-
εγω κυκλοφορω ευρωπη κυριως...
και οπως ειχε πει και ο μετρ στις φυλακες στο ηρωες με τα κολαν:'We're so busy!'
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
(ΥΣ: Να τολμήσω να ρωτήσω αν έχεις/είχες/σκοπεύεις ν'αγοράσεις Hyundai; Εκτός αν απλώς κάνεις σταυροφορία για το...καλό-κατά την γνώμη σου- χιούμορ!)Να τολμήσω να σου ζητήσω να προβλέψεις τη σωστή απάντηση;
-
Χμμμ...μάλλον περι...σταυροφορίας πρόκειται!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτό να δεις κρατήματα με τέτοιο βάρος και ακαμψία, τρένο πάει!Από βάρος άλλο τίποτα. 3.500 κιλά.
Αν κρίνουμε από το, 'τα βαριά αυτοκίνητα κρατάνε καλύτερα', τότε μιλάμε για επίπεδο κρατήματος F1. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μόνο οι γάλλοι τελικά έχουμε χιούμορ...αλλά βέβαια, όταν μένεις στην μέση του πουθενά επειδή κάηκε το λαμπάκι του αναπτήρα και δεν πέρνει μπρος το μπουρδέλο, θέλει χιούμορ...
Και ψυχραιμία μοναχού Σαολίν (Δηλαδή πάλι κάτι από την Άπο ανατολή) .
Ρε συ high fidelity, με το συμπάθειο, αλλά γιατί;;;;;;;;;;
Γιατί δεν είναι High end.
-
εν τω μεταξύ η Hyundai αλλά πιο πριν και η Daewoo...στην Κορέα φτιάχνουν από προφυλακτικό μέχρι κινητήρες πλοίου...
Η Hyundai είναι ο σημαντικότερος ναυπηγός σήμερα στον κόσμο και γενικότερα η Κορέα είναι Νο.1 μαζί με την Ιαπωνία στον τομέα! Οι περισσότεροι Ελληνες πλοιοκτήτες, εκεί φτιάχνουν τα καινούρια πλοία τους, από τάνκερ μέχρι κρουαζιερόπλοια.
Τα πιάααα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
εν τω μεταξύ η Hyundai αλλά πιο πριν και η Daewoo...στην Κορέα φτιάχνουν από προφυλακτικό μέχρι κινητήρες πλοίου...
Η Hyundai είναι ο σημαντικότερος ναυπηγός σήμερα στον κόσμο και γενικότερα η Κορέα είναι Νο.1 μαζί με την Ιαπωνία στον τομέα! Οι περισσότεροι Ελληνες πλοιοκτήτες, εκεί φτιάχνουν τα καινούρια πλοία τους, από τάνκερ μέχρι κρουαζιερόπλοια.
Τα πιάααα.
Πάλι τα πιες ρε θείο? Πώς θα οδηγήσεις μεθυσμένος? Ποιος είσαι?
-
ΖΗΤΩ ΤΑ ΚΟΡΕΑΤΙΚΑ..............
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τα πιάααα.
Φτιάχνουν θείο ...όσο και αν σου φαίνεται παράξενο και μάλιστα είναι από τους καλύτερους πελάτες. Μην κρίνεις από τα οχηματαγωγά...που βλέπεις το καλοκαίρι. Μιλάμε για τάνκερ. Εχω ξάδερφο στο επάγγελμα και ξέρω καλά.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Παντως φιλε μου περα απο πλακα που φυσικα πρεπει να γινεται
Και ακριβώς επειδή πρέπει να γίνεται, ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!
Μας καταστρέφετε το θέμα απαντώντας σοβαρά, δεν το καταλαβαίνετε?
Α ρε Ελληνα, μη σου κατηγορήσουν τις επιλογές σου, χειρότερος κι από τον πιο φανατισμένο μουσουλμάνο γίνεσαι...

γιατι ρε φιλε εγω δεν εκανα πλακα με το αξεντ και τις διαφημισεις; Ειδικα το συμπερασμα σου φιλε μου για τον νεοελληνα παρολο που κατα βαση εχεις δικιο δεν νομιζω να με αφορα οποτε το κρινω αστοχο...εκτος ρε φιλε αν ονειρευεσαι και εσυ στα γεραματα να παρεις...αξεντ ( αληθεια τους εχετε δει;;;σαν να εχουν παρωπιδες αριστερα δεξια, κοιτουν μονο ευθεια με καρφωμενο βλεμμα, πιανουν το τιμονι δυνατα και... απλα μετακινουνται χωρις να γυριζουν ακομα και αν τους κατεβαζεις...καντηλια για την οδηγηση τους... και το χρωμα του αξεντ φυσικα ασημενιο για να μην λερωνει...)
-
Όλοι αυτοί οδηγούσαν γκολφάκια και ούνο πριν 15 χρόνια.
-
Χμμμ...μάλλον περι...σταυροφορίας πρόκειται!Σταυροφορία υπεράσπισης ενός φτωχού πλην τίμιου κατασκευαστή.
Δεν έχω Hyundai ούτε θα αγόραζα κάποιο κατα πάσα πιθανότητα. Ίσως κανα Kia Picanto αν ήθελα ένα καλό μικρό και δεν μπορούσα να περιμένω τα νεας εσοδείας. Ford οδηγώ αλλά δεν αποκαλύπτω εδω μέσα ποιο μοντέλο γιατί τότε θα φάω την καζούρα της ζωής μου
-
Transit?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όλοι αυτοί οδηγούσαν γκολφάκια και ούνο πριν 15 χρόνια.Και στα σχέδιά τους το επόμενο αμάξι θα είναι... OPEL!!!
(Για να μη ξεχνιόμαστε manosk, άν και σε λάθος thread)
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Transit?Αυτό είναι το χειρότερο που μπορείς να σκεφτείς;;; (στις στροφές του τιμονιού απ άκρη σ' άκρη κοντά έπεσες)
-
Οχι, δεν είναι το χειρότερο. Ομως δεν είναι το σωστό thread εδώ.
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
ΖΗΤΩ ΤΑ ΚΟΡΕΑΤΙΚΑ..............Ζηηηηηττττωωωωωωωωωωωωωω!!!
-
Ο χρήστης ο manosk σε άλλο θέμα έγραψε:
Δεν είμαι σίγουρος. Έχω την εντύπωση ότι το πρώτο 100% κορεατικό αυτοκίνητο ήταν το αρχικό Accent. Σ' αυτό μπήκε ο πρώτος κινητήρας της Hyundai που μετά μπήκε και σε άλλα.αποφράδα ημέρα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δεν είμαι σίγουρος. Έχω την εντύπωση ότι το πρώτο 100% κορεατικό αυτοκίνητο ήταν το αρχικό Accent. Σ' αυτό μπήκε ο πρώτος κινητήρας της Hyundai που μετά μπήκε και σε άλλα.
αποφράδα ημέρα
Το θυμαμαι σαν τωρα (το ειδα στο cnn). Hταν ενα μαυρο και βροχερο πρωινο, σαν να εκλαιγε ο ουρανος, την 11η Σεπτεμβριου του 1990...
-
Η πλάκα έγινε, ελπίζω να το ευχαριστηθήκαμε ολοι, αλλά δεν έχει νόημα πλέον!
θΑΨΤΕ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΕΑΤΕΣ..ΚΑΙ Ο RANDOM ΜΑΖΙ ΣΑΣ..)))