-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
δεν ηξερα ποιος ερμηνευε το κομματι total eclipse...τωρα εμαθα...παντως οσο και να μας αρεσει να ακουμε την μουσικη των 80ς επιμενω οτι δυσκολευομαστε να δουμε πλεον τα κλιπς τους...ειδικα τα μεταλ clips μοιαζουν σαν να ειναι ....απο αλλο πλανητη.κιτς στη νιοστη.Σημερα συμβαινει το αντιθετο... μας αρεσει να τα βλεπουμε -ελεω ωραιων γυναικων ερμηνευτων...- αλλα δεν μπορουμε να τα ακουσουμε...διαφωνειτε;;;οποτε πετυχαινω οποιοδηποτε κλιπ των daft punk παθαινω κατι, οθτε να τα βλεπω μπορω ουτε να τα ακουω
-
Καλά ρε κ..κια κανένας δεν έβλεπε gi joe ρε αντι-αμερικάνοι
Απο τότε οι αμερικάνοι είχαν πρόβλημα με τους τρομοκράτες.
ghostbusters the original
M.A.S.K Δεν ξέρω αν το θυμάστε: ήταν με κάποιους τυπάδες που φορούσαν μάσκες και αυτοκίνητα τα οποία αλλάζανε σε διάφορα άλλα πράγματα.Κάπου έχω το βίντεο των τίτλων...
Chalenge of the gobots:Εμοιαζε πάρα πολύ με τους transformers. -
Δέν θυμάμαι τίποτα απο όλα αυτά,και το γκόστμπάστερ ήταν κινηματογραφική ταινία.Βγήκε και σε ιμιτασιόν;
Μπερδεύτικα -
Ο χρήστης piii έγραψε:
M.A.S.K Δεν ξέρω αν το θυμάστε: ήταν με κάποιους τυπάδες που φορούσαν μάσκες και αυτοκίνητα τα οποία αλλάζανε σε διάφορα άλλα πράγματα.Κάπου έχω το βίντεο των τίτλων...
Chalenge of the gobots:Εμοιαζε πάρα πολύ με τους transformers.αυτα ητανε τηε 10ετια του 80? μηπως ητανε οταν ησουνα εσυ μικρος?
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Chalenge of the gobots:Εμοιαζε πάρα πολύ με τους transformers.αυτα ητανε τηε 10ετια του 80? μηπως ητανε οταν ησουνα εσυ μικρος?
οχι ρε συ του 80 ήτανε αυτά όταν ακόμα μεσουρανούσε η δορυφορική super αν το θυμάσται που απο το πρωι εως το απόγευμα είχε παιδικά. Για το gi joe είμαι σίγουρος γιατί έχω και τα dvd της πρώτης season απο amazon.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δέν θυμάμαι τίποτα απο όλα αυτά,και το γκόστμπάστερ ήταν κινηματογραφική ταινία.Βγήκε και σε ιμιτασιόν;
ΜπερδεύτικαΝαι εχει βγεί και σε κινούμενα σχέδια.Αποκλείεται να μην το έχεις δεί.Μεχρι σε κάποια φάση σχετικά πρόσφατα έπαιζε και στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αργά το βράδυ για μερικά φεγγάρια.
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
οχι ρε συ του 80 ήτανε αυτά όταν ακόμα μεσουρανούσε η δορυφορική super αν το θυμάσται που απο το πρωι εως το απόγευμα είχε παιδικά. Για το gi joe είμαι σίγουρος γιατί έχω και τα dvd της πρώτης season απο amazon.
Τι μου θύμισες τώρα
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
...M.A.S.K Δεν ξέρω αν το θυμάστε: ήταν με κάποιους τυπάδες που φορούσαν μάσκες και αυτοκίνητα τα οποία αλλάζανε σε διάφορα άλλα πράγματα.Κάπου έχω το βίντεο των τίτλων...Αυτό δεν το θυμάμαι.
Αλλά θυμάμαι τον τρομερό Turbo-Teen έναν τυπάκο που μεταμορφωνόταν σε... αυτοκίνητο όταν ζεσταινόταν
Τον είχε χτυπήσει ραδιενεργή ακτίνα λέει και έγινε ένα σώμα με την Κορβέτ του.
Θυμάμαι το γούσταρα τρελά και ξενέρωνα όταν έπρεπε να πάω εκκλησία και το έχανα -
Το Turbo-Teen τα σπάει! Που το θυμήθηκες... Που γινότανε ο τύπος Κορβέτ οταν ζεσταινόταν...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Το Turbo-Teen τα σπάει! Που το θυμήθηκες... Που γινότανε ο τύπος Κορβέτ οταν ζεσταινόταν...Συγκεκριμένα τον φιλούσε τις περισσότερες φορές η φιλενάδα του για να ζεσταθεί εάν θυμάμαι καλά.Είδες τι κάνει ένα καλό φιλί;
Αχ ωραίες εποχές και δεν θα ξαναγυρίσουν.
