-
Ο χρήστης dpurpler έγραψε:
dpurpler
σωστός αλλά για τις πιο μεγάλες κάνει???Αν κάνει λέει!
Όσο πιο μεγάλη τόσο πιο πολύ τρώει, έτσι δεν είναι???
Μιλάμε, αφού φάει, αρχίζει να τρέχει, μετά γυρίζει τούμπα και σπαρταράει!
Σορυ για τον... σαδιστικό τρόπο γραφής αλλά δεν ξέρετε τι έχω τραβήξει! Μιλάμε τα μικρά κατσαριδάκια είχαν αποθρασυνθεί εντελώς. Ερχόταν δίπλα μου και περίμεναν να τα ταίσω στο στόμα μιλάμε!
Ρε συ, καθόμουν και διάβαζα κι ερχόταν πάνω στο γραφείο και με κοίταζαν, όπως το σκυλάκι που πεινάει. Έτσι:
Αηδία στο 100%. -
Σας παρακαλώ θα τα βγάλω όλα και μόλις έφαγα
-
Άσε που μερικές πετάνε κιόλας! Ψιλοαποτυχημένα, αλλά μπορεί να σου έρθουν στοκεφάλι ας πούμε...Ε, θα μάθουν και να πετάνε.
Σόρρυ Gus. -
Αφού οι οδηγίες έλεγαν ότι η σύριγγα κάνει για 500 τετραγωνικά μέτρα και εγώ σε γκαρσονιέρα άδειασα την μισή...
Για σιγουριά...
-
Αφού οι οδηγίες έλεγαν ότι η σύριγγα κάνει για 500 τετραγωνικά μέτρα και εγώ σε γκαρσονιέρα άδειασα την μισή...Για σιγουριά...
την έχω δοκιμάσει
όντως καλή
απλά δεν ξέρω τι κάνει με τις μεγάλες...τι λες?
-
http://stores.ebay.com/Pest-Control-Out ... W0QQfsubZ3
τώρα θα σας δείξω εγώ!!!!
-
ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ.
μόνο μεγάλες νόμιζα ότι είχα, μέχρι που γένησαν κι απέκτησα και μικρές.
Αυτές είναι και που πέρναγαν μπροστά από το μόνιτορ.
-
ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ.μόνο μεγάλες νόμιζα ότι είχα, μέχρι που γένησαν κι απέκτησα και μικρές.
Αυτές είναι και που πέρναγαν μπροστά από το μόνιτορ.
το καλό με το gel είναι ότι τις τραβάει και το τρώνε ενώ με όλα τα άλλα spray απλά πρέπει να πατήσουν πάνω.
σωστά?
-
Δεν ξέρω.
Απλά ΝΟΜΙΖΩ ότι το ένα το καταλαβαίνουν σαν τροφή, ενώ το άλλο σαν δηλητήριο. Οπότε το φαί τις ελκύει ενώ το δηλητήριο και η άσχημη οσμή του τις απωθεί.
Υποθέτω κι εγώ, δεν είμαι ...εντομολόγος
ΚΑι στο κάτω κάτω δεν με νοιάζει ΠΩΣ τισ σκοτώνει, με νοιάζει ότι τις σκοτώνει.
-
Δυστυχώς είναι μεγάλο πρόβλημα και η λύση μόνο μία..
Σ.Σ.: Να το δείτε αφού φάτε για να μην σας κοπεί η όρεξη...
-
Αυτό που λέτε με την ένεση εγω το αγορασα από το φαρμακείο Γερολυμάτος στη σωκράτους (ομόνοια) για 20 ευρω
Δεν έμεινα τίποτα και εβαλα 5 σταγόνες σε 5 σημεια κρυφά.
Ειναι καταπληκτικό. Δε το πιστευα
-
Λοιπόν, λέγεται FASLANE (gel 2%)
και είναι της BASF (η γνωστή που έβγαζε και τις δισκέτες)
το αγόρασα 24,80
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Προβλημα με κατσαριδες δεν εχω, αλλα με εχουν εκνευρισει τα μυρμηγκια.
Απο τοτε που επεστρεψαν τα παιδια στο σπιτι απο διακοπες, ολο και κατι θα φανε, και θα ριξουν ψιχουλα στην κουζινα με αποτελεσμα μικρα σιχαμερα μυρμηγκακια να κανουν περηφανα παρελαση κουβαλοντας απο ενα ψιχουλο στην πλατη σαν να ειναι οϋκαδεςΑROXOL MEC VAPO ,δεν μυριζει καθολου και κανει πολυ καλη δουλεια.Αν ειναι για κηπο ριξτε την λευκη σκονη που ριχνουμε στην μουσιτσα ,βρωμαει πολυ ομως.
-
απ'οτι εχω καταλαβει, λυση δεν υπαρχει...
κανουμε 2-3 φορες το χρονο απολυμανση στην πολυκατοικια, τις επομενες μερες τις βλεπεις ζαλισμενες ή νεκρες, αλλα... ειναι σαν τον τερμινέιτορ..
παντα επιστρεφουνεχω ακουσει δυο τρια πραγματακια που θα γραψω, αλλα ισως ειναι
-
oι κατσαριδες ειναι ικανοτατες στο να περασουν μεσα στο σπιτι σας..
μπορουν να μπουν απο παντου, μεσα απο τοιχους, απο a/c, ο,τι να'ναι. -
βοηθαει πολυ η καθαριοτητα, απλα πολλες φορες ειναι δυσκολο να καθαρισεις τα σημεια που βρισκονται.
-
μου εχουν πει οτι βοηθαει πολυ ενας γατος στο σπιτι
-
-
Μια λύση είναι να μην αφήνουμε λιμνούλες και σταγόνες νερού όταν φεύγουμε. Τις προσελκύουν και - όπως έμαθα σε εκπομπή που ασχολείτο με το θέμα - μια κατσαρίδα χρειάζεται μια σταγόνα νερό για περίπου ΕΝΑ ΜΗΝΑ !!! Φανταστείτε μια λιμνούλα νερού...
-
Ωραιο θεμα να πω τον πονο μου. Με τα κουνουπια/σκνιπες τί μπορω να κανω; Μεχρι να τελειωσει το καλοκαιρι ο αιματοκριτης μου θα εχει πεσει στο 9 ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ.
Εχω δοκιμασει ολα τα εντομοαποθητικα που κυκλοφορουν στο εμπορια, ταμπλετες, υγρα, φιδακια, ελεφαντακια κλπ και δεν γινεται τιποτα. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ωραιο θεμα να πω τον πονο μου. Με τα κουνουπια/σκνιπες τί μπορω να κανω; Μεχρι να τελειωσει το καλοκαιρι ο αιματοκριτης μου θα εχει πεσει στο 9 ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ.
Εχω δοκιμασει ολα τα εντομοαποθητικα που κυκλοφορουν στο εμπορια, ταμπλετες, υγρα, φιδακια, ελεφαντακια κλπ και δεν γινεται τιποτα.Σίτες έχεις στο σπίτι?
-
Εμείς στο σπίτι έχουμε βάλει κουνουπιέρες που είναι και υγιεινές.
-
παιδιά δεν υπάρχει λύση τελικά...
πήγα να παίξω τένις εχθές και ξαφνικά προσγειώθηκε μια τεράστια κατσαρίδα στο δικό μου μέρος...
τελικά αλλάξαμε πλευρές με τον φίλο μου γιατί πιο πολύ πρόσεχα την κατσαρίδα παρά το μπαλάκι (και σημάδευα την κατσαρίδα αλλά φυσικά δεν είμαι ο Sampras για να την πετύχω)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εχω δοκιμασει ολα τα εντομοαποθητικα που κυκλοφορουν στο εμπορια, ταμπλετες, υγρα, φιδακια, ελεφαντακια κλπ και δεν γινεται τιποτα.Σίτες έχεις στο σπίτι?
Αν ειναι να βρω την υγεια μου ετσι εχει καλως, θα το κανω το συντομοτερο δυνατον. Με εκνευριζει ομως που δεν υπαρχει ενα αξιοπιστο προιον εντομοαπωθητικο σε ολοκληρη την Ελληνικη επικρατια.
Έντομα .... Αντιμετώπιση! HEEeeeeelp!!!