέντυ τυπάκος με φόκους, έχοντας διπλοπαρκάρει στην όλγας στο 157 ανοίγει φαρδιά πλατιά την πόρτα του για να κατέβει ενώ εγώ είμαι 4-5 μέτρα πίσω. Αριστερά ερχόταν σκουπιδιάρικο, οπότε φρέεενααααα και στην καλύτερη του τρώω πόρτα. Ευτυχώς τα φρένα μου με έσωσαν από τα χειρότερα, όχι όμως και τον ηλίθιο τρέντουλα που άρχισε να γελάει και να λέει δεν προσέχεις. Τα άκουσε.
Μα τι πίνουν;
Tιποτα δεν πινουν....
Δως τους να το πιουνε εσυ -
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
βαζει μπρος ο και εφυγε σπινιαρωντας.Τι ζωα συναντας το βραδυ τελικα.Του λες 'Με συγχωρείτε που σας ενόχλησα, θα κάνω το γύρο...'. Κάνεις πραγματικά το γύρο του τετραγώνου, μπαίνεις με όπισθεν στο δρόμο, τον κοπανάς με φόρα στον μπροστινό προφυλακτήρα και καλείς το 100 να πιστοποιήσει τη σύγκρουση και να κάνει αλκοτέστ στον τυπά γιατί 'κύριε αστυφύλαξ, ο κύριος από δω με χτύπησε από πίσω στα καλά καθούμενα, βγήκε τρεκλίζοντας από το αυτοκίνητο και άρχισε να με βρίζει και να απειλεί. Να, μυρίστε και την αναπνοή του...'
Αυτό βέβαια απαιτεί να έχεις αμάξι που δεν σε πειράζει να το στερηθείς μερικές μέρες αφού το στραπατσάρεις ή (καλύτερα) να θέλει φτιάξιμο από πίσω...
Αυτά βέβαια μόνο και μόνο για το 'μίλα καλύτερα' και το υφάκι και όχι για την ενόχληση, δεν με πειράζει να περιμένω και δυο λεπτά, ειδικά αν είναι ευγενικός ο άλλος.
Aν δεν εμφανιζοταν κανεις δεν το ειχα για πολυ να καλεσω την τροχαια.Ετσι για το γαμωτο.Και μετα ας βγαλουν αυτοι ακρη μαζι του.Αλλα ρε π@στη μου πες ενα συγνωμη και κανε την.Οχι δεν χωρας και μ@λακιες.
-
Aν δεν εμφανιζοταν κανεις δεν το ειχα για πολυ να καλεσω την τροχαια.Ετσι για το γαμωτο.Και μετα ας βγαλουν αυτοι ακρη μαζι του.Αλλα ρε π@στη μου πες ενα συγνωμη και κανε την.Οχι δεν χωρας και μ@λακιες.
Το 85% του πλυθυσμου ειναι ηλιθιοι και δυστυχως καπου εκει ειναι και το ποσοστο οσων εχουν παρει διπλωμα με πληρωμη!
Τι ψαχνετε να βρειτε, ζουμε σε μια ζουγκλα -
Ο χρήστης After έγραψε:
Τι ψαχνετε να βρειτε, ζουμε σε μια ζουγκλαΛάθος. Η ζούγκλα έχει νόμους και τους σέβονται όλοι!
-
after
Επειδη ανεφερες διπλωμα με πληρωμη ξερω κοπελα που εχει παρει διπλωμα με τετοιο τροπο.τωρα πως οδηγαει δεν ξερω αλλα οσο την εχουν καποιοι,μην τα συζητας.λυπαμαι αυτον που θα μπλεξει μαζι της σε περιστατικο.Αραγε αμα την καταγγειλεις θα γινει κατι??
Ζώα ζώα ζώα [#2]