-
Ì'áñÝóåé
Ôï áõôüíïìï öëéêÜñéóìá áðï ôïí ðßóù Üîïíá ôï 206 óå Ýíôïíá öñåíáñßóìáôá óå Üóöáëôï óáðïýíé ..êáé ìå ëßãï ðáßîéìï ôéìïíéïý
Ôï íõ÷ôåñéíÜ ÷áëáñÜ ôáîßäéá ....áóýãêñéôá ëéãüôåñç êßíçóç
Ðïõ ãéá óõíïëéêÜ 1260 ÷éëéüìåôñá Ýðéáóá åñãïóôáóéáêÞ êáôáíÜëùóç ,6.6 ëôñ/100÷ëì ìå ôá 195/50-15 áíôß ôùí 195/55-15 .Ðïõ åßíáé ï ëáóôé÷Üò ðïõ ìïõ Ýëåãå üôé èá êáßù óáí ÊáãéÝí Üìá êáôÝâù äéÜóôáóç ?ÅÅ ??Ðïõ ôåëéêÜ ôï äåýôåñï ãÝìéóìá ôåëåßùóå óôá ~1400 ÷ëìÐïõ öôéÜ÷íïíôáé äñüìïé åðáñ÷ßá áöÞíïíôáò âïõíïóôñïöïäéáäñïìÝò óôï Ýëåïò 'âáñåìÝíùí' -áðïöåýãåéò êáé ôïõò 'êáìéêÜæé' ðïõ âéÜæïíôáé íá ðÜíå äéáêïðÝò .ÐñáãìáôéêÜ áðïëáìâÜíåéò êáé ïäçãÜò êáé ÷áëáñüôåñá
Äåí ì'áñÝóåé
Ôá ìéíÜêéá,îþðëáôá êáé ôá áíåìßæïíôá ìáëëéÜ óôéò ìç÷áíÝò
ÌùñÜ ìïõ
1.ï äåýôåñïò óôçí ìç÷áíÞ ôñþåé ôïí áÝñá ðïõ áíáôáñÜóåôáé áðï ôïí áíáâÜôç ïðüôå Üíôå ãåßá ç êïýð .
2.Ôá ðïäáñÜêéá ðïõ ìå ôüóç öñïíôßäá ,çëéïèåñáðåßá ,åíõäáôéêÝò ,baby oil öñïíôßæåôå óôçí áíÝìåëç âüëôá óáò áðÜíù óôï äßôñï÷ï ðñïôïý Ýñèïõí óå åðáöÞ ìå ôá ÷åñÜêéá ôïõ lover áðïêôÜíå êáé êÜìðïóï êáõóáÝñéï(ôáñßöåò rules) êáé æåóôü áÝñá áðï ôï ìç÷áíÜêé ....äçëáäÞ ôï ôñþìå óôçí ìÜðá ôï êáõóáÝñéï åóåßò ôï áðëþíåôå êéüëáò êáé óå Üëëá óçìåßá .ÍôÜîåéåéåé
3. Ôá üìïñöá ÷ùñéÜ üìïñöá êáéãïíôáé , ôá üìïñöá ìðïýôéá üìùò Üó÷çìá ãäÝñíïíôáé
4.Ïé ìáìáêåò ðïõ ïäçãÜíå ôá ìç÷áíÜêéá ìå öïñôùìÝíåò ôéò ðéï ðÜíù ..Ý÷ïõí õðüøç üôé áêüìá êáé Ýíá 206 åßíáé Ýíáò ôüíïò óßäåñá?ÐïëëÜ æþá ìáæåõôÞêáíå
-
Moυ αρέσει η δροσιά και η συννεφιά των τελευταίων ημερών.
Δεν μου αρέσει που πρέπει να πάω την C4 στα κεντρικά την Τρίτη. (δεν τις μπορώ τις πολύωρες αναμονές)
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
μ αρεσει που νικησε η ελλαδα χτες.
