-
Ο χρήστης deenoo έγραψε:
751 rules
Ολυμπου συγκεκριμενα..Την βλεπεις συχνα και συ την Gemballa?
Την βλέπω πολύ συχνά γιατι μια φίλη μου μένει δίπλα, στην Φαρμάκη
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δημήτρη προσφέρει. Πουλ μουρ στον κάτοχο της.
Εξάλου όλα αυτά τα super suv γι αυτό το λόγο δε φιάχτηκαν και αγοράζονται;Exactly my point. Μέχρι Cayenne S το (ψιλο)καταλαβαίνω, αλλά τέτοιες ακραίες εκδόσεις είναι παντελώς άχρηστες κατά την γνώμη μου..
-
Velsatis με πινακιδες Γεωργίας
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ρε παίδες ωραία τα λέμε... ξέρει κάποιος με ποιό δικαίωμα κυκλοφορεί ο τύπος το αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες στην Ελλάδα τόσο καιρο???? Γιατι αν παίζει κάτι να πάω και εγώ Γερμανία να φέρω κάτι!!!! Δεν ξέρουν ότι υπάρχει περιορισμος????Ομοίως κάτι γυφταριά που βγάζουν τα αμάξια από τις βιτρίνες των εκθέσεων τα Σαββατοβραδα και σκάνε με τα ΔΟΚ στα μπουζούκια νομίζοντας ότι είναι μούρες!!!!!!!
Τα με ξένες πινακίδες ξέρει κάποιος για πόσο καιρό έχουν ασφάλεια στην Ελλάδα????
Τι γίνεται αν κάνει ατύχημα ο τύπος με τις Γερμανικές πινακίδες και είναι το αμάξι πάνω από ένα χρόνο (που είναι γιατί το έιχαν και σε κάποιο περιοδικό τεστ περυσι) στην Ελλάδα???? Απο την γερμανική ασφαλιστική μάλλον θα πάρει το πουλένΓενικώς αυτοί θέλουν δώσιμο στην Τροχαία !!!!
min to psaxneis to thema...kanonika dikaiwma na kikloforoun me ksenes pinakides stin Ellada exoun mono oi MONIMOI katoikoi ekswtrerikou...Ta pio polla pou vlepeis me germanikes pinakides (eidika Thessaloniki exei paaara polla logw kai pollwn paliwn metanastwn stin Germania) einai se mia griza zwni iminomimi-imiparanomi....as opsetai i troxaia pou den kanei elegxous...alliws pane gia katasxesi katevtheian...pantws polloi exoun vrei parathirakia ston nomo kai ana takta diastimata to vgazoun eksw apo ta synora....
twra gia to sigekrimeno Gemballa oute kan fantazomai poso tha tou stoixize an pigene na to ektelwnisei... -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν θες μπορώ να σου αναλύσω την σκέψη μου γιατί μου προκαλεί αηδία αυτό το αυτοκίνητο αλλά μάλλον δεν σε ενδιαφέρει, ή τουλάχιστον δεν το δείχνεις..
Oute esy to edeikses sto prwto post sou...pio poly se endiefere na vreis to emoticon tou kserasmatos....anyway gousta einai avta...fantazomai oti an den sou aresei kan i apli Cayenne, den tha sou aresei oute kai avti.....
Να στο εξηγήσω γιατί σιχαίνομαι το συγκεκριμένο Cayenne - όπως και τα Turbo/Turbo S.
Η λογική λέει ότι αγοράζεις ένα τέτοιο SUV επειδή σε ενδιαφέρει η πολυτέλεια, το image boost που προσφέρει και το ότι κινείται αρκετά γρήγορα στον δρόμο.
Το να δώσεις 250-300 χιλιάρικα για να έχεις 800 άλογα σε ένα SUV - άσχετα αν είναι το καλύτερο της κατηγορίας του - είναι καγκουριά γιατί απλά το κάνεις για να λες έχω 800 άλογα στο Cayenne. Με τα ίδια λεφτά που έχεις δώσει για το Cayenne - στην χειρότερη 250Κ - αγοράζεις 997 Turbo/F430/Gallardo & τα ρέστα τα κάνεις Land Cruiser αν σε ενδιαφέρουν οι εκτός δρόμου διαδρομές. Αν θες ντε και καλά SUV γρήγορο γιατί να μην πάρεις ένα Range Rover Sport (Supercharged ή μη) το οποίο σου προσδίδει περισσότερο στυλ από ένα Cayenne 800 αλόγων με ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ? Τα ρέστα τα κάνεις μία ταπεινή Carrera S ή έστω μία Cayman S.
Κατάλαβες τώρα γιατί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μου προκαλεί αηδία? Είναι ο ορισμός της υπερβολής, χωρίς να προσφέρει κάτι ουσιώδες. Εκτός αν μιλάμε για φανάρια και 0-100..
stin arxi nomiza oti apla den sou arese ekswterika to sygekrimeno montelo...all simfwnw me tis skepseis sou genika....
