-
Συμφωνώ απόλυτα Χάρη.Αλλά τότε γιατί να αγοράσεις ΟΜΡ η Σπάρκο;Πάς κατευθείαν στα μοτοσυκλετάδικα (που μάλλον τα κατασκευάζουν για λογαριασμό τής σπάρκο και ΟΜΡ) και δέν πληρώνεις 'μάρκα'
-
Τα επώνυμα μοτοσυκλετιστικά κράνη,δεν είναι φθηνά .Το δικό μου πχ μάρκας ΑΧΟ κόστισε 160 χιλιάδες .Αν και υπάρχουν καινούρια όχι αυτής της κατηγορίας ,γύρω στα 200 ευρώ και είναι αξιοπρεπέστατα.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα Χάρη.Αλλά τότε γιατί να αγοράσεις ΟΜΡ η Σπάρκο;Πάς κατευθείαν στα μοτοσυκλετάδικα (που μάλλον τα κατασκευάζουν για λογαριασμό τής σπάρκο και ΟΜΡ) και δέν πληρώνεις 'μάρκα'Δεν το ξερα αυτό!
Δεν υπάρχουν διαφορές στις προδιαγραφές μεταξύ των μοτοσυκλετιστικών και αυτοκινητιστικών κρανων;
Τα κράνη που αναφέρω κοστίζουν γύρω στα 100 ευρώ (από γνωστό διαδικτυακό αγγλικό κατάστημα). Θεωρώ πως είναι μια αξιόπιστη, οικονομική λύση (από τη στιγμή που δεν έχεις κάμπριο ). Βέβαια, δεν έχω ψάξει και ιδιαίτερα το θέμα...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ο Νίκος θα πάει αυτό το Σ/Κ 17 Σεπτέμβρη ρε,όχι για τίς 28 του Οκτώβρη.
(Νικόλα,εξήγησέ το ρε)ναι αύριο θα πάω.. περισσευούμενα έχω και κύπελλα. να πάρω 2-3 για τον πρώτο χρόνο ημέρας, για το πιο όμορφα βαμμένο 106 κτλ ... χεχεχεχε
-
Μερικόι φίλοι μου πήγαν Σερρες χθές το πρωί....με Μ3,Μ5,Μ6......μετά απο λίγο όμως....η πίστα γέμισε Ferrari....
-
Παιδιά για χαρά. Βλέπω κανονίζετε συνάντηση για 28 Οκτώβρη? Μάλλον εκείνη την περίοδο θα είμαι και γω Θεσσαλονίκη και αν είναι, είμαι μέσα για Σέρρες. Να γνωριστούμε και από κοντά. Φίλε kid για καλά και φτηνά κράνη, και μηχανής και αυτοκίνητου, ρίξε και μια ματιά στο ebay. Στο αγγλικό και γερμανικό. Εγώ το δικό μου το Nolan το είχα πάρει πριν δυο χρόνια από ebay 240ευρω όταν εδώ είχε 355ευρω. Θα πρέπει όμως να το δοκιμάσεις από δω για το νούμερο, είναι πολύ βασικό.
-
Ο.Κ. bellos,θα σε περιμένουμε.
Οταν το επιβεβαιώσεις,γράψτο μας,να σου στείλω και κανα τηλέφωνο για να συνεννοούμαστε
@__pad__
Τί σου είπανε;Περάσανε καλά οι φίλοι σου;
-
Θα πάει κανείς μέσα στην βδομάδα;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
@__pad__
Τί σου είπανε;Περάσανε καλά οι φίλοι σου;
....
-
ΕΕΕΕ Φιλαρακια...
Επειδη δεν γραφουμε δεν σημαινει οτι σας γραφουμε.
Και ο Tsardas ειναι μεσα!!!
Αντε να φαμε και κανενα λινο (για πρωινο)
-
Και ξανά μανά ρωτάω, θα πάει κανείς προς παρασκευή μεριά;
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
ΕΕΕΕ Φιλαρακια...Επειδη δεν γραφουμε δεν σημαινει οτι σας γραφουμε.
Είσαι σίγουρος;
Δηλώνεις 'μέσα' για την 28η Οκτωβρίου στο δικό μας το τρακ-ντέι,δηλώνεις 'μέσα' και στο τρακ-ντέι τού τρακντει-σπεσιαλ για τόν Δεκέμβριο; -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και ξανά μανά ρωτάω, θα πάει κανείς προς παρασκευή μεριά;Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο...
-
Εγώ το σκέφτομαι σοβαρά να πάω να δοκιμάσω για πρώτη φορά την Παρασκευή...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΕΕΕΕ Φιλαρακια...
Επειδη δεν γραφουμε δεν σημαινει οτι σας γραφουμε.
Είσαι σίγουρος;
Δηλώνεις 'μέσα' για την 28η Οκτωβρίου στο δικό μας το τρακ-ντέι,δηλώνεις 'μέσα' και στο τρακ-ντέι τού τρακντει-σπεσιαλ για τόν Δεκέμβριο;Και γιατι οχι μεσιε Αντρε; Απλα για το Δεκεμβρη δεν ειμαι σιγουρος επειδη μπορει να αλωνιζω την Ελλαδα για δειγματισμους. Αλλιως μεσα ειμαι. Ε τι μονο simulation στο κομπιουτερ θα παιζω;(Τωρα που πηρα και τιμονιερα ποιος με πιανει )
-
θα σε δούμε πόσο βελτιώθηκες από τα sims..
-
ΣΣΣΣ μικρε μολις προχθες την πηρα μην περιμενεις βελτιωσεις. Ουτε εχω σκοπο να σκισω πολυ το καθημερινο μου αμαξι-φορτηγακι.
Απλα θα βαλω λεω μπροστα πιο χοντρα λαστιχα (οπως markvag) μπα και φυγει η υποστροφη.(και να ερθει η υπερστροφη)
-
Υπάρχει simulation για την πίστα των Σερρών?
-
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
Υπάρχει simulation για την πίστα των Σερρών?Βεβαίως!!!Κάθεσαι στόν καναπέ σου,κλείνεις τα μάτια σου και φαντάζεσαι τήν πίστα.
Παράλληλα κάνεις με τό στόμα σου τόν ήχο του κινητήρα (βρουμ-βρουουουουουμ) και τών ελαστικώς στίς στροφές (ιιιιιιιιιιιικ)ΔΑΤΣ ΙΤ!!!!
θα κανανίσεις να έρθεις ρε παλιόπαιδο;
-
Αν μείνουν λάστιχα από trackday με το northclub ίσως.
Υ.Γ Το καπελάκι ελπίζω να είναι χειμωνιάτικο...
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)