Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Ta moter γενικα ειναι αξιοπιστα...κ.τ.λ
ΟΚ,δεκτά όσα αναφέρθηκαν παραπάνω.
Να κάνω μια ερώτηση που έπρεπε να κάνω από την πρώτη στιγμή.
Είχατε κάποιο πρόβλημα από κινητήρα VW που να σχετίζεται με τη λίπανση στο συνεργείο σας;
Κάθε πόσα χιλιόμετρα αλλάζουν συνήθως το λαδάκι τους;
Έχετε ανοίξει καπάκι , φαίνονται όλα καθαρά;
Κατ αρχην να διευκρινησω......δεν ειμαι εξουσιοδοτημενο συνεργειο.......μακρια απο καταρες
Αισθανομαι παντα την υποχρεωση να προτεινω το καλυτερο στον πελατη,ανεξαρτητως κοστους.Και πιστεψε με,ο περισσοτερος κοσμος πληρωνει,αρκει να ξερει τι πληρωνει.
Προσωπικα απ το 2000 μοντ και μετα στα περισσοτερα αυτοκινητα που εχω μπαινει 5/30 και τα κραταω 15000 km.Για τα FSI δεν το συζηταω,οποιος δεν θελει 5/30.......δεν του αλλαζω λαδια.Φευγει οπως ηρθε.Τοσο απλα.
Μα θα πεις η αντιπροσωπεια του βαζει 10/40.Να παει να τα βαλει εκει,οχι εγω.
Θα αισθανθω προσβολη οταν δικο μου αυτοκινητο θα κουβαλησει οδικη βοηθεια απο ατελειες τσαπατσουλιες και λοιπες χημειες.Ετσι εμαθα να δουλευω.Εγω μπορει να ειμαι απλυτος ενα μηνα αλλα το μοτερ θα δουλευει σαn singer!!Τρεις πιτσιρικαδες πηραν τον π@υλο γιατι δεν μπορουσαν να κανουν τα απλα κι αυτονοητα.Αυτο ειναι ψυχωση και το γουσταρω πολυ,κι ας εχει αντικτυπο σε μια μικρη μειοψηφεια.
Το ανταλλακτικο που θαμπει πανω θα πρεπει να ειμαι πρωτα εγω σιγουρος οτι θα δουλεψει κι ας κοστιζει τοσο.Θελεις καλως,δε θελεις παραδιπλα.
Και τα λιπαντικα δεν εξαιρουνται απ τον κανονα.Ειναι κι αυτα ανταλλακτικα του κινητηρα.
Σε οσα μοτερ λοιπον βαλαμε εξ αρχης 5/30 δεν υπηρχε προβλημα καψιματος ποτε.
Οσα ειχαν 10/40 απ τις αντιπροσωπειες και μετα συνεχισαν σε μενα το σερβις το 5/30 το επιναν σαν νερο.Αυτο το προβλημα το εχω πλεον λυσει με τα λιπαντικα της valvoline.Εψαξα να βρω λοιπον το 5/30 που να λειτουργει στα μοτερ και να μην το καιει,κι οχι να καλυψω την καταναλωση λιπαντικου με 15/50!
Ειναι φυσικα γνωστο οτι λαδια μιας πολυ καλης εταιριας λιπαντικων σε ορισμενα μοτερ 'δεν καθονται' τα καινε.Αυτο δεν καθιστα κακο ενα λιπαντικο αλλα εμεις εδω κοιταμε ενα λιπαντικο περα απο το λιπαινει αριστα να εχει κι αλλες καλες ιδιοτητες οπως καθαροτητα κινητηρα μακροζωια λιπαντικου και φυσικα οσο γινετε λιγοτερη καταναλωση γιατι οπως και να εχει λιγο λιπαντικο καινε ολα τα μοτερ σημερα και ειναι απολυτως φυσιολογικο.Οποτε καλα τα σχεδιαγραμματα των λιπαντικων αλλα και πραξη ειναι εξισου σημαντικη.
Γιατι πως να πεισω τον οδηγο ενος cordoba οτι το λαδι ειναι κορυφη (και ειναι,δεν το συζηταμε) οταν το esp 5/30 θελει 3λιτρα αυμπληρωμα απο αλλαγη σε αλλαγη.Οποτε καταλαβαινεις οτι ενα λαδι,για μενα, πρεπει να εχει οσο το δυνατον καλυτερο ολο το πακετο των χαρακτηριστικων.
Με χρηση τετοιων λιπαντικων λοιπον,τα μοτερ ειναι υγιεστατα πεντακαθαρα και χωρις ιχνος προβληματων οπως ωστηρια και λοιπα χαζα προβληματα.Ειδικα σε οσα αμαξια εχω κανει αλλαγη απ τα πρωτα 1000km με 5/30 δεν εκαψαν στην πορεια σχεδον τιποτα
Στα 14αρια μοτερ που ετυχαν καποια προβληματα με καταναλωση λαδιου εκει το προβλημα ηταν καθαρα σε ελλατωματικους κινητηρες (αλλωστε που θα πανε αυτα τα αυτοκινητα......μα στην μπανανια φυσικα)αλλα σε ελατηρια και αλλα σε κεφαλες,οδηγους και τσιμουχακια.
Κι εγω ευχομαι να χτυπησει μοτερ και να ισχυριστει ο πελατης κακο λιπαντικο.Γιατι οταν επιλεγεις με γνωμονα τον κατασκευαστη συνηθως δεν βαζεις το χερι στην τσεπη αλλα η εταιρια.Κι οταν πισω μου εχω μια valvoline που αναλαμβανει χημειο και λοιπες διαδικασιες δεν εχω να φοβηθω τπτ.