-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ένας ένας σιγά σιγά
Μη φοβασαι,εχουμε κι αλλα πραγματα απο να ασχολουμαστε μαζι σου.
Απλα οταν βλεπω να γραφονται βλακειες απανταω..
Οχι με γελακια και λοιπες φλωριες( )
Δεν εχω κατι προσωπικο με σενα,αλλα σου ειπα...ναι βρε σιγά, τα βλέπουμε τα άλλα πράγματα
Neeeeeext
Next ξε-next εγω μονο εμοτικον βλεπω
-
Τι άλλο θες να δεις? Επιχειρήματα για ποιο πράγμα?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τι άλλο θες να δεις? Επιχειρήματα για ποιο πράγμα?Δεν απευθυνομαι σε σενα,νομιζω...
Συνηγορος του εισαι>?
Αν ειναι ετσι παω πασο και μιλαω μαζι σου. -
Ο χρήστης dj_petros έγραψε:
Δεν απευθυνομαι σε σενα,νομιζω...
Συνηγορος του εισαι>?
Αν ειναι ετσι παω πασο και μιλαω μαζι σου.Αν ήθελες να απευθυνθείς μόνο σε αυτόν θα του έστελνες pm. Από την στιγμή που γράφεις δημόσια στο forum έχουν δικαίωμα και οι υπόλοιποι χρήστες να απαντήσουνε.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Συνηγορος του εισαι>?
Αν ειναι ετσι παω πασο και μιλαω μαζι σου.Αν ήθελες να απευθυνθείς μόνο σε αυτόν θα του έστελνες pm. Από την στιγμή που γράφεις δημόσια στο forum έχουν δικαίωμα και οι υπόλοιποι χρήστες να απαντήσουνε.
Και εγω το δικαιωμα να συνεχισω να απευθυνομαι στον εκαστοτε που με ενδιαφερει,αγνοωντας τους...
-
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
τοσο πολυ σας ενοχλει και θελετε να κλειδωθει? δεν το αντεχετε ε?
-
Γεια χαρά!
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ποιος σου λέει εσένα ότι άλλος με τα +60 άλογα δεν θα 'χει περισσότερη 'αδρεναλίνη'; ή ότι αν είχες την 3.2 θα είχες την ίδια ευχαρίστηση;
Ειδικά για την 3.2 η ευχαρίστηση (προσωπικά) δε θα ερχόταν τόσο από τα έξτρα αλογάκια όσο από τον ήχο. Ο καθένας βλέπεις έχει τα δικά του κριτήρια. Εσύ μπορεί να βαριέσαι με το πόσο αθόρυβος και 'γλυκός' είναι ένας 6Σ ΜΒ αφού από 2.800κ.εκ βγάζει μόνο 165 άλογα, εμένα όμως με ενθουσιάζει ο τρόπος που λειτουργεί και δέχομαι να θυσιάσω το κόστος σε ιπποδύναμη... γούστα είναι αυτά.
Το ζουμί της κουβέντας από μέρους μου είναι αυτό:
...Ο καθένας έχει τις ανάγκες του. Εγώ από αυτοκίνητο 90 αλόγων, ήθελα κάτι δυνατό, αλλά όχι τόσο δυνατό όσο το GTi. Τα 140 ήταν αρκετά για τέτοιο upgrade!!!
Οπότε θέλοντας κάτι που να στρίβει άψογα (όχι σαν EVO βέβαια), να είναι πολύ όμορφο, να έχει 'heritage' (τι να κάνω μου αρέσει το αμάξι να έχει κάποια παράδοση πίσω του, αμαρτία είναι? ) και ποιοτικό επέλεξα να παρω την GT παρά το GTi, ή κάποιο άλλο χάτσμπακ τουρμπισμένο. Τα παραπάνω χρήματα που έδωσα για 'εμφάνιση' τα γλίτωσα από τα 'άλογα' τα οποία σε εκείνη την φάση δεν τα ήθελα.
