-
Φοράμε πάντα. Οι πιθανότητες να μας τύχουν θάλασσες πνιγμοί και γκρεμοί είναι μικρότερες, από το να μειωθούν οι τιμές των επιβατικών στην Ελλάδα κατά 15% και ταυτόχρονα να επιτρέψει ο Σουφλιάς την πετρελαιοκίνηση σε Αθήνα θεσσαλονίκη.
-
Ο χρήστης panoslevidi έγραψε:
ο προβλιματισμος μου ειναι αν η ζωνη ασφαλειας σωζει παντα.ενας οικογενιακος φιλος μας μια φορα γλιστρησε με το αυτοκινητο του στην βροχη και επεσε στις μπαρες.η γυναικα του που καθοταν στην θεση του συνοδηγου φορουσε ζωνη,ομως ο γιος της που καθοταν στην πισω απο αυτην θεση δεν φορουσε ζωνη και επεσε πανω στο καθησμα της μητερας του με αποτελεσμα να της μετακινησει καποιους σπονδυλους.ευτυχως η γυναικα ειναι καλα.ΑΝΤΙRADAR ΤΡΟΧΑΙΑΣ[/url:3iap2ar3]':3iap2ar3]Νάσο, βγάζεις συμπεράσματα από μια δημοσίευση. Βιάζεσαι. Περίμενε.
Σε κάθε περίπτωση η βιαιη αντιμετώπιση δεν βοηθάει, και το ξέρεις!ΝΙΚΟΟΟΟ!!!
Έλα Νίκο σε παρακαλώ τώρα και πες μου ποιος βγάζει βιαστικά συμπεράσματα, ΕΛΑ σε παρακαλώ και πες μου!!!
Εγώ είμαι σε αυτή τη φάση τώρα:
Συμπαθή μου (πλέον) χρήστη, panoslevidi, ΜΗ φοράς ζώνη αγόρι μου άμα δεν θες!!! Πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου, θα είναι καλύτερο για όλους εμάς!
-
Νάσο, το αναλύσαμε αυτό πιο πάνω, natural selection!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Νάσο, το αναλύσαμε αυτό πιο πάνω, natural selection!Μα άσε με να εκτονωθώ σε παρακαλώ!!! Γιατί όταν φώναζα εγώ, ορισμένοι τον θεωρούσαν 'ένα ακόμα φυσιολογικό παιδί'...
Ladies and gentlemen, please welcome...
The BRAND-NEW 4TF troll!!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Αν και σε γενικες γραμμες συμφωνω μαζι σου, (περι φυσικης επιλογης κτλ ) Δεν ειναι αυτος ο ορισμος του troll (νομιζω δηλαδη)
Μπορει να εχει ηλιθιες αποψεις, αλλα troll δεν ειναι...(ειμαι ο υπερασπιστης φτωχων και αδυνατων! )
-
Τρολ ή όχι, καλύτερα από έναν εξοργισμένο κλίνγκον!
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Αν και σε γενικες γραμμες συμφωνω μαζι σου, (περι φυσικης επιλογης κτλ ) Δεν ειναι αυτος ο ορισμος του troll (νομιζω δηλαδη)
Μπορει να εχει ηλιθιες αποψεις, αλλα troll δεν ειναι...(ειμαι ο υπερασπιστης φτωχων και αδυνατων! )
Ok, δώστε μου ένα όνομα... (σωστά, δεν είναι ακριβώς αυτό το troll...)
Κωνσταντίνε, ποιο επεισόδιο είπαμε βλέπεις;
-
Season 1, episode 23 είμαι τώρα αν θυμάμαι...είναι το τελευταίο σε παραγωγή αν θυμάμαι, φλασμπακ όμως...
-
ο προβλιματισμος μου ειναι αν η ζωνη ασφαλειας σωζει παντα.ενας οικογενιακος φιλος μας μια φορα γλιστρησε με το αυτοκινητο του στην βροχη και επεσε στις μπαρες.η γυναικα του που καθοταν στην θεση του συνοδηγου φορουσε ζωνη,ομως ο γιος της που καθοταν στην πισω απο αυτην θεση δεν φορουσε ζωνη και επεσε πανω στο καθησμα της μητερας του με αποτελεσμα να της μετακινησει καποιους σπονδυλους.ευτυχως η γυναικα ειναι καλα.αυτο σημαινει οτι και οι πισω πρεπει να φορανε ζωνες. Απλο δεν ειναι? Δεν ειναι διακοσμητικες στις πισω θεσεις...
-
abc
-
Καλά ρε παιδιά πέσατε όλοι πάνω του να τον φάτε τον άνθρωπο.........είπε μια μαλακία, εσείς δεν λέτε ποτέ μαλακίες?
-
Ειναι κατα το γνωστο που λενε οι διαφοροι
'Ασε, πηγαινα με πχ 100 χλμ/ω, και βλεπω μπροστα μου ενα σταματημενο αμαξι μετα τη στροφη! Παταω φρενο, και αρχιζει αυτη η μαλακια το ABS κατι 'ΓΚΟΥΠ , ΓΚΟΥΠ, ΓΚΟΥΠ' και το αμαξι δεν φρεναρε!!!! Αν δεν ειχα ABS θα το ειχα γλυτωσει!!! '
-
ratanplan, ίσως αν φάμε όλοι κράξιμο σε θέματα που λέμε μαλακίες να σκεφτούμε λίιιιγο παραπάνω....
-
σας ευχαριστω ολους που απαντησατε.το γενικο συμπερασμα ειναι οτι σε ενα αυτοκινητο ολοι ρεπει να φοραμε ζωνες σε οποια θεση και αν βρισκομαστε.αυτο οι γινεις μου,μου το εχουν διδαξει απο οταν ημουν μικρος και θα το εφαρμοζω παντα.νασο δεν ειμαι τοσο μ@λ@κ@ς,για την ζωνη τουλαχιστον,οσο για τις πινακιδες που το συζητησα και με φιλους μου ειδα οτι ειχα αδικο και οτι εσυ δεν ησουν τοσο παραλογος.
-
Δίκιο έχεις ρε συ αλλά με ρέγουλα....μην γινόμαστε εμπαθείς!
-
σας ευχαριστω ολους που απαντησατε.το γενικο συμπερασμα ειναι οτι σε ενα αυτοκινητο ολοι ρεπει να φοραμε ζωνες σε οποια θεση και αν βρισκομαστε.αυτο οι γινεις μου,μου το εχουν διδαξει απο οταν ημουν μικρος και θα το εφαρμοζω παντα.νασο δεν ειμαι τοσο μ@λ@κ@ς,για την ζωνη τουλαχιστον,οσο για τις πινακιδες που το συζητησα και με φιλους μου ειδα οτι ειχα αδικο και οτι εσυ δεν ησουν τοσο παραλογος.Τι να πω ρε Πάνο, αν είναι πραγματικά έτσι, ζητώ συγγνώμη για τον τρόπο που σε αντιμετώπισα.
Όλοι έχουμε περίεργες απόψεις σε κάποιες ηλικίες και αυτές αλλάζουν καθώς μεγαλώνουμε κι εμείς... Μακάρι να αλλάξουν και οι όποιες δικές σου είναι 'περίεργες', όχι κατά τη δική μου γνώμη, αλλά κατά την κοινή λογική και μάλιστα, μακάρι να αλλάξουν από εμπειρίες άλλων και όχι από δυσάρεστες δικές σου.
Προσοχή πίσω απ' το τιμόνι, η οδήγηση είναι ευθύνη και προνόμιο, όπως έχω ξαναπεί! Όχι αναγκαστικά δικαίωμα όλων! Να το θυμάσαι αυτό την ώρα που φοράς τη ζώνη σου και ετοιμάζεσαι να οδηγήσεις!
Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Υπό ελάχιστες προυποθέσεις μπορεί να σωθείς αν δεν την φοράς.......γενικότερα, ζώνη όχι μέχρι το περίτπερο, και για να βγεις από το γκαράζ!!!Η ζώνη μπαίνει πριν πάρει καν μπροστά το αυτοκίνητο! Σε τελική εμένα ποιός μου λέει ότι ένα στενό από το σπίτι μου δε θα πεταχτεί κάποιος παρανόμως από δρόμο με STOP εμβολίζοντάς με;
Από κει και πέρα ζώνη όλοι οι επιβάτες και ας διαμαρτύρονται οι πίσω ότι νοιώθουν ασφυκτικά λόγω της ζώνης ή κάτι αντίστοιχο. Έχω κατεβάσει επιβάτη που δεν έβαλε ζώνη και θα το ξανακάνω αν χρειαστεί. -
ΧΑΧΑχΑΧαΧΑχαΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πάντα μα πάντα δεν ξεκινούσα το αμάξι αν δεν έβαζε ζώνη ο συνοδηγός, αυτό ήτανε Νόμος!!!!!!
Τον τελευταίο 1,5 χρόνο με τις 4 σημείων ρίχνω πολυ γέλιο, δεν ξέρουν πως να τη βάλουν παίρνουν την πανω, και πάνε να τη βάλουν στο πλάι σαν την κανονική... συγκεκριμένα η κοπέλα μου φωνάζει ότι της τσαλακώνει τα ρούχα κλπ (η αλήθεια είναι ότι έχει δίκιο ) Τώρα που το σκέφτομαι το τελευταίο 3μηνο το έχω παρατήσει λίγο το θέμα με τη ζώνη.....απαράδεκτος!
-
Συμπαθή μου (πλέον) χρήστη, panoslevidi, ΜΗ φοράς ζώνη αγόρι μου άμα δεν θες!!! Πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου, θα είναι καλύτερο για όλους εμάς!Τουλάχιστον το παιδί ρωτάει και θα μπορούσαμε όλοι να χρησιμοποιούμε την επιλογή μας να απαντήσουμε με τρόπο εποικοδομητικό και για τον ίδιο και για τον διάλογο εδώ μέσα γενικά.
Δε νομίζω ότι ατάκες του στυλ 'όχι, μη φοράς ζώνη για να ψοφήσεις και να ησυχάσουμε' ότι βοηθάνε.
-
Τι να πω ρε Πάνο, αν είναι πραγματικά έτσι, ζητώ συγγνώμη για τον τρόπο που σε αντιμετώπισα.Όλοι έχουμε περίεργες απόψεις σε κάποιες ηλικίες και αυτές αλλάζουν καθώς μεγαλώνουμε κι εμείς... Μακάρι να αλλάξουν και οι όποιες δικές σου είναι 'περίεργες', όχι κατά τη δική μου γνώμη, αλλά κατά την κοινή λογική και μάλιστα, μακάρι να αλλάξουν από εμπειρίες άλλων και όχι από δυσάρεστες δικές σου.
Προσοχή πίσω απ' το τιμόνι, η οδήγηση είναι ευθύνη και προνόμιο, όπως έχω ξαναπεί! Όχι αναγκαστικά δικαίωμα όλων! Να το θυμάσαι αυτό την ώρα που φοράς τη ζώνη σου και ετοιμάζεσαι να οδηγήσεις!
Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
Κάτι τέτοιο εννούσα, σορρυ αν σε παρεξήγησα.
ζωνη ασφαλειας-σωζει ζωες (παντα?)