-
Δεν μας άντεξε άλλο και έφυγε!
-
που να αντέξει! Να δεις το πτήση 93, πολύ καλό...
-
Δεν έχω με ποιον να πάω σινεμα...
-
Μόνος; Κοπελιά;
-
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Χτες κοιμήθηκα απ' τις 21:30 περίπου...Αλλά πριν κοιμηθώ, είχα τσακίσει αυτό!!!
Καλή σας μέρα!
Υπο αλλες συνθηκες θα ζηλευα,ΑΛΛΑ χθες εφαγα τρομερο παϊδακι,κοκορετσι,λουκανικο σε μια ταβερνα στην Καλλιτεχνουπολη(κοντα στη Ραφηνα).
Καιρο ειχα να φαω τοσο ωραιο παϊδακι.Το μονο που με χαλασε ηταν οτι το καλυτερο του μαγαζιου(κοντοσουβλι) ειχε τελειωσει μιας κ πηγαμε λιγο αργα..
Φορουμ ακουει?Να την εχουμε στα υποψην την εν λογω ταβερνα..
-
Αφενός καλημέεεεεεερες!
Αφετέρου ροκστα, το 'σιγά σιγά' απ ότι βλέπω τραβάει πάρα πολύ.. Από τον Φλεβάρη, έχουμε φτάσει Σεπτέμβρη και ακόμα δεν έχεις κάνει κίνηση.. Ή σε βλέπει σαν φίλο ήδη, ή είσαι στα πρόθυρα του να σε δει σαν φίλο.
Εφαρμοσμένη kid-οτακτική: Πάτε σε club με κοινή παρέα - με τραπέζι κατά προτίμηση για να υπάρχει άφθονο αλκοόλ έτσι ώστε να α)της βάλεις ποτό β)πας 2-3 φορές με 2 σφηνάκια από το μπουκάλι για να πιείτε οι δυο σας. Δεν παίρνεις αυτοκίνητο και φροντίζεις να μην πάρει ούτε αυτή για να μπορέσετε να πιείτε. Γύρω στις 2-2.30 που έχετε κάνει καλό κεφάλι την παίρνεις από το χέρι και πάτε στο μπαρ - όχι σε αυτό που είναι δίπλα στο τραπέζι σας, στο άλλο που είναι λίγο πιο μακριά. Παραγγέλνεις 2 σφηνάκια με (α) Μπαντίντα (β) Μαλιμπού (γ) μπλου καρακάο (δ) ανανά, τα πίνετε και μετά της λες σε θέλω και πας να την φιλήσεις. (Το 'σε θέλω' μπορεί να παρακαμφθεί.)
-9/10 Φορές αυτή η τακτική δουλεύει.
-Το σφηνάκι είναι μπλε και ψαρώνει τις γκόμενες, δεν είναι για να το πιεις με τους κολλητούς σου και ποτέ μην το πίνετε άντρες μόνοι σας. Γκομενοπαγίδα είναι.
-Αν δεν γίνει τίποτα με την συγκεκριμένη μπορείς να εφαρμόσεις το ίδιο τρικ και με άλλες. Η κλασσική δικαιολογία άμα σου πουνε τίποτα την επόμενη μέρα είναι 'ΕΓΩ? Μεθυσμένη ήσουν χθες βράδυ ή οι φίλες σου σου λένε βλακείες?'
-Αν η γκόμενα δεν πίνει γενικώς πας για άλλο σύστημα, αυτό έχει ως βασικό στοιχείο το αλκοόλ.Στα αρνητικά είναι ότι την επόμενη μέρα θα το δει σαν την τρέλα της προηγούμενης νύχτας και να είναι κομπλαρισμένη αν ξαναβγείτε.
Αυτό είναι αρκετά καλό για plan Α ?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αφενός καλημέεεεεεερες!Αφετέρου ροκστα, το 'σιγά σιγά' απ ότι βλέπω τραβάει πάρα πολύ.. Από τον Φλεβάρη, έχουμε φτάσει Σεπτέμβρη και ακόμα δεν έχεις κάνει κίνηση.. Ή σε βλέπει σαν φίλο ήδη, ή είσαι στα πρόθυρα του να σε δει σαν φίλο.
ξέρεις εσύ από φίλες
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αφενός καλημέεεεεεερες!
Αφετέρου ροκστα, το 'σιγά σιγά' απ ότι βλέπω τραβάει πάρα πολύ.. Από τον Φλεβάρη, έχουμε φτάσει Σεπτέμβρη και ακόμα δεν έχεις κάνει κίνηση.. Ή σε βλέπει σαν φίλο ήδη, ή είσαι στα πρόθυρα του να σε δει σαν φίλο.
ξέρεις εσύ από φίλες
-
Εγώ τις βλέπω σαν φίλες και αδιαφορώ πως με βλέπουν αυτές.. Δεν είναι όλες κρέας για μένα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εγώ τις βλέπω σαν φίλες και αδιαφορώ πως με βλέπουν αυτές.. Δεν είναι όλες κρέας για μένα.Αν είναι νόστιμο μια χαρά είναι
και βέβαια, πάλι στο φαγητό
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αφενός καλημέεεεεεερες!
ξέρεις εσύ από φίλες
Αυτό πάει σε μένα κανονικά...
Γμτ, χτες μαλώσαμε λιγάκι με την δικιά μου...
-
Για την ταινία Νινο?
-
Δεν ήταν καλή η πτήση;
-
Πωπω χιούμορ πρωί πρωί όλοι σας!
-
καλημεραααααα
ειπα να αρχισω να γραφω εδω τιποτα
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αυτό είναι αρκετά καλό για plan Α ?Δεν το συνιστω διότι:
α) Το πρότεινε ο Δημήτρης. (Δεν θελω να επεκταθω στον λόγο α)
β) Επικινδυνο αν σαρεσει πραγματικά η κοπελια. Ακόμα κ να πετυχει κ το βραδυ δεν ειστε φιλοι το επόμενο πρωι θα υπάρχει μπερδεμα. Διοτι αυτη δεν θα ξερει αν ησουν μεθυσμενος κ απλα το κανες, εσυ δεν θα ξερεις αν ηταν μεθυσμενη κ απλα το κανε κοκ.. Που σημαινει πρεπει να γινει συζητηση τι ηταν αυτο για σενα, τι ηταν αυτο για μενα.. Α πα πα.. Βαρετο και κουραστικο (κουραστηκα ήδη). Και με κινδυνο να φτασετε σε χειρότερο σημειο απ'οτι πριν. Μετα από αυτο θα ξαναζητησεις βοηθεια και ή θα σου ξαναπροτεινει ο kid κατι (καταλαβαινεις.. ) ή θα ακολουθησεις τον πλανο Β του γιατρου.. Το οποιο μην το απορριπτεις ετσι, δεν είναι κακό...Το καλύτερο είναι εφόσον, στο υπογραφω εγω, η κοπελα εχει καταλαβει που το πας, να μιλησεις καθαρα για το τι θες. Το πολυ πολυ να σου πει όχι, να την χαιρετησεις και να πας για την επόμενη. Καθόλου κακό, δεν θα πεθανουμε για εναν άνθρωπο.
Ολα αυτα εφόσον δεν είσαι σκορπιος όπου και θα σκασεις που σου είπε όχι κ κατα πασα πιθανότητα θα κάνεις ότι χειρότερο υπάρχει απλά κ μόνο για να την εκδικηθεις. Αν ανηκεις στα υπολοιπα 11 ζωδια προχωρα έτσι καθαρα κ ξαστερα κ δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Αν σου πει όχι σημαινει ότι όντως δεν θέλει, είχε αρκετο καιρό να επεξεργαστει την ιστορία μεταξυ σας.
Αυτα για να ακουσεις κ καμια σοβαρη γνωμη απο κανεναν σοβαρό ανθρωπο στο φόρουμ που μπλεξες. Ακόμα και αν ο σοβαρός ανθρωπος έχει κοιμηθει 4 ωρες μόνο!
-
Αν πάει να της μιλήσει χύμα και φάει τα μούτρα του σύμφωνα με το σχέδιο σου δεν πρόκειται να γίνει κάτι μεταξύ τους.
Αν όμως ακολουθήσει το δικό μου σχέδιο, θα κάνουν ότι είναι να κάνουν και μετά ας την παρατήσει - επειδή μπορεί ότι γίνει να τον ξενερώσει. Βέβαια παίζει να ξενερώσει και αυτή αλλά who cares?
Άσε που αν φάει Χ μεθυσμένος μπορεί να πει ότι δεν το θυμάται και να προχωρήσει παρακάτω χωρίς να γίνει ρόμπα. (Το ξέρω, γυναικεία τακτική αυτή αλλά σώζει ζωές) Αυτά από μένα, ΟΥΓΚ.Ηλέκτρα περίμενε pm για να μου λύσεις μια απορία που έχω για το α)..
-
τι διαβάζει Σαββάτο πρωί κάποιος...
-
Κοσμοπολιταν εγινε το φορουμ!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#4]