ευχαρίστηση; ...Δεν έχω AR, ούτε πρόκειται σύντομα να αγοράσω AR, τουλάχιστον σύγχρονη (σε 2-3 χρόνια ελπίζω να μπορώ να αγοράσω μια ανοικτή giulietta 750, αλλά ακόμα είναι νωρίς). Δε θα μπορούσα, όμως, να συμφωνήσω περισσοτερο με την παραπάνω παράγραφο.
Τέλος:
Συνάδελφος -εκεί να δεις διαστροφή- έχει Veloce και Golf 1.6 να τον στείλουμε στην πυρά; Τη Veloce την έχει στο γκαράζ, γιατί η καθημερινή συμβίωση είναι δράμα -ειδικά το καλοκαίρι- και τη βγάζει σπάνια βόλτες, αλλά την έχει άψογα συντηρημένη. Ούτε κατά διάνοια να πάει ταξίδι μαζί της όμως. Μόνο τα καθίσματα χωρίς προσκέφαλα βλέπεις και σκέφτεσαι τι θα γίνει στην επαναφορά του σώματος σε ατυχή περίπτωση
Μήπως δεν ήταν gtv; Η Veloce, ακόμα και η 1750 έχει προσκέφαλα, αν θυμάμαι καλά...κανένα junior μήπως ήταν;
Γιατί να τον στείλουμε στην πυρά, mate (αν δεν είχε τη gtv τότε θα ήταν διαστροφή ); Και'γω καινούργιο VW και ΑΥΤΟΜΑΤΟ κιόλας είχα κάποια εποχή (το #3 ήταν αυτό)! Σου είπε, όμως, ποτέ 'έλα να σε πάω μια βόλτα με το γκόλφ μου;'. Μπαααα... -
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ειδικά για την 3.2 η ευχαρίστηση (προσωπικά) δε θα ερχόταν τόσο από τα έξτρα αλογάκια όσο από τον ήχο. Ο καθένας βλέπεις έχει τα δικά του κριτήρια. Εσύ μπορεί να βαριέσαι με το πόσο αθόρυβος και 'γλυκός' είναι ένας 6Σ ΜΒ αφού από 2.800κ.εκ βγάζει μόνο 165 άλογα, εμένα όμως με ενθουσιάζει ο τρόπος που λειτουργεί και δέχομαι να θυσιάσω το κόστος σε ιπποδύναμη... γούστα είναι αυτά.
To οικολογικό κόστος το θυσιάζεις; ή δεν μετράει αυτό όταν κάνουμε το κέφι μας; V6 και str8 six κινητήρες έχουν αρκετές εταιρείες, δεν είναι προνόμιο κάποιας
Το ζουμί της κουβέντας από μέρους μου είναι αυτό:
Δεν έχω AR, ούτε πρόκειται σύντομα να αγοράσω AR, τουλάχιστον σύγχρονη (σε 2-3 χρόνια ελπίζω να μπορώ να αγοράσω μια ανοικτή giulietta 750, αλλά ακόμα είναι νωρίς). Δε θα μπορούσα, όμως, να συμφωνήσω περισσοτερο με την παραπάνω παράγραφο.
Ότι και παραπάνω. Έχεις αναλογιστεί τι θα γινόταν, ειδικά στην Ελλάδα, αν κυκλοφορούσαν περισσότεροι δεινόσαυροι και παλιά αυτοκίνητα;
Μήπως δεν ήταν gtv; Η Veloce, ακόμα και η 1750 έχει προσκέφαλα, αν θυμάμαι καλά...κανένα junior μήπως ήταν;
Γιατί να τον στείλουμε στην πυρά, mate (αν δεν είχε τη gtv τότε θα ήταν διαστροφή ); Και'γω καινούργιο VW και ΑΥΤΟΜΑΤΟ κιόλας είχα κάποια εποχή (το #3 ήταν αυτό)! Σου είπε, όμως, ποτέ 'έλα να σε πάω μια βόλτα με το γκόλφ μου;'. Μπαααα...Όχι, μου είπε να τον πάω με το δικό μου Golf, γιατί ποιος ο λόγος να με πάει με το 1.6 όταν υπάρχει το GTI; Για τα καθίσματα, μπορεί να 'χει κάνει καμιά αλλαγή ή να 'χει αλλάξει κινητήρα. 1.3 δεν ήταν πάντως
-
Τελικά, η συζήτηση γίνεται απλώς για να γίνεται! Οτι είχατε να πείτε, τα είπατε. Τώρα αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια.
