Τελικά βρήκα ένα μεταχειρισμένο με χειροκίνητο κιβώτιο του 12/98 με ένα χρόνο εγγύηση από την Subaru με 107.000χλμ, καινούρια δέρματα, άψογο περιποιημένο σαλόνι, τεράστια ηλιοροφή, καινούρια αμορτισέρ πίσω, μπάρα πορτμπαγκάζ (ένα μικρό ασημένιο που είναι σαν λαβή), μπάρες στα φώτα , πλαϊνά σκαλοπατάκια και καλά Michelen 4x4 A/T ελαστικά.
Πήγα το έλεγξα και από κάτω είναι καθαρό, μηχανικά σούπερ, όλα τα σέρβις του (+ το μεγάλο των 100.000) οκ και στο μηχάνημα που μετράει αμορτισέρ είδα τα μπροστινά στο 86%. Βέβαια έχει κάτι βαθουλωματάκια / γραντζουνιές αλλά αυτά διορθώνονται.
Το πήρα και το οδηγώ ήδη από την Κυριακή. Οι εντυπώσεις μου οι καλύτερες. Ο κινητήρας δεν είναι τίποτα σπουδαίο όσον αφορά την overall ταχύτητα αλλά κινεί αξιοπρεπώς το αυτοκίνητο δίχως να κρεμάει. Μου έκανε εντύπωση που δεν τρίζει και γενικά το ωραίο στήσιμο του στο δρόμο. Για εκτός δεν ξέρω ακόμη, θα το δοκιμάσω και θα σας πω. Κατανάλωση γύρω στο 11 εντός πόλης.
Γενικά είμαι ψαρωμένος ακόμη, καθώς δεν έχω συνηθίσει τα μεταχειρισμένα και φοβάμαι μην πάθει κάτι. Ελπίζω να μην......
Πάντως, αν είχα τα διπλάσια χρήματα απ'όσα έδωσα (και το λέω με το χέρι στην καρδιά) θα έπαιρνα το καινούριο. Νομίζω πως στο forester βρήκα την χρυσή τομή !