δεν μου αρεσει που εχασαν οι αμερικανοι.Αυτό θα πει διχασμένη προσωπικότητα. Δεν υπάρχει και η ισοπαλία βλέπεις στο μπάσκετ!
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
..μεχρι να μεγαλωσω πιστευω θα εχω αποφασισει..
και άλλο να μεγαλώσεις...?
-
Μου αρέσει που περάσαμε στον τελικό του mundobasket.
Δε μου αρέσουν οι υπερβολές (πανηγυρισμοί και 'γνώμες') από άτομα που ασχολούνται μόνο περιστασιακά και μόνο όταν κάτι πουλάει.
-
Δεν μου αρέσει το avatar του θείου Φραγκίσκου...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν μου αρέσει το avatar του θείου Φραγκίσκου...Κι εμένα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
..μεχρι να μεγαλωσω πιστευω θα εχω αποφασισει..
και άλλο να μεγαλώσεις...?
Μέχρι να γίνει σαν τον θείο Τάτσιο..
-
Μ' άρεσε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιαπωνίας.
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ οι ειδικοί του τηλεοπτικού Σ/Κ που ανέλυσαν πως έπαιξαν οι ΗΠΑ, πως οι Ισπανοί, πόσο αξίζαμε και πόσο δεν ήμασταν ήρεμοι. Επίσης ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ που όρμησαν όλοι στους παίκτες μετά τον ημιτελικό για να πάρουν δηλώσεις αντί να τους αφήσουν να ξεκουραστούν και να συγκεντρωθούν. Μεγάλη πληγή οι γνωστοί κωλόβλαχοι της επικαιρότητας (μαϊντανός είναι πολύ ελαφρύς χαρακτηρισμός).
-
Δε μ' αρέσει που έβαλα το kiss στο ψυγείο και πάγωσε
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Δε μ' αρέσει που έβαλα το kiss στο ψυγείο και πάγωσεΠοιες ηταν οι προσδοκιες σου μετα την συγκεκριμενη ενεργεια δηλαδη?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Δε μ' αρέσει που έβαλα το kiss στο ψυγείο και πάγωσε
Ποιες ηταν οι προσδοκιες σου μετα την συγκεκριμενη ενεργεια δηλαδη?
να μή λιώσει, να μείνει κρύο
-
Μ' άρεσε πολύ η βόλτα Ωραιόκαστρο-Χαριλάου.. Η Θεσσαλονίκη είναι όμορφη και το βράδυ...
-
Δε μου αρέσει που συγκεντρώνομαι και καταφέρνω να διαβάσω μετά τις 8 το βράδυ και όλη η υπόλοιπη μέρα πάει χαμένη....
Μου αρέσει που το βράδυ έχει μια ξεχωριστή απόλυτη ησυχία...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Δε μου αρέσει που συγκεντρώνομαι και καταφέρνω να διαβάσω μετά τις 8 το βράδυ και όλη η υπόλοιπη μέρα πάει χαμένη....Μου αρέσει που το βράδυ έχει μια ξεχωριστή απόλυτη ησυχία...
σε παρακαλω, εκει που εισαι, δες τους Pain of Salvation και τους Flower Kings μια φορα για μενα
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Δε μου αρέσει που συγκεντρώνομαι και καταφέρνω να διαβάσω μετά τις 8 το βράδυ και όλη η υπόλοιπη μέρα πάει χαμένη....
σε παρακαλω, εκει που εισαι, δες τους Pain of Salvation και τους Flower Kings μια φορα για μενα
Θα τους δω... ΚΑΙ για σένα.. .
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Θα τους δω... ΚΑΙ για σένα.. .
Και για μενα...
Και τους Spiritual Beggars, παρακαλώ!
-
που θα χει beggars γ@μω...?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
που θα χει beggars γ@μω...?Στη Σουηδία, φαντάζομαι!
Γιατι εδω...
-
Οργανωνουμε καμια εκδρομη στη σουηδια να δουμε τον citastak ?
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]