Ομορφιά ο ένας. Δύναμη ο άλλος. Στυλ ο ένας. Οικολογία ο άλλος.
ΦΤΑΝΕΙ!
Κατάντησε κουραστικό.
Μπορεί να έχετε καταλάβει και να μην τα παίρνετε προσωπικά (εκτός εξαιρέσεων) αλλά δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.
Το μόνο που πετυχαίνετε είναι να δίνετε τροφή σε διάφορους φανατικούς που μπαίνουν μόνο για να βγάλουν το άχτι τους!
ΕΛΕΟΣ πιά... -
Συνηγορος του εισαι>?
Και εγω το δικαιωμα να συνεχισω να απευθυνομαι στον εκαστοτε που με ενδιαφερει,αγνοωντας τους...
Θα σε παρακαλέσω, αν δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις, να μην **κάνεις αυτό το Φόρουμ ανω-κάτω! **
Συζήτηση γίνεται. Δεν συγκρούονται φατρίες.
Αν επιδιώκεις κάτι τέτοιο, οχι εδω! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΕΛΕΟΣ πιά...Πρόεδρε, συγγνώμη και συγγνώμη στους υπόλοιπους φίλους από τη μεριά μου.
ΑΛΛΑ,
ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟ ΤΗ GIULIETTA Ο 1.5 ΤΟΝΟΥ ΓΚΟΛΦΑΚΙΑΣ; Ε, ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
(πλάκα κάνω, φυσικά)
'Eστω και αν διαφωνούμε, χάρηκα για την κουβέντα lkar!
Καλή συνέχεια... -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Πάνω από το πτώμα μου.-
Τα υπόλοιπα τα είπε ο kouk πιο πάνω. Συγκρατηθείτε! (όλοι, δεν είναι προσωπικό)
-
Ωχ, άρχισαν οι troll-ιές των διαφόρων φανατισμένων πάλι;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
**Πάνω από το πτώμα μου.- **
Τα υπόλοιπα τα είπε ο kouk πιο πάνω. Συγκρατηθείτε! (όλοι, δεν είναι προσωπικό)
Αυτή την κουβέντα, την έχω ξαναδιαβάσει από τον 'kyan' πριν από πάρα πολύ καιρό. Xάθηκε αυτός ε;
Το πτώμα του το βρήκαν;;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Συνηγορος του εισαι>?
Θα σε παρακαλέσω, αν δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις, να μην **κάνεις αυτό το Φόρουμ ανω-κάτω! **
Αν επιδιώκεις κάτι τέτοιο, οχι εδω!Οχι σαφως και δεν επιδιωκω κατι τετοιο.
Απλα ειναι εκνευριστικα ειρωνες 2-3 χρηστες που φιλοξενεις στο φορουμ σου.Ως αφεντικο,μαζεψε τους! -
Αφεντικό; Ποιός είναι το αφεντικό εδώ πέρα;
Σε άλλο φόρουμ άλλα δήλωσες πάντως.
-
Συνηγορος του εισαι>?
Αν επιδιώκεις κάτι τέτοιο, οχι εδω!Οχι σαφως και δεν επιδιωκω κατι τετοιο.
Απλα ειναι εκνευριστικα ειρωνες 2-3 χρηστες που φιλοξενεις στο φορουμ σου.Ως αφεντικο,μαζεψε τους!Αν δεν σου αρέσει μπορείς είτε να τους αγνοήσεις είτε να μην μας επισκέπτεσαι.
Το πως θα κάνουμε την δουλειά μας, ασε εμάς να το αποφασίσουμε.ΥΓ Και επειδή δεν είσαι καλά ενημερωμένος...το 4ΤΦ δεν είναι δικό μου, ούτε κάποιου από τους mods.
-
http://www.alfisti.gr/forum/viewtopic.p ... 056#179056
ΑLFA ROMEO FORUM