Sep 2, 2006, 9:10 AM

Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:

Σε νταλικες, πλακωνεις τα φρενα, η εκει κο-κο-κο??

Μην κρίνεις εξ'ιδίων τα αλλώτρια...

Τον αραπη και αν τον πλενεις, το σαπουνι σου χαλας

ΑΜΕΕΕΕΕ ekei εχει μεγαλυετρη πλακα....εχεις δει πως διπλωνει νταλικα απο αποτομο φρεναρισμα και τιμονια??εκτος αν θελεις να μου πεις οτι ο dδεν θα πατησει φρενο ενστικτοειδος...

Λέμε και μαλακίες έτσι? Σόρι, αλλά έχεις βρεθεί ΠΙΣΩ από νταλίκα που διπλώνει?

Σκέψου πώς θα νιώσεις***** , και ίσως αλλάξεις γνώμη στο να πλακωθείς στα φρένα μπροστά από νταλίκα. Οι υπόλοιποι στο δρόμο δεν φταίνε σε τίποτα.

ΥΓ: παραδέχομαι ότι κι εγώ έχω φρενάρει μπροστά σε ΙΧ που μου είχε σπάσει τα νεύρα. Αλλά, τσίμπημα δυνατά φρένο για κλάσματα δευτερολέπτου, και όχι να τον αναγκάσω να κοκκαλώσει και να αρχίσει τις τιμονιές. Το πήρε το μάθημα, χωρίς να κινδυνέψει κανείς.

***** Το έχω ζήσει, κατέληξε σε MAJOR καραμπόλα, έριξα το αυτοκίνητο σε χαντάκι για να γλιτώσω, ίσαμε 10 αυτοκίνητα καρφώθηκαν στη νταλίκα και πέρασα λίγη ώρα από τη ζωή μου βγάζοντας τραυματισμένους ανθρώπους με ανοιγμένα κεφάλια από τα αυτοκίνητά τους. Ειλικρινά εύχομαι να μη σου συμβει ΠΟΤΕ. Σε κανέναν.

ενοητε οτι μιλαμε για τσιμπημα φρεενου,ισα ισα για να τρομαξει και να καταλαβει οτι δεν ειναι μονος στου...βεβαια το παραδειγμα με την νταλικα ειναο ατοπο...και δεν το ανεφερα εγω...