-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Alonso - FerrariΝομιζω η Renault θα ανακάμψει στην Ασία, αν και ο Fisico δύσκολο να βοηθήσει για το κατασκευαστών.
Εκτός απο την Suzuka
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Alonso - Ferrari
Νομιζω η Renault θα ανακάμψει στην Ασία, αν και ο Fisico δύσκολο να βοηθήσει για το κατασκευαστών.
Εκτός απο την Suzuka
Καλά και το 03 λέγαμε οτι θα πάρουμε 2 βαθμούς χωρις κόπο και μας βγήκε η ψυχή με τον Κίμι ..... (αχ ρε Φιν, θα σε στηρίξω του χρόνου ... )
-
Για μένα ειναι 51-49 Ferrari - Renault και
50-50 Schumacher - Alonso.
Αυτό που δεν θα ήθελα με τίποτα να γινει στους 3 τελευταιους αγώνες είναι τίποτα 'περιέργες' συγκρουσεις μεταξύ των 4 μονοθεσίων Ferrari και Renault. Ας το πάρει όποιος το πάρει χωρίς 'αμφισβητούμενες φάσεις' και 'τιμωριες'.
Forza Scuderia
-
...2.5 η αποδοση στο Παμε στοιχημα για πρωταθλημα στον Αλονσο
-
Ο χρήστης antony baltz έγραψε:
...2.5 η αποδοση στο Παμε στοιχημα για πρωταθλημα στον ΑλονσοΗταν 2.75 πριν, έτσι ?
-
....χωρις να ειμαι σιγουρος ..... νομιζω οτι ειναι το 2,5 ειναι το υψηλοτερο που εχει δωσει ....
Τι λες Κ ?
-
ok ...exeiς δικιο .....
...2,75 ΦΑ
...1,25 ΜΣ
**ΥΓ ....εαν και δεν μ'αρεσει η 'τζογαδο-μανια' ...και δεν εχω παιξει ποτε στοιχημα.
Τα ποσοστα (κ.mod) τα αναφερω ώς ενδειξη του τι θεωρουν πιθανό οι books και βεβαια οχι ως προτροπη σε καποιον να παιξει .**
-
ok ...exeiς δικιο .....
...2,75 ΦΑ
...1,25 ΜΣ
**ΥΓ ....εαν και δεν μ'αρεσει η 'τζογαδο-μανια' ...και δεν εχω παιξει ποτε στοιχημα.Τα ποσοστα (κ.mod) τα αναφερω ώς ενδειξη του τι θεωρουν πιθανό οι books και βεβαια οχι ως προτροπη σε καποιον να παιξει .**
Συμφωνο απόλυτα μαζι σου περι τζόγου.
Αλλο site στοιχημάτων δίνει:
2006 Drivers' Championship - 2:00 PM Winner
Michael Schumacher (GER/Ferrari) 1.55
Fernando Alonso (ESP/Renault) 2.30
(πιο νορμαλ τιμές κατα την γνώμη μου) -
Τα ποσοστα (κ.mod) τα αναφερω ώς ενδειξη του τι θεωρουν πιθανό οι books και βεβαια οχι ως προτροπη σε καποιον να παιξει .[/b]no prob
mod
-
Γειά σας,
Το ...άγχος τώρα το έχει ο Alonso και η Renault !!
Οι δύο βαθμοί που χωρίζουν τους δύο οδηγούς, καλύπτονται εύκολα από τον ...Μιχάλη.
Η αξιοπιστία της Renault, φάνηκε να ...ξεθωριάζει!
Ψήφισα τον Sumi και την Ferrari.Φιλικά
Μάξιμος
-
+1
-
MS (δε με απασχολεί ουδόλως το Κατασκευαστών, από τη στιγμή που δεν απασχολεί τις ομάδες).
Εύκολο δεν είναι να το γυρίσει εντελώς, ούτε κάποια πρόβλεψη κάνω. Απλά πιστεύω στις δυνατότητές του.
Και στον Καναδά το ίδιο θα ψήφιζα... επειδή έτσι μας αρέσει!
FA ή MS, Renault ή Ferrari;