-
Τελευταία αγορά
Ramones - Brain Drain
Ramones - Mondo Bizarro
Ramones - Acid Eaters
Ramones - Adios Amigos
Ramones - Loco Live
Red Hot Chilli Peppers - Blood Sugar Sex Magic
Lou Reed - Transformer
-
Τώρα ακούω το καινούριο της Beyonce και είναι κακό αν εξαιρεθεί το Deja Vu. Πολύ ίδια τραγούδια, όλα RnB style, κανένα που να ξεχωρίζει πραγματικά. Όχι ότι δεν το περίμενα αλλά είπα μήπως..
Στην waiting list για να περάσει από το iTunes μπήκε το Ibiza Annual 2006 από το Ministry of Sound. Πρέπει να είναι πραγματικά καλό αλλά επειδή είναι 3 CD δεν έχω προλάβει να το ακούσω ακόμα..
-
Ο χρήστης boo έγραψε:
Τελευταία αγοράRamones - Brain Drain
Ramones - Mondo Bizarro
Ramones - Acid Eaters
Ramones - Adios Amigos
Ramones - Loco Live
Red Hot Chilli Peppers - Blood Sugar Sex Magic
**
Lou Reed - Transformer**Πολυ καλές επιλογές με την bold να ειναι μεσα στα τοπ άλμπουμ όλων των εποχών (για μένα τουλάχιστον!)
-
Ibiza Annual 2006 by Ministry of Sound..
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
**
Lou Reed - Transformer**Πολυ καλές επιλογές με την bold να ειναι μεσα στα τοπ άλμπουμ όλων των εποχών (για μένα τουλάχιστον!)
Για μένα είναι το κορυφαίο μετά τα άλμπουμ του Lou Reed με τους velvet Underground. Το βυνίλιο που είχα αγοράσει προ αμνημονεύτων ετών έχει λιώσει στην κυριολεξία στο παίξιμο και για αυτό πήρα και το cd...
-
Σωστός!
Απο τελευταία ακούσματα προτείνω ανεπιφύλακτα το 'Pink' των Boris... απλά απίστευτος δίσκος!
Noise-drone prog. metal, με απίστευτο ήχο και παραγωγή... Οι τύποι ειναι θεοί!
-
Cat Power - You Are Free
δεν ειναι νεο αλλα ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ οπως επισης και το What would the community think
ακουστε τα και τα δυο (για το The Greatest δεν χρειαζεται να τα ξαναλεμε )
να επαναλαβω οτι το Bring Me The Workhorse των My Brightest Diamond ειναι ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
-
Τον έχω λιώσει αυτό το δίσκο της Cat Power, ειναι πραγματικά κορυφαίος...
-
Επεσε στα χερια μου η ηχογραφηση του Reflections του Χατζιδακι με τους New York Rock n Roll Ensambble
Θα πω μονο οτι οι Raining Pleasure το παιξαν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο το πρωτοτυπο
(και διαφωνηστε οσο θελετε )
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Επεσε στα χερια μου η ηχογραφηση του Reflections του Χατζιδακι με τους New York Rock n Roll EnsambbleΘα πω μονο οτι οι Raining Pleasure το παιξαν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο το πρωτοτυπο
:lol:
-
Σ'αυτό θα συμφωνήσω. Επίσης, οι αγγλικοί στίχοι για τον Κεμάλ ήταν αλλού γι'αλλού απ'την αρχή.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Επεσε στα χερια μου η ηχογραφηση του Reflections του Χατζιδακι με τους New York Rock n Roll Ensambble
Θα πω μονο οτι οι Raining Pleasure το παιξαν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο το πρωτοτυπο
:lol:
το περιμενα αυτο (απο εσενα) αλλα τι να κανουμε ΙΜΟ των RP ειναι δυο κλασεις πανω
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
το περιμενα αυτο (απο εσενα) αλλα τι να κανουμε ΙΜΟ των RP ειναι δυο κλασεις πανω
Το πρόβλημά μου με το άλμπουμ των RP δεν είναι ότι δεν είναι καλό (που είναι καλό). Όμως, από ένα γκρουπ τέτοιου επιπέδου (που, μαζί με bokomolech, closer και 1-2 άλλους, καμία σχέση δεν έχουν με τη λοιπή εγχώρια μετριότητα) περίμενα να μην κωλώσει να διασκευάσει τα αυθεντικά. Αυτοί αρκέστηκαν σε επανεκτελέσεις (και μάλιστα, αφού άκουσα το δίσκο, έμαθα ότι όντως προβληματίστηκαν πολύ κατά την ηχογράφηση σχετικά με το αν θα έπρεπε να 'αγγίξουν' τα πρωτότυπα). Απλώς είχα μεγάλες προσδοκίες από τους συγκεκριμένους, αυτό είναι όλο.
Α, και κάτι ακόμα: όσο κι αν τεχνικά οι εκτελέσεις των RP είναι κοντά στους NYR'n'RE (συζητήσιμο), μου λείπει το φύσημα της ταινίας, η ατμόσφαιρα του αυθεντικού, με τις ατέλειες και τις 'γωνίες' του.
-
Εμένα μου φαίνεται ότι περισσότερο 'ανανέωσαν' τις αρχικές εκτελέσεις και βάλανε λίγο 'γρέζι' και 'αγριάδα' που νομίζω ταιριάζει. Είναι τρομερά δύσκολο να αγγίζεις μνημειώδεις ηχογραφήσεις. Ποιος έχων το γνώθι σαυτόν άραγε θα διασκεύαζε το Dark Side Of The Moon ή άλλους δίσκους που γράψανε ιστορία;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ποιος έχων το γνώθι σαυτόν άραγε θα διασκεύαζε το Dark Side Of The Moon ή άλλους δίσκους που γράψανε ιστορία;Και ποιος θα τολμούσε, αντί να τον διασκευάσει (που σε αυτή την περίπτωση συμμετέχεις δημιουργικά και αναδομείς το πρωτότυπο), να ηχογραφήσει μια επανεκτέλεση;
-
μια και αναφερθηκε εκεινο το ριμαδι των closer που ηταν να κυκλοφορισει (το καλοκαιρι) τι εγινε???
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Ποιος έχων το γνώθι σαυτόν άραγε θα διασκεύαζε το Dark Side Of The Moon ή άλλους δίσκους που γράψανε ιστορία;
Και ποιος θα τολμούσε, αντί να τον διασκευάσει (που σε αυτή την περίπτωση συμμετέχεις δημιουργικά και αναδομείς το πρωτότυπο), να ηχογραφήσει μια επανεκτέλεση;
Κάποιος που προσκυνάει γονατιστός τον αρχικό εκτελεστή.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ποιος έχων το γνώθι σαυτόν άραγε θα διασκεύαζε το Dark Side Of The Moon ή άλλους δίσκους που γράψανε ιστορία;
Και ποιος θα τολμούσε, αντί να τον διασκευάσει (που σε αυτή την περίπτωση συμμετέχεις δημιουργικά και αναδομείς το πρωτότυπο), να ηχογραφήσει μια επανεκτέλεση;
Τότε κάνει τη χάρη (στον αρχικό εκτελεστή) και αφήνει απείραχτα τα διαμάντια του!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τότε κάνει τη χάρη (στον αρχικό εκτελεστή) και αφήνει απείραχτα τα διαμάντια του!
διαφωνω.
ασχετα αν ειναι καλο η οχι το τελικο αποτελεσμα δεν μειωνει τον αρχικο δισκο.
- αποδιδει ενα φορο τιμης και μια αναγνωριση του εργου.
oi Dream Theater εχουν παιξει live ΟΛΟ το Dark Side και εχω αρκετες διασκευες των Floyd απο σοβαρους καλλιτεχνες και ενα αφιερωμα στους Floyd με σολο πιανο.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Εδώ μέχρι και ο ίδιος ο Πινκφλοϋντάς στο live που έκανε εδώ δεν άγγιξε το πρωτότυπο, θα μπορούσε κάποιος κάλλιστα να νομίσει ότι ακούμε το ηχογραφημένο... Τόσο πιστή ήταν η αναπαραγωγή του (σε φωνητικά, κιθάρες κλπ).
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....