-
Κάποιος @%#@#$% μου έκανε μια γρατζουνιά στο παμπρίζ (μάλλον με κλειδί). Επειδή είναι ακριβώς στην ίδια οπτική γωνία με τον δρόμο ενοχλέι. Η γρατζουνιά είναι τελείως επιφανιακή αλλά δεν φεύγει...
Ξέρει κανείς αν φτιάχνεται ??
-
Κάποιος @%#@#$% μου έκανε μια γρατζουνιά στο παμπρίζ (μάλλον με κλειδί). Επειδή είναι ακριβώς στην ίδια οπτική γωνία με τον δρόμο ενοχλέι. Η γρατζουνιά είναι τελείως επιφανιακή αλλά δεν φεύγει...
-
-
Ο χρήστης Dev έγραψε:
Κάποιος @%#@#$% μου έκανε μια γρατζουνιά στο παμπρίζ (μάλλον με κλειδί). Επειδή είναι ακριβώς στην ίδια οπτική γωνία με τον δρόμο ενοχλέι. Η γρατζουνιά είναι τελείως επιφανιακή αλλά δεν φεύγει...Ξέρει κανείς αν φτιάχνεται ??
φτιάχνεται σε auto glass μαγαζί. το ζεσταίνουν και φεύγει (ή κατι τέτοιο).
-
Mporhs kai monos sou na to ftiakshs. Des to link. H 8eoria kai praksh einai omia.
http://www.hondaprelude.to/forums/showt ... adid=20225
-
Θα σου πρότεινα να δεις αν η ασφάλειά σου σε καλύπτει για θραύση υαλοκρυστάλλων,να το αλλάξεις.Σε παρόμοια περίπτωση με την δικιά σου(εμένα την γρατζουνιά την προκάλεσε πετραδάκι που κόλλησε στον καθαριστήρα),η ασφαλιστική με αποζημείωσε.Αν δεν το αναφέρει το συμβόλαιο.κάνε ένα τηλέφωνο στην εταιρεία που είσαι ασφαλισμένος και ρώτα το.Παρόμοιο θέμα ανοίχτηκε και στο παρελθόν,όπου απο εκεί πληροφορήθηκα και εγώ την περίπτωση αυτή.(Γενάρης 2003)
-
Το ίδιο, αλλά από πετραδάκι στον υαλοκαθαριστήρα, μου συνέβη και μένα. Πήγα σε auto-glass μαγαζί, αλλά τελικά δεν μου το επιδιόρθωσε. Αν η γρατσουνιά είναι αισθητή με το νύχι... (δηλαδή βρίσκει το νύχι σου καθώς περνάς από πάνω) τότε δεν φτιάχνεται...λυπάμαι που στο λέω, αλλά η το συνηθίζεις ή το σπας τελείως και πας για νέο αν σε καλύπτει η ασφάλεια (πάντως ο τύπος στο μαγαζί μου πρότεινε να το αφήσω ως έχει, διότι καμιά φορά στις αλλαγές παρμπρίζ δεν τις κάνουν σωστά και μπάζει νερά).
-
Δες αν θέλεις και αυτό το thread
-
Ο χρήστης Kostas-Leon έγραψε:
Δες αν θέλεις και αυτό το threadΤο μαγαζί είναι το auto-pro και είναι
Πολυλά 46 & Λ. Ηρακλείου 50, Α,. Πατήσια
τηλ 2102015222 και κιν. 6944 556066
Πάντως αν είναι αισθητό με το νύχι, δεν το επιδιορθώνει.Υ.Γ. Χρόνια πολλά σε όλους
-
Ο χρήστης OUZO Power έγραψε:
Mporhs kai monos sou na to ftiakshs. Des to link. H 8eoria kai praksh einai omia.http://www.hondaprelude.to/forums/showt ... adid=20225
Αυτό θα δουλέψει εάν τα καλύματα των φαναριών δεν είναι απο κρύσταλο αλλα απο πλαστικό ή θα τα κάνει ...αόρατα ?
-
Ο χρήστης Kostas-Leon έγραψε:
Το ίδιο, αλλά από πετραδάκι στον υαλοκαθαριστήρα, μου συνέβη και μένα. Πήγα σε auto-glass μαγαζί, αλλά τελικά δεν μου το επιδιόρθωσε. Αν η γρατσουνιά είναι αισθητή με το νύχι... (δηλαδή βρίσκει το νύχι σου καθώς περνάς από πάνω) τότε δεν φτιάχνεται...λυπάμαι που στο λέω, αλλά η το συνηθίζεις ή το σπας τελείως και...........Έχει δίκιο ο φίλος μας. Θα ήθελα μόνο να προσθέσω ότι και τα μικρό ραγίσματα δεν επισκευάζονται αλλά μπορούν αν δεν εμποδίζουν την ορατότητα να παραμείνουν στο ίδιο μέγεθος χωρίς να απλώσουν βάζοντας στις άκρες του ραγίσματος διαφανές Μανό (αυτό που βάφουν τα νύχια τους οι γυναίκες). Πολύ αποτελεσματικό και αόρατο μέτρο!
-
Ο χρήστης Jeep-akias έγραψε:
Mporhs kai monos sou na to ftiakshs. Des to link. H 8eoria kai praksh einai omia.
http://www.hondaprelude.to/forums/showt ... adid=20225
Αυτό θα δουλέψει εάν τα καλύματα των φαναριών δεν είναι απο κρύσταλο αλλα απο πλαστικό ή θα τα κάνει ...αόρατα ?
kai me plastiko douleuh. 8elhs omos ena para poli, to pio psilo gialoxarto pou mprhs na brhs kai na einai WET SANDING gialoxarto. beta me ena kalo polish to pernas kai einai #1.
-
Η χαρακιά-γραρζουνιά (επιφανειακώς) έγινε καθώς καθαριζόταν σε πρατήριο, από την ράβδο με τον σπόγγο με τα οποία καθαρίζονται τα τζάμια. Ίσως το έτριψε το μεταλλικό μέρος.
Το σβήσιμο έγινε με μπλέ σβήστρα (για στιλό) έπειτα από υπόδειξη φίλου.
Τον ευχαριστώ.
Το μόνο που έμεινε είναι ελαφρά μικρή θολούρα η οποία φαίνεται από μέσα (εσωτερικώς).
Δεν λέω ότι είναι αποτελεσματικό για πάσα περίπτωση.Πρότερα (με την χαρακιά).
Ύστερα από το σβήσιμο.
Γραντζουνιά στο Παμπρίζ