-
I like it! Κ τα industrial στυλ γραφικα πρωτοτυπα χωρις να βγαζουν ματι. Σε καμια περιπτωση δε 8α το ελεγα καγκουρικο.
Περιμενα να εβλεπα κατι μαυρο. Παρνασσο ειχα πετυχει γερμανικη (?) μπλε Gemballa GT650 αλλα χωρις το Αero Bodykit. Μπλε με μπλε ζαντες. Μιση δουλεια.
-
Και που ξέρεις τι αυτοκίνητα υπάρχουν στο γκαράζ μου για να μπορείς να πεις ότι δεν τα φτάνω?
Αν θες μπορώ να σου αναλύσω την σκέψη μου γιατί μου προκαλεί αηδία αυτό το αυτοκίνητο αλλά μάλλον δεν σε ενδιαφέρει, ή τουλάχιστον δεν το δείχνεις..
-
Τη συγγεκριμενη Gemballa τη βλεπω καθε μερα μιας και μενω λιγο πιο περα απο τον τυπο που την εχει..
Καποτε ηταν μαυρη αλλα τωρα ντυθηκε με αυτοκολλητα και εγινε ασπρη..
Και ομως ναι απο κατω ειναι μαυρη!! 750PS αλλα το καλυτερο απο ολα ειναι ο ηχος της... Οτι ΚΑΛΥΤΕΡΟ εχω ακουσει ποτε.. σε πληρη επιταχυνση αναστενει νεκρους!! -
Για κάποιον που του αρέσουν και οι μαμά Καγιέν μια χαρα είναι.
Εσενα Kid τι σε χάλασε; -
Ο χρήστης deenoo έγραψε:
!750PS αλλα το καλυτερο απο ολα ειναι ο ηχος της... Οτι ΚΑΛΥΤΕΡΟ εχω ακουσει ποτε.. σε πληρη επιταχυνση αναστενει νεκρους!!820+ einai twra
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν θες μπορώ να σου αναλύσω την σκέψη μου γιατί μου προκαλεί αηδία αυτό το αυτοκίνητο αλλά μάλλον δεν σε ενδιαφέρει, ή τουλάχιστον δεν το δείχνεις..
Oute esy to edeikses sto prwto post sou...pio poly se endiefere na vreis to emoticon tou kserasmatos....anyway gousta einai avta...fantazomai oti an den sou aresei kan i apli Cayenne, den tha sou aresei oute kai avti.....
-
Αουντι Α2 σήμερα στήν Ασπροβάλτα
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Oute esy to edeikses sto prwto post sou...pio poly se endiefere na vreis to emoticon tou kserasmatos....anyway gousta einai avta...fantazomai oti an den sou aresei kan i apli Cayenne, den tha sou aresei oute kai avti.....
Σου είναι εύκολο να γράφεις ελληνικά? Τα greeklish δεν επιτρέπονται.
[mod]
-
Πώς γίνεται να κανεις να δεις ενα αυτοκινητο χρόνια ολακερα και τζουμ μέσα σε μια μερα να βλεπεις 3-4?
ΜΑΖΔΑ 121
Μακραν το ασχημοτερο (και αποτυχημενότερο) αμάξι των τελευταίων δεκαετιων.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αουντι Α2 σήμερα στήν Ασπροβάλτατι πηγες να κανεις εσυ αλητηριο αγορι σημερα στην ασπροβαλτα???
-
Ο χρήστης deenoo έγραψε:
Τη συγγεκριμενη Gemballa τη βλεπω καθε μερα μιας και μενω λιγο πιο περα απο τον τυπο που την εχει..
Και ομως ναι απο κατω ειναι μαυρη!! 750PS αλλα το καλυτερο απο ολα ειναι ο ηχος της... Οτι ΚΑΛΥΤΕΡΟ εχω ακουσει ποτε.. σε πληρη επιταχυνση αναστενει νεκρους!!Nόμο βρε μένεις;;
-
Υποθέτω ότι το Carspotting ασχολείται κυρίως με Ελλάδα, αλλά εγώ είδα κάτι εντυπωσιακό στη Γενεύη: μια Porsche Carrera GT.
Ήταν έξω από ένα club και οι ταπεινές Ferrari που ήταν παρκαρισμένες δίπλα δεν μου έκαναν καμία εντύπωση μπροστά στο θηρίο. Δυστυχώς δεν έχω φωτό γιατί εκείνη την ώρα έψαχνα να βρω το δρόμο για το ξενοδοχείο και δεν είχα τη μηχανή πρόχειρη...
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Να στο εξηγήσω γιατί σιχαίνομαι το συγκεκριμένο Cayenne - όπως και τα Turbo/Turbo S.
Η λογική λέει ότι αγοράζεις ένα τέτοιο SUV επειδή σε ενδιαφέρει η πολυτέλεια, το image boost που προσφέρει και το ότι κινείται αρκετά γρήγορα στον δρόμο.
Το να δώσεις 250-300 χιλιάρικα για να έχεις 800 άλογα σε ένα SUV - άσχετα αν είναι το καλύτερο της κατηγορίας του - είναι καγκουριά γιατί απλά το κάνεις για να λες έχω 800 άλογα στο Cayenne. Με τα ίδια λεφτά που έχεις δώσει για το Cayenne - στην χειρότερη 250Κ - αγοράζεις 997 Turbo/F430/Gallardo & τα ρέστα τα κάνεις Land Cruiser αν σε ενδιαφέρουν οι εκτός δρόμου διαδρομές. Αν θες ντε και καλά SUV γρήγορο γιατί να μην πάρεις ένα Range Rover Sport (Supercharged ή μη) το οποίο σου προσδίδει περισσότερο στυλ από ένα Cayenne 800 αλόγων με ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ? Τα ρέστα τα κάνεις μία ταπεινή Carrera S ή έστω μία Cayman S.