-
Κατέβασα ένα επεισόδειο του 'Knight Rider' (for old times sake!) και θυμήθηκα πως περιμέναμε με το ρολόι στο χέρι να αρχίσει κάθε επεισόδιο...
(Εντελως 80s fashion !)
-
Ρε Λοχία;
Τί άβαταρ κοτσάρισες ρε;
-
Αφού είχα την τιμή από τον κ. Λουλούδη!... Ανταποδίδω...
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Για θυμηθειτε ξενες τηλεοπτικες σειρες:
(το ποσταρισα κι αλλου, αλλα νομιζω εδω ειναι το 'σπιτι' τους)CHiPs
Πολύ καλή σειρά..Κάθε Κυριακή μεσημέρι περίμενα με ανυπομονεσία να ξεκινήσει!Επίσης έβλες και τη σειρά 'Σκανδαλιές στο Γυμνάσιο Ντεγκράσι'!
-
Ο χρήστης midnek έγραψε:
Ποδήλατα-τσόπερΕίχα ένα.Μάρκας...Peperoni!!!3 εσωτερικές ταχύτητες (με σύστημα στο κέντρο του τροχού,όχι το κλασικό σασμαν) μεγάλη σε φάρδος πίσω ρόδα και μικρότερη εμπρός!!!
-
1)Συλλογή 'Περιπέτειας' με Όμπραξ,και λοχαγό Μαρκ!
2)Ερικ Καστελ -αν και οπαδός της Real το αγόραζα!
3)Ταχυδακτηλουργό Μάικ Λαμάρ που ποτέ δεν το είδα ολόκληρο,επειδή
έπρεπε να πάω στο φροντιστήριο Αγγλικών.3)Έλευση του Μίροσλαβ Οκόνσκι απο το Αμβούργο στην ΑΕΚ
4)Παπούτσια με 'καρφιά' Ζήτα Ελλάς!
5)'Οι Σάλιβανς' περίπου 2000 επεισόδια!
6)Κάθε Τρίτη 'καουμπόικα'!
7)Break Dance
Στο δίσκο HITS 84 άκουσα το 2 minutes to midnight των Maiden.Απο τότε το Metal μπήκε στη ζωή μου!
9)1988 οι Maiden στη Ν.Φιλαδέλφεια!
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Ποδήλατα-τσόπερ
Είχα ένα.Μάρκας...Peperoni!!!3 εσωτερικές ταχύτητες (με σύστημα στο κέντρο του τροχού,όχι το κλασικό σασμαν) μεγάλη σε φάρδος πίσω ρόδα και μικρότερη εμπρός!!!
Εμείς τα φτιάχναμε νόμοι μας.Μόνο ένας απο τήν παρέα είχε αγοραστο ποδήλατο (ΒΜΧ απο Γερμανία με ταμπούρα και ταχύτητες)
Εμείς κλέβαμε* σκελετούς,πηρούνια,σέλες,ζάντες,και τα συναρμολογούσαμε κατόπιν.
Ποδήλατα-Φρανκενστάιν*θεωρούσαμε ότι τα κλέβαμε,μιάς και ήτανε πεταμένα στήν αυλή του παλιατζή,ένα ολόκληρο βουνό με ανταλακτικά ποδηλάτου,αλλά εμείς προτιμούσαμε να το 'παίζουμε' κλέφτες και να φορτωνόμαστε με παράσημα ανδρείας στούς μικρότερους
-
Πολύ καλή σειρά..Κάθε Κυριακή μεσημέρι περίμενα με ανυπομονεσία να ξεκινήσει!Επίσης έβλες και τη σειρά 'Σκανδαλιές στο Γυμνάσιο Ντεγκράσι'!ΟΝΤΩΣ!
-
1)Συλλογή 'Περιπέτειας' με Όμπραξ,και λοχαγό Μαρκ!2)Ερικ Καστελ -αν και οπαδός της Real το αγόραζα!
3)Ταχυδακτηλουργό Μάικ Λαμάρ που ποτέ δεν το είδα ολόκληρο,επειδή
έπρεπε να πάω στο φροντιστήριο Αγγλικών.3)Έλευση του Μίροσλαβ Οκόνσκι απο το Αμβούργο στην ΑΕΚ
4)Παπούτσια με 'καρφιά' Ζήτα Ελλάς!
5)'Οι Σάλιβανς' περίπου 2000 επεισόδια!
6)Κάθε Τρίτη 'καουμπόικα'!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εμείς κλέβαμε σκελετούς,πηρούνια,σέλες,ζάντες
80s - all time fashion