Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Θα ξενυχτήσω απόψε γμτ
Πικραμένοι-τρελαμένοι γαύροι παίρνουν στον sport-fm , στην εκπομπή του Ελευθεράτου. Μιλάμε για πολύ ...χώσιμο.
Κόκαλης , Σόλιντ, Ζεβλάκοφ, Ουαντού, δε θα 'γλιτώσει' κανείς απόψε
ΜΑΛΑΚΕΣ γάβροι εννοείς. Που πίστεψαν ότι θα κάναμε και περίπατο φέτος. Τέσπα, χεσμένους τους έχω κι αυτούς.
Το κρίμα είναι ότι για ακόμη μια χρονιά παίζουμε ΜΠΑΛΑ και χάνουμε. Γαμώ τη μπουτάνα μου δηλαδή. Βάλαμε πρώτοι γκολ και... tilt! Σαν να μπήκαν τα γυναικόπαιδα μέσα να παίξουν ξαφνικά. Και άντε, μαλακίστηκες, 1-2 το ημίχρονο. Άντε, μαλακίστηκες και 10 λεπτά από το 2ο. Ισοφαρίζεις με ΓΚΟΛΑΡΑ (όσο κι αν δεν το πάω το τσογλάνι) και μετά αρχίζει η μαλακία... Δικό σου το παιχνίδι, η Βαλένθια κλείνεται πίσω. Σκάει η μπάλα μπροστά στον καλύτερό σου παίχτη (στα χαρτιά) από κοντρα στην περιοχή, και ΜΟΝΟΣ του με το τέρμα την πετάει στα περιστέρια... Τι να πεις...
Αν σας έλεγαν ότι θα έδιναν στο Ριβάλντο μια μπάλα και ένα άδειο τέρμα, ποιος θα υποστήριζε ότι θα το έχανε? Κι όμως, το έχασε Και μη μου πει κανείς ότι δεν θα έπαιρνε ο Ολυμπιακός το ματς αν το πήγαινε 3-2.
ΥΓ1: Ένα από τα δύο πεναλτάκια θα μπορούσε να μας δώσει. ΚΑΙ έτσι όλα θα μπορούσαν να είναι αλλιώς.
ΥΓ2: Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι syele και Krusenstern, δηλώνουν ρητά ότι στον επόμενο αγώνα τα κινητά τους θα είναι κλειστά, ώστε να μην μπορούν να δεχτούν sms ή κλήση από έτερο αεκτζή moderator που γράφει με κόκκινη γραμματοσειρά. Γρουσούζη!!!