Κατάλαβες τώρα γιατί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μου προκαλεί αηδία? Είναι ο ορισμός της υπερβολής, χωρίς να προσφέρει κάτι ουσιώδες. Εκτός αν μιλάμε για φανάρια και 0-100..
-
Μέσα στον Αύγουστο συνάντησα στο δρόμο το νέο Audi RS4 (sedan) σε γκρι μεταλλικό (προς το καφέ) χρώμα με αυτοκόλλητα δοκιμής από περιοδικό στις πόρτες (δεν μπορώ να θυμηθώ ποιο). Οφείλω να ομολογήσω πάντως ότι ήταν πολύ εντυπωσιακό.
Επίσης σε επαρχιακό δρόμο στην πελοπόννησο συνάντησα το παρακάτω
Mitsubishi Grandis, φυσικά με ξένες πινακίδες. Μου έκανε εντύπωση γιατί δεν το είχα ξαναδεί ποτέ μου (δεν αφίχθη ποτέ στη χώρα μας).
Τέλος, πριν λίγες μέρες είδα το νέο Corsa σε μια Opel στο Γέρακα (επί της Κλεισθένους).
-
Ασημι 997 Turbo στην Μαρα8ωνος!
-
Corsa SW της προηγούμενης γενιάς...κουφάθηκα!!!
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Και ομως ναι απο κατω ειναι μαυρη!! 750PS αλλα το καλυτερο απο ολα ειναι ο ηχος της... Οτι ΚΑΛΥΤΕΡΟ εχω ακουσει ποτε.. σε πληρη επιταχυνση αναστενει νεκρους!!Nόμο βρε μένεις;;
751 rules
Ολυμπου συγκεκριμενα..Την βλεπεις συχνα και συ την Gemballa?
-
Χαχα, πολύ γέλιο με αυτήν! Κάποτε ήμουν με τον κολλητό μου ο οποίος έχει γιάρις, και φεύγουμε από σαρκ μαζί με αυτήν.... οπότε σε ένα φανάρι, ο κολλητός πατάει μερικές ξερογκαζιές κατόπιν δικής μου υπόδειξης, οπότε ο τυπάκος με το που ανάβει το πράσινο το σανιδώνει και εκτοξεύτεται.... ΦΟΒΕΡΟΣ ήχος...
ολύμπου; 2 κολλητοί μου μένουν ολύμπου...
-
Ρε παίδες ωραία τα λέμε... ξέρει κάποιος με ποιό δικαίωμα κυκλοφορεί ο τύπος το αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες στην Ελλάδα τόσο καιρο???? Γιατι αν παίζει κάτι να πάω και εγώ Γερμανία να φέρω κάτι!!!! Δεν ξέρουν ότι υπάρχει περιορισμος????
Ομοίως κάτι γυφταριά που βγάζουν τα αμάξια από τις βιτρίνες των εκθέσεων τα Σαββατοβραδα και σκάνε με τα ΔΟΚ στα μπουζούκια νομίζοντας ότι είναι μούρες!!!!!!!
Τα με ξένες πινακίδες ξέρει κάποιος για πόσο καιρό έχουν ασφάλεια στην Ελλάδα????
Τι γίνεται αν κάνει ατύχημα ο τύπος με τις Γερμανικές πινακίδες και είναι το αμάξι πάνω από ένα χρόνο (που είναι γιατί το έιχαν και σε κάποιο περιοδικό τεστ περυσι) στην Ελλάδα???? Απο την γερμανική ασφαλιστική μάλλον θα πάρει το πουλένΓενικώς αυτοί θέλουν δώσιμο στην Τροχαία !!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Να στο εξηγήσω γιατί σιχαίνομαι το συγκεκριμένο Cayenne - όπως και τα Turbo/Turbo S.
Η λογική λέει ότι αγοράζεις ένα τέτοιο SUV επειδή σε ενδιαφέρει η πολυτέλεια, το image boost που προσφέρει και το ότι κινείται αρκετά γρήγορα στον δρόμο.
Το να δώσεις 250-300 χιλιάρικα για να έχεις 800 άλογα σε ένα SUV - άσχετα αν είναι το καλύτερο της κατηγορίας του - είναι καγκουριά γιατί απλά το κάνεις για να λες έχω 800 άλογα στο Cayenne. Με τα ίδια λεφτά που έχεις δώσει για το Cayenne - στην χειρότερη 250Κ - αγοράζεις 997 Turbo/F430/Gallardo & τα ρέστα τα κάνεις Land Cruiser αν σε ενδιαφέρουν οι εκτός δρόμου διαδρομές. Αν θες ντε και καλά SUV γρήγορο γιατί να μην πάρεις ένα Range Rover Sport (Supercharged ή μη) το οποίο σου προσδίδει περισσότερο στυλ από ένα Cayenne 800 αλόγων με ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ? Τα ρέστα τα κάνεις μία ταπεινή Carrera S ή έστω μία Cayman S.
Κατάλαβες τώρα γιατί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μου προκαλεί αηδία? Είναι ο ορισμός της υπερβολής, χωρίς να προσφέρει κάτι ουσιώδες. Εκτός αν μιλάμε για φανάρια και 0-100..
Δημήτρη προσφέρει. Πουλ μουρ στον κάτοχο της.
Εξάλου όλα αυτά τα super suv γι αυτό το λόγο δε φιάχτηκαν και αγοράζονται;
Carspotting