-
Δέν κατάλαβες.
Το κατεστημένο τής εξουσίας και του νόμου,που καραδοκεί για να εξαφανίσει απο προσώπου γής αυτούς που μάχονται για το δικαίωμα τής κόντρας
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δέν κατάλαβες.Το κατεστημένο τής εξουσίας και του νόμου,που καραδοκεί για να εξαφανίσει απο προσώπου γής αυτούς που μάχονται για το δικαίωμα τής κόντρας
το καταλαβαινω αυτο*, που κολαει με το 4ΤΦ δεν καταλαβαινω
- δεν το δικαιολογω, εκτος αν μου επιτρεψουν και μενα να κυνηγαω περιστερια στο συνταγμα με την καραμπινα μου....
-
Εγώ πάντως, συμφωνώ με τον βετεράνο εκπαιδευτή υψηλής οδήγησης του High Performance Course, τον John Lyon, που σε συνέντευξή του στο περιοδικό Octane είπε ξεκάθαρα ότι τα όρια ταχύτητας είναι μέθοδος social engineering και δεν προσφέρουν τίποτα στην οδική ασφάλεια. Για να το λέει μάλιστα άνθρωπος που έχει εκπαιδεύσει κορυφαίους αυτοκινητιστικούς συντάκτες και αρκετούς πρωταθλητές του βολάν...
Την έχει και στην ιστοσελίδα της σχολής του σε μορφή pdf:
-
Μάλλον στον σκουλόνε απαντούσε Σπύρο!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εγώ πάντως, συμφωνώ με τον βετεράνο εκπαιδευτή υψηλής οδήγησης του High Performance Course, τον John Lyon, που σε συνέντευξή του στο περιοδικό Octane είπε ξεκάθαρα ότι τα όρια ταχύτητας είναι μέθοδος social engineering και δεν προσφέρουν τίποτα στην οδική ασφάλεια. Για να το λέει μάλιστα άνθρωπος που έχει εκπαιδεύσει κορυφαίους αυτοκινητιστικούς συντάκτες και αρκετούς πρωταθλητές του βολάν...Την έχει και στην ιστοσελίδα της σχολής του σε μορφή pdf:
και τι σχεση εχει αυτο με τις κοντρες??
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δέν κατάλαβες.Το κατεστημένο τής εξουσίας και του νόμου,που καραδοκεί για να εξαφανίσει απο προσώπου γής αυτούς που μάχονται για το δικαίωμα τής κόντρας
Η κόντρα από φανάρι σε φανάρι μ'αφήνει παγερά αδιάφορο. Πες μου για στροφιλίκι, πες μου για μεγάλη διαδρομή με παιχνίδι κατά τη διάρκειά της (και μη μου αρχίσει κανείς τα υποκριτικά κηρύγματα παρακαλώ... Όλοι τα έχουμε κάνει και τα κάνουμε ευκαιρίας δοθείσης και το απολαμβάνουμε), να πω μάλιστα. Αλλά κόντρα από φανάρι σε φανάρι (δηλαδή ΕΥΘΕΙΑΔΙΚΗ) και ειδικά σε πολυσύχναστη περιοχή; Καγκουριά ολκής, που αρμόζει μόνον σε αγοραστές OPC.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μάλλον στον σκουλόνε απαντούσε Σπύρο!α καλα, παω να φτιαξω καφε γιατι....
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εγώ πάντως, συμφωνώ με τον βετεράνο εκπαιδευτή υψηλής οδήγησης του High Performance Course, τον John Lyon, που σε συνέντευξή του στο περιοδικό Octane είπε ξεκάθαρα ότι τα όρια ταχύτητας είναι μέθοδος social engineering και δεν προσφέρουν τίποτα στην οδική ασφάλεια. Για να το λέει μάλιστα άνθρωπος που έχει εκπαιδεύσει κορυφαίους αυτοκινητιστικούς συντάκτες και αρκετούς πρωταθλητές του βολάν...
Την έχει και στην ιστοσελίδα της σχολής του σε μορφή pdf:
και τι σχεση εχει αυτο με τις κοντρες??
Έχει σχέση με αυτό που είπα προηγουμένως, ότι οι TFRCήδες περισσότερο καταδικάζουν το δόγμα 'δεν τρέχουμε στους δρόμους' και 'θα πάμε όσο λέει το όριο' (το διάβασα κι αυτό εδώ μέσα κάποτε...) ή, ακόμα χειρότερα, '120 είναι πολλά στην εθνική οδό' (και αυτό γράφτηκε κάποτε εδώ μέσα και κόντεψαν να μου πέσουν τα μαλλιά).
