Καλημέρα.
Όντας κάτοχος καινούργιου Punto GT3 από το 1997 έως το 2005 (8 έτη) και διανύοντας 162.500 χλμ νομίζω ότι μπορώ να πω κι εγώ τη γνώμη μου!
Λοιπόν, το αμάξι ήταν ότι καλύτερο κυκλοφορούσε σε επιδόσεις από μικρό & φθηνό εκείνη την εποχή....και όχι μόνο. Η κάθε σύγκριση με τον κύριο ανταγωνιστή του, το Rallye 1.6 ήταν απλά ανέφικτη και εξηγώ παρακάτω το γιατί:
Το Punto είχε χαρακτηριστεί από τα ελληνικά περιοδικά αυτ/του ως 'μικρός διάβολος' , 'βασιλιάς της ευθείας', 'βασιλιάς της προσπέρασης', “ροπή που σε συναρπάζει” και πολλούς άλλους χαρακτηρισμούς! Από τη μεριά του το Rallye είχε χαρακτηριστεί ως 'βασιλιάς των στροφών', “μικρό αγωνιστικό δρόμου” κτλ.
Επίσης, το σπαρτιάτικο εσωτερικό του Rallye δεν μπορούσε με τίποτα να συγκριθεί με το πιο αναβαθμισμένο του Punto ούτε και σε χώρους επιβατών (των αποσκευών ήσαν παραπλήσιοι σε μέγεθος) όπου κέρδιζε «κατά κράτος» το Ιταλικό!
Από αξιοπιστία σε πληροφορώ ότι τα πήγε μια χαρά, ένα δυναμό έκαψε στις 90.000χλμ και μια φλάντζα κεφαλής στις 125.000χλμ......σημειώνω ότι το αμάξι ήταν μανίσιο πάντα!!! Δεν θα μιλήσω για «του φίλου το Rallye» και τέτοιες αοριστολογίες διότι εγώ είχα Punto GT3 και μόνο γι’αυτό εκφέρω γνώμη!!!
Στο δρόμο τώρα σε πληροφορώ ότι σπάνια έως πολύ σπάνια έβλεπα το πίσω μέρος των Rallye….όχι, δεν είμαι ο Σουμάχερ αλλά αυτό το ειδικό αυτ/το (Punto GT) θέλει οπωσδήποτε σύνεση, γνώση της λειτουργίας του turbo, σεβασμό – όχι φόβο - της χρήσης του στις στροφές και μόλις μάθεις τις «γραμμές» του στο δρόμο, λίγα αυτ/τα θα μπορέσουν να σε φθάσουν και σίγουρα όχι Rallye!! Για τα φρένα δεν θα μιλήσω καθόλου, το GT είχε κλάσης ανώτερα φρένα (ειδικά σχόλια από αρκετά περιοδικά)!
Στα 8 έτη & 162.500χλμ που το είχα, δεν τράκαρα ποτέ – ίσως από τύχη – και πάντα πήγαινα γρήγορα (όχι του σκοτωμού έτσι??). Κανένα Rallye δεν με είχε περάσει σε κανέναν δρόμο για τον απλούστατο λόγο ότι ενώ στις κλειστές – και μόνο εκεί – στροφές το Rallye κερδίζει κατά κράτος λόγω πλαισίου, στις ανοιχτές καμπές το ακολουθούσα ή με ακολουθούσε και όταν έφθανε η ευθεία απλά με έχανε με συνοπτικές διαδικασίες!! Δεν αναφέρομαι στις προσπεράσεις αφού ήταν – σε σχέση με το τουρμπίσιο GT – πάρα πολύ πίσω, όπως και για πολλά άλλα αυτ/τα (ενδεικτικά αναφέρω 80-110 χλμ με 3η ταχύτητα σε 3,6sec!!). Συμπερασματικά λοιπόν επειδή οι Ελληνικοί – όπως και όλοι οι άλλοι - δρόμοι αποτελούνται από ευθείες ή καμπές σε ποσοστό 90-95%, όπου το GT δεν μπορεί με τίποτα να χάσει από το Rallye, το υπόλοιπο 5% των δρόμων (στροφές) δεν είναι σε καμμία περίπτωση αρκετό να μειώσει το χάσμα των επιδόσεων των 2 αυτ/των.
Να σημειώσω εδώ ότι κάθε σύγκριση του GT με το Rallye εντός πίστας ήταν οριακή σε χρόνους η διαφορά των 2 αυτ/ων, και αυτό εξαρτάται πάντα από το πόσες στροφές & πόσο μεγάλες ευθείες έχει η πίστα.
Σε γενικές γραμμές και με κριτήριο τις επιδόσεις ΠΑΝΤΟΥ και όχι μόνο στις στροφές, θα σου έλεγα λοιπόν ότι κάνεις την καλύτερη επιλογή! Πιο άνετο στις μετακινήσεις, εκρηκτικά πιο γρήγορο στις προσπεράσεις (από τα 100χλμ έβαζα 5η & δεν έκανα αλλαγές στα ταξίδια λόγω 24kg ροπής!!), σαφώς πιο ευρύχωρο, πιο πολυτελές.....τι άλλο θέλεις???
Αυτά τα ολίγα.....ελπίζω να σε βοήθησα στην επιλογή!
ΥΓ: 1) Έχω οδηγήσει Rallye 2 φορές, τη 1 μάλιστα πήρα του φίλου μου κι εκείνος το δικό μου GT και κάναμε τη διαδρομή Θεσ/νίκη - Σέρρες! Oι εντυπώσεις μου ήταν: μικρό εσωτερικό, σπαρτάτικο, θορυβώδης στα πολλά χλμ, τέλειο στρίψιμο στις στροφές. Οι δικές του για το GT μου ήταν: πιο πολυτελές & ευρύχωρο, φρένα άγκυρες, προπεράσεις διαβολικές, ζόρισμα στις κλειστές στροφές, άνετο στα πολλά χλμ.
2) Το αμάξι μου το έδωσα στις 3/3/2005 έχοντας στο ταχύμετρο 162.500χλμ, με πολύ μεγάλη λύπη, ένεκα οικογενειάρχης με αυξημένες ανάγκες για χώρους! Σε αντίθετη περίπτωση δεν υπήρχε περίπτωση να το πουλήσω!