-
Και οι δύο έχετε δίκιο!
Εντωμεταξύ πως να χωρέσει να κάνει αναστροφή ολόκληρο θηρίο εκεί; Εκτός του ότι είναι παράνομο... -
Eδώ έφαγε όλο το γάιδαρο, στην ουρά (αναστροφή) θα κολλήσει;
-
Αν εχει ηδη στρίψει δεξιά προς Κάτω Κηφισιά (ερχόμενος από ΕΟ) τότε είναι τελείως όργιο!!!
Μπορεί να στρίψει αριστερά και στο φανάρι!!! -
-
Αυτό ακριβώς υπέθεσα!!!
Αν ερχόταν από ΕΟ, μπορούσε να στρίψει αριστερά στο φανάρι, πριν στρίψει στην Λύρα!!!
Το ίδιο και αν ερχόταν από Χαριλάου Τρικούπη.ΕΛΕΟΣ!!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τέλος Ζώα με τα μηχανάκια-μηχανες, μέσα στην κωλοκίνηση πας να αλλάξεις λωρίδα...που να αλλάξεις λωρίδα, σα τις μύγες απο παντού πετάγονται....α στα διάλα την απόμενη φορά θα αρχίσω να τους πατάω!Πεστα φιλε. Αλλαζουν λωριδες γραφοντας στα @@ τους τα παντα. Αν τους τρακαρεις θα βρεις και τον μπελα σου.
Επισης οταν εχει κινηση και μια λωριδα δεν τολμας να κανεις λιγο δεξια ή αριστερα για να αποφυγεις καμια λακουβα,γιατι ερχονται ξυστα διπλα σου. Επισης οταν εχει κινηση και 3 λωριδες και πας αργα, πανε απο τερμα αριστερα τερμα δεξια και περνανε απο μπροστα σου, υπολογιζοντας οτι εσυ δεν θα πατησεις λιγο γκαζι παραπανω. Αι σιχτιρ πια. Εχω βαρεθει την κωλομπανανια που ζουμε.
Φυσικα περνανε ολα τα φαναρια με κοκκινο. ''Κατσε εσυ μαλακα στο φαναρι και εγω με την μηχανη ειμαι μαγκας. Κοιταω αν ερχεται κανεις και φευγω''. Αι στα διαλα
-
Που να δεις οταν εισαι με το επαγγελματικο και καθονται πισω δεξια σου (νεκρη γωνια). Απλα τους ακους. Καλα δεν καταλαβαινουν οτι μπορει να γινουν κιμασ?
Στην Αθηνα αναγκαζομαι σε διαφορες κουλες ρυθμισεις του καθρεφτη για δαφτους...
-
Φυσικα περνανε ολα τα φαναρια με κοκκινο. ''Κατσε εσυ μαλακα στο φαναρι και εγω με την μηχανη ειμαι μαγκας. Κοιταω αν ερχεται κανεις και φευγω''. Αι στα διαλα
Να περνάνε και με φούξια δεν με νοιάζει αυτό, αλλά όταν το κάνουν σε δρόμους με μία λωρίδα ανα κατεύθυνση, και σκάνε πρώτοι στο φανάρι και μετά πάνε με 30χλμ τα παίρνω, όπως όταν περνάνε όλη την σειρά και κάθονται μπροστά σε φανάρι που στρίβει αριστερά το οποίο κρατάει λίγο, ανάβει το πράσινο, δεν ξεκινάνε, κορνάρεις...εκεί ακούνητοι, ξανακορνάρεις.....σε κάποια φάση φεύγουν και αντί για 7-8 αμάξια περνάνε 2, τον γαμείς τον μαλάκα η όχι?
ΥΓ, το τελευταίο με τσαντίζει κα ιόταν το κάνουν και Ζώα με 4 πόδια....ε ρόδες εννοούσα!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Να περνάνε και με φούξια δεν με νοιάζει αυτό, αλλά όταν το κάνουν σε δρόμους με μία λωρίδα ανα κατεύθυνση, και σκάνε πρώτοι στο φανάρι και μετά πάνε με 30χλμ τα παίρνω, όπως όταν περνάνε όλη την σειρά και κάθονται μπροστά σε φανάρι που στρίβει αριστερά το οποίο κρατάει λίγο, ανάβει το πράσινο, δεν ξεκινάνε, κορνάρεις...εκεί ακούνητοι, ξανακορνάρεις.....σε κάποια φάση φεύγουν και αντί για 7-8 αμάξια περνάνε 2, τον γαμείς τον μαλάκα η όχι?
ΥΓ, το τελευταίο με τσαντίζει κα ιόταν το κάνουν και Ζώα με 4 πόδια....ε ρόδες εννοούσα!
Αφου δε σε πειραζει με τι περνανε, οταν διασταυρωθεις καθετα με εναν απο τους 'ας περνανε και με φουξια' ελα να τα ξαναπουμε!
-
Όταν θα κεντράρο κάποιο θα σου πώ! Αν κα ιόπως έχεις δει τα μηχανάκια κοιτάνε καλά πριν την κάνουν και εξαφανίζονται στο κόκκινο, δεν έχει τύχει ποτέ να με ενοχλήσει έτσι μηχανάκι, εδώ και 8 χρόνια!
ΥΓ..........κανόνισε παλιογκαντέμη να μπω αυριο κα ινα γραψω, πέρασα απο πάνω μηχανή που πέρασε με κόκκινο!
-
To kακο με τα μηχανακια μικρου κυβισμου(παπακια,σκουτερακια etc) εχει παραγινει....
Ερχονται στα φαναρια κ μπαινουν μπροστα σου,πολλες φορες εχει τυχει να αναγκαζομαι να κανω λιγο δεξια η αριστερα για να περασουν,γιατι σε διαφορετικη περιπτωση θα την πληρωσει ο καθρεπτης...
Οι περισσοτεροι δεν φερουν κρανος,η αν το φερουν το κρανος προστατευει τον αγκωνα...
Δεν σεβονται τους αλλους,οδηγουν χωρις να κοιτανε..Πανε με 30 χλμ κ σε καθυστερουν.Φυσικα δεν εχω την απαιτηση να κανω dragster απο φαναρι σε φαναρι,αλλα δεν παλευεται...
Δυστυχως βεβαια ολα αυτα εντασσονται στην γενικη ελλειψη οδικης παιδειας που εχουμε...
Που θα παει θα φτιαξουμε σε πολλα πολλα χρονια.
-
350 ευρώ το κράνος.
-
Όπως ξέρεις πολύ καλά οι κλήσεις για κράνος κόβονται κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα...Δεν πα να ναι και 2000 ευρώ άσε που με μηχανάκι είναι πολύ εύκολο να την κάνεις από μπλόκο αρκεί να το πάρεις χαμπάρι
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
350 ευρώ το κράνος.τόσο ακριβά είναι;
-
1 πρόστιμο = 1 μέτριο κράνος. Ένα ωραίο μέτρο θα ήταν να σου λέει ο τροχονόμος να προσκομίσεις εντός 15ημέρου τιμολόγιο αγοράς σωστού κράνους στην τροχαία με το όνομά σου ώστε να γλιτώσεις το πρόστιμο.
-
manosk
Εξαιρετική ιδέα, φοβερό μέτρο! Μπράβο! -
Με εκνευρίζει απίστευτα που τον τελευταίο καιρό (ή τώρα το παρατηρώ τέλος πάντων), ιδίως Παρασκευή/ Σάββατο, αργά το βράδυ (ή νωρίς το πρωί), γυρίζεις σπίτι σου και πρέπει να αντιμετωπίσεις πληθώρα κρετίνων που περνούν με κόκκινο- διαρκώς!
Μάλιστα, την προηγούμενη βδομάδα, τελευταία στιγμή αποφεύχθηκαν 2 ατυχήματα ακριβώς μπροστά μου στην Βασιλίσσης Σοφίας. Έλεος πια- αν και διαφωνώ με τα ακραία πρόστιμα (ιδίως τα χρηματικά), αυτό με το κόκκινο έχει καταντήσει γελοίο- δεν σέβονται τίποτε πια τα ΖΩΑ;
-
Ή το άλλο να περιμένουν λίγο και μετά να βγαίνουν σιγά σιγά πριν ανάψει το πράσινο. Ε ρε μάγκες.
**manosk ** πολύ καλή ιδέα.
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Με εκνευρίζει απίστευτα που τον τελευταίο καιρό (ή τώρα το παρατηρώ τέλος πάντων), ιδίως Παρασκευή/ Σάββατο, αργά το βράδυ (ή νωρίς το πρωί), γυρίζεις σπίτι σου και πρέπει να αντιμετωπίσεις πληθώρα κρετίνων που περνούν με κόκκινο- διαρκώς!Μάλιστα, την προηγούμενη βδομάδα, τελευταία στιγμή αποφεύχθηκαν 2 ατυχήματα ακριβώς μπροστά μου στην Βασιλίσσης Σοφίας. Έλεος πια- αν και διαφωνώ με τα ακραία πρόστιμα (ιδίως τα χρηματικά), αυτό με το κόκκινο έχει καταντήσει γελοίο- δεν σέβονται τίποτε πια τα ΖΩΑ;
Είναι κατάλοιπο από το καλοκαίρι! Κάθε χρόνο το ίδιο πράγμα. Μόλις πιάσουν τα κρύα και δε φεύγει κόσμος τα ΣΚ, το φαινόμενο ατονεί...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
1 πρόστιμο = 1 μέτριο κράνος. Ένα ωραίο μέτρο θα ήταν να σου λέει ο τροχονόμος να προσκομίσεις εντός 15ημέρου τιμολόγιο αγοράς σωστού κράνους στην τροχαία με το όνομά σου ώστε να γλιτώσεις το πρόστιμο.Και ποιος σου είπε ότι δεν φοράνε κράνος γιατί δεν έχουν?
Εκτός αν ο άλλος πάει και αγοράζει κάθε φορά κράνος για να γλυτώσει την κλήση, οπότε σε κανα χρόνο θα έχει καμιά 10ρια σπίτι!
Ζώα ζώα ζώα [#2]