-
Δε νομίζω ότι έβρισαν... Στηλιτεύουν την υποκριτική στάση πολλών, η οποία συνοψίζεται στο 'μην τρέχεις για να είσαι ασφαλής' και το απίστευτο που διάβασα στους 4Τ, στο αφιέρωμα για το club των ιδιοκτητών Fiesta, 'γρήγορη οδήγηση στις πίστες και όχι στους δρόμους'. Κάθε νοήμων άνθρωπος καυτηριάζει τέτοιες νοοτροπίες και δεν επιτρέπεται ένα περιοδικό με την ιστορία των 4Τ να τις προωθεί.Είναι τόσο δύσκολο να αντιληφθούν ορισμένοι ότι η γρήγορη οδήγηση στους δρόμους ενέχει κινδύνους; ΤΟΟΟΟΟΣΟ δύσκολο να το παραδεχτούν κάποιοι, ώστε να πάψουν να θεωρούν υποκριτικές στάσεις όσες εκφράζουν ακριβώς αυτή την άποψη;
Το κάνουμε γιατί μας αρέσει, γιατί δεν μπορούμε να κρατηθούμε, γιατί βρε αδερφέ, βιαζόμαστε, όπως και ό,τι θέλετε! Αλλά τουλάχιστον να αναγνωρίζουμε ότι θέτουμε εαυτούς και αλλήλους σε κίνδυνο.
Έτσι λοιπόν, κάθε νοήμων άνθρωπος έχει συναίσθηση των πράξεών του, στις οποίες προβαίνει συνειδητά! Και δεν προσπαθεί να πείσει ότι είναι κάτι ακίνδυνο, επειδή 'είναι χεράς', 'καβαλάει εργαλείο' ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο!
Αν οι 'νοήμονες άνθρωποι' θεωρούν ότι η υπεραπλουστευμένη έκφραση 'μην τρέχεις για να είσαι ασφαλής' είναι υποκριτική, τότε χαίρομαι που δεν ανήκω σ' αυτή την κατηγορία... Γιατί προφανώς η νοημοσύνη ορισμένων έχει επηρεαστεί απ' τα πολλά οκτάνια που καίνε τα εργαλεία τους!!!
Και η θεωρία 'δεν τρέχω, άρα είμαι ασφαλής', δεν σημαίνει, Κωνσταντίνε και λοιποί 'πάω με 30 στην αριστερή λωρίδα και στα @@ μου ό,τι και αν συμβαίνει γύρω μου'... Η λογική του 'δεν τρέχω, άρα είμαι ασφαλής' σημαίνει ότι κινούμαι με λογικές ταχύτητες για δημόσιο οδικό δίκτυο, δεν εκβιάζω καταστάσεις, δεν αγχώνω τους άλλους οδηγούς, ακόμα και αν είναι τα ζώα που δεν παίρνουν χαμπάρι τίποτα! Και φυσικά οδηγώ σωστά και συμπεριφέρομαι σωστά.
Με ρωτάτε αν κάνω τα παραπάνω; Όχι βέβαια! Αλλά εγώ δεν θεωρώ ότι κινούμαι σωστά στο δρόμο! Όμως, επίσης δεν κατακρίνω όσους εκφράζουν τις παραπάνω απόψεις! Οι υπόλοιποι τώρα, κάτι MAD-MAX, skullone κτλ, που θεωρούν ότι είναι ΜΑΓΚΙΑ και κ@υl@ να κυνηγάς τα χρονόμετρα ή να στρίβεις 'χωρίς αύριο', όπως συνηθίζεται να λέγεται, έχουν κάθε δικαίωμα να με χλευάσουν! Αλλά να ξέρουν ότι δεν απολαμβάνουν ούτε ίχνος της εκτίμησής μου, γιατί απλούστατα, δεν το αξίζουν, με την τόσο στενή και ανόητη λογική που έχουν!
Καλά χιλιόμετρα σε όλους!
-
skullone ησουν κι εσυ στο TFRC αν θυμαμαι καλα?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το καταλαβαινω αυτο*, που κολαει με το 4ΤΦ δεν καταλαβαινω
:
Το 4ΤΦ αποτελει απλά τον ορατό και εύκολα προσβάσιμο 'εχθρό' (μπαμπούλας) που θα συσπειρώσει τούς 'πελάτες' γύρω απο τόν σκληρό πυρήνα Σπύρο
Οταν προσπαθείς να 'κατατάξεις' κάπου τον εαυτό σου,και να βρείς νέους 'υποστηρικτές' τότε πρέπει αναγκαστικά να ανακαλύψεις και κοινούς εχθρούς
Η τακτική τών loosers όπως ξαναείπαΣτήν ουσία ΔΕΝ υπάρχει κανενός είδους αντιπαράθεση ή κόντρα (μάς έχουνε γραμμένους όσο και εμείς εκείνους).Απλά η ανάγκη του ανίσχυρου να ισχυροποιηθει επιδεικνύοντας επιθετικότητα
-
Δέν κατάλαβες.
