-
Φιλε μου mirage με ρωτας τι περίμενα να οδηγήσω, απλα με το σκεπτικο οτι θα οδηγήσω ενα audi που για ολους μας ειναι μια πολυ καλη εταρεία και με το σκεπτικό οτι εμενα το peugeot είναι μοντέλο του 95 περίμενα στο sto audi να αρπάζει πιο γρηγορα να έχει περισσοτερο πέταγμα απο το peugeot το οποιο είναι και δουλεμένο τόσα χρόνια
-
Πάντως οι διαφορές στις επιδόσεις ανάμεσα στο 3 2.0lt και το GT είναι υπαρκτές αλλά δεν είναι και τόσο μεγάλες. Ενδεικτικά στη δοκιμή που κάνουν οι 4Τ και αφορά την προσπέραση νταλίκας 18μ. το GT χρειάζεται 5,2sec και 131m και έχει ταχύτητα εξόδου 112km/h. Το 3άρι(5τάχυτο) απο την άλλη θέλει 5,5sec και 138m και έχει ταχύτητα εξόδου 109km/h. Με το 6άρι κιβώτιο που διατείθεται το f/l θα επιτυγχάνει ακόμη καλύτερες ρεπρίζ οπότε θα είναι πιο κοντά.
Όσον αφορά τον εξοπλισμό(αν δεν κάνω λάθος) διαθέτει παραπάνω απο το GT xenon, ηλιοροφή, αισθητήρες βροχής και φώτων και ένα σετ απο προφυλακτήρες και μαρσπιέ που το κάνουν να ξεχωρίζει απο τα υπόλοιπα 3άρια, εξοπλισμός που δικαιολογεί την διαφορά τιμής απο το GT.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας για test drive για να δεις πιο απο τα δύο σου ταιριάζει περισσότερο.
-
Μα είναι 1.6 105 άλογα 1300 κιλά με απαράδεκτο ηλεκτρόγκαζο...Δεν υπήρχε περίπτωση να αρπάζει πιο γρήγορα απλά και μόνο επειδή ειναι Audi...Πόσοι την πατήσανε έτσι και μετά λέγανε γιατί δεν αγοράσανε το 1.8Τ...
-
Ο χρήστης VANGEL2006 έγραψε:
Να είστε σίγουροι οτι θα πάω για test drive και θα σας πω τι γνώμη μου.
Αυτη την στιγμή το μόνο αυτοκίνητο που έκανα test drive είναι το
audi 1600 κυβικά το 5πορτο (115 ίππους) αλλά δεν με ευχαρίστησε, το ένιωσσα αδύναμο, πατούσα το γκάζι και δεν ένιωθες το 'πέταγμα' του αυτοκινήτου. Εχω το peugeot 106 75 ίππους και νιώθεις πατώντας γκάζι oτι το αυτοκίνητο 'αρπάζει' σου δίνει αυτη την αίσθηση, το audi αυτό δεν το είχε, βεβαια αλλο βάρος το ένα αλλο το άλλο αλλή τεχνολογία αλλα θα το ηθελα το audi να το νιώσω πιο δυνατο (τοσα λεφτα δίνεις συγκεκριμένα τελική τιμή με κλειδί στο χέρι 28.500 ευρώ το 1600 - 115ίπποι)Το Α3 είναι παααααααααααρα πολύ αργό...
Απλά μπορεί να ταξιδεύει ανετότατα με 160 (αφού τα φτάσει κάποια στιγμή) με σχετική οικονομία... Σκέψου εγώ που έχω το 206 1,6 με 110 άλογα πως μου φάνηκε το Α3... (αλλά απίστευτο κράτημα!!!! )
-
Ο χρήστης VANGEL2006 έγραψε:
(τοσα λεφτα δίνεις συγκεκριμένα τελική τιμή με κλειδί στο χέρι 28.500 ευρώ το 1600 - 115ίπποι)Μην κάνεις κανά αστείο...
-
To AC και το RCD περιλαμβάνονται στην τιμή?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
To AC και το RCD περιλαμβάνονται στην τιμή?Όχι στην τιμή που ανακοινώνεται ως αρχική, αλλά 'αυτή την έκδοση ξέρετε δεν την φέρνουμε... όλα έχουν AC+RCD'...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
To AC και το RCD περιλαμβάνονται στην τιμή?
Όχι στην τιμή που ανακοινώνεται ως αρχική, αλλά 'αυτή την έκδοση ξέρετε δεν την φέρνουμε... όλα έχουν AC+RCD'...
Το ερώτημα ήταν ρητορικό την απάντηση την ήξερα
-
Παρ’το! Εγώ και ο αδελφός μου έχουμε MAZDA3 1600 HB. Έχω κάνει 22000, ο αδελφός – 65000. Και οι δυο ευχαριστημένοι!!!! Δεν έχω παράπονα για τίποτα! Πολύ καλά κρατήματα. Ένα «-» – τα εργοστασιακά λάστιχα!
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Παρ’το! Εγώ και ο αδελφός μου έχουμε MAZDA3 1600 HB. Έχω κάνει 22000, ο αδελφός – 65000. Και οι δυο ευχαριστημένοι!!!! Δεν έχω παράπονα για τίποτα! Πολύ καλά κρατήματα. Ένα «-» – τα εργοστασιακά λάστιχα!Οταν λες εργοστασιακά ,ποιά εννοείς γιατί το δικό μου έχει τα BRIDGESTONE και είμαι πολύ ευχαριστημένος (15000 χλμ έχω).
-
Τα BRIDGESTONE TURANZA Αν δεν κάνω λάθος έτσι λέγονται. Δεν ζεσταίνουν με τίποτα! Γλιστράμε πολύ….
-
δεν αξιζουν τα turanza....
Αγορά Mazda 3 2.0 sedan. Bοηθεια....