-
Μη το θαβετε ρε παιδια το Civic......το αμαξι ηρθε απο το μελλον....εσεις ειστε πισω!!!!!!!!!
-
Θαψτε το δικο μου το οποιο και αγορασα για το πρωτοποριακο του design
-
Να αλλάξεις οφθαλμίατρο
-
ή γουστο
-
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
σε κόκκινο ή άσπρο, το νέο Civic πάλι χάλια είναι
Καλός ο κουβάς αλλά δεν είναι STi
-
Είδες βρε παιδί μου αυτοί οι Ιάπωνες; Εμπνέονται από τα πάντα, ακόμα και από κάδους απορριμάτων...
-
Εχει και τον αεραγογο του νεου skubi
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Είδες βρε παιδί μου αυτοί οι Ιάπωνες; Εμπνέονται από τα πάντα, ακόμα και από κάδους απορριμάτων...Αν τους χρησιμοποιούσαν συχνότερα ίσως να είχαν καλύτερο design τα αυτοκίνητά τους...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Είδες βρε παιδί μου αυτοί οι Ιάπωνες; Εμπνέονται από τα πάντα, ακόμα και από κάδους απορριμάτων...
Αν τους χρησιμοποιούσαν συχνότερα ίσως να είχαν καλύτερο design τα αυτοκίνητά τους...
...Ως πρότυπα σχεδιασμού???
...Με την κανονική τους χρήση???Είναι τελικά οι Ιάπωνες δυσκοίλιοι??? -
Για να πετάνε τα σχέδια που κάθονται και σχεδιάζουν.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Το φοβερό με τους Ιαπωνικούς κινητήρες.....
Όταν τα ευρωπαϊκά καίνε φλάτζα κεφαλής αυτά ραγίζουν καπάκι
**Φίλος με Nissan έχει αλλάξει τρία καπάκια στην ίδια φλάντζα ** -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
σε κόκκινο ή άσπρο, το νέο Civic πάλι χάλια είναι
Ξέρω εσύ θα το προτιμούσες ΜΩΒ.
-
Οκ, μπορει να ειναι λιγακι υποστροφικα, ειναι ομως πολυ προβλεψιμα κ προοδευτικα!
Για να μη μιλησουμε για την απαραμιλλη αξιοπιστια τους κ τα μοτερ-ξυραφια.. -
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Οκ, μπορει να ειναι λιγακι υποστροφικα, ειναι ομως πολυ προβλεψιμα κ προοδευτικα!
Για να μη μιλησουμε για την απαραμιλλη αξιοπιστια τους κ τα μοτερ-ξυραφια..να μιλησω?
-
Τι να πεις κ συ ταλαιπωρε γαλλε;
-
Τι να πεις κ συ ταλαιπωρε γαλλε;μην ξεχνας οτι ειμαι και κατοχος ιαπωνικου εδω και 3 μηνες, αλλα θα στ απω απο κοντα!
-
Για να μη μιλησουμε για την απαραμιλλη αξιοπιστια τους κ τα μοτερ-ξυραφια..Η απάντηση αυτή δεν έχει θέση εδώ. Ασε που είναι και εγκάθετη.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Για να μη μιλησουμε για την απαραμιλλη αξιοπιστια τους κ τα μοτερ-ξυραφια..Η απάντηση αυτή δεν έχει θέση εδώ. Ασε που είναι και εγκάθετη.
Θα συμφωνήσω με τον αχαρακτήριστο.
-
Ο χρήστης orestis_me έγραψε:
Τι να πεις κ συ ταλαιπωρε γαλλε;
μην ξεχνας οτι ειμαι και κατοχος ιαπωνικου εδω και 3 μηνες, αλλα θα στ απω απο κοντα!
Και ζεις ακόμα; δεν βαρέθηκες
Θάψτε χωρίς οίκτο τους Ιάπωνες!