Το κατεστημένο τής εξουσίας και του νόμου,που καραδοκεί για να εξαφανίσει απο προσώπου γής αυτούς που μάχονται για το δικαίωμα τής κόντρας
Η κόντρα από φανάρι σε φανάρι μ'αφήνει παγερά αδιάφορο. Πες μου για στροφιλίκι, πες μου για μεγάλη διαδρομή με παιχνίδι κατά τη διάρκειά της (και μη μου αρχίσει κανείς τα υποκριτικά κηρύγματα παρακαλώ... Όλοι τα έχουμε κάνει και τα κάνουμε ευκαιρίας δοθείσης και το απολαμβάνουμε), να πω μάλιστα. Αλλά κόντρα από φανάρι σε φανάρι (δηλαδή ΕΥΘΕΙΑΔΙΚΗ) και ειδικά σε πολυσύχναστη περιοχή;
μπραβο κυριε καθηγητα...
υπαρχουν ακομα φιλοι της οδηγησης με αληθινο πνευμα και αγαπη γιαυτην -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
skullone ησουν κι εσυ στο TFRC αν θυμαμαι καλα?Ήταν, όπως και άλλοι γνωστοί μας, που όμως δεν αντιμετωπίζουν με την ίδια ελαφρύτητα παρόμοια ζητήματα. Γνωρίζω παλιά μέλη του tfrc, που είναι πολύ σοβαροί στο δρόμο, παρότι είναι πραγματικά γρήγοροι! Υπάρχουν βέβαια και οι 'άλλοι', που τα ξέρουν όλα... Ονόματα δεν λέμε!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
skullone ησουν κι εσυ στο TFRC αν θυμαμαι καλα?Ναι, ήμουν. Και λοιπόν;
-
Συγγνώμη ρε Κωστα,τα λιμανάκια τα κατατάσεις στίς στριφτερές μοναχικές γρήγορες βολτες στο βουνό,ή στήν ευθειάδικη κόντρα;
Σταματήστε ρε να παίζετε με τίς λέξεις,και μιλήστε στα ίσιαΣυμφωνείς με τις κόντρες στα λιμανάκια;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Απλά η ανάγκη του ανίσχυρου να ισχυροποιηθει επιδεικνύοντας επιθετικότητα
κανα ελευθερο καλαμι εχετε ορισμενοι απο εσας αφησει?
Οι υπόλοιποι τώρα, κάτι MAD-MAX, skullone κτλ, που θεωρούν ότι είναι ΜΑΓΚΙΑ και κ@υl@ να κυνηγάς τα χρονόμετρα ή να στρίβεις 'χωρίς αύριο',
απορω μερικες φορες αν μιλαμε την ιδια γλωσσα γιατι απο οτι βλεπω μαλλον χρειαομαι μα8ηματα για να κατανοησω τα οσα καταλογιζονται απο μερικους....μηπως εχετε σχεση ορισμενοι με ψαραδες?
-
Ναί.
Καβαλήσαμε το καλάμι γιατί είμαστε μέλη του 4ΤΦΣυνέχισε πάντως.Τα πόστ σου είναι 'ποιήματα'
-
Τουλάχιστον κάνε σωστά quotes, εγώ το είπα το παραπάνω. Και όχι, δεν έχω σχέση με ψαράδες, αν και δεν κατάλαβα το πνεύμα σου...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Συγγνώμη ρε Κωστα,τα λιμανάκια τα κατατάσεις στίς στριφτερές μοναχικές γρήγορες βολτες στο βουνό,ή στήν ευθειάδικη κόντρα;
Σταματήστε ρε να παίζετε με τίς λέξεις,και μιλήστε στα ίσιαΣυμφωνείς με τις κόντρες στα λιμανάκια;
Όταν είπα ότι η κόντρα φανάρι-φανάρι δεν με εκφράζει, μιλώ για την κόντρα φανάρι-φανάρι όπου και αν αυτή γίνεται. Δεν με ενδιαφέρει αν γίνεται στα λιμανάκια ή στη βούτα ή δεν ξέρω κι εγώ πού αλλού. Το στροφιλίκι, αντιθέτως, μου αρέσει. Κι αν είναι και δύσκολο και μεγάλης διαρκείας, ακόμα καλύτερα.
Παει η ΚΑΝΤΙΝΑ στα ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ....((((