-
Αφού έχεις τι δυνατότητα να γράφεις Ελληνικά γιατί ταλαιπωρείς τα μάτια μας με Greeklish.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ομοίως κάτι γυφταριά που βγάζουν τα αμάξια από τις βιτρίνες των εκθέσεων τα Σαββατοβραδα και σκάνε με τα ΔΟΚ στα μπουζούκια νομίζοντας ότι είναι μούρες!!!!!!!
Δεν ειναι κακο αυτο.. οσοι πουλαν μεταχειρο πολυτελειας καθε μερα εχουν και αλλο αμαξι.. porcshe mercenta mpempa κτλ κτλ ενιοτε και ferarri αλλα και παλι που ειναι το κακο?
-
Audi RS4 FSI με ελβετικές πινακίδες χθες γύρω στις 19:30 στην ευθεία του ΣΕΦ προς Συγγρού. 'Παίξαμε' λίγο και ο ήχος που έκανε ήταν...
-
Το 'FSI' το είδες σε αυτοκόλλητο ή απλά το έγραψες για να καταλάβουμε ότι εννοείς το καινούριο?
-
Ο χρήστης deenoo έγραψε:
Ομοίως κάτι γυφταριά που βγάζουν τα αμάξια από τις βιτρίνες των εκθέσεων τα Σαββατοβραδα και σκάνε με τα ΔΟΚ στα μπουζούκια νομίζοντας ότι είναι μούρες!!!!!!!
Δεν ειναι κακο αυτο.. οσοι πουλαν μεταχειρο πολυτελειας καθε μερα εχουν και αλλο αμαξι.. porcshe mercenta mpempa κτλ κτλ ενιοτε και ferarri αλλα και παλι που ειναι το κακο?
Αν κάποιος εμπλακεί σε τροχαίο με ένα από αυτά θα δεί που είναι το πρόβλημα... ψάχνοντας για αποζημίωση!!!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το 'FSI' το είδες σε αυτοκόλλητο ή απλά το έγραψες για να καταλάβουμε ότι εννοείς το καινούριο?Δεν είχε κανένα αυτοκόλλητο πίσω.
-
Καλώς.. Κόλαση ο ήχος ε?
Τι χρώμα ήταν? -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλώς.. Κόλαση ο ήχος ε?
Τι χρώμα ήταν?Κόλαση, όπως και το παντιλίκι που τράβηξε.
Ποντικί ήταν πάντως ή κάπως έτσι.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Αν κάποιος εμπλακεί σε τροχαίο με ένα από αυτά θα δεί που είναι το πρόβλημα... ψάχνοντας για αποζημίωση!!!!!
Αφου θα έχει ΔΟΚ φίλε μου!! Αυτό σημαίνει ότι έχει πινακίδες, αδεια κ ασφάλεια. Σε περίπτωση ατυχήματος δεν έχει κανένα πρόβλημα.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Αφου θα έχει ΔΟΚ φίλε μου!! Αυτό σημαίνει ότι έχει πινακίδες, αδεια κ ασφάλεια. Σε περίπτωση ατυχήματος δεν έχει κανένα πρόβλημα.
Καλά δεν ξέρεις ότι έχουν ένα ΔΟΚ και αλλάζουν τις πινακίδες ανάλογα με πιο θέλουν να βγουν βόλτα!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Καλά δεν ξέρεις ότι έχουν ένα ΔΟΚ και αλλάζουν τις πινακίδες ανάλογα με πιο θέλουν να βγουν βόλτα!!!
To ξερω καλύτερα απ όσο νομίζεις και δεν καταλαβάινω ποια είναι η ένστασή σου. Δεν υπάρχει κατι παράνομο.
-
Χτες Μαρουσι απογευματακι εξω απο την αντιπροσωπεια της Φερραρι, 3 360 spider λιαζοντουσαν
-
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Καλά δεν ξέρεις ότι έχουν ένα ΔΟΚ και αλλάζουν τις πινακίδες ανάλογα με πιο θέλουν να βγουν βόλτα!!!Και έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν αυτό!
Αν κάποιο αυτοκίνητο με πινακίδες ΔΟΚ εμπλακεί σε ατύχημα την ευθύνη φέρει ο έμπορος στον οποίο έχει παραχωρηθεί η πινακίδα αυτή. Με λίγα λόγια δεν έχει άμεση σημασία σε ποιό αμάξι ήταν 'φορεμένη' εκείνη τη στιγμή η πινακίδα. Τα λεφτά σου τα κυνηγάς από τον έμπορο, ο οποίος είναι ο απόλυτα υπεύθυνος. -
Χρυσομπεζ Rolls Royce Silver Spur με ελληνικες πινακιδες στο τερμα Σκουφα/πλατεια Κολωνακιου.
Carspotting