-
Αλκαζαρ;
-
Ναι και κάτι λέγεται οτι βρέθηκε συνδετική στοά απο το Αλκαζάρ στο Μπεζεστένι ή κάτι τετοιο το είδα στον Αγγελιοφόρο φευγαλέα σήμερα
-
Ρε τους κερατάδες τους Λαρισαίους τι φτιάξανε!
-
ΒΣΝΙ θύελλά ΣΟΥΖΑ Τ ΑΛΓΑΚ ΙΧΑΑΑΑΑ
-
Σιχαίνομαι να είναι γκρινιάρης (το άλλο μου όνομα είναι Μίρλας ), αλλά ήταν ανάγκη να ελέγχουν οι τροχαίοι 5-6 σχολικά στις 2 το μεσημέρι στην Β. Όλγας και Καλλιδοπούλου, όπου λόγω έργων είναι ήδη στενό το σημείο και κόλλησα μέχρι την Ανάληψη; Φυσικά από εκεί και κάτω άδεια η λεωφόρος...
Καλά κάνουν που τα σταματάνε και με 1000 δίκια, αλλά ρε παιδιά, υπάρχει και η δυνατότητα να τα πιάσουν και ακριβώς έξω από τα σχολεία που δεν ενοχλούν κανέναν, όχι στο κέντρο σε ώρα αιχμής.
ΣΓΚΡΟΥΜΦ!!!
-
Ναι, αλλά έτσι ελέγχει ένα μπλόκο 6 σχολικά, ενώ ειδάλλως θα έπρεπε να υπάρχουν 6 μπλόκα έξω από 6 σχολεία. Έτσι πλέον, τα υπόλοιπα 5 μπλόκα μπορούν να κάθονται με την ησυχία τους.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Ναι, αλλά έτσι ελέγχει ένα μπλόκο 6 σχολικά, ενώ ειδάλλως θα έπρεπε να υπάρχουν 6 μπλόκα έξω από 6 σχολεία.Ναι, αλλά υπάρχουν 2-3 σημεία κοντά στα περισσότερα ιδιωτικά που θα μάζευαν όσους θέλουνε. Το να κινδυνεύουν με μικροατυχήματα (λόγω έργων και λωρίδων, τώρα που μπαίνουν και τα ταξί) άλλοι πόσοι, επιβαρύνει την κοινωνική ευημερία...
Τεσπα, τουλάχιστον έγιναν και μερικοί έλεγχοι...τι γκρινιάζω...
-
πλάκα έκανα
-
Προχτες στο πανοραμα σε μπλοκο για ελεγχο λεωφορειων κανει ο αστυνομος σημα ενω ειχε σταματημενο λεωφορειο σε ενα δευτερο και ο οδηγος του δευτερου εσκασε πανω στο πρωτο!!! Σπασμενα τζαμια κτλ κτλ
Ποτε θα μαθουν επιτελους οι λεωφοριατζηδες ποσο να πατανε τα φρενα!! -
Αντε ο νομαρχούλης μας σιγά σιγα ξεσκεπάζεται.Διαπλοκή,διαπλοκή,διαπλοκή
Μακάρι να απαλλαγούμε από δαύτον
Δυστυχως όμως δεν υπάρχει αξιόλογη προσωπικότητα από την άλλη πλευρά.Η κυρία Πατουλιδου καλή χρυσή αλλά ας γινόταν προπονητρια.Καμια εμπειρία και σχεση με τον κοινό βίο -
Λίγο επιδερμικά δε τα βλέπεις τα πράγματα?
-
πήγε κανένας έκθεση;;
το μόνο που αξίζει είναι ένα κίτρινο viperγια τους εγκάθετους έχει το νέο corsa και όλη τη σειρά από τα golfakia (200,170,140ps)
-
Μπορεί να τα βλέπω επιδερμικά όπως αυτοί που μας κυβερνούν μας αντιμετωπίζουν επιδερμικά
Τόσα χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα μα τίποτα απολύτως στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης
Τίποτα για το κυκλοφοριακό,τίποτα για την χωματερή που μας πνίγει τόσα μα τόσα χρόνια,τίποτα για την μόλυνση που μας σκοτώνει
Αντίθετα μας έχουν γεμίσει με αερολογίες.Τα έργα πεζοδρόμησης που μας κάνει ο φτερωτός ένα χρόνο πριν τις εκλογές δεν επαρκούν.
Εγινε ανάπλαση του Λευκού υποτίθεται και τον έκαναν χειρότερο
Γεμισαν τον τόπο με μάρμαρο με ελάχιστα παρτεράκια για λουλουδάκια
Τώρα μετρό και υποθαλλάσια δεν το συζητώ καν
Εκοψαν όλα τα δέντρα από το ελεύθερο πάρκινγκ για να κάνουν το Δημοτικό Μέγαρο,
Τα προβλήματα παραμένουν και μας ταλανίζουν.
Τα σχολεία έχουν τα κακά τους τα χάλια.Στην γειτονια μου στην Ξηροκρηνη εδώ και 2 χρόνια έχουν κολλήσει οι εργασίες για την ανέγερση ενός νέου σχολείου και την επέκταση ενός άλλου.Στον περιφεριακό συνεχίζουμε να σκοτωνόμαστε εξαιτίας κατασκευαστικών λαθών,η αισχροκέρδεια παραμένει σε βενζινάδικα,σουπερμαρκετ λαικες.Εχουν κόψει τις συγκοινωνίες στα ευρύτερα χωρια της Θεσσαλονίκης και εκεί οι κάτοικοι ταλαιπορούνται αφάνταστα για να μετακινηθούν.Πολλά εργοστάσια έχουν κλείσει αφού οι εκάστοτε διατάξεις παροτρύνουν τους ιδιοκτήτες να μετακινηθούν σε τρίτες χώρες βυθίζοντας την Θεσσαλονίκη στην ανεργία.
Θα με πείτε μηδενιστή.Ευχαριστως να ακούσω ποιος έιναι ευχαριστημένος από την υπάρχουσα κατάσταση. -
abc
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
πήγε κανένας έκθεση;;
το μόνο που αξίζει είναι ένα κίτρινο viperγια τους εγκάθετους έχει το νέο corsa και όλη τη σειρά από τα golfakia (200,170,140ps)
Μπορείς να μου πεις τι εταιρείες έχει και αν μπορείς να μπαίνεις στα περισσότερα αυτοκίνητα; Αξίζει δηλαδή τον κόπο; (Αυτοκίνητα και λουκάνικα... )
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μπορείς να μου πεις τι εταιρείες έχει και αν μπορείς να μπαίνεις στα περισσότερα αυτοκίνητα; Αξίζει δηλαδή τον κόπο; (Αυτοκίνητα και λουκάνικα... )Σιγά μην αξίζει. Από τότε που έφυγε το λούνα παρκ από την έκθεση δεν ξαναπήγα
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Μπορείς να μου πεις τι εταιρείες έχει και αν μπορείς να μπαίνεις στα περισσότερα αυτοκίνητα; Αξίζει δηλαδή τον κόπο; (Αυτοκίνητα και λουκάνικα... )
Σιγά μην αξίζει. Από τότε που έφυγε το λούνα παρκ από την έκθεση δεν ξαναπήγα
+1 για το λούνα πάρκ
-
Λοιπον εχουμε και λεμε:
Cadilac, Corvete, Hummer: Εχει ολα τα μοντελα αλλα δεν μπορεις να μπεις σε κανενα εκτος και εαν εισαι πραγματικα ενδιαφερομενος.
Volvo: Ανοιχτο το S40 τα υπολοιπα κλειστα.Εχει και το νεο C70 cc.
Skoda: Εχει το νεο roomster σε δυο εκδοσεις και ολα τα μοντελα ειναι ανοιχτα.
Opel: Εχει το νεο Corsa σε τριθυρη εκδοση και Astra cc και ολα ειναι ανοιχτα.
VW: Εχει ολα τα μοντελα και επισης golf&Touran με κινητηρες Tsi.
Εχει περιπτερο με κλασικα αυτοκινητα.
Citroen: εχει τα επαγγελματικα της και το νεο Jumper.
Dodge & Σια:Στο Αμερικανικο περιπτερο και ειναι μερικα αχοιχτα οπως το νεο Dodge Caliber
Lada: Ουδεν σχολιον
Αυτα θυμαμαι προς το παρον.
Μου εκανε εντυπωση το roomster (θετικη) και το Caliber (αρνητικη)
Επισης στη νοτια πυλη εχει και test drive μερικα τζιπ σε ειδικο χωρο με ραμπες κλπ. οπως περσι και επισης ενα περιπτερο μς τα περισσοτερα τζιπ της αγορας.
-
abc
-
επιτελους πειτε αυτον τον funky να μην κυκλοφορει συνεχεια γυρω γυρω απο το σπιτι μου.....
θα αρχισω να νιωθω ανασφαλεια
Posts προς Θεσσαλονικείς