-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Με αυτα τα λεφτα, παιρνεις και smart fortwo, το οποιο ειναι καλυτερο για τη δουλεια που το θες!
απο την μια μπουρδα , στην αλλη παμε
Για αντικαταστατης του Taxi,και αποκλειστικη κινηση στην πολη, το smart ειναι καλη μπουρδα
στα λεφτα που κανει και αυτα που προσφερει ειναι ΜΕΓΑΛΗ μπουρδα
-
Μπουρδολογιες επιπεδου..................
-
Ο ανθρωπος, θελει ενα αμαξι για αντικαταστατη του ταξι, και για κινηση μονο μεσα στην πολη!
Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να παρει αναγκαστικα κατι που να 'στριβει'Σε αυτη τη κατηγορια, και με δεδομενη τη τιμη της βενζινης, το smart φαινεται μια χαρα μπουρδα!
Καθε προβλημα εχει τη λυση του, και η ιδια λυση δεν κανει σε ολα τα προβληματα Popolaros...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
popol@rε απο καινούρια έχεις να προτείνεις κάποιο καλύτερο?Τα μεταχειρισμενα είναι λογικό να είναι φθηνότερα, αν και μάλλον πανάκριβα είναι στην Ελλάδα, ειδικά τα μικρά.
ειλικρινα δεν νομιζω οτι θα επερνα καινουργιο σε αυτα τα χρηματα.... το θεωρω κοροιδια (για οποιοδηποτε αμαξι)
διοτι με μεταχειρισμενο ΕΝΟΣ ετους και με ισως και λιγοτερα χρηματα περνεις πολλα παραπανω.....
και ειδικα δεν θα περνα ενα απο τα τριδυμα γιατι πολυ απλα δεν εχουν φρενα... ισως και να τα χαρακτηριζα και επικινδυνα.
-
Ο ανθρωπος, θελει ενα αμαξι για αντικαταστατη του ταξι, και για κινηση μονο μεσα στην πολη!
Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να παρει αναγκαστικα κατι που να 'στριβει'Σε αυτη τη κατηγορια, και με δεδομενη τη τιμη της βενζινης, το smart φαινεται μια χαρα μπουρδα!
Καθε προβλημα εχει τη λυση του, και ολες οι λυσεις δεν κανουν σε ολα τα προβληματα Popolaros...
μιλησε κανενας για στριβην????
-
ok, my bad
Τι καλυτερο εχει ενα παλιο yaris 1.0 απο το aygo 1.0?
-
ok, my badΤι καλυτερο εχει ενα παλιο yaris 1.0 απο το aygo 1.0?
πιο εντυπωσιακο ονομα σιγουρα
-
ok, my badΤι καλυτερο εχει ενα παλιο yaris 1.0 απο το aygo 1.0?
φρενα , αν θυμαμαι καλα παθητικη ασφαλεια, χωρους, μακραν καλυτερο εσωτερικο απο θεμα ποιοτητας (τουλαχιστον δεν υπαρχουν σημεια που να βλεπεις λαμαρινα), γκαζι....
και αλλα??
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
ΚRΙΕΖΑ Αυτά που λές με προτιμότερο το Picanto είναι μέσα στα πλάνα να το δούμε.Αλλά το αμάξι είναι για τη γυναίκα όποτε όπως θα ξέρεις έχουν άλλα δεδομένα και προτεραιότητες. Εμφάνιση κ.λ.π..
karabouzouklis Το ψάχνω και κάθε γνώμη (μια και μόνος σκεπτόμενος κάποιος μπορεί να μη λάβει υπ΄όψιν κάποια παράμετρο) είναι δεκτή
+1 Sto picanto 'εχει και ατοκο απο ότι ξέρω' ειναι και Chevrole
χωρίς πλάκα μοθ αρέσει καλύτερα .........θα χαλάσει και δυσκολότερα .....σκυλια είναι ...... και φθηνό Service
Το έχει φιλαράκι και είναι πολύ ευχαριστημένος -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ok, my bad
Τι καλυτερο εχει ενα παλιο yaris 1.0 απο το aygo 1.0?
φρενα , αν θυμαμαι καλα παθητικη ασφαλεια, χωρους, μακραν καλυτερο εσωτερικο απο θεμα ποιοτητας (τουλαχιστον δεν υπαρχουν σημεια που να βλεπεις λαμαρινα), γκαζι....
και αλλα??
Τιποτα απο αυτα δεν νομιζω να ενδιαφερει, καθοτι ειναι αντικαταστατης ταξι...
Για τα φρενα ειναι το μονο που δεχομαι, αλλα δεν εχω οδηγησει aygo για να εκφερω γνωμη! Εχω ακουσει ασχημα λογια, αλλα και του yaris, σιγα τα φρεναΑπο ποιοτητα εσωτερικου, εγω απο το yaris δεν εχω να πω κ τα καλυτερα
-
Αν εννοείτε το ματίζ τότε τα 3διμα είναι ΜΑΚΡΑΝ ανώτερα.
-
τα παντα χρειαζονται φιλαρακι, ακομη και μεσα στην πολη.
τα φρενα του γιαρις ειναι καλυτερα απο του αυγο.....
και η ποιοτητα μια χαρα ειναι..
-
Το κράτημα και η οδική συμπεριφορά των 3δίμων είναι καλυτερη απο το yaris πάντως.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
ΚRΙΕΖΑ Αυτά που λές με προτιμότερο το Picanto είναι μέσα στα πλάνα να το δούμε.
Αλλά το αμάξι είναι για τη γυναίκα όποτε όπως θα ξέρεις έχουν άλλα δεδομένα και προτεραιότητες. Εμφάνιση κ.λ.π..
karabouzouklis Το ψάχνω και κάθε γνώμη (μια και μόνος σκεπτόμενος κάποιος μπορεί να μη λάβει υπ΄όψιν κάποια παράμετρο) είναι δεκτή
+1 Sto picanto 'εχει και ατοκο απο ότι ξέρω' ειναι και Chevrole
χωρίς πλάκα μοθ αρέσει καλύτερα .........θα χαλάσει και δυσκολότερα .....σκυλια είναι ...... και φθηνό Service
Το έχει φιλαράκι και είναι πολύ ευχαριστημένοςκια ειναι το πικαντο.....
και παμε απο τα ψευτικα στα πεταμενα........
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το κράτημα και η οδική συμπεριφορά των 3δίμων είναι καλυτερη απο το yaris πάντως.why is that???
και στην τελικη δεν σε ενδιαφερει...... εσεις το ειπατε.... μεσα στην πολυ θελει να βρισκεται
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Το κράτημα και η οδική συμπεριφορά των 3δίμων είναι καλυτερη απο το yaris πάντως.
why is that???
και στην τελικη δεν σε ενδιαφερει......** εσεις το ειπατε..**.. μεσα στην πολυ θελει να βρισκεται
Μας τσουβαλιασε!
ειμαστε ο Popolaros και αυτοι που δεν συμφωνουν μαζι του!!Σορρυ αλλα μου φαινεται αστειο!
Παντως για να μιλησουμε σοβαρα, πολλοι ανθρωποι δεν ειναι φαν του μεταχειρισμενου, γιατι ενεχει πολλους κινδυνους μια τετοια αγορα! Οσοι την εχουν πατησει, ισως ξερουν.. -
Εγω για μέσα στην πόλη δεν βλεπω κανένα πλεονέκτημα υπερ του μεταχειρισμένου Yaris, εκτός των χώρων. Για τα φρένα δεν μπορω να πω π[ως του 107 που είχα οδηγήσει ήταν επικύνδηνα, κάθε άλλο.
why is that???
Είναι η προσωπική μου γνώμη απο την οδήγηση 107-Yaris. Το 107 ήταν πολύ πιο άμεσο και προβλέψιμο χωρίς να υστερεί σε άνεση.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
popol@rε απο καινούρια έχεις να προτείνεις κάποιο καλύτερο?Τα μεταχειρισμενα είναι λογικό να είναι φθηνότερα, αν και μάλλον πανάκριβα είναι στην Ελλάδα, ειδικά τα μικρά.
Προσωπικά θα έπαιρνα 1 έτους Polo (π.χ.) γύρω στα 10,5-11Κ
παρά αυτά...
-
Πρωτα απ' ολα οδηγησε και τα τρια για να δεις τις διαφορες!
Στα σοβαρα και για να μην προτεινουμε πραγματα τα οποια εχεις ηδη απορριψει:
- Παιζουν αλλα αυτοκινητα και ποια (Παντα, Πικαντο, Κουορε, Ματιζ κτλ);
- Παιζει μεταχειρισμενο;
-Αν επιμενεις μεταξυ των τριων, τοτε C1.
-Αν οχι, Παντα dualogic. Παιρνεις πολυ 'περισσοτερο' αυτοκινητο στα ιδια ή και λιγοτερα λεφτα.
-Μεταχειρισμενα υπαρχουν τα πολυ καλα (αλλα παλια) Punto CVT & Micra CVT. To (προηγουμενο) αυτοματο Yaris οι 4Τ το εχουν θαψει ασχημα στο θεμα της λειτουργιας του κιβωτιου. -
.. ενω ξεκινησε καλα, το χασαμε στην πορεια....
το θεμα ειναι απλο..
ο ανθρωπος ψαχνει ενα μικρο αυτοκινητο πολης το οποιο να καει οσο το δυνατον λιγοτερο και να παρει καποιο value for money.. γι αυτο κοιταει τα εν λογω αυτοκινητα.. Ειναι μικρα (σημαντικο) και καινε αερα (το πιο σημαντικο - κατ' εμε!)Το αν ειναι πολλα, ειναι αλλη ιστορια. Το αν αξιζουν ειναι διαφορετικο θεμα και σαφως υποκειμενικο..
Η ουσια ειναι ποιες ειναι οι αντιπροτασεις (σε ιδιες διαστασεις, παρομοιες καταλανωσεις) και σε τι τιμες παιζουν (για καινουριο! καποιοι δεν εχουν την 'πολυτελεια' ουτε θελουν να μπουν στο τριπ να παρουν μεταχειρισμενο).. Τα φρενα, η οδικη συμπεριφορα και διαφορα τετοια, ειναι κατι το οποιο ο καθ' ενας μπορει να κρινει και να προσαρμοστει αναλογα...Δεν ξερω γιατι θεωρουμε οτι ειναι 'πολλα τα λεφτα' (θα ηθελα να ακουσω αποψεις), παντως το χρηματοδοτικο που ρωτησα στην Toyota με το επιτοκιο στο 9,κατι με εκανε να θελω να κλαψω, να φωναξω και ολα τα σχετικα..
Τρίδυμο (οικονομικό) "